Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Bringás lányok márpedig vannak...

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
9815 replies to this topic

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
Mellon:
Akkor most megmérjem neked az nrs fejcsövét, vagy ne?

Mellon

Mellon

törzsvendég

• fórumtag
  • 697 posts
Era: :o szerencse, hogy nem lett bajod. Bicikli is megúszta?
Sajnos a közlekedés ilyen, a balesetek mindig benne vannak a pakliban :-(
Viszont az, hogy ki sem száll ilyenkor az ultra nagy taplóság... >:(

Szerdán este hazafelé a HHHról, szûk (olyan félig sétálós jellegû) utcában haladtam hazafelé, mikor hallom, hogy mögöttem jön valaki, akinek mehetnéke van... Túrázgatta a turbós motorját, mondom legalább jól elvan. Jó kis terepjáró volt, mikor végre elfért melettem rámüvöltött az utas, mondom kösz csóka ezzel már nem mutatsz újat nekem, remélem jól berekedsz legalább.
Hát ez van. Legalább nem unalmas cangával közlekedni :-/

Thommey: Akkor este megyünk. Bringával lehet menni, van hely? Viszek lakatot, ezt a bringát akár valahol a lépcsõházban is otthagyom, ha le lehet lakatolni.
Akkor viszek egy kis beherovkát, hogy a szlovák feelinget is megidézzünk ::) 8)

Para: T-7 nap 8), ha péntek este indulunk. A kisház meg a lakókocsi játékos, vagy sátrat kell vinni (ezzel még mindig gyengén állok)
Csubee barátunk felépült már, jön Õ is?

Hétvégén úgy tûnik maradok otthon. Szombat du, vagy vasárnap ráérek tekereni.
(Szombaton családi ebédre vagyok hivatalos.)

Ádám Te mikorra tervezted a túrát?

Feltéve ugye, hogy a bringám bírja.
Mellon Saga legújabb része: izgalmak fokozódnak, talán mintha esteleg meglenne a repedés. Tegnap éjfél körül még ránéztem, és az erõsítõ lemezzel párhuzamosan fut valami csík az alsócsövön, de ott, ahol nincs hegesztve (tehát nem a fejcsõ felöli végén)
Azért bízok még benne, mert még mindig csak oldalirányu terhelésre recseg, tehát nem valószínü, hogy pl. egy padkárol leérkezve elhagyom a fejcsövet...

era

era

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,531 posts
Én mennék. ;)

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7,001 posts
jujj Era! VIGYÁZZ MAGADRA! :-*

LILLAFÜREDI HÉTVÉGE: természetesen ez az elõjáték ;)

akkor Era, Mellon?

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
Párom bringája
Most már tényleg igazi "bringás" lány. :D

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
Jujj Era! Hát ez van, az autósok igencsak balf*szok tudnak lenni. Reggel erõscukrot kell az embernek ennie, hogy be merjen járni munkába. REmélem azért egyben vagy és a festéken kívül semmi komolyabb gond nem lett.

Más.

Hétfõtõl reszkessen mindenki ----> Építkezési képek...

(Bocs a gyenge minõségért, de olyan fáradt voltam, hogy alig láttam már.)

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6,344 posts
Era:
Szerintem 8körülre már otthon leszek

Sniper

Sniper

törzsvendég

• fórumtag
  • 278 posts
Sziasztok! :D

A caprineseknek jó tekerést! Jó idõ elintézve. ;)

era

era

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,531 posts
Thommey: Hányra menjünk?

era

era

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,531 posts
Ma velem is megesett, amitõl mindig féltem és remélem ezzel le is tudtam:
Jövök a kerékpárúton az egyetem elõtt a rakparton és látom, hogy egy kocsi kanyarodna a fõútra, de áll már egy ideje, hát gondoltam átgurulok elõtte, mivel semmi jelét nem adta, hogy indulni akarna, már majdnem át is értem, mikor egyszercsak elindul. Észre sem vette a vén f.., hogy nekem jött, csak azért állt meg, mert a mögöttem tekerõ srác egy óriásit üvöltött rá. Megnéztem a bringát, a hátsó kereket kapta el, a vázról lejött a festék. Ahogy nekem jött, arréb rakta a hátsó kereket, de nem estem el, le tudtam lépni. Én mint egy kuka csak álltam, míg a srác balhézott, azok meg felhúzott ablakkal kuksoltak bent. Aztán tekertem tovább a kerékpárúton és észrevettem, hogy remegnek a lábaim..
Eddig is féltem az autóktól, ez az eset most megerõsített a hitemben, hogy jobb elengedni õket, mégha nekem van is elsõbbségem.
És hálát adok mindennek, hogy ennyivel megúsztam.

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6,344 posts
Akkor tésztaparti holnap este:
Era
Jojoba
Mellon
Fityisz
Trifo
Jenõ
Pixel?
mégvalaki?

tmls

tmls

vendég

• fórumtag
  • 227 posts
thx. szam

persze, mindenki túléli, csak az a kérdés hogyan
Írásbelik már megvannak, de most jön a neheze (legalábbis nekem). Ennek ugyanaz az oka, mint annak, hogy úúúúúúútálom a gimit: nem csak olyat tanulok tanítanak, ami érdekel (reál tárgyak). A szóbelin pedig csak humán szarokat kérdeznek (remélem nem sértek meg senkit ;))

kex: úgyis kimozogta volna ;D

nesta

adamm

adamm

törzsvendég

• fórumtag
  • 438 posts
Mellon: Esetleg egy széééép Specialized? És akkor nem kell kivinnem, vehetek kint egyet :-))

ors

ors

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,533 posts
Bizony-bizony május 1 körül volt -emlékezetes kirándulás ;D
De nekem most sajna nem jó :(- remélem lesz augusztusban is :-\

KeX

KeX

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,292 posts
"tanárúr, unnyuk az órát, nennyünk máá ki egy kicsit ugrálni!" ezt egy vérbeli bringás nem utasíthatja vissza ! ;D ;D
Ütött már el valaki biciklivel 50-nél egy kutyát? Nekünk majdnem sikerült tegnap ;D ;D

sopron

sopron

törzsvendég

• fórumtag
  • 433 posts
Én meg ma felvételiztem (le kellett vezényelnem egy 45 perces órát az ig.helyettes és egy németes kollegina jelenlétében) egy gimibe, és nagyon meg lehettek elégedve, mert rögtön óra után írtunk egy szándéknyilatkozatot, 8) és aug. 23-án kezdek is.

A gimi Pszentlõrincen van. Ez csak azért vicces, mert járnak oda olyan kissrácok, akikkel együtt szoktam ugratgatni a lõrinci pályán! Mókás lenne, ha õket is kellene tanítanom! :) " És akkor óra után találkozunk a pályán egy kis dirt jumpra...!" ;D

szammer

szammer

törzsvendég

• fórumtag
  • 878 posts
Nesta!

Boldog szülinapot kívánok, ;D
Rég hallottam felõled!!

Gondolom nem tanulsz egész nap, mindenki túléli az érettségit (és a nyelvvizsgát is)!

Üdv:Szammer

Mellon

Mellon

törzsvendég

• fórumtag
  • 697 posts
Sziasztok!

Thommey: péntek este én is élek a meghívásoddal!

Para bá: pénteken ütközhetünk CD ügyben, de asszem még van Nálad 2 CDm, azt akkor hozd vissza pls, mert lassan kifogyok az újraírható lemezekbõl…

Hétvégérõl még mindig nem döntöttem, de szerintem nem megyek. Vacak idõt ígérnek, elõnevezés nélkül 5000Ft a maraton nevezési díja, és totál edzetlen vagyok, 500km az idei teljesítményem eddig… :-[
Plusz ugye a nyöszörgõ fejcsõ… Viszont repedni nem akar, legalábbis a festékréteg eltakarja ezt a tevékenységet. Igaz, még csak bõ 100km-t mentem csak vele, mióta zörög.
Zed bácsi közölte velem a szomorú tényt, miszerint az összes NRS1 és 2 bringát eladták… Május elején elfogyott a készlet (Idén természetesen több nem is lesz) :-X, már csak vázat tudnak adni…
Lehet, hogy meg kéne tartani a cuccokat a bringáról, és apránként cserélgetni õket majd. Kérdés, hogy mekkora a fejcsöve, mert az én villám nyaka elég rövid. A neten nem találtam ezt meg. Nem könnyû dönteni, vagy nem lesz olcsó…. Vagy merevfarú lesz..
Esetleg „gizda” ;) Kona? Néztem a Dwag Primot, szép is, jó is, persze nem hoznak belõle az országba és nem véletlenül, mert drága is… Tartós tesztre bevállalnám ::). Jövõre megyek én is Gardára, azt megkérdezem, hogy t’án nem tudnak eleget gyártani belõle, merthogy nem kapható nálunk, hátha hozzám vágnak egyet ;D

Hmmm, Lillafüred? Lehet róla szó talán, de még nem biztos. De jól hangzik. Persze nem a nyári helyett, hanem elõtt. tavaly asszem máj1. körül voltunk tavaszi bemelegítésnek ott.

era

era

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,531 posts
Para akkor van a Kõszeg maraton.
Azért nekem tetszik. Ez már az augusztusi lenne, vagy az is meg lesz tartva?

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7,001 posts
Ahoy!

Még nem 100%os a plen, de hátha vki kedvet kap hozzá:

MÁJUS29...30..31.
LILLAFÜRED-CAMPING

esetleg 28-án pénteken munka után zúznánk fel, hogy szo és vas egész nap legyen...

várom a jelentkezõket... 8)

péef