Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Bringás lányok márpedig vannak...

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
9815 replies to this topic

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5,944 posts
Értem. De Trifó még mindig megteheti azt, hogy csinál egy Aloe ültetvényt a nagyszobában, és naponta lenyiszál egy csomó levelet, melyeket azonnal rákeni a térdére! ;) Na, igy milyen?

Ano

Ano

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,653 posts
  • LocationCsömör

Viszont én úgy hallottam, hogy lehet valamit kezdeni az Aloe növénnyel, magával is, ha az otthon nõ. Ez egy igénytelen növény és gyorsan is nõ! Csak sajna még nem jöttem rá, mit kell vele csinálni.

Nati: én úgy tudom hogy az aloe vera növény (amugy 1 kaktuszszerü növény) arra jó, ha pl otthon megvágod magad, akkor levágsz 1 kis darabot a növénykébõl és a benne lévõ ilyen kocsonyás vagy milyen anyagot rányomod a sebre, akkor segít a gyors gyógyulásban és a vérzés is sokkal hamarabb áll el ... sõt ha jól tudom akkor az aloe vera-val kezelt seb az sokkal szebb heggel gyógyúl mint az amit nem kezeltek vele ...

Nem tudom mennyire emléxel a vértúrai térdemre ... nos azt is kenegettem aloe-vera géllel ... és szerintem ahhoz képest amilyen ronda seb volt ... most alig látszik belõle valami ...

Jah és még valami: azért olyan drágák ezek a kilencvenX % tartalmú aloe-vera készítmények, mert a növényben lévõ hatóanyg iszonyat gyorsan lebomlik miután levágtál 1 darabot a növénykébõl, és ennek a tartósítási eljárása a mai napig 7pecsétes titok ... és sajna ezt kell megfizetni ...
8)

trifo

trifo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,175 posts
Kintalvás: Már bennem is mocorog egy SSS szervezés gondolata. De tényleg hideg van még ehhez egy kicsit. Hamarosan, hamarosan :)

--Trifo

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5,944 posts
Viszont én úgy hallottam, hogy lehet valamit kezdeni az Aloe növénnyel, magával is, ha az otthon nõ. Ez egy igénytelen növény és gyorsan is nõ! Csak sajna még nem jöttem rá, mit kell vele csinálni.

Mellon: bizony, még 8-kor sincs teljesen sötét már. Gondolkodtam egy éjjeli kintalváson, ahhoz viszont még nagyon hideg van, és én tutira megfagynék!

trifo

trifo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,175 posts
Hurrá, akkor van még remény a bringázásra alkalmas test elõállítására :) Akkor most még nem kezdek el más - lábatlan - sport után nézni. Bár a kajak tetszik, de az azért mégse KERÉKPÁR!

--Trifo

Ano

Ano

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,653 posts
  • LocationCsömör
Ha valakit érdekel, a bátyám Aloex termékekkel foglalkozik, és tud mindenféle aloe-vera-s kütyüket hozni, külsõleg alkalmazhatót vagy belsõleg alkalmazhatót!!

1 bibi van vele: iszonyat drágák ezek a cuccok!

Én pl masszáskrémet szoktam hozatni vele és 1 tubus (nem valami sok) kb 3500 Ft vagy mennyi ... ::) viszont frankó ... :)

Mellon

Mellon

törzsvendég

• fórumtag
  • 697 posts
Egy zsírzógombot kéne beültetni ;D Hát ezek a térdek gyorsan fogynak. Mostanában kisérleteznek azzal, hogy új fogat növesszenek a hiányzók helyére, egyszer talán új térdporcokat is lehetne növeszteni... De addig még éremes vigyázni az izületekre :-\

Örömmel tudatom veletek, hogy TÖK SOKÁIG VILÁGOS VAN mostanában :D
Ha valaki még nem vette volna észre, én igazából ezt tegnap realizáltam, mikor 18:30kor indultam tekerni, és megjártam a HHHt világosban.
Átfutott elöttem egy õzike, még Hûvösvölgy elött, ahol az erdõben megy a bringaút. Nem is gondoltam volna, hogy még itt is élnek nagyvadak.

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5,944 posts
Trifó, most olvastam, hogy az aloe vera gélje kiváló az ilyesmire! Idézem:

Az Acemannan (a növény hatóanyaga) gondoskodik az izületek megfelelõ kenõanyagáról,meg tudja elõzni az izületi gyulladást, vagy ha már akut (meglévõ) betegségrõl van szó, csillapítja azt."

További hasznos infók: http://anicsabi.freeweb.hu/4oldal.htm
http://users.freestart.hu/barmuvil/

era

era

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,531 posts
Trifo: Hát neked is harangoztak???
Porcépítésben jó vagyok, ha érdekel, hívj!

trifo

trifo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,175 posts
Hali!

Boldog Szülinapot Tyito! Még ha csak így kicsit késve is...

Gratulálok a sárdagasztó különíménynek mindenféle szempontból! De azért nem bánom a lelkem mélyéig, hogy nem sikerült odajutni a Flash-re... Egy héttel korábban a Káli60 túra keretében kiélveztük a sarat rendesen, amennyire kell.

Meg még egy kis panaszkodás: tegnap voltunk dokinál, hogy megnézze a térdemet mert nem tuti. Aszongya "elkopott a térde, ne túrázzon annyit". Felháborító hozzáállás. Most aztán lehet kezdeni keresgélni a megfelelõ embert :)

--Trifo

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5,944 posts
Aki érdekelt a Rákóczi tt-ben (ami egyébként nagyon jó móka) az nézzen át ide, mert május végéig le kell adnom a teljes listát.

http://www.bikemag.h...rt= 30#lastPost

Mellon

Mellon

törzsvendég

• fórumtag
  • 697 posts
Hát kár, hogy kihagytam amaratont, biztos jó móka volt. Bár hamentem volna, KeX nem vonatozott volna, és mekkora mókáról maradt vlna le ez által (idézet a pozitív gondolkodás magasiskolja c. könyvbõl)

Jó hír: tudok menni Szlovákiába is és a Zemplénbe is! :D

Szlovákiába ha valaki (akár 2 ember is) jönne ma - holnap még jelentkezhet!!!

Jelentkezz Te MOST!!! ;D

KeX

KeX

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,292 posts
Ádám no comment! ;D hát igy gracc, meg minden 8)
Tyito, bsz!

Apropó gemini. sopronból hazajövet együtt utaztam egy ilyen gemini&sörmenes sráccal, aki sopronba jött edzeni egyet. Ez nem is lenne érdekes, viszont a barátnõje kísérte õt szintén cangával!! nemgondoltam volna, hogy vannak ilyen lányok... A gemini meg az alkarnagyságú 1.5-ös fejcsövével igencsak durván néz ki. ööö jah, és kb olyan súlyban volt, mint az én "marathonra szánt" bringám.

Köszi a fleses társaságnak a társaságért, a társasjátékért, a szállásért, a csokis energiaszeletért, az áfonyáscamambertes pulykamellért, a transzportért és még amit kihagytam, azért is :)

era

era

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,531 posts
KGADAM: Gratulálok. Marha jó, hogy még mindig így megy neked, mikor ennyig kihagytál. :o ::) ;D

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5,944 posts
KgAdam: ez igen, gratulálok! Nem semmi lehetett ezen a versenyen részt venni!

Tyitó! Én is nagyon boldog szülinapot kivánok neked és életeden át tartó boldogságot! :-* :-*

adamm

adamm

törzsvendég

• fórumtag
  • 438 posts
Gratula!
Gardán mentünk egy kört Geminikkel, elöl 170-es Shermannal. Hát azokon a helyeken ahol CC-géppel eszünkbe sem jutna lejönni, a nyeregben ülve csorogtunk le. Nagyon klasszak azok a gépek, de itthonra bõven jó az Enduro, fõleg ha nem defektes és nem szakadt a lánca :)

Tyito

Tyito

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,067 posts
Köszönöm szépen Nektek a köszöntést!
Asszem ez egy kis dopping a mai melómhoz.

:-* tyito

sopron

sopron

törzsvendég

• fórumtag
  • 433 posts
Mi is megjöttünk Zágrebbõl! Életem legdisznóbb versenyén vagyok túl. 12 éve montizok, de ilyen sárban még soha nem tekertem. Jégesõben és sárban meg pláne nem. Olyan se volt még, hogy dh szakaszokon letolom, ill. hogy letolni sem tudom. Volt egy olyan north shore szakasz, amirõl négy métert zuhanhattál lefelé. Nagyon sokan ezt csak marcal tompítva tudták megtenni, majd miután a bicajuk is nyakon vágta õket nagyon durván üvöltöztek és rángatóztak. Ezért a mentõsök áttették a helyüket ehhez a letöréshez. Az idõmérõre szerencsére megjött az esze a hülye rendezõknek és elbontották a deszkékat. De, hogy ezért miért kellett a mentõautónak fordulnia pár alkalommal , azt nem tudom.

Ezek után már csak a kb 20-25 cm mély sár volt a fõ gond, meg az, hogy szétfékezés miatt a kormány ki akart esni a kezembõl. Azt, hogy szakad a jég, meg az esõ és nem fog a fékem, meg nem tudok leülni a nyeregre, mert a gatyámon és nyergen lévõ sárréteg 4cm volt és így mindig lecsúsztam, már fel sem vettem.

Az, hogy ezek után merevben sikerült összehoznom, egy harmadik helyet (a második csak 5 mpre volt, az elsõ - helyi srác - viszont 70(!!!)mpre) hab a tortán. Legalább a Szilvásvárad marcira lesz energiakajám (ilyeneket nyertem). A nyeremények elég komolyak voltak: digitális fényképezõk, borítékok (az elsõ nõé 400euróval kibélelve)...

Ja, és a géppark durva volt: tele voltak Orange-dzsel, intenssel, Santa Cruzzal, Giant dhval, Yetivel, Specko demoval, Turnerrel, Geminivel....

kergeeger

kergeeger

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,133 posts
boldog szülinapot Tyito koma!
mondjuk ez inkább egy dinamitra emlékeztet mint gyertyára de most fogjuk rá ,hogy az utóbbi ;o)

Feltöltött kép

adamm

adamm

törzsvendég

• fórumtag
  • 438 posts
Asszem tényleg nem vagyok normális, hogy életem leghosszabb magyar maratonját full betegen akarom végigcsinálni. A pálya közepén már csak a minél elõbbi hazaérkezés érdekelt, ezért nem mentem a piros kunkorikra, maradtam a rövid távon, így 'csak' 72 km-t kellett végigszenvedni. (Viszont találkoztam egy nagyon szép hevitulszos lánnyal) A Gardán 5 defektem volt, itt láncszakadás, a végére meg majdnem szétesett az egész rendszer, asszem ez az év nem indul túl jól :) Ja, és köszi KeXnek a segítséget!