Jelentkezz be Regisztrálj
Meghajtás
vendég_rvilike_*
Posted 2005. February 19. - 18:57
nincs valakinek egy regi szar valtogorgoje(barmilyen),vagy annak a tengelye?A kozepebol az a kis fem szar kene,elveszett! Akinek van,irjon mar legyszi,surgos lenne,holnap delelott pl.Elmegyek erte barhova(pesten),csak vki adjon egyet delelott Fizetek erte 100ft -ot mondjuk
Posted 2005. February 19. - 14:27
basszus miért hisz el mindenki mindent, amit fél füllel hall a haverja a testvérének a nagynénjétõl, aki most látta a tévében hogy.....
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Posted 2005. February 19. - 10:30
Üdv!
Azt tudom, hogy 9-es hajtómû általában mûködik 8-as váltórendszerrel, de
ez a Simano hajtómûvekre is igaz (LX, nem idei) ? Egy boltos azt mondta, hogy nem annyira. A kérdés az is, hogy nem fog-e jobban kopni, hosszútávon tönkremenni a 8-as lánctól...
Ki használt már ilyen kombinációt? Márhogy Shimano 9-es rendszerû lánckerekek + 8-as rendszer...
Köszi
itt biztos találsz infót: info
MIÉRT??? olvassatok már vissza b****g...
Posted 2005. February 19. - 10:08
Azt tudom, hogy 9-es hajtómû általában mûködik 8-as váltórendszerrel, de
ez a Simano hajtómûvekre is igaz (LX, nem idei) ? Egy boltos azt mondta, hogy nem annyira. A kérdés az is, hogy nem fog-e jobban kopni, hosszútávon tönkremenni a 8-as lánctól...
Ki használt már ilyen kombinációt? Márhogy Shimano 9-es rendszerû lánckerekek + 8-as rendszer...
Köszi
Posted 2005. February 19. - 01:32
ezt atémát abszolút kiveséztük!
szerencsére a láncvonalt nem kérdezte
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!
Posted 2005. February 18. - 21:13
Posted 2005. February 18. - 20:16
ha elöl egy lánctányérod van (mint mondjuk nekem, egy db 38-as) akkor elég hátra a rövidkanalas váltó is, mert átfogja a tartományt. bár ha 34-es a hátsó fogaskeréksor legnagyobbja, lehet necces a dolog. ha 32-es van fenn hátul, akkor nme kell hosszukanalas.
ha elöre nagyobbat tervezel (mondjuk 42) vagy hátul 34-es a legnagyobb, akkor megéri hosszukanalasba fektetni, hogy ne kelljen nagyon hosszú lánccal menni.
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Posted 2005. February 18. - 19:10
szóval?
(úgy hogy értsem)
RAUH-Welt
B E G R I F F
Posted 2005. February 18. - 16:34
vendég_rvilike_*
Posted 2005. February 18. - 15:43
Posted 2005. February 18. - 15:19
a rugó fog "hamar" elpattani
bár nekem tavaly vagy 5váltóm halt meg...
és most beteg vagyok azért vagyok otthon
és gyorsan irok csak néha nem pontosan
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
Posted 2005. February 18. - 14:34
Vagy hülyeség az 1*9?
Posted 2005. February 18. - 14:31
tipikusan a 3*8 vagy 3*9-es rendszerek CC bringákon
Posted 2005. February 18. - 14:20
Posted 2005. February 18. - 14:11
elöl egy tányér(lánckerék)hátul meg egylmegy ugy csak azt nem szereti ha 34es(legnagyobb fogaskerék hátul)legalábbis én igy láttam ohgy akor már eléggé "kinyullik"
ha nem akarsz sokat tekerni,fölfelé pl akkor jó a nagytányéros,csak valmiféle kéncvezetõt vegyél hozzá,mert mindg le fogja hajigálni a láncot
Posted 2005. February 18. - 14:10
Posted 2005. February 18. - 14:07
Posted 2005. February 18. - 13:06
ha elöl táncterelõ,kéttányér akkor jó a rövidkanalas is