Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Meghajtás

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
7585 replies to this topic

NorcoMoment

NorcoMoment

vendég

• fórumtag
  • 51 posts
Sziasztok!

Meg tudnátok mondani, hogy a monty sugino hajtómû isis drive-os, vagy nem?

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17,297 posts
rendben van köszi szépen
utána érdeklödök boltban, meg hogy van-e egyáltalán isisees RPM efféle aztán jelzek hogy igény tartanék-e rá.

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts
ez egy speciális nem csapágyas, hanem kónuszos darab, amit után lehet húzni a megfelelõ célszerszámmal. de nekem nem volt ilyen szerszám, meg a boltban sem itt miklóson, szóval nem sz*rakodtam, és vettem egy újat (fsa-t 5.500-ért)
ha kell, szólj rám. lehet, hogy ott pécsen van hozzá szerszám.

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17,297 posts
húú
mivel ilyen téren kuka vagyok ezér...
meg kénne húzni?
meg az hogy kotyog egy kicsit az használhatóságát tekintve?
nem vagyok annyira durva felhasználó, sem nagydarab a legalapabb shimano 4szöges monoblokkomnak se lett semmi baja

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts
lehet, hogy bejön, kérdezni ingyen van. legfeljebb nemet mond.
amugy ebike-on van truva firex is 10.000-ért isis-es.
meg van nekem egy kicsit kotyogós truva monoblokkom, csak meg kellene húzni (sealex xr) nekedadom, ha fizeted a postát.

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17,297 posts
na ezaz..
amit elfeledtem közölni hogy max 14 ezrem vagyon rá...
a 4szögesbõl úgy gondoltam probálnék alkudni akkor, mer röhej hogy egyárba van isisel, bár ugyanaz a technika........
szerintetek meg lehet egyezni a boltos bácsival, hogy nekem csak középtányér kell otthagyom a kicsit meg a nagyot és akkó olcsóbb?
ha igen, akkor mennyibe számoltasam be sac/kb a tányérokat?

bonyolítom...
:cry:

málna

málna

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,117 posts
acort ne. nem tom mennyivel jobb a többi, de az acor 3 hónap alatt kikotyogosódott.

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts
bluecet. vagy 10.990 vagy 11.990
bestbuy isis mono: powerpro (fsa) 5.500 vagy bikenegativ ugyanennyi. esetleg acor, szintén. olcsóbb nincs.

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17,297 posts
isisbe 11? hol?
mer gyanítom hogy nem egy áras a 4szöges meg az isis, avgyis akkor ahol én 11ér láttam a négyszögest ott az isis benne van vagy 15be...
meg ha isis, akkor milyen középrészt ajánlotok..
alacsony árkategóriában ...
de négyszögsbe is jöhet valami best buy tipp

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts
az rpm isis-ese is csak 11000.
2 tányér meg rockring, tiszta hussefelt. :D

málna

málna

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,117 posts
ha 4szög, akkor fsa powerpro
90 kilós zúzógép alatt bírja, ugrálás, síkra ívbe (ritkán sikerül :D ) és 12 ezer
enyim volt, már bánom, hogy eladtam neki...
esetleg használtan raceface -ek vannak néha néha.
rpmböl isisböl vol/van talán kalának.

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17,297 posts
sikerült megszabadulnom pár dologtól, tehát itt van a zsebemben a pénz (ugye ilyenkor szabad kérdezni :))

hajtómû, mégpedig négyszöges RPM rõl mi a vélemény?
10en ezer forintért láttam boltban és 1 tányérral (közép) használnám kis street, boltbajárás, rövidebb túrákra.

?

Joló

Joló

vendég

• fórumtag
  • 95 posts
A szélesség kiválasztásánál,hogy a megfelelõ láncvonalat megtaláljam.
Hajtómû az FSA V-Drive lesz egy FSA Platinum Pro monoblokkal.
Egy bicaj építésnek soha nincs vége!!!!!!!!!

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts
miért ne lenne egyszerû? a giáns vázak teljesen szabványosak.....

Joló

Joló

vendég

• fórumtag
  • 95 posts
A váz Giant Rainier!
Ez sem lesz egyszerü!
Egy bicaj építésnek soha nincs vége!!!!!!!!!

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts
tanulság: be kell menni abba a boltba, ha már ezért van ;)

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24,199 posts
nalunk ha bemesz akkor a sracok egybol nekiallnak egy tipp-el,
belenezik aztan ha nem stimmel mar ranezesre sem akkor masik.
szertem ezt minden normalisabb szervizben/boltbanigy nyomjak.

NE ÍGY! NE ÍGY!

borzasztus falánkusz
lor-inc g-boxx designer
. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...

xian

xian

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,280 posts
  • LocationTahitótfalu (ritkán Ózd)
Az lenne az igazi, ha a szervizben, ahol csináltatja lenne több méret és azt szerelnék bele amelyik a legjobb. Nekem nem így volt...

Vegyipari Technikus, Biológia Tanár, Specialized Epic Marathon, Lumix G80, Golden retrievers

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,354 posts
teljes mértékben vázfüggõ. ha esetleg azt is írnál, akkor lehet így emlékezetbõl valaki megmondhatná, de így...
mellesleg ha a monó még jó is, akkoris lehet olyan váz, hogy nagyon kiszélesedik a láncvilla eleje, akkor megint csak szélesebb kell....
de mivel úgyis boltban veszed, akkor.... majd segítenek.

xian

xian

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,280 posts
  • LocationTahitótfalu (ritkán Ózd)
Ne feledkezzünk meg arról sem, hogy a tengely hossza sem lényegtelen!!!
Nekem, mikor Deore hajtómûvet vettem mindenki azt mondta hogy jó lesz a 68/113-as tengely. Ez úgy lett jó, hogy a jobb oldalán a monoblokk alá kellett tenni egy alátétet, és kissé meg kellett flexelni a kis lánckereket is....
A 68/117 (talán) jó lenne e mûveletek nélkül is, de a kis lánckerékre váltás gyanús.
Így a jó méret: 68/121.

Edit: szal az eredeti lemérése/megtekintése is hiábavaló, mivel a végleges láncvonal a hajtómû típusától is függ. Ha jól tévedek.

Vegyipari Technikus, Biológia Tanár, Specialized Epic Marathon, Lumix G80, Golden retrievers