Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Meghajtás

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
7585 replies to this topic

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts
errõl IS volt már szó.
acor. a mali hozza. alu és csapágyas. használdd a keresõt ;)
szerintem egy sh!mano görgõ jobb, de kinek mi.

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

PTR

PTR

vendég

• fórumtag
  • 127 posts
Szevasztok!

Valahol a neten (magyar oldalon) láttam csapágyazott kis fogaskerekeket a hátsó váltóba de sajna nem emlékszem, hogy hol...

Nem tud valaki ilyenrõl?

Szívesen kicserélném, mert biztos nem lehet rossz!
Vagy szerintetek nincs értelme?

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs
nagyon komoly hajtómü/középrész.szerintem egyik legnagyobb ujitás és jó hogy a bmxekböl átjött az mtbre is

itt pécsen van használatban egy.és eddig jól birja:)
szép kegyetlenül ki van találva.ennél jobbat enyiért nem leht kapni...
szal vedd meg
ja és vigyél egy HARCKOCSIS(nem tank bazz) matricát...
a kisboltoknak :)

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

vendég_luongo_*

vendég_luongo_*
  • vendég
Néhány kis boltban is van azért:victory:

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts
saint:
minden nagyobb boltnak van szerintem szerszáma hozzá. 1024 gramm egy lánctányérral és monoblokkal együtt. nem könnyû. de szétverhetetlen.

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6,613 posts
Dig rossz vagy.... Feltöltött kép

Mer' egy állat vagyok !

Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.

Dig

Dig

maximus

• fórumtag
  • 10,884 posts
kell hozzá szerszám de a faktorban, fõleg a törzsvevõknek biztos megcsinálják a beszerelesét egy pár hét alatt..
Vedd be a piros kapszulát, és kitágul az univerzum.

Vole

Vole

bentlakó

• fórumtag
  • 7,561 posts
Ajanlom figyelmedbe az ujsagot, abban minden le volt irva a Saint szettrol. Ok teszteltek, ergo van tapasztalat.
Ride fast or be last!
I`m as fast as nobody!

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17,297 posts
tapasztalatom nincs, de specko szerszám kell hozzá és nem adnak gyárilag

Hollywood Macho

Hollywood Macho

vendég

• fórumtag
  • 160 posts
Hi!
Kérdés a saint hajtókarról!
Van valakinek vele valamilyen tapasztalata?
Ja és speciális szerszám kell a felszereléséhez?
Ha igen van hozzá gyárilag, vagy hol lehet venni, és menyibe kerül?
Üdv

NorcoMoment

NorcoMoment

vendég

• fórumtag
  • 51 posts
Igen lehet, de én nem ismerem. A Marathonban pedig eddig mindig csak a shimano cuccokat ajánlották, és én nem vagyok az összes termék híve, amit a shimano gyárt. De mondom majd bemegyek. Egyébként meg nem tudom miért van az, hogy, ha bemegyek vhová, és megkérem, hogy mondjanak már nekem valami triál hajtómûvet, egyszerûen csak a truvativ-ot ajánlják, és mást akkor sem mondanak, hogyha úgy megyek be, hogy azzal kezdek, hogy truvativ-on kívül. És ez mindenhol így van. Úgyhogy én nem tudhatom, hogy Gabi mit tud szerezni, meg mit nem, mikor nem mondja, hogy mik vannak, mégha megkérdezem, hogy valami más fajta van-e, akkor sem. Egyébként mindenhol így van, mert már nem egy helyen jártam ezügyben.

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts
pápai azért lehet, hogy ért kicsit a biciklikhez, erre nem gondoltál? lehet, hoyg azért ajánl valamit, mert jó? fura, nem?

NorcoMoment

NorcoMoment

vendég

• fórumtag
  • 51 posts
OK!!

Köszke! Majd Meglátogatom Gabit, valamikor a közeljövõben. Szal akkor azt mondod, hogy õ hoz nekem. Jól van akkor majd rákérdezek, csak azért nem is firtattam nagyon, mert már egy párszor voltam bent, és mindig a Truvativ-ot ajánlotta. De majd akkor, ha tényleg tud hozni, mejd sztem rendelek.

Mégegyszer köcce!!!

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts

Huh!!

Szal akkor fel kellene mennem érte Debrecenbe... hmm... Ok! Majd meglátom, a címet és a telszámot jegyeztem!

Figyimá'! ki mondta, hogy neked oda kell menned a forgalmazóhoz? Arra van a bolt, hogy megrendelje neked. Meg a nagykerek különben sem szoktak kiszolgálni privát embereket. Bemész a marathonba, és Pápai G szives-örömest hoz neked. Szerintem.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

Mr.Downhill

Mr.Downhill

törzsvendég

• fórumtag
  • 410 posts
értem köszi köszi
-> ALIAS KLEMENT

!!:: Az én Feleségem(update) ::!! :D !!:: és sex közben ::!!

*A tipikus trógerbringás* * HAZÁM! HAZÁM! TE MINDENEM!

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts
volt egy év, amikor nem mind volt jó, de amugy semmi baja. nehéz, erõs, isis-es. raceface.

tAmS

tAmS

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,796 posts
jó, erõs, szép, fekete, hosszú, hideg....
...elvileg kikotyogósokdik vagy mi a fene azthiszem. :-/ De amúgy jó.

Mr.Downhill

Mr.Downhill

törzsvendég

• fórumtag
  • 410 posts
hello
Race Face prodigy dh ról mit tudtok, mi a véleményetek?
-> ALIAS KLEMENT

!!:: Az én Feleségem(update) ::!! :D !!:: és sex közben ::!!

*A tipikus trógerbringás* * HAZÁM! HAZÁM! TE MINDENEM!

NorcoMoment

NorcoMoment

vendég

• fórumtag
  • 51 posts
Huh!!

Nagyon szépen köszi!! Inkább hajlok a Monty felé, mint a Truvativ felé, mert olcsóbb, ahogy láttam, aztán én meg úgysem ugrálok 20 méteres sziklaszirtekrõl még.:D Szal akkor fel kellene mennem érte Debrecenbe... hmm... Ok! Majd meglátom, a címet és a telszámot jegyeztem!

Mégegyszer köcce!

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17,297 posts
én láttam tegnap egy boltban Monty hajtókart nemtudom, hogy azt-e konkrétan, de 13ezer volt középpel együtt