Kata!
El ne menj sztori nélkül!!!! >:(Irgumburgum!!
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

Bringás lányok márpedig vannak...
Indította
findli
, 2002. március 05. 23:17
Írta 2002. november 05. - 19:33

Írta 2002. november 05. - 19:31

Kõkemény...
Benézek ide 3 hét után és csupa fanatista elmebeteget találok...
:-X ;D
Majd újra jövök, ha vmi lightosabb témáról van szó.
Üdv!
Kata
Benézek ide 3 hét után és csupa fanatista elmebeteget találok...

Majd újra jövök, ha vmi lightosabb témáról van szó.
Üdv!
Kata
Írta 2002. november 05. - 19:25

Sziasztok!! Na még egyszer!!
1>>Pixel
2>>Nat=Lensver
3>>Flame
4>>Flame+1
5>>én
Gondoltam, hogy a keletibõl lehetne szintén indulnunk! A 8-as vágány elég szimpatikus, de szerintem praktikusabb lenne, ha a kerepesi oldalán a parkolóból startolnánk. Én oda érek, mondjuk 1/2 8-ra. Ha valakinek nem jó az idõ az jelezze akár itt, vagy mailban.
Sziasztok!!
AHOLTUDSEGÍT!
1>>Pixel
2>>Nat=Lensver
3>>Flame
4>>Flame+1
5>>én
Gondoltam, hogy a keletibõl lehetne szintén indulnunk! A 8-as vágány elég szimpatikus, de szerintem praktikusabb lenne, ha a kerepesi oldalán a parkolóból startolnánk. Én oda érek, mondjuk 1/2 8-ra. Ha valakinek nem jó az idõ az jelezze akár itt, vagy mailban.
Sziasztok!!
AHOLTUDSEGÍT!
Írta 2002. november 05. - 19:15

:'( :'( :'( :'(A kombim nem lesz meg a 7végén hála a gyors vámügyintézésnek és a már ismert SAMARA WRC festés alatt áll, ami még mindig kérdéses, fõleg ebben a jó idõben.
Vonat: van vissza egy 4kor + 8kor... :-/
Most akkor mi lészen?
Baliba: bevállaljuk vonattal??
Jajj.. kicsit OFF lennék?
Szorri.....
Csak szeretnék menni

Írta 2002. november 05. - 18:33

Írta 2002. november 05. - 18:23

A kocsi eddig így néz ki:
1 Pixel
2 Nat
3 Flame
4 Flame+1 (feltételesen jegyezve szerdáig)
5 Hátha én is beférek!!!!
1 Pixel
2 Nat
3 Flame
4 Flame+1 (feltételesen jegyezve szerdáig)
5 Hátha én is beférek!!!!
Írta 2002. november 05. - 18:22

elõre láthatólag (azaz biztosan) Bpn alszom, tehát minden akadály elhárult a szombati utazás elõl akár kocsival akár vonattal lészen is az...
Írta 2002. november 05. - 18:13

Írta 2002. november 05. - 18:08

Írta 2002. november 05. - 09:03

Ahoy!
nos, ha lennénk annyian, hogy kocsiba férünk, én is bevállalnék inkább egy ótózást, mint egy vonatozást...
akkor jó lenne eztet lekommunikálni...
bár ha asszonypajtásék is jönnek(igaz csak gyalogtúrázni), akkor vonatozok...
tsõváz és hátszél...
nos, ha lennénk annyian, hogy kocsiba férünk, én is bevállalnék inkább egy ótózást, mint egy vonatozást...
akkor jó lenne eztet lekommunikálni...
bár ha asszonypajtásék is jönnek(igaz csak gyalogtúrázni), akkor vonatozok...
tsõváz és hátszél...
Írta 2002. november 05. - 00:54

Én is megyek, tirárá! Csak még nemtom hogy, de majd 'lekommunikáljuk'. Sztem nekem is jó a vonat.
Majd hívlak, Lens.
AsztA
Majd hívlak, Lens.
AsztA
Írta 2002. november 05. - 00:11

Zed is jön?
összesen hányan lennénk akik vonatozunk?
azt hiszem nekem jobb lenne az autózás a keletibõl, mivel fél nyolcra ér be a vonat a délibe Vpbõl...
ennyi idõ elég kell hogy legyen átérni a Keletibe, de ha mégsem...
szóval gondolom az autós szállítás is a Keleti elõl mûködne... én beneveznék...
összesen hányan lennénk akik vonatozunk?
azt hiszem nekem jobb lenne az autózás a keletibõl, mivel fél nyolcra ér be a vonat a délibe Vpbõl...
ennyi idõ elég kell hogy legyen átérni a Keletibe, de ha mégsem...
szóval gondolom az autós szállítás is a Keleti elõl mûködne... én beneveznék...
Írta 2002. november 04. - 23:46

Én szivesen mennék kocsival, csak nem tudom, nem-e hagynám ezzel cserben vonatozó társaimat. De ha ôk esetleg annyian lennének, hogy hozzád Hori mind beférnének, az lenne a legszuperebb.
Ja, egyébként Lensver vagyok, csak véletlenül igy jelentkeztem be.
Ja, egyébként Lensver vagyok, csak véletlenül igy jelentkeztem be.
Írta 2002. november 04. - 23:22

Debreceni felszállással vállalsz szállítást??
;D
A kombim nem lesz meg a 7végén hála a gyors vámügyintézésnek és a már ismert SAMARA WRC festés alatt áll, ami még mindig kérdéses, fõleg ebben a jó idõben.
A vonat szintén kérdéses, de igyekszem!
Sielni ki tud, szeret??
Havas játék rulez!
Építünk hóembert, hógolyózunk, téli tájban gyönyörködünk, angyalkát készítünk, stb... ;D
Üdv,
Baliba

A kombim nem lesz meg a 7végén hála a gyors vámügyintézésnek és a már ismert SAMARA WRC festés alatt áll, ami még mindig kérdéses, fõleg ebben a jó idõben.
A vonat szintén kérdéses, de igyekszem!
Sielni ki tud, szeret??
Havas játék rulez!
Építünk hóembert, hógolyózunk, téli tájban gyönyörködünk, angyalkát készítünk, stb... ;D
Üdv,
Baliba
Írta 2002. november 04. - 21:54

Pixel! Téged feljegyeztelek. Elfér öt bringa a tetõtartómon, legfeljebb nem megyünk többel mint 150. A kocsi 4 és fél személyes, hátul kicsit össze kell húzni magunkat. Nem a legnagyobb kocsi, de szerintem síma ügy lesz. Régi Mitsu Lancer és ez nem a reklám helye! Ha van még jelentkezõ a kocsiba írhat ide, vagy:deri.gabor@axelero.hu-ra!
Még három hely van!
Sziasztok
Még három hely van!
Sziasztok
Írta 2002. november 04. - 20:31

Írta 2002. november 04. - 20:13

Hori: szerintem többünk szívesen elfogadná az ajánlatod, olcsóbban is kijövünk, és nem kell alkalmazkodni a mávhoz, na meg a fagyos bringaszállítóban vacognunk. 5 bicaj is elfér az 5 ember mellé?
Még nem túráztam hóban, jó lesz kipróbálni, csak balami vízálló cipellõ szükségeltetne. Addig is felkészítem terepre a Magellant
Még nem túráztam hóban, jó lesz kipróbálni, csak balami vízálló cipellõ szükségeltetne. Addig is felkészítem terepre a Magellant

Írta 2002. november 04. - 19:38

Hát az én kedvem még nem tudtátok elvenni! Beszereztem a hidegebb idõkre való cuccaimat amelyeket fel akarok avatniiii!!!!!
Mint már írtam: ha van aki csak kocsival tud v. akar jönni, azt meg tudom oldani. Max. öt fõig. Ha persze csak egyedül maradok, akkor inkább a vonat.
Mint már írtam: ha van aki csak kocsival tud v. akar jönni, azt meg tudom oldani. Max. öt fõig. Ha persze csak egyedül maradok, akkor inkább a vonat.
Írta 2002. november 04. - 19:10

Hi,
Én kész vagyok menni bármilyen idõben. A téli gumi fel van szerelve!......Az autóra!
De azért idõben szóljatok, ha meggondoljátok magatokat.
Én kész vagyok menni bármilyen idõben. A téli gumi fel van szerelve!......Az autóra!
De azért idõben szóljatok, ha meggondoljátok magatokat.
Írta 2002. november 04. - 18:22

jeeeah hó, jeee fagy, jeeeééé fa!
Hacsak nem zuhog majd, igen kalandos szombatunk lesz!
Hacsak nem zuhog majd, igen kalandos szombatunk lesz!