Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Meghajtás

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
7585 hozzászólás a témában

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24.199 hozzászólás
az agyhoz mindenkepp kell egy racsni.
~6eft szal inkabb vegyel masikat.
hajtommu attol fugg ha 7/8-as akkor lehet raszorul a 9-s lanc

leginkab szog de jobb ha van egy jo lyukkasztod azzal szepen meg lehet dolgozni a lelket

NE ÍGY! NE ÍGY!

borzasztus falánkusz
lor-inc g-boxx designer
. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...

conor1326

conor1326

bentlakó

• fórumtag
  • 5.055 hozzászólás
BMX láncot mi a halállal lehet bontani??

mert normális láncbontókba nem fér be olyan széles:)
tegnap fél délután ezzel szórakoztam, végül satu, kalapács meg szög lett belõle...:(
ötletek?
egyébként kmc k910 vagy micsoda, a félláncszem se jó hozzá, csak sufnituninggal...

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
az agy biztosan nem. a 8/9-es lánckeréksor vastagabb.
a hajtókar lehet, bár én nem erõltetném.

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

SkyBike

SkyBike

újonc

• fórumtag
  • 2 hozzászólás
Adott 1 IG-s Alivio hajtomu. Valamint 1 regi 7es hatso agy. Talan Acera vagy Altus racsnival meg fogaskoszoruval. Kerdesem az lenne, hogy ha 9esre akarom fejleszteni a bringat, kompatibilis-e a hajtomu es az agy a 9-es rendszerrel? (A lanc a fogaskoszoru es a valtokar ertelemszeruen repcsizik) Elore is koszi.

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6.961 hozzászólás
hát úgy, hogy ne álljon szét.
Vannak trükkök, amivel javítható az állapot és bejátszható a bowden, ha mondjuk 300 km-re laksz a bolttól, de nem érdemes szarakodni, vegyél újat és rakj odavaló kupakot a végére.
Mondom ezt én, aki kb. 4 éve mindig lusta ezt megcsinálni és állandóan rojtos a bowdenvége..

Aktuális civil

uromastyx

uromastyx

vendég

• fórumtag
  • 146 hozzászólás
Ok, lehet hogy már eleve szétállt a bowden vmennyire, azt azért akadt el. Végül is tapasztalat nélkül fogalmam nincs, hogy hogy kell kinéznie egy bowdenvégnek, na majd kiderül, ha veszek

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás

.... mintha túl szûk lenne az a luk a váltóban a bowdennek és mintha lenne benne vmi törés.

a váltóban?? ezt nem értem.. volt stx-em, sõt, van is még itthon, de hogy valahol szûk lenne a lyuk benne. hát nme tudom.

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

uromastyx

uromastyx

vendég

• fórumtag
  • 146 hozzászólás
Ja bocs, most látom bowdenházvég, OK. Akkor ezeket megveszem, csak nehogy elbö az új bowdent is, mert mintha túl szûk lenne az a luk a váltóban a bowdennek és mintha lenne benne vmi törés.

uromastyx

uromastyx

vendég

• fórumtag
  • 146 hozzászólás
Volt a végén alu bizbasz, ha egyre gondolunk, de azt le kellett szedni, hogy ki tudjam húzni a régi váltóból likából és betolni az újba. Azzal együtt nem fért volna be... S hogyhívják a bowdwenház végén a kupakot? Gondolom az kelleni fog.

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6.707 hozzászólás
ilyen kis szarokat ugyis tartasz otthon, s nem kell mindig rohangálni...bowdenházvég,bovdenvég, bowdenház/bowden
én ratyit használok, gyakran cserélve, s sosincs gond, még ha esik se.

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24.199 hozzászólás
minden nem adnak ingye!
ha meg vki elmegy es nem akarnak neki adni ingye a botban
akkor meg olvashatjuk, hogy mer mennyire kotsogok azok a boltosok es senki ne menjen oda...

nem sok de ~5-10ft

es a csavart sem kell megtepni annyira akkor tobbszor szerelheto
de 100ft-tol kaphato bovden

NE ÍGY! NE ÍGY!

borzasztus falánkusz
lor-inc g-boxx designer
. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
az új váltó megérdemelt volna egy új bovdent is. párszáz forint nem a világ. és akkor nincs baj vele. a továbbiakban pedig ajánlott a bovdenvégére kis alu bizbaszt tenni, ami a gyári gépeken is van. bármely biciklisboltban adnak egyet ingyé. és cserénél nem megy a bovden vége sz*rrá. meghát jól is kell elvágni. bovdenvágóval, nem akármivel. akkor nem rojtosodik.

uromastyx

uromastyx

vendég

• fórumtag
  • 146 hozzászólás
Üdv!

Hátsó váltó csere megvolt, ki se kellett szedni kereket, csak egyik görgõt és a másikat meglazítani, lánc ki, azt ugyanígy az újnál be. A bowdenbefûzést viszont sajnos elbö. Használt bowdennél mindig ez van? Hogy kellett volna hogy ne menjen szét a bowdenvég? Tudni kell, hogy egy használt régi típusú váltóról van szó, lehet hogy a luk már nem az igazi? Van vmi trükkje hogy kell befûzni?

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás
írtam pécsi topicban de nem figyelsz....
és igen mer valami olyasmit mondtál, hogy aztat nekem adod ;)

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
a "roox" lácfeszitöhöz lehet lesz valmi közöm!?
mert egy láncállat "replica"raboskodik itthon...:)

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

tAmS

tAmS

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.796 hozzászólás
értem.
akkor nem lehet.

:)

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás
figyelmeztettelek, hogy hülye kérdés...

tAmS

tAmS

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.796 hozzászólás
mértne lehetne?

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás
egy olyan meghajást össze lehet hozni probléma nélkül , hogy
elöl 1 lánctányér hátul Sora váltó (7-es sor) meg egy Roox koppintás láncfeszítõ ?
asszem ezis hülye kérdés

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
ahhoz nincs szivem :)