Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Meghajtás

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
7585 replies to this topic

husevotelefonfulke

husevotelefonfulke

visszatérő

• fórumtag
  • 2,354 posts

négyszög vs isis témát hagyni kéne, nincs értelme ezen vitatkozni, ez kb mindenki vs telefonfülke, hadd ne mondjam már, hogy kinek lehet igaza...

jó isises mono: szertem rendes áron nem lehet ilyet találni. truvát sokan szídják, fsam volt, kemény 2 hónapot bírt, aztán olyan lett, mintha folyékony betonban kéne tekerni, meg recsegett. acor meg csak kotyogott (volt 2 is) meg nem feküdt fel rá jól a kar, de havernál, aki 2 méteres teherfogóval húzta meg, nála már jó. csak hát én nem kockáztatnám a vázam épségét emiatt..

Na még egy utolsó beszólás csak a teljes tisztaság érdekében:én egy szóval sem állítottam hogy a négyszöges rendszer jobb a másik 2-nél.Csak sztem még meg van a létjogosultsága, fõleg az olcsóbb bringákon.

dzsotty

dzsotty

vendég

• fórumtag
  • 242 posts
hi!

az alivio octalink-et mennyire sélszerû hobbi FR/DH-ra használni???
jobban bírja mint 1 ISIS-es alivio???

Dig

Dig

maximus

• fórumtag
  • 10,884 posts
Jó isis-es mono a race face signature és az evolve széria.
Megölte a truva karom olyan ellenálló anyagból van:D
Vedd be a piros kapszulát, és kitágul az univerzum.

málna

málna

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,117 posts
négyszög vs isis témát hagyni kéne, nincs értelme ezen vitatkozni, ez kb mindenki vs telefonfülke, hadd ne mondjam már, hogy kinek lehet igaza...

jó isises mono: szertem rendes áron nem lehet ilyet találni. truvát sokan szídják, fsam volt, kemény 2 hónapot bírt, aztán olyan lett, mintha folyékony betonban kéne tekerni, meg recsegett. acor meg csak kotyogott (volt 2 is) meg nem feküdt fel rá jól a kar, de havernál, aki 2 méteres teherfogóval húzta meg, nála már jó. csak hát én nem kockáztatnám a vázam épségét emiatt..

husevotelefonfulke

husevotelefonfulke

visszatérő

• fórumtag
  • 2,354 posts
Tudom RVILIKE hogy merevebb a DEORE....

Belefáradtam,hagyjuk.

xian

xian

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,280 posts
  • LocationTahitótfalu (ritkán Ózd)
2 bicóm van, a gyengébiken Shimano TS31+valami legalapabb Shimano négyszöges mono (a 2 alkatrész durván 4500 forint). 85 kg vagyok, benne van vagy 7e km+4 maraton. Kicsit kottyan, de semmi baja.

Vegyipari Technikus, Biológia Tanár, Specialized Epic Marathon, Lumix G80, Golden retrievers

vendég_rvilike_*

vendég_rvilike_*
  • vendég
A "legocskabb" octa a deore,es azert az meg egy 10e> -os negyszogtengelyes eg es fold...

husevotelefonfulke

husevotelefonfulke

visszatérő

• fórumtag
  • 2,354 posts
10 alatt öcsémnek hajtómûvet meg monoblockot is összedobtam.Tudom,tudom olcsó, meg hajlik, meg adjak ki egy kicsit több pénzt és vegyek jobbat.De kurvára felesleges.Nem olyan vészesen nehéz,ahhoz képest hogy 4szöges pedig egész merev.És idáig tartósnak tûnik.Én is meg õ is rakott már bele sok kilométert... és a célnak tökéletesen megfelel.Sztem.És feleannyiba került mint a legócskább octa v. isis.Azoknál viszont lehet hogy jobb.Az a baj hogy sokan nem tudják hogy mire van szükségük és hogy mit tudnak kihasználni.(Jó gondolom hogy aki a fórumon van azért az nyomja rendesen).Lehet hogy fele lóvéból is ki lehet hozni olyat, aminél meg sem érzi a különbséget.

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts
szerintem amikor már 10 ezer körül vannak isis-es karok lánctányérostól, akkor teljesen pénzpazarlás négyszögeset venni..... egészen egyszerûen túlhaladtunk rajta, kanti féket sem ajánlasz senkinek....

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

husevotelefonfulke

husevotelefonfulke

visszatérő

• fórumtag
  • 2,354 posts
Na jó van, árral szemben nem tudok úszni!De a véleményem nem változott.

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts
jó isis-es mono: hihi, lehet, hogy az uj bike+ :) ki kellene próbálni, elég bizalomgerjesztõ.

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

Endroo

Endroo

bentlakó

• fórumtag
  • 7,030 posts
húsevõ: akkor viszont jó a kontra is mert azzal is lehet fékezni :gwizd:
conor: rf signature? fsa platinum? nekem mondjuk a 02-es truvámmal sincs semmi baj, de állítólag az új truva cuccok 03-> szarok :scratchhe

husevotelefonfulke

husevotelefonfulke

visszatérő

• fórumtag
  • 2,354 posts
Mintha csak a 4szöges törhetne.:P

conor1326

conor1326

bentlakó

• fórumtag
  • 5,055 posts
húsevõ:
aha, és ha letörik?
akkor sz*pás van...elég konkrétan...
isis-es mono-t meg akkor mondjatok egy jót;)
ami biztos jó, és nem csak "ki kell fogni"...
Autist Team:)

tom_mirra

tom_mirra

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,889 posts
Egyre nehezebb lesz minõségi 4szöges cuccot venni. Mindenki átállt az isis-re vagy az okta-ra.
2010.09.22. CM

néha kerékpáros.

Kislust

Kislust

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,507 posts
mondjuk engem is állandóan cseszeegt a gagyenkov, hogy cseréljek már hm-et, de õ nem normális, mert állandóan a saint-el jön nekem...hehe..

rablóbanda..:))))))))
Van állásom...:bananadan

husevotelefonfulke

husevotelefonfulke

visszatérő

• fórumtag
  • 2,354 posts

négyszögest meg ne vegyünk már így 2005-ben, jó

Sztem egy k*rvára nagy hülyeség ez a octa, isis az a király, a 4szögeset meg dobjuk ki a szemétbe dolog.El kéne gondolkozni azon pl. hogy kinek milyen szintû felhasználásra kell.Dzsotti pl. tippem szerint nem biztos hogy az élversenyzõk közé tartozik(vagy legalábbis még nem:).Semmi bajuk nincsen a rugalmasságukon kívûl.Én is most váltottam Lxre de a régivel is jól elvoltam.Õszintén szólva egy kis ugri-bugrihoz nem is biztos hogy hátrány a hajlékonyság.Tényleg idegesítõ ez a tech mánia, csak mert valami a nem a legújabb akkor biztosan szar, nehogy mán valaki használja fõleg hogy sokkal olcsóbb mint a legújabb fejlesztések.Basszus, tiszta égõ, valakinek olyan van?

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs
monohoz van

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

xian

xian

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,280 posts
  • LocationTahitótfalu (ritkán Ózd)
Hi,

valaki legyen már annyira kedves és mondja meg nekem hogy a hajtókar-csavarok a hajtókarok vagy a monoblokk tartozékai?
Monoblokkot cserélek és nem tudom hogy adjam vele a csavarokat v. sem.

Vegyipari Technikus, Biológia Tanár, Specialized Epic Marathon, Lumix G80, Golden retrievers

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs
nekem pl az van mar joo regota es semmi gond nics vele
baszott rugalmas a isis v octahoz hasonlitva de egyebkent semmi gaz nincs vele )

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!