Ezmilyen könyvleszez?
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

Bringás lányok márpedig vannak...
Started by
findli
, 2002. March 05. 23:17
Posted 2004. May 19. - 17:41

Posted 2004. May 19. - 17:34

Posted 2004. May 19. - 17:33

ohh, röstellem magam, hogy nem ismertem fel a hamisítatlan Ors féle jegyeket. ohh én kutya. ;D
mikoleszmákészakönyv? mikoleszmákészakönyv? 8)
mikoleszmákészakönyv? mikoleszmákészakönyv? 8)
Posted 2004. May 19. - 17:30

Posted 2004. May 19. - 16:57

Posted 2004. May 19. - 15:48

Posted 2004. May 19. - 15:45

Posted 2004. May 19. - 15:04

vendég_Charon_*
Posted 2004. May 19. - 13:52

Jujj, de izgulok. Már csak egy 27.2-es nyeregcsövet kell szereznem kölcsönbe (elõre is kösz Zed ), meg egy új xt hajtómûhöz való szerszámot és nekiállok összerakni a gépemet....
Látom, hogy most sem fogok sokat aludni...
;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
Szerszámügyileg tud valaki segíteni?
Látom, hogy most sem fogok sokat aludni...
;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
Szerszámügyileg tud valaki segíteni?
Posted 2004. May 19. - 12:19

Posted 2004. May 19. - 12:11

Thommey: Ott a helyem. Én meg viszek pár képet a Szlovák pariról.
Trifo: Nem jöttök Szilvásra?
Trifo: Nem jöttök Szilvásra?

Posted 2004. May 19. - 12:00

Tészta pénteken? Rulez! Tegnap este úgyis kiderült, hogy nem megyünk Szilvásra. sajnos...
--Trifo
Posted 2004. May 18. - 17:09

Hali!
Mit szólnátok egy péntek esti gardás képnézegetõs tészta partihoz nálam?
Na GKTP?
Üdv:Thy
Mármint Kazincbarcikán???

Ott a helyem!

Egyszer úgy is végigverem a bandát ezért!

Posted 2004. May 18. - 15:04

KGADAM: engem valószínûleg érdekel a dolog, de még attól függ, hogy addig kilábalok-e a betegségbõl
nekem amúgy a szombat késõ d.e. lenne a jó és szintén vmi lájtosabb verzió
nekem amúgy a szombat késõ d.e. lenne a jó és szintén vmi lájtosabb verzió

Posted 2004. May 18. - 14:37

Én benne lennék, ha nem pénteken lenne! 
Marad itthon valaki hétvégén, mert én kihagyom Szilvásváradot. Hétvégén eléggé szétrázott Tokod (még mindig izomlázam van, meg fáj a vállam az esés miatt), de azért egy pilisi tekerésre vevõ lennék. Most már jó 3 hónapja nem ültem cc gépen, tehát ideje lenne kicsit túrázgatnom. (Az a helyzet, hogy a dh/4X versenyek jóval olcsóbbak!) Van, aki társulna?

Marad itthon valaki hétvégén, mert én kihagyom Szilvásváradot. Hétvégén eléggé szétrázott Tokod (még mindig izomlázam van, meg fáj a vállam az esés miatt), de azért egy pilisi tekerésre vevõ lennék. Most már jó 3 hónapja nem ültem cc gépen, tehát ideje lenne kicsit túrázgatnom. (Az a helyzet, hogy a dh/4X versenyek jóval olcsóbbak!) Van, aki társulna?
Posted 2004. May 18. - 13:03

Hali!
Na GKTP?
Na GKTP?

Posted 2004. May 17. - 15:53

trifo: "Alig használt LX fékemet dzsungelvágó késre cserélném" ;D
lens: Sejtettem én, hogy gonosz hely az a biciklisnek. ;D
lens: Sejtettem én, hogy gonosz hely az a biciklisnek. ;D
Posted 2004. May 17. - 15:05

Frankó! Mi meg a Vörös kõnél jártunk. Laza kis túrácska... De jó volt nagyon. Lefelé a sárga keresz felé egy csomó helyen jól benõtt a növényzet az útra, úgyhogy eléggé jó kis dzsungelharc volt. Nyárra majd kikpoik a sok szöld és akkor lehet közte haladni.
--Trifo
--Trifo
Posted 2004. May 16. - 21:57

Ha jól sejtem, Ano pont azon a sziklás ösvényen szerezte tavaly azokat a súlyos térd sebeit, nekem meg ott likadt ki a külsõm. ;D
Posted 2004. May 16. - 18:52

Sziasztok!! 
trifo: Az SSS nagyon jó lenne, már egy hónapja megfordult a fejembe. Tavaly nagyon jól sikerült. Pár hónap múlva melegebb lesz az idõ .....
Jól sikerült a mai tekerés?
Én csak tegnap értem rá, de jól is jártam mert tuti idõ volt. Elmentem pap-rét felé, onnan pedig a kéken Nagyvillám felé Visegrádra. Mindenkinek ajánlom ezt az útvonalat, mert bár az eleje, az Urak asztala bringával nem járható (kidölt fák, keskeny út szakadékkal), de a késõbbi látvány
kárpótol azért a kis tolós szakaszért. Persze ha csak edzeni akarsz, akkor inkább a kék keresztes útvonal.
Utána meglátogattam a cukit, három szelet almatorta benyomásával támogatva további fenmaradását. Majd innen indultam dömörkapu felé haza.
Nagyvillámról lefele vigyázzatok, mert elég meredek én is salakmotorost játszottam a kanyarba. Éppen nagy jihááá kiáltásokkal eresztem lefelé magam a paripán és még javában annak örülök, hogy nem volt nagyobb kõ az avarban, amikor egyszer csak észreveszem, hogy a kanyar és egy fatörzs nagy tempóban közeledik felém.

Szóval csak óvatosan.
Üdv,
Sniper

trifo: Az SSS nagyon jó lenne, már egy hónapja megfordult a fejembe. Tavaly nagyon jól sikerült. Pár hónap múlva melegebb lesz az idõ .....

Jól sikerült a mai tekerés?

Én csak tegnap értem rá, de jól is jártam mert tuti idõ volt. Elmentem pap-rét felé, onnan pedig a kéken Nagyvillám felé Visegrádra. Mindenkinek ajánlom ezt az útvonalat, mert bár az eleje, az Urak asztala bringával nem járható (kidölt fák, keskeny út szakadékkal), de a késõbbi látvány

Utána meglátogattam a cukit, három szelet almatorta benyomásával támogatva további fenmaradását. Majd innen indultam dömörkapu felé haza.

Nagyvillámról lefele vigyázzatok, mert elég meredek én is salakmotorost játszottam a kanyarba. Éppen nagy jihááá kiáltásokkal eresztem lefelé magam a paripán és még javában annak örülök, hogy nem volt nagyobb kõ az avarban, amikor egyszer csak észreveszem, hogy a kanyar és egy fatörzs nagy tempóban közeledik felém.

Szóval csak óvatosan.

Üdv,
Sniper