Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Meghajtás
Started by
Dude
, 2002. November 14. 13:08
Posted 2005. March 10. - 00:52
Vagy irsz privit nekem Oszt olyat csinálok amilyet akarsz.......
fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->
Posted 2005. March 10. - 00:43
szerintem tányér se..
fogsz egy alu lemezt....
fogsz egy alu lemezt....
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda
Posted 2005. March 10. - 00:41
Posted 2005. March 10. - 00:13
Na bumm gyártasz egy helyzetfúróssal,-vagy némi méricskélés után s.k. 4-5 másik furatot,/ha van hova/ s dobrí gyeny.
Posted 2005. March 09. - 22:57
OK, csak nehogy valaki valamilyen egzotikus dologgal dobáljon meg.
Posted 2005. March 09. - 22:55
Posted 2005. March 09. - 22:53
Valaki nem tudna adni egy lepusztult LX nagy lánckereket?Rockringnek kéne.Az egyetlen feltétel csak az hogy ne legyen törött.Tudom lehet hogy valakinek hülyén hangzik az ötlet de pár forintból megvan(legalábbis remélem hogy elad nekem valaki ennyiért vagy ingyen egyet), könnyû és arra a lightos felhasználásra amire nekem kell bõven elég erõs is.
Szóval nagyon megköszönném.
Szóval nagyon megköszönném.
Posted 2005. March 09. - 21:26
szerintem az utolsó jó, xt alatti (árban) szintû hátsóváltót a sh!mano '98-ban gyártotta.... (stx rc) azóta csak xt vagy xtr, a többi kritikán aluli, ha divat szidni, ha nem.
ezzel teljes mértékben egyet értek!!!
pl deore agy az egy vicc komolyan mondom, és ahogy néztem az lx is hasonló
ezért szoktam kiakadni, amikor a bikemagban egy 700.000-es bringán deore agyat látok...
Posted 2005. March 09. - 19:44
fogasnál szemmérték szerintem... de ha együtt kopott a lánc meg a fogsor akkor ugyanannyira
[whitetrash.hardcore.rock&roll.fuckyou]
Posted 2005. March 09. - 19:12
Azt honnan lehet megállapítani hogy mennyire van megkopva a lánc, fogsor, tányérok.Rutin kérdése vagy van valami ami alapján meg lehet nézni hogy mennyire van kopva?Azt tudom hogy a láncnál lehet mérni, hogy mennyire van megnyúlva, de a fogasoknál?
Posted 2005. March 09. - 17:56
Posted 2005. March 09. - 16:19
Átmérõre gondoltam. Én vettem casvarboltban 8 alátétet... 70 forint volt kb
Posted 2005. March 09. - 12:51
"1 kisebb amibe nem esik bele a csavar"
Nem fejtenéd ki jobban valahogy nem értem.
Ha a külsõ oldalára pakolok egy vastagat vagy 2 ugyanakkora vékonyat az nem jó?Amúgy mennyiért csinálták meg?Gondolom a munka nagy része abból állt, hogy megfelelõ alátétet vadásszanak.
Nem fejtenéd ki jobban valahogy nem értem.
Ha a külsõ oldalára pakolok egy vastagat vagy 2 ugyanakkora vékonyat az nem jó?Amúgy mennyiért csinálták meg?Gondolom a munka nagy része abból állt, hogy megfelelõ alátétet vadásszanak.
Posted 2005. March 09. - 11:11
attól függ, milyen szélesen fekszik fel a csapágyon a tengely. bár az azonicomat most néztem meg, és ugyan nem akartam szétbontani nagyon, csak a porvédõt szedtem le kívülrõl, ott 13-mas a csapágy külseje, szóval a tengely sem nagyobb szvsz 8-asnál. de a belsõ oldalára keress inkább csúszóperselyt, és asszimetrikus tengellyel csináltassad (kifelé szûkül)
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Posted 2005. March 09. - 10:45
Sziasztok!
nem tudom mennyire tartozik ide a téma, de remélem olvassátok.
Szerintetek pedál tengelynek megteszi egy 6mm-es CrMO tengely??
eredetileg is pedál tengely, csak iparisra akarom megcsinálni, és csak ilyen csapágyméretet találtam. platformpedál saját ízlés szerint agyonkönnyítve, amit országúti mellé haszálnám majd cc montimban, nem ugrálok, csak hajtok, plusz az is fontos tényezõ, hogy 55kg vagyok (nyáron 52-53kg).
Szerintetek???
nem tudom mennyire tartozik ide a téma, de remélem olvassátok.
Szerintetek pedál tengelynek megteszi egy 6mm-es CrMO tengely??
eredetileg is pedál tengely, csak iparisra akarom megcsinálni, és csak ilyen csapágyméretet találtam. platformpedál saját ízlés szerint agyonkönnyítve, amit országúti mellé haszálnám majd cc montimban, nem ugrálok, csak hajtok, plusz az is fontos tényezõ, hogy 55kg vagyok (nyáron 52-53kg).
Szerintetek???
Posted 2005. March 09. - 09:37
2alátét, mivel nem szabvány méret, ezért kell 1 nagyobb ami rámegy az anyának az átlógó részére, utána meg 1 kisebb amibe nem esik bele a csavar, és így a 2 alátét pont olyan magas mint a nagytányér. Nálamis detto ugyanez a helyzet volt... bringaboltba kicsit húzták a szájukat h gányolás meg etc, de végülis õk csinálták meg, és teljesen jól mûködik, semmi baja.
Posted 2005. March 09. - 09:14
Hátha.Azért megkérdeztem.Igzából nem vagyok durvulós csak rájöttem hogy nekem semmi szükségem 3 tányérra.Meg akkor kéne venni váltót is:)Idáig is, évek óta egy tányért használok.
Posted 2005. March 09. - 08:48
alátét: csavarbolt, csapágybolt, ha nagyon speckó és mindenhonnan elhajtanak akkor esztergályos. a shimano nem gyárt csak azért alátétet mert egyesek szétkapják az lx hajtómûvüket. azoknak gyártja az egytárcsás saintet.
Posted 2005. March 09. - 00:12
Ja én hírdetek.Amúgy az ár az reális nem?Azért nem kéne valami szuperbrutál terelõ, mert nem nyomom túl durván sõt egyáltalán nem.Az alátétre valami válasz?