Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Bringás lányok márpedig vannak...

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
9815 hozzászólás a témában

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
Most pénteken, meg majd hétfõn is fogok vizsgázni, de ez nem tart vissza a maratontól.
A héten már 180 kilcsi van a lábamban, a tegnapi esõset is beleszámolva, úgyhogy ideje lenne leállnom, mert a végén nem lesz energiám végigtekerni Szilvásgombócot.
Aki akarja, helyette is letekerem! ;) Hallod Fyndly (;D) drágám? Az élmény és a fáradtság is lehet közös, szívesen felezek Veled!  :D

rainman  ;D

findli

findli

törzsvendég

• fórumtag
  • 663 hozzászólás
Annyira szeretlek ;), de én bringázni is akarok ám!!!!

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
Te csak tanulj helyettem is, én majd biciklizek helyetted is!  ;) ;D ;D :'(

findli

findli

törzsvendég

• fórumtag
  • 663 hozzászólás
Szevasztok!

Karen: köszönöm, hogy valaki megemlitett :'( :'(
Á, nem tök büszke vagyok magamra ám ;D ;D

Pixel: kölcsönbeadom neked, te butus ;D ;D

Micsoda pörgés van itt, fájdítjátok a szivem, de ezt a Szilvási dolgot sajna ki kell hagynom :-/, sõt lehet, hogy a Zempléni TT-t is ki kell, mert akkor is vizsgázom :'( :'(

na de nem sopánkodom, nem is nagyon szokásom....

Puszi mindenkinek!!!

adamm

adamm

törzsvendég

• fórumtag
  • 438 hozzászólás
Lensver: milyen telódat? ???
Én Findliére pályázom, már meg is van a tervem, hogyan fogom elcsenni tõle, amikor legközelebb maratonra megy  ;D

trifo

trifo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.175 hozzászólás
2500-3000 az még belefér. Itt is látni, hogy az idõ pénz...

--Trifo

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
Köszönjük szépen a gratulációkat,de a ti támogatásotok nélkül fiúk mindez nem történhetett volna meg!
GerMan, ok, akkor ott találkozunk ismét. Hanyas távon mész?

Trifó: lehet a helyszinen is  nevezni, csak drágább. Hogy mennyivel, azt fejbôl meg nem mondom neked, de vagy 2500Ft vagy 3000Ft.

trifo

trifo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.175 hozzászólás
Jut eszembe, lehet a helyszinen nevezni, ugye? Na csak azért, mert Oscar haverom is, meg én is nevezetlenek vagyunk egyelõre.

--Trifo

GerMan

GerMan

törzsvendég

• fórumtag
  • 445 hozzászólás
gratuláció részemrõl is a "bmft girl power" szekciónak! :) szvsz elismerésre méltó, amilyen teljesitményt nyújtottatok a TM-en.

lensver jó az emlékezõd ;) én is leszek Szilváson, sõt még 10 barát/ismerõsöm is. "Hegyezõ Répáshuta" pólóban fogjuk a középmezõnyt gyarapitani..

Karen

Karen

vendég

• fórumtag
  • 232 hozzászólás
Sziasztok!

Akkor én most külön GRATULÁLOK FINDLINEK  a 4. helyért!!!!!!!!!!   :-* :-* ;D ;D  Többiek nevében is, akik elfelejtették, úgy, mint én.  :-[

Csibe még nincs nevezve Szilvásra, de akar jönni és a nagy távra!!

Trifo!
Megvan még az a hely a kocsiban? Öcsémnek kéne, én már de. Szilváson leszek.  ;) ;D

Ja, hogy miért nem vettem fel a telefont? Mert Zöld kocsijában volt!!!!   ;D Jó érzékkel nem vittem magammal, így békés csöndben tekertem a második körön. ÁÁÁÁlllat volt!!!!!!   8) 8)

:-* Karen

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
Pixel, a szuper telómat nem adom!!!  :o

Akikrôl tudok, hogy jönnek: Era és néhány barátja, Csibe, Thommey egypár haverja, én egypár ismerôsöm. Jó, persze ezek nem fórumosok. Aztán még: Templar, Bruce (bár ô nem biztos benne), Baliba, 2bak. Nos, én ôróluk tudok, hogy jönnek. Aztán mintha GerMan is azt mondta volna valahol,hogy jön.

Aszta, Era tud tûrhetô szállást kempingben, kb. olyan, mint a zempléni. Ha foglalok neked, hány fôre foglaljak? Szombaton Era és barátai vonattal mennek, úgyhogy hozzájuk kéne idomulnunk. (valamikor este/délután)

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7.001 hozzászólás
Sziasztok!

Örülök neki, hogy mindenki végig ért...

Kicsit beparáztam(de asszem ez tõlem még elfogadhatóü... ;) ), amikor semmit nem tudtunk a pályán levõkrõl, név szerint Sonka_Zsuzsi és Karen,induláskor...

Zsuzsiék épp akkor futottak be, amikor felpakoltunk, de KAren drágáról semmi hír nem volt... :(

Csibével összefutottam, csak tátogott, Õ sem tudott semmit, így hát telcsizés csilióval... Karen drága persze nem vette fel... vagy 20szor csörögtem rá folyamatosan, de semmi... már-már visszaindultunk, csak ne hagyjuk el egyik csapattagunk... :( amikor Rave_Acet felhívtam, és kiderült hogy már meg van az elveszett bárányka...
:-*

a képek szuperek amúgy, a buli is jó volt...

Most ennyit...
Jók legyetek..
PéeF

trifo

trifo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.175 hozzászólás
Pix: van otthon egy elfekvõ SuntourSR MG80, ha kell. Egyszerû telót mondtál, hát az eléggé az. De ezzel együtt tényleg van.

--Trifo

aszta

aszta

törzsvendég

• fórumtag
  • 298 hozzászólás
Pix: beszéld rá Findlit, hogy vágja hozzád a régi telóját. Hátha...

AsztA

aszta

aszta

törzsvendég

• fórumtag
  • 298 hozzászólás
Trifo: Hát, ha arra fog haladni a Duna-maraton, amit tegnap láttunk, akkor igencsak elkelne egy fénykard, a keresztben fekvõ fatörzsek eltávolítása végett. Tiszta Endor  :o

AsztA

adamm

adamm

törzsvendég

• fórumtag
  • 438 hozzászólás
Háj,
mivel Asztának köszönhetõen reménytelenül elpixelesedtem itten, úgy döntöttem, nevet változtatok  ;)
Nincs amúgy valaki, aki meg akarna szabadulni egy egyszerûbb telótól ócsón?
Nagyon fáj a szívem a hétvége ismételt kihagyása miatt  :'(

trifo

trifo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.175 hozzászólás
ÖsztÖ: valahogy úgy. Trifo visszatér. Jedi módra. De kardot nem hozok, még összekaszabolnám a biciklit.

--Trifo

aszta

aszta

törzsvendég

• fórumtag
  • 298 hozzászólás
Na végre, Charon (esõkabát készít ;)) és Trifo ismét a színen!  Kik is mennek Szilvásra? Lens, Charon, Trifo, Zöld, Thommey, Anak, Karen is? ÖsztÖ... Ki még ???

AsztA

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
-jaja Trifo!
Nem is kell kaját cipelnem magammal, mert majd ellátsz! ;-)

Lensver:
Bóknak veszem a ritkán látást!

trifo

trifo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.175 hozzászólás
Charon is jön? Na végre! Akkor megszabadulok végre a fékállításért járó csokitól :)

3bit Rulez!

--Trifo