Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Bringás lányok márpedig vannak...

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
9815 hozzászólás a témában

Ano

Ano

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.653 hozzászólás
  • LocationCsömör
Sajna nem indultam mégse, ugyanis a Szilvásváradmaraton elött még kell kicsit edzenem magam és 80 kilcsis túra az jó lett volna ... de legnagyobb sajnálatomra aszfattúra volt az egész :(

Egyébként ingyenes volt és sokan messzi tájakról jöttek hogy megtegyék ezt az utat ... volt 1 kisebb csapat akiket kikalauzoltunk a városból ...
de utána belevetettük magunkat az erdõ sûrûjébe és csináltunk egy 70 kilcsis túrát közel 2000m-es emelkedéssel ... egészjól bírtam de itthon kicsit begörcsölt a lábam :(

Azthiszem veszélybe került a szilvásvárad végigtekerése :(

Addig még edzek kicsit, bár ahogy elnézem az idõjárást, max dagonyázni tudok ma ...

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
Aztán mesélj, milyen volt, engem nagyon érdekelne. Frissitõt kaptatok-e (fõleg, hogy ingyenes volt az egész!) :D

Ano

Ano

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.653 hozzászólás
  • LocationCsömör
Na megtaláltam az infót a 80 kilcsis túráról ... szal akinek holnap nem lesz jobb dolga az déli 12-re jöjjön Tatabányára a Jubileum Parkba ... :)

jah és az info ...

INFO:)

Egyébként fogalmam sincs hogy milyen lesz ez a túra ... sosem voltam még ezen ;)

KeX

KeX

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.292 hozzászólás
pix, a kiutazást, szállást is õk fizetik? dolgoztál már ezelõtt kint? azt írják, hogy kell "working experience in a english szpikin' kántri" Pontosan melyik részre mész?

KeX

KeX

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.292 hozzászólás
pixel globálisan gondolkozik... na igen, nem csak a mi kis Magyarországunk létezik.

Kgadam, kedvem nagyon is lenne kinézni, de tanulnom kell ezerrel. esetleg egy egynapos kiruccanás még beleférne. Hogy lehet odajutni? Vasárnap lesz a verseny? Indulásra elég kevés esély van, mert ma kicsit kiklopfolták a combom edzésen 8)

Ha Tokod nem jön össze, akkor egy laza Pilis jöhet Trifo!

adamm

adamm

törzsvendég

• fórumtag
  • 438 hozzászólás
www.ccusa.com
jövõre jelentkezzetek

tmls

tmls

vendég

• fórumtag
  • 227 hozzászólás
uhhh pixel ...
hol a fenében lehet ilyen jó kis melókat szerezni?
biztos jó szórakozás lehet "gyerekeket montizni tanítani" ;D
USA-ban minden lehetséges ...

burce

burce

bentlakó

• fórumtag
  • 8.694 hozzászólás
...bazzzeee pix

adamm

adamm

törzsvendég

• fórumtag
  • 438 hozzászólás
Ha minden igaz, ezt a nyarat sajnos nem fogom veletek tölteni. Júni 10-aug 15 között egy amerikai nyári táborban fogok montizásra oktatni gyerekeket. Remélem túlélem, és a nyár végén belefér még pár közös tekerés, na meg addig is van még egy kis idõ.

trifo

trifo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.175 hozzászólás
bors: van olyan, hogy a V-fék visszahúzó rugója (az a pöcök, ami a féktestet a felnitõl alaphelyzetben távol tartja) valami szerelési mûvelet közben kicsit meghajlik. Az esetek többségében simán kézzel lehet feszegetni rajta, hogy jó legyen, utána a finombeállítást el lehet végezni a KGADAM által emlegetett csavarral.

=========================
vasárnap laza Pilis?????
=========================

--Trifo

sopron

sopron

törzsvendég

• fórumtag
  • 433 hozzászólás
A féktestek oldalán kell lennie pici csavaroknak, amelyekkel jobbra balra tudod állítani õket. Tekergesd addig, amíg nem fog ismét jól! Ha csak kicsit került arrébb a kerék, akkor ez elég!

Kex: nem jössz Tokodra láncnélküli déhára? Jó muri lesz! Mi valószínûleg kint sátrazunk a pályán!

KeX

KeX

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.292 hozzászólás
több, mint valószínû, h a kereket raktad vissza ferdén, azaz nem fexik a tengely rendesen a sarukban. vagy egy alátét maradt ki valamelyik oldalról. Megoldás: igazítsd meg a kereket.

ha ez nem jön be, akkor ténylg rendesen be kell a fékeket állítani. a pofák rendesen fexeneka felnin? milyen féked van pontosan?

Ano

Ano

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.653 hozzászólás
  • LocationCsömör
Bors: nem lehet hogy nem ugrott vissza a helyére rendesen a hátsó kerék tengelye és ezáltal nagyon ferdén van benne és ez okozza hogy rossz helyen van a felni??

bors

bors

vendég

• fórumtag
  • 202 hozzászólás
Sziasztok!
Nem akarom "szetoffolni" a topikot, de technikai problemam merult fel es nem tudom megoldani, mivel lany vagyok. Szoval... Lecsereltem a regi kulsoimet es ennek hatasara a hatso fekem elallitodott. (Nem ertem miert.) Ez azt jelentette, hogy a jobb oldalon a fekpofa ratapadt a felnire, a masik oldalon 1 cm tavolsagra elallt. Most sikerult mar ugy beallitani, hogy forog a kerekem, de a fekhatas majdnem a nullaval egyenlo. Mit huzzak meg es merre?

Ano

Ano

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.653 hozzászólás
  • LocationCsömör
Nos ... emberkék ... kis help kellene ...

Szal állítólag lesz most 7végén ilyen bringás TT itt a Gerecsében ...

A baj az az, hogy annyit tudok hogy lesz, de semmi konkrét infót nem találtam ezzel kapcsolatban, csak a tavalyiról ...
az info a tavalyiról ITTEN olvasható ...

Ha valaki tudna esetleg mondani valami konkrétat az ideirõl, akkor hálás lennék nagyon ... vagy esetleg ti is jöhetnétek 1szer errefelé, ne csak én menjek mindig arra felétek! ;)

Elõre is köszike és :-* érte! ;)

trifo

trifo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.175 hozzászólás
Na emberek! Mit szólnátok egy laza kis tekeréshez a Pilisben vasárnap?

Indulás mondjuk 10:00 UVH, a további részletek még kidolgozás alatt vannak. Csak az alacsony intenzitás követelmény, több oknál fogva is.

GYERTEK! :)

--Trifo

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
Ano, nekünk egy 2méter magasságú Aloe bokrunk van otthon, csak az a kérdés, hogy hogyan lehet hatékonyan kinyerni belõle a cuccost és feldolgozni!

Tyitóóóó: már úgy várom a "kis" Zámiámat!

Tyito

Tyito

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.067 hozzászólás
Szal: elõször is, Köszönöm a köszöntéseket!
másodszor pedig: ha tudok, Nati virága mellé viszek a KeprinMarcira AloeVerát is! ;)

Ritkán járok erre, mert rossszz a gépem!

Telszámom.: +3630/9439-398

Ano

Ano

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.653 hozzászólás
  • LocationCsömör
Jah most jut eszembe ha valakit érdekel több info akkor ITT vagy ITT tud informálódni ilyen kérdesék megválaszolásában ... nah ezt megaszontam ;D

Ui.: 1 kis reklám ... ::)

Ano

Ano

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.653 hozzászólás
  • LocationCsömör
Ha gondolod, akkor utánaérdeklõdök, hogy miként lehet eme nemes növénykét leghatékonyabban felnevelni, illetve felhasználni ... ;)