Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Bringás lányok márpedig vannak...

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
9815 replies to this topic

Csibe

Csibe

vendég

• fórumtag
  • 81 posts
Szeva!

Ja ja Aszta! Szárad már a gandzsa. Sõt.... Egyébként nem tekerhetem le a 100km-t Szilváson :'(. Legalább is a szabály szerint nem. Na mindegy azért le fogom tekerni  ;). Csak ,hogy Lensver még büszkébb legyen  ;D Na szeva!

.........................Csibe.......................

adamm

adamm

törzsvendég

• fórumtag
  • 438 posts
Holnap (csüt) szerintem fogok menni egy szokásos kis köröcskét (HHH, kék le, át Hûvösvölgy felé, opcionálisan Hárs- és János-hegy), olyan 5 körül, szeretettel várom a csatlakozni kívánókat :-)
Mivel nem tudom, leszek-e neten, legyen az, hogy találkozó 5-kor a rakparti bringaút Kolossy téri elágazásánál. Telcsim is van: 06 70 212 70 55 Esõ esetén a program törölve.

aszta

aszta

törzsvendég

• fórumtag
  • 298 posts
Árulok:

Idézet a KT2-böl:

>>12. telehódas HHH
>>
>> Dátum: 2002. május 27. (hétfõ)
>> Idõpont: 19:30
>> Találkozó: Batthyány tér Duna felöli oldala, a HÉV feljáró mellett
>> Program: szokásos útvonalon fel a HHH-ra, ott gyönyörködés, majd vissza.
>> Ajánlott kiegészítõk: bukó, lámpa

Gyertek, mert ez mókás dolog. Építsünk hidat a két topik között! Elöre a pedalomanizmus útján, elvtársak!

AsztA

adamm

adamm

törzsvendég

• fórumtag
  • 438 posts
Findli Te egy édibogár vagy! Kösz! Majd hívlak!

Olyan jó volt a mai napom, senki sem akart elütni, mi több: többen is megadták az elsõbbséget, a teherautók csak szelíden füttyentettek rám, a fellocsolt útról felvert víz a Városligetben kellemes hûsítõt nyújtott stb.

aszta

aszta

törzsvendég

• fórumtag
  • 298 posts
Jó az aláírásod, Csibe. ;D ;D ;D

És... Szárad már a gyom?

AsztA

Csibe

Csibe

vendég

• fórumtag
  • 81 posts
Szevasztok!

Hát én már alig várom a Szilvást. ;D Bár még be sem vagyok nevezve, na mindegy majd idõvel az is kialakul. Remélem ott is nyerek(nyerünk) valamit. Ez a 65km megtette a hatását olyan karizom lázam van ,hogy az iszonyat. Egyébként ez a Bringás lányok... arhiválás nem egy hülyeség. De a Linkelõre is ráférne.Na hella!

........................Csibe......................

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5,944 posts
Gyerekek, elôre szólok, hogy hamarosan ezt a topicot is archiváljuk, és megkérjük Zorgot, hogy nyissa meg a Bringás lányok 3.0-át!  ;D ;D Kicsit gyorsan irjuk tele a lapokat, de szerintem ez  nem baj. A fô a jó hangulat, ami itt uralkodik. Úgy tervezzük, hogy megint a 25. lapnál fog jönni a váltás. Csak mondom...

Charon:  ;D ;D ;D Nekem is tetszik, de valahogy sohasem tudom magamtól elénekelni. Mondjuk szoktam néha magamban dúdolni a buszon vagy az utcán  ;D de a szöveget nem túl jól tudom.  ;D ;D

Ösztö! Babusgasd a kezed, hogy minél fittebb legyen a hétvégére. Egyébként majd el kellene menni és szólni a Keletiben,hogy tegyenek nekünk a vonatra kerékpárszállitót, mert emlékeztek, hogy jártunk a múltkor is, amikor mentünk Létrásra. 7-8 bicikli már nem fér be egy vonatra, csak 4, és az is csak akkor, ha rajtunk kivül  nincs más bicajos. De ez szombat du. nehezen elképzelhetô! Igy tehát, ha valaki a Szilvásra leutazó társulatból jár esetleg a Keletinél, az próbálja meg elintézni ezen problémát. Én is megpróbálom, csak nem tudom, mikor tudok eljutni oda.

findli

findli

törzsvendég

• fórumtag
  • 663 posts
jaja, a héten nem pálya, de jövõhéten tuti!! ;D ;D

Rave_Ace

Rave_Ace

Dömdödöm

• globális moderátor
  • 3,201 posts
Mivel Findli a héten délután dolgozik nem valószinû, hogy ott lesz. :(
De jövö héten valamelyik délután gipsz nélkül újra bringával tuti ott leszek! ;D
De azért ugrálni még nem fogok! :(

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
;D ;D ;D ;D ;D

Ja, és a Microfos médiapléjer a vivaldi 4évszakra azt mondta, hogy ez egy Metallica album....  ;D

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
Höhö!
Lensver:
A laborban már kezdik unni, hogy x-percenként felhangzik a hörcsöginduló titititatatututitta-ja, mert nem tudok ellenállni, és ráklikkelek....
;D ;D ;D ;D ;D

aszta

aszta

törzsvendég

• fórumtag
  • 298 posts
Lehet, hogy én is kinézek a King Hillre, persze óne bájk. Dzsaszt for dö kompani. Ha mentek, persze.

AsztA

aszta

aszta

törzsvendég

• fórumtag
  • 298 posts
Findli: Igen, az összes általam alapított koalíciót feloszlatom. :-/ Kérészéletûek voltak, de szép volt amíg tartott...  :'( :'( :'( :'(

Bár a Rokkant feloszlatását még ne kiabáljuk el. Csak gyógyuljak meg 7végéig...  ::)

AsztA

trifo

trifo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,175 posts
Findli: épp most támadtak hasonló (Királydombos) gondolataim, csak a ma délutánnal kapcsolatban. De mennék én is megint "badázni" ahogy  mondtad.

--Trifo

findli

findli

törzsvendég

• fórumtag
  • 663 posts
ÖsztÖ: na akkor lehet, hogy véget ér a rokkantkoaliciós korszakod?

Skacok: nem akarunk a jövõhéten menni a Királydombhoz valamelyik délután??

aszta

aszta

törzsvendég

• fórumtag
  • 298 posts
Findli: Vettem qrvasok pénzé Flector tapaszt, és éjszakára, meg mostanra rajta tartom. Úgy tûnik, a "terheléses" terápia meghozza a gyimilcsét: Mivel hétvégén erõltettem a kezemet, szerintem megijedt a szervezetem, és aszonta, hogy "hû vazze, ez nyomja! Jobb lesz meggyógyulni".  ;D Most meg pihentetem, és még gyorsabban gyógyul. Remélem vasárnapra már sokkal jobban lesz.  ::)

AsztA

findli

findli

törzsvendég

• fórumtag
  • 663 posts
Thommey feladja a leckét nektek, az tuti ;D ;D

ÖsztÖ: hogy van a kezed?

aszta

aszta

törzsvendég

• fórumtag
  • 298 posts
Charon: "Thommey tempóját bírni"... Ez a kijelentés önmagában ellentmondás. Szerintem Thommey-ra másképp hat a gravitáció, vagy babgáz helyett héliumot termelnek a belei, ami emeli õt.  ;D ;D ;D

AsztA

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
Ha Thommey tempóját bírom, nem lesz gond!
Dobogós helyezésre nem számítok, bár lehet hogy kipróbálom az "utánam a vízözön" varázsigét a Há tu mék réjn in fájv ízi szepsz-bõl! ;D
És akkor fordul a kocka!  8)

findli

findli

törzsvendég

• fórumtag
  • 663 posts
Pixel: tényleg csörögj és odaadom kölcsönbe!!!!

Charon picim, aztán büszke legyek rád a Szilvásgombócon elért eredményedért ;)