Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Meghajtás

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
7585 replies to this topic

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
cécés vagy nem, azzal a vázzal nem fog cécézni, ez fix. Akárhány tányér lesz rajta. Szerintem.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,354 posts
csak kalában részben cc-s vér csörgedez.
ezért gondolta
szerintem

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
sztem ez egyáltalán nem rugóút függõ. Hanem, hogy mire akarod felhasználni a biciglit. Én spec most ugy fogom, hogy elsõváltó + 26/36/rockring. Annyira gyorsan ugyse megyek, hogy a 36fog kevés legyen, ahol a 26-tal nem tudok felmászni, ott ugyis tolom, tehát annál kisebb se kell. A rockring meg mert az kúl. :bananadan
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

Dig

Dig

maximus

• fórumtag
  • 10,884 posts
Szerintem kettõ elég, a másik meg az hogy fel megy é a vázra..
Vedd be a piros kapszulát, és kitágul az univerzum.

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11,904 posts
urak; 150 mm hátsó rugóútnál érdemes még erõltetni a 3 lánctányért?
a scottos cikkekbõl kiindulva nem látom annyira ANNYIRA rossz 5letnek,de azért kéne vmi megerõsítés,h...

gagyenkov

gagyenkov

törzsvendég

• fórumtag
  • 502 posts
Ez bizony igaz:cry:
Gondod van a bringáddal? Dobd be a DUNÁBA! DUNA kerékpárbolt

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts

Amúgy Te DH-zol/már csak a bringádból gondolom/?

nekem csak dísznek van a biciklim. (vitrin_rider) ;)

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6,613 posts

ja a legfontossab az e13 rockring lenne!!!!

9000.-

Mer' egy állat vagyok !

Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.

Begbie

Begbie

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,228 posts
Ez az amit te keresel:

www.biketrials.hu
Like a rock...

NorcoMoment

NorcoMoment

vendég

• fórumtag
  • 51 posts
Hmmm:D

Erre azért nem gondoltam... Akkor marad a Truvativ:) Mindegy. Úgyis ezt lehet itt Szolnokon a legkönnyebben beszerezni. Szerintem még most decemberben, de legkésõbb januárban beruházok egyre. Meg építtetek új kereket hátra, plus hátra egy MaguraHS33-at booster nélkül/parasztnak nincs boosterre pénze:D/. Plusz új láncot, kormánycsapágyat, és még gondolkodok egy új gumin is, de azt sztem nem veszek. Szal most építem kicsit keményebbre a bringát, aztán ezért kérdeztem a hajtómûvet. Mindenesetre THX!

Amúgy Te DH-zol/már csak a bringádból gondolom/? Ja! És van itt valaki a fórumon, aki Triálozik?

Bosnyak

Bosnyak

vendég

• fórumtag
  • 116 posts
ja a legfontossab az e13 rockring lenne!!!!

Bosnyak

Bosnyak

vendég

• fórumtag
  • 116 posts
v.ki megtudja mondani hogy kb milyen arban vannak az e13 láncvezetok??

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts
ez a middleburn elég drága, mondjuk olyan 50-70 ezer között ;)

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

NorcoMoment

NorcoMoment

vendég

• fórumtag
  • 51 posts
Köszi szépen! Megnéztem, és 2 kérdésem lenne:
Hol lehet megrendelni, és honnan lehet hozzá fogaskereket venni?

Amúgy nem rossz! Egyébként persze, hogy számít az ár!! Azért is kérdeztem "nem Truvativ"-at, mert az a legjobb esetben is 15000Ft(mondjuk nagyon jó, és egy anyagból kovácsolt, ami abszolút nem hátrányos, sõt). Egyébként olyan sz*r, hogy ezek az Isis rendszerû cuccok ilyen drágák... Most egy új hajtómûhöz egy Isis-Drive-os középagy(monoblokk) "csak":) 3 csapágyas min 7200Ft. Na mindegy... Ha jót, és igényeset akar az ember, akkor bizony költeni kell rá.

Mégegyszer köszi!

Ha van még valami, ami halandó ember számára elérhetõ, és Magyarországon is kapható, akkor szóljatok please!:DD

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts
háát, ha az ár nem számít, akkor: middleburn. (link) élettartam gari van rá versenyszerû dh vagy triál használat melett is.a számít, akkor mondjuk rpm? az egy tizesbõl kijön ;)

NorcoMoment

NorcoMoment

vendég

• fórumtag
  • 51 posts
Sziasztok!

Én még nagyon új vagyok itt(tegnapi), úgyhogy nem is tudok beleszólni a témába. Mindenesetre egy kérdésem azonnal lenne: Tudtok-e nekem ajánlani Trial hajtómûvet, ami nem Truvativ(ugyanis mindenhol ezt adnák a kezembe), hanem mondjuk echo, zoo!, vagy akármilyen, amit Triálra használnak. Ha tudtok, akkor légyszi az árat(kb.) és a pontos típust is firkantsátok már le!

Elõre is nagyon köszönöm!

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts
agyváltó a vázba építve. nemzetközi nyílt standard. -igy néz ki bicikliben: link

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24,199 posts

kérdésem alanya a 2004-es lx hajtókar.
ez az, amihez 128-as mono kell?

jah

g-boxx: egy integralt hajtas
agyvaltot/egyeb mas valtast beepitik az elso vazharomszogbe
igy kikuszobolve az ediggi problemakat. (nagy volt a hatul levo tomeg)
de marad minden ediggi elony agyvalto eseten

NE ÍGY! NE ÍGY!

borzasztus falánkusz
lor-inc g-boxx designer
. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,354 posts
hát ez PONT olyan mint egy kormánycsapágy:)

:hahaha:
:P

mivel hogy a g boxx az egy fogalom. mint a kormánycsapágy.
ezért írta hogy oda van írva. mert oda van írva.
g boxx.
mi mást írjon oda?

itt egy rakás angol szöveg nah:
http://www.g-boxx.or..._1-what-is.html
ez az.

Sosmogyika

Sosmogyika

törzsvendég

• fórumtag
  • 713 posts
Hova van irva rob mert én csak egy rakás angol szöveget látok de az seholsinc leírva, hogy ez mi.
az aláírásod nem lehet hosszabb három sornál!