Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Bringás lányok márpedig vannak...

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
9815 replies to this topic

Mellon

Mellon

törzsvendég

• fórumtag
  • 697 posts
Kicsit le vagy maradva ;D, gondolom már elindult a nép. Egyébként a Sikárosi rét a célpont.
Biztos tök jó lesz nekik, én meg majd jövõre megyek csak, idén már nem nagyon jutok el SSSre.

Az októberi túra viszont érdekel :D

sezlonyrugo

sezlonyrugo

törzsvendég

• fórumtag
  • 302 posts
Az nem a Kõhegy tetején van ahova mentek? Na csak azért kérdem, mert ott tényleg van egy tisztás, de ott nekem nem rémlik, hogy lenne forrás. Viszont azt ugyi tudjátok, hogy tûzgyújtási tilalom van az egész Pilisben, csak ott fent a Kõhegy tetején engedi meg a néni, hogy rakjatok tüzet. Egyébként annál szebb hely nincs is a csillaghullásnézésre. Fent vagy a hegytetõn, nem zavar semmi, állati csönd ésatöbbi. Na persze meg egy kicsit haza is beszélek, mert egy kilóméterre lakom onnan. ;)

sezlonyrugo

sezlonyrugo

törzsvendég

• fórumtag
  • 302 posts
Hali all!!

Bocsi, hogy belekotyogok, de hova is mentek ma Szentendrén? Egy kicsit elvesztettem a fonalat! ;)

Ras

Ras

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,021 posts

Rás, vasárnap nem is látszott rajtad, hogy ilyen komoly sérülésed van. Vagy én nem figyeltem eléggé. ::)
Jobbulást kívánok.
Sajnálom a szombatot, majd akkor legközelebb. 8)

hát tudod az adernalin és az akarás bizony elfelejteti az emberrel a fájdalmakat (lásd Anna...)

én is sajnálom a most szombatot is, meg azt is hogy Lillafüreder is csak outival megyek, valamint a Wietnámot is ki kell hagynom nagy valószínûséggel...

de Szlóvákiát már semmiképp nem szeretném és a 24h-t,valamint a szeptember végi gyalogtúrát sem...

megpróbálok hosszútávon gondolkodni ;)... ez sajna áldozatokkal jár rövidtávon :-\

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5,944 posts
Bocsi, hogy ennyit dumálok, de tök érdekes dolgokat találok.

Az elõbb áradoztak a rádióban a mai éjszakáról. Azt mondták, hogy idén még szebb lesz mint tavaly és hogy mennyire érdemes kimenni egy városoktól távolesõ helyre a csilllagokat nézni. Percenként akár 2-3 meteort is lehet látni majd. (úgyhogy készitsétek a listákat!)
Megijedni azonban nem kell majd, hiszen a földi légkörbe jutó meteorok anyaga a parafához vagy kakaóporhoz hasonlatos. ;D

Másik. Olivér a következõket irta Annáról: Annánál szeméremcsonttörést diagnosztizáltak, amivel most pár hétig nem hogy bringázni, de még lábra állni sem fog. Pillanatnyilag is a traumatológián fekszik, csütörtökön engedik ki, ha nincs komplikáció.

Talán túl komolyan is veszi ez a pici lány a montizást, ami sokatoknak idegen és érthetetlen, de higyjátek el, ilyen emberekbõl lesznek a nagy bajnokok. Ez kell, ez a plussz is, hogy olyat alkosson amit kevesen, vagy senki. Azzal, hogy félholtan beszenvedte magát a célba egyrészt megrémisztett, hogy nehogy még nagyobb gondot, egészségi problémát okozzon magának, másrészt még inkább meggyõzött, hogy olyan erõs mentálisan és úgy akar, ami egyesdülálló és elnyerte õszinte csodálatom.

Hát tényleg nem semmi! Én is csodálom immáron, mert én se biztos, hogy képes lennék rá. Hány olyan sztorit hallottam már életemben, amikor egy emberke hihetetlen teljesitményt ért el úgy, hogy közben el volt törve valamije, stb... Ez már tényleg csak az agyban dõlt el! És az ilyen emberek valóban olyat tudnak csinálni, amit egy átlag ember sohasem.

ors

ors

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,533 posts
Ki tudna segíteni valaki egy plussz polifoammal ?? ?? :-\

ja, ma estére persze

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5,944 posts
Zed gardai képei megtekinthetõek ITT

Annyi turpisság van velük kapcsolatosan, hogy összesen 7 lap van, nem 5! Van ott egy "next" gomb, utána meg "next 5". Azt kell megnyomni ahhoz, hogy a többi is bejöjjön.

Valakiknek probléma szokott lenni a webshots-cal, csak nem tudom, kiknek. Esetleg az lehet, hogy nem kell eléje www-t irni.

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5,944 posts
Hú de jó, csillaghullás! :D :D Már ezer éve nem láttam!

Rás, én is sajnálom a szombatot, mihamarabbi felgyógyulást sérülésedbõl.

Era, én pont azon a nagyon száraz héten néztem a forrást, ami a nagy esõzés elõtt volt: akkor úgy csurgott belõle, hogy pár perc alatt telt meg vele a kulacs. Tehát volt. Úgyhogy most talán még kicsivel több is lesz, hiszen sok viz lefolyt a Pilisbe.

Akkor kaját azt nem Szentendrén veszünk most a Kaisersben?

era

era

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,531 posts
Rás, vasárnap nem is látszott rajtad, hogy ilyen komoly sérülésed van. Vagy én nem figyeltem eléggé. ::)
Jobbulást kívánok.
Sajnálom a szombatot, majd akkor legközelebb. 8)

Lensver a többnapos túra nekem tetszik. ;D

SSS-ezõk! Hozzatok magatokkal meleg ruhát, lámpát, sütni valót, víz sem árt, nem tudom Lensver mikor nézted a forrást, szerinted lesz víz?
Úgy néz ki, megint szép nagy csapat ül össze a tûz köré a rengeteg közepébe. (És talán meghallgathatjuk végre Muci és Pter beszámolóját a Skandináv túrájukról. :D)

Kint alvóknak derékalj és hálózsák a kívánatos felszerelés. (Ezt azoknak mondom, akik még nem aludtak szabadég alatt.)

Ja és mindenki gyûjtse össze elõre a kívánság listáját, mert tapasztalatból tudom, amikor meglátok elsüvíteni az égen egy hulló csillagot, a csodálkozástól mindig elfelejtem mit is szeretnék. :-\

Ras

Ras

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,021 posts
köszi meglesz, remélem az Anna is hamar meggyógyul!!! Neki sokkal nagyobb szüksége van rá...

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6,344 posts
:( Rás mielöbbi gyógyulást !!!

Ors ;)

Ras

Ras

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,021 posts
no fájdalommal kell bejelntenem hogy eltiltotak a montimról uszkve másfél hétre... úgyhogy a hétvégi Balaton-Felvidéki túrának is lõttek... :'(

öröm az ürömben hogy nincs eltörve a vállam és országútizni enged az orvosbácsi szóval edzhetek...

szammer

szammer

törzsvendég

• fórumtag
  • 878 posts
Lillafüredre én is megyek de csak 2-3 napra (hétfõtõl) ;D
Fürdés, tekerés, fõzés, iszogatás, RULEZ

Para neked pedig csak annyit : PROF!!! ;)

Szammer

era

era

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,531 posts
Gyere Skiri te is, jó buli lesz. (Mind a kettõ.)

ors

ors

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,533 posts
persze hogy meg lesz tartva :D

Bár Parabá' az illetékes ez ügyben, de ...

Thommey és én tán szerdán már ott leszünk- asszem Rás kollega is ilyesmivel fenyegetõzött ;D
aztán 20-án jön Era, Mellon, Parabá', Györgyi, Csubee

én ennyit tudok ;)

skiri

skiri

törzsvendég

• fórumtag
  • 271 posts

Túráról jut eszembe.
Az aug. 20-27 közötti kempingezos dolog meg lesz tartva? Ki lesz ott?

Remélem SSS-en találkozunk.

Skiri

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5,944 posts
Én lehet, hogy 3-4 embert is hozok magammal, bár még nem biztos!

Csak úgy tájékoztatásképpen közlöm a diszes társasággal, hogy: októberben szeretnék majd szervezni egy többnapos Bringás Lányok Túrát. Ilyen még úgyse volt!

Terv: elmenni egy kempingbe, ahol van faház is. Pénteken odaérkezni, szombat túra, vasárnap hazamenetel. Esténként persze sütögetés, kellemes hangulat, stb...

Hogy hova:

Elsõdleges tippem a Börzsöny, azon belül diósjenõi kemping, ahol 4 ágyas faházak vannak és persze van sátorlehetõség is.
Mi a Zolival most 2000-t fizettünk ugyan egy fõre, de csak ketten voltunk és tiz ember fölött kedvezményt adnak, továbbá az már nem fõszezon.

A másik lehetõség az a hely, ahol most voltunk a Bükkben, Felsõtárkányon. Ezek is egész tûrhetõ házak, a bûzt meg el lehet viselni ;D, fõleg úgy, hogy kint a réten van még egy közös wc!

Remélem egy olyan 15 embert azért össze lehet majd gyûjteni erre az eseményre.

ors

ors

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,533 posts
én elöbb csatlakoznék hozzád, mert nem találok oda egyedül ::)

era

era

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,531 posts
SSS-ezõk! Mit szoltok holnap a 18 órás találkozóhoz az UVH-nál?

trifo

trifo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,175 posts
Mellon: kérdésedre válaszolva, 1 fék van változatlanul. De eléggé jól lassul vele azért, de nem volna rossz ha lenne hátsó fék is.

Síkon 35-öt tudunk tartani jó darabon, lefele mentünk már 60-at is.

--Trifo