Sziasztok!
Lámpákat elõkeresgélem,akksikat feltöltöm! ;D
Off:
mrc: PéeF túrára vigyem a hátizsákot? 2500 Huf.
Valakinek még esetleg?
On:
Tyito
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

Bringás lányok márpedig vannak...
Started by
findli
, 2002. March 05. 23:17
Posted 2002. October 31. - 10:05

Posted 2002. October 31. - 09:56

Roobi: :-[ :
;D Waóóóóóóóó!!!! Ilyen mûkütyü nekem is kell. Milyen marha poén lenne már odaállni a wc-zô srácok mellé, és csak pislognának, amikor én is csövön keresztül pislantanék! ;D ;D De nagy szám lenne! Aztán a bicajoskulacsomban lévô vizzel kiöbliteném, és visszatenném a zsákomba.
Hol lehet ilyet venni, vagy Mo-on nem beszerezhetô? Fogadjunk, hogy nem. :'(
Ras: ok
Para: útvonal szupcsika (fôleg a cuki
) Azt megirnád, hogy hány kilcsi lesz?
Thy, nem akarsz velünk eljönni a szombati Paraféle-túrára?

Hol lehet ilyet venni, vagy Mo-on nem beszerezhetô? Fogadjunk, hogy nem. :'(
Ras: ok
Para: útvonal szupcsika (fôleg a cuki

Thy, nem akarsz velünk eljönni a szombati Paraféle-túrára?
Posted 2002. October 31. - 09:44

Tyito: ;D azon lepõdtem volna meg, ha azt mondod, csak egy db-od van ;D
Így viszont Én (is) rákattannék az egyik halogénedre, de azért még hétvégén megMEOzom a lámpicskum...
baliba: tessék ráhajtani az ótóra akkor!
ÚTVONAL AJÁNLATOM:
.0km.Gyöngyös.9.40.zulu.
-- Mátraháza -- Déli-sípálya -- Kékes-tetõ/torony presszó -- KÉK-túrista/Sas-kõ -- Disznó-kõ -- Sas-kõ -- Ilona-vgyi vízesés -- Parád/Cukrászda -- Parádóhuta/forrás -- Pisztrángos-tó -- KÉK+ túristán SÁRGA-túristáig -- Síugrósánc/Tünde-forrás -- Déli-sípálya -- Mátraháza --
Idõjárástól, igénytõl függõen változhat...
Csõváz és hátszél...
Joghurt legyen Veletek!
Paraferee voltam...
u.i.: meeeeeeeeenjünk máááááááá ;D
Így viszont Én (is) rákattannék az egyik halogénedre, de azért még hétvégén megMEOzom a lámpicskum...
baliba: tessék ráhajtani az ótóra akkor!

ÚTVONAL AJÁNLATOM:
.0km.Gyöngyös.9.40.zulu.
-- Mátraháza -- Déli-sípálya -- Kékes-tetõ/torony presszó -- KÉK-túrista/Sas-kõ -- Disznó-kõ -- Sas-kõ -- Ilona-vgyi vízesés -- Parád/Cukrászda -- Parádóhuta/forrás -- Pisztrángos-tó -- KÉK+ túristán SÁRGA-túristáig -- Síugrósánc/Tünde-forrás -- Déli-sípálya -- Mátraháza --
Idõjárástól, igénytõl függõen változhat...

Csõváz és hátszél...
Joghurt legyen Veletek!
Paraferee voltam...
u.i.: meeeeeeeeenjünk máááááááá ;D
Posted 2002. October 30. - 22:44

Lens: Szal egy spéci kis mûanyag eszközt gyártattak le valahol. Ezt úgy kell elképzelni mint a porszívóhoz tartozékként van az a kis toldalék, az a hosszó elvékonyodó szemét felszívó. Nos ezt a dolgot a hosszanti tengelye mentén félbevágná az ember akkor ilyen formája van ennek a "mûkütyünek". Ez természetesen a megfelelõ
végénél kissé anatómiai kialakítású a másik vége enyhén elvékonyodó.Tehát ez egy félcsõ spec. formával. Kb. 15-20cm hosszú. A hölgyversenyzõ ugyanúgy mint ffi társai álva "oda" helyezi a félcsövet és ereszcsatorna módján elvezetteti a megfelelõ fa tövére. Utána kis vizzel leöblíti és elrak a hátimotyeszba. Saját szememmel láttam és õk esküdtek rá, hogy higiénikus. Nos el kell dönteni. Mindenesetre ötletes és sokan használták már nyolcvanas évek végén.
üdv.

üdv.
Posted 2002. October 30. - 22:42

Ras: term.nem problematikus a dolog ;D
Ha sikerül,addigra megprobíren valamilyen komolyabbat is begyûjteni.
Tyito
Ha sikerül,addigra megprobíren valamilyen komolyabbat is begyûjteni.
Tyito
Posted 2002. October 30. - 22:25

Posted 2002. October 30. - 22:14

Sziasztok Evribudi!
Lámpát (PéeF,nem is akarom mondani) tudok vinni 4halogént,viszont scak 3×4 ceruza aksim van! :-/
Hátsóval 5ttel szolgálhatok ;D !
Sztem akkora érünk,amikorra mongyátok!
Nati: a Tt.részemrõl is kimarad ilymódon,viszont vasárnapra,mivel Én dolgozóban vagyok pénteken :-[ összeröffenhetnénk egy kis CSAVARÁSRA!!!
Üdv,és jó tekerést pénteken,:Tyito
Lámpát (PéeF,nem is akarom mondani) tudok vinni 4halogént,viszont scak 3×4 ceruza aksim van! :-/
Hátsóval 5ttel szolgálhatok ;D !
Sztem akkora érünk,amikorra mongyátok!

Nati: a Tt.részemrõl is kimarad ilymódon,viszont vasárnapra,mivel Én dolgozóban vagyok pénteken :-[ összeröffenhetnénk egy kis CSAVARÁSRA!!!

Üdv,és jó tekerést pénteken,:Tyito
Posted 2002. October 30. - 22:11

Köszönöm hölgyem és uraim a gyors és kimerítõ választ!
Vadászok valamilyet!
Ha addigra meg lesz az Opel Asztra, akkor talán megyek én is!!
Para! Én is vágyom oda vissza!
;D
Üdv,
Baliba
Vadászok valamilyet!
Ha addigra meg lesz az Opel Asztra, akkor talán megyek én is!!
Para! Én is vágyom oda vissza!

Üdv,
Baliba
Posted 2002. October 30. - 21:11

Baliba,Lens,Rave:Köszi az együttérzést,keresek is ezerrel meló:)Beadtam a Nokiához is
Megnézem a szilveszteri szervezõdést is:)
Üdv:Thy
Megnézem a szilveszteri szervezõdést is:)
Üdv:Thy
Posted 2002. October 30. - 20:29

Posted 2002. October 30. - 18:46

akkor ezekszerint készülhetek a 8 órai indulásra?...
nekem jó lenne ha valaki tudna kölcsönözni valami lámpaszerûséget...
be tudok szállni 4 ceruzaakksival
nekem jó lenne ha valaki tudna kölcsönözni valami lámpaszerûséget...
be tudok szállni 4 ceruzaakksival
Posted 2002. October 30. - 18:37

Üdv mindenkinek, én is túléltem ezt a hangulatos túrát, köszönet a szervezésért, részvételért.
A hazatekreésrõl talán jobb is hogy letettünk, mert a vonattól hazáig éreztem, majd a met.hu-n vissza is kerestem, hogy ~18km/h-s déli szél fujdogált este. Bár lehet, hogy van aki szeret sík aszfalton széllel szemben tekerni 40 kilcsit ???
A TTn erõsen gondolkodtam, mert jó kis szivatos túrát találtak ki a szervezõk, és kíváncsi lettem volna, hogy menne-e? De így inkább megyek a pénteki "meglepetés" túrára.
A mátra túrára jelentlezek én is. Megint egy szép nagy csapat gyûlik, ahogy látom.
A hazatekreésrõl talán jobb is hogy letettünk, mert a vonattól hazáig éreztem, majd a met.hu-n vissza is kerestem, hogy ~18km/h-s déli szél fujdogált este. Bár lehet, hogy van aki szeret sík aszfalton széllel szemben tekerni 40 kilcsit ???
A TTn erõsen gondolkodtam, mert jó kis szivatos túrát találtak ki a szervezõk, és kíváncsi lettem volna, hogy menne-e? De így inkább megyek a pénteki "meglepetés" túrára.
A mátra túrára jelentlezek én is. Megint egy szép nagy csapat gyûlik, ahogy látom.

Posted 2002. October 30. - 16:03

Posted 2002. October 30. - 15:48

lens, mrc: OK
én is addig veszek enerdzsít a lámpába, oszt akkor hadszójon' setítbe is'! ;D
áááááááááááá...
Már nagyon mennék! ;D
Csõváz és hátszél...
Joghurtos kevésbbé nyálkás napot!
PéeF
én is addig veszek enerdzsít a lámpába, oszt akkor hadszójon' setítbe is'! ;D
áááááááááááá...
Már nagyon mennék! ;D
Csõváz és hátszél...
Joghurtos kevésbbé nyálkás napot!
PéeF
Posted 2002. October 30. - 15:44

Posted 2002. October 30. - 15:20

17 ó-kor sötét lesz? Na és? Van lámpa a világon, s nekem van kettô. Hozzatok ti is, akkora baj már nem érhet minket, ha velünk van Macskaszem!
Roobi: nagyon kiváncsi lennék arra a módszerre!
Roobi: nagyon kiváncsi lennék arra a módszerre!

Posted 2002. October 30. - 13:20

Lens: Sajna a nõknek még nincs tökéletes megoldás erre a kérdésre. Igaz a barlangász lányok kitaláltak egy nagyon jó módszert -szintén overál jellegû ruházat miatt- de ezt most nem részletezném itt, pedig ötletes és bevált. Az elastic-ról annyit, hogy nekem eddig bevált -fõként az új széria- de persze nem vagyunk egyformák . Még JÓ ;D ;D
Amúgy jó túrázást mindenkinek, legyen vakítóan szép idõtök és élvezkedjetek a hegyen!!!
Amúgy jó túrázást mindenkinek, legyen vakítóan szép idõtök és élvezkedjetek a hegyen!!!

Posted 2002. October 30. - 11:34

hát nekem is a 8órás lenne könyebb, végülis sajnos a 17 óra is igaz... tehát a többiek vélemény?
Posted 2002. October 30. - 11:30

cheesy: A társaság majd Gyöngyösön száll le a vonatról, de a tényleges terep csak mátraházától...
ööö
de végülis tekerjetzekl ti is fel velünk! 8)
A vonat(ha a 8órásival megyünk) 9:40re van benn Gyöngyösön...
Lens: hmm... csak az a baj vele, hogy már 17órakkor sötét van... de végülis akkor annyit tekerünk, amenyire futja...
Vonatosok!
Akkor a 8órási legyen?
PéeF
ööö
de végülis tekerjetzekl ti is fel velünk! 8)
A vonat(ha a 8órásival megyünk) 9:40re van benn Gyöngyösön...
Lens: hmm... csak az a baj vele, hogy már 17órakkor sötét van... de végülis akkor annyit tekerünk, amenyire futja...
Vonatosok!
Akkor a 8órási legyen?
PéeF
Posted 2002. October 30. - 10:51

Hi,
Para: én bármikorra odaérek ótóval!
Minél korábbra menjünk.
Ott csatlakozunk, ahonnan a tím tekerni fog. Gyöngyös?
Para: én bármikorra odaérek ótóval!
Minél korábbra menjünk.
Ott csatlakozunk, ahonnan a tím tekerni fog. Gyöngyös?