Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Meghajtás

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
7585 replies to this topic

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,354 posts
nem csepel, hanem vidéken valami ilyen ipari telep.
fel teherautóra felni küllõ agy, leviszik oda, befûzik, majd teherautó vissza.

[pIFtA]

[pIFtA]

törzsvendég

• fórumtag
  • 825 posts
Kösz a képet sokat segített!
Kiûlnek a fûbe, ott van minden, aztán fûzzétek? Ha készen vannak, föl a teherautóra és megisznak egy pohár sört, mi? :)

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts
nem, nem csak a sh!mano csinál ilyeneket. mindenki csinálhat, aki kifizeti a licencdíjat. amirõl én is tudok: hügi és zoggie nem kizárt más sem.

kép:

Feltöltött kép

szerinted ez centerlockos? (súgok: nem az. és ilyen a wtb is.)

edit: nem tudom, hogy asszony, de itthon csinálták csepelen õket, ez halálkomoly. és hát sok kereket csepelen nõk fûztek/fûznek, ezért gondoltam.

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

xian

xian

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,280 posts
  • LocationTahitótfalu (ritkán Ózd)
Ez a csepeli szorgosasszonykezes dolog komoly?

Vegyipari Technikus, Biológia Tanár, Specialized Epic Marathon, Lumix G80, Golden retrievers

[pIFtA]

[pIFtA]

törzsvendég

• fórumtag
  • 825 posts
Tudom: Recés és a Shimano "találmánya". De csak a Shimano gyárt ilyen cuccokat?

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts
tudsz olvasni?
nem centerlockos. írtam. sima 6 lyukas. tudod milyen a centerlock?

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

[pIFtA]

[pIFtA]

törzsvendég

• fórumtag
  • 825 posts
Igen, furcsállottam az árát. Mégiscsak WTB. Na ilyet se veszek itthon.
De akkor ez centerlockos. Olyat meg fõképp nem, mert olyan tárcsát se veszek.

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts
persze, mert nem az american classic féle csapágyazott, hanem valami még olcsóbb hulladék kónuszos aggyal fûzve adják a kerekeket itthon. még csak nem is kinnt fûzték õket, hanem úgy jöttek darabokban, és itthon csepelen ügyes háziasszonykezek csináltak belõle kerekeket.... mit gondolsz, mitõl ilyen olcsó? nincs kimarva/kikönnyítve a tárcsa felfogató sem. az olcsó hulladékagyak minõségi példája.

[pIFtA]

[pIFtA]

törzsvendég

• fórumtag
  • 825 posts
Ezeket én is ismerem, de itt akartam választ kapni. Megnéztem a WTB honlapján. Sima rendszerû, de más a kinézet, mint az ebikeon! Na mindegy, szóval sima.

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts
nem az. sima 6 csavaros.

xian

xian

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,280 posts
  • LocationTahitótfalu (ritkán Ózd)
www.wtb.com ?
info@ebike.hu ?

Vegyipari Technikus, Biológia Tanár, Specialized Epic Marathon, Lumix G80, Golden retrievers

[pIFtA]

[pIFtA]

törzsvendég

• fórumtag
  • 825 posts
Más kérdés: Van a WTB-nek a Dual Duty FR kereke. Az ebike-os képen mintha centerlock-os lenne! Ennyire Rosszul látok, vagy így van. Nem írják, hogy milyen tárcsrögzítéssel van.

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts

hány kiló vagy?

émmeg 70. sztem azért nem sz*rból van. nomeg tavaly (najó 2003ban) ugyanezt még xt-nek hivták.

málna: 3kalapács van benne. megmutatnám, de most csak ezért nem szedem széjjel. majd egyszer lefotózom már. tök zsir sztem. szeretem az ilyen flottul müködö dolgokat. mondjuk az egyik csapágy már nekem is rág kissé benne. majd ha zörögnek benne a golyódarabkák cserélek :D szal sztem szervizelhetõ a dolog. esélyes, hogy csak lelazult a porvédõ, ami összetartja az egészet szinte.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

[pIFtA]

[pIFtA]

törzsvendég

• fórumtag
  • 825 posts
60

legszebbcsavo

legszebbcsavo

bentlakó

• fórumtag
  • 5,125 posts
hány kiló vagy?

[pIFtA]

[pIFtA]

törzsvendég

• fórumtag
  • 825 posts
az lx hajókar/mû bírja a kiképzést? fr, dirt ilyenek? mer plul tamaska remecén lx van fönn asszem truva lánckerékkel

yvorl

yvorl

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,030 posts
:i énis tudom hogy igy müködik...
de igy se müködik a valoságban, mert szegény "szervizsrácoknak" sincs...
persze lehet hogy a következõ bringaboltban már lett volna ..de azért nem akarom beyárni a város összes boltyát... holnap benézek hajtipajtiba + blu cetbe....hátha

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24,199 posts
bemesz szerviz sracok van ilyen
hat megnezzuk
van egy jo?
jo.
mennyi?
egy sor meg ket kola
koszi

NE ÍGY! NE ÍGY!

borzasztus falánkusz
lor-inc g-boxx designer
. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...

yvorl

yvorl

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,030 posts
yah csésze! ez az :)
tényleg. de saynos nem lehet csak ugy venni. legalábbis a 2 boltban ahol akartam ott nem...:(

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts
mifelénk az ilyet csészének hijják, de hát én alföldi gyerek vagyok. szerintem lehet amugy venni ilyet. fõleg, ha régi középrészhez (nem monoblokk) kell.