Gyerekek, elôre szólok, hogy hamarosan ezt a topicot is archiváljuk, és megkérjük Zorgot, hogy nyissa meg a Bringás lányok 3.0-át! ;D ;D Kicsit gyorsan irjuk tele a lapokat, de szerintem ez nem baj. A fô a jó hangulat, ami itt uralkodik. Úgy tervezzük, hogy megint a 25. lapnál fog jönni a váltás. Csak mondom...
Charon: ;D ;D ;D Nekem is tetszik, de valahogy sohasem tudom magamtól elénekelni. Mondjuk szoktam néha magamban dúdolni a buszon vagy az utcán ;D de a szöveget nem túl jól tudom. ;D ;D
Ösztö! Babusgasd a kezed, hogy minél fittebb legyen a hétvégére. Egyébként majd el kellene menni és szólni a Keletiben,hogy tegyenek nekünk a vonatra kerékpárszállitót, mert emlékeztek, hogy jártunk a múltkor is, amikor mentünk Létrásra. 7-8 bicikli már nem fér be egy vonatra, csak 4, és az is csak akkor, ha rajtunk kivül nincs más bicajos. De ez szombat du. nehezen elképzelhetô! Igy tehát, ha valaki a Szilvásra leutazó társulatból jár esetleg a Keletinél, az próbálja meg elintézni ezen problémát. Én is megpróbálom, csak nem tudom, mikor tudok eljutni oda.