Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Bringás lányok márpedig vannak...

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
9815 replies to this topic

trifo

trifo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,175 posts
Zed, ezt bebuktad :) Pedig jó móka volt. Kiegyenlített. Lefele Pixel úgy otthagyott, hogy csak a pora csípte a szememet, de felfele most elégedett voltam magammal :)

De majd legközelebb. Remélhetõleg a "bringás lányok"-kal együtt

--Trifo

Zed

Zed

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,693 posts
Pix, Trifo: ugyanarra nyomtam kb ugyanakkor, csak a másik irányban, csakhát tennap nem olvastam a fórumot, szóval nem tuttam, hogy mentek.

Csibe

Csibe

vendég

• fórumtag
  • 81 posts
Szeva!

OK Trifo most egyenlõre nekem is sok a piából. ;D De azért jó volt. A következõt mikor? Király dombra kedden mikor mentek?

.........................Csibe.....................

findli

findli

törzsvendég

• fórumtag
  • 663 posts
jaja, birjuk a durva részleteket is ;D ;D

Király domb nekem játszik kedden!!!!!Manu Chao elõtt egy kis ugrálás, na?!

trifo

trifo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,175 posts

Most voltunk Pixellel a HHH-n egy körre. Jó kis menet volt, bár lehetett volna épp egy picit hosszabb. Csak hát haza kellett jöjjek. Ellenben Fenyõgyöngye alatt az út szélén állt egy leány fehér blúzban, és "Hajrá BMFT!" felkiáltással üdvözölt bennünket. Késõbb megállapitottuk, hogy fogalmunk sincs, hogy ki volt az, mivel a magam részérõl az itt felbukkanó lányok közül is csak hárommal találkoztam, és Pixel se ismer sokkal többet.

Ki lehetett az a leány? Fehér blúzban Fenyõgyöngyénél... Mint egy szirén a semmibõl felbukkanva.

AsztA: te vagy a helyi nõszakértõ, ezt bogozd ki :)

Csibe: na, mindig elfeledkezem a korodról. Legközelebb csak alkoholmentes vodkát kapsz a narancsba.

--Trifo

Csibe

Csibe

vendég

• fórumtag
  • 81 posts
Na az ugy volt ,hogy elmentunk Trifoval meg Karennal bringaznnni. Meg kullot huzni meg ugralgatni. Aztan jott az isteni szikra: vegyunk Garrone-t. Na vettunk is. Felmentunk Trifohoz, kiraly a hangulat ,fogy a pia. Meg is ittuk rendesen, mire Trifo hozott vodkat. :D Abbol lett a vodka narancs. Ez eddig rendben is lett volna ha nem gyujtunk ra a Trifo altal tekert cigire, es nem fekszem hason a divanyon. Na ekkor kezdtem erezni ,hogy jon fol a pia de rendesen. Elkezdem futni a retyoig de ott meg a noverem tronolt, felmasodpercig szemeztem vele teli szajjal. Aztan eszembe jutott a mosdo. (o hal isten nincs egyben a furdo meg a wc a Trifonal) Oda rohantam hamar es egy jo szineset asitottam. Idokozben bejott Karen meg Trifo ,akik ott rohogtek  rajtam. Trfo megkonnyebbulten gyozodott meg arrol ,hogy nem a szonyegre hanytam. Hat igy bringazik a magyar. Azert kosz a hangulatos kis estet Trifonak. Feledhetetlen volt!  :D :D :D
Na szeva!

....................Hat kimas Csibe....................  

trifo

trifo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,175 posts

Persze a közös küllõhúzás úgy néz ki, hogy én húom a küllõket.

Karen: Kapsz egy nyakba akasztós küllõkulcsot, hogy mindig kéznél legyen :)

--Trifo

Karen

Karen

vendég

• fórumtag
  • 232 posts
Hat jol van, tomoren:

- egy uveg Garrone Cherry, ehhez osszesen egy zacsko keksz 3 embernek...

- en megittam 3 Garronet + 1 narancsvodkat (eletemben nem ittam meg ennyit!), amitol nagyon jol ereztem magam, csak egy helyben megallni, meg jarni csak imbolyogva tudtam
Szerencsere a bringan mar nem volt gond.  ;)

- pipadohanybol tekert cigi ( nagyon fincsi volt!)

- Csibe nyilatkozott a mosdokagyloba

Igen, szeretek kullot huzni Trifoval...!!!  ;D ;D

trifo

trifo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,175 posts
Hali!

GerMan: a 8% azt jelenti, hogy ha 100m-t tekersz az úton, akkor 8m-rel leszel magasabban. Szóval, ha a lejtõ szöge x, akkor ez (100/sin(x)). De szavakba öntve sokkal világosabb.

Csibe tegnap sikeresen porba fullasztotta a békés futkározókat a szigeten. Örültek neki nagyon.

Technikai tréning: a Margitsziget déli végén, a pesti oldalon fák vannak egyenlõ távolságokta, és a talaj apró kavicsos. Olyan "fagyott tarhonya" jellegû. Feladat: szlalom a fák között. Akkor vagy ász, ha menet közben folyamatosan csúszik a bringa oldalra. Persze NO BRAKE!

Beszámoló a Garrone partiról, a durva részeket kihagyva: ... :) Nem volt rossz.

Karen: ha már írtál, akkor feltehetõleg hazaértetek épségben. Remek!

--Trifo

Rave_Ace

Rave_Ace

Dömdödöm

• globális moderátor
  • 3,201 posts
Beg:
Jõvõ hét kedd vagy szerda, leveszik a gipszem és lezúzom a vállam! ;D
Karen én se szégyeltem magam! :)
Mesélj szépen!
Elõ a farbával! ;D

Begbie

Begbie

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,228 posts
Ne viccelj! Érzékenyek? Marxim (meg a szülinapi bulim) után?  :D

Beg

Ui.: Mikor mentek királydombhoz? Mennék én is már egyszer (fõleg ha lenne már végre telóm  >:()

Karen

Karen

vendég

• fórumtag
  • 232 posts
Hali!

THOMMEYYYYY!!!!!  Megint nem kaptam meg a leveled, szerintem ugyanaz volt, mint multkor, hogy fullig van a postafiokom, pedig most mar toroltem, megis, sehol semmi!!!!!   :'( :'( :'(   Most mi lesz????
PRIVI LEGYSZI!!!

Hat skacok... Tegnap voltunk tekeres meg kullohuzas utan Csibevel Trifonal....  Volt Garrone... Most toroltem ki a beszamolot az esterol, inkabb nem egetem magam nyivanosan - meg Csibet  ;D ;D ;D, ;D - nem mintha berugtam volna, de nem akarom sokkolni az erzekenyebb topiclakokat!  ;D

Na  :-* Karen

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7,001 posts
ööö.. én úgy tudtam, hogy a pölö 14%os emelkedõ azt jelenti, hogy 100méteren 14métert emelkedik azt út... ::)
de akkor megint tanultam... 8)

GerMan

GerMan

törzsvendég

• fórumtag
  • 445 posts
Charon - egyiksem.
ez a függ. emelkedés és a viszszintes vetület aránya. vagyis a dõlesszög tangense, százalékosan irva.  100% az 45 fokos emelkedõ.
de azért nem vagyok 100% biztos benne ;D

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
1ébként a % mit akar jelenteni?
a 100% az a függõleges, vagy az a 100 méter emelkedés 100 méter távon?

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6,344 posts
Attól azért kicsit lankásabb:)

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
12 kilcsi?
Te a 8% az mit jelent?
Az olyan mint ahol feltekertünk a benzinkút után Solymáron?

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6,344 posts
Charon:Hát persze,hogy fel!!!

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
Le, vagy fel?  ;D ;D ;D ;D

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6,344 posts
Na halihó!Végre én is beledumálhatok iiten az Istentiszteletbe ;DMár kipihentem az esésem nyomait a TM-ról,bár a vállam még mindig fáj egy kicsit:(.Úgy néz ki az egyik haverom nem jön a SZM-ra,mert esett egy nagyot,de Laci,meg Ádám ott lesz.Charon:Persze,hogy bírni fogod!Majd kapod a kiképzést.A pálya legjobb része az ördögoldal lesz 12km-nyi 8%-os emelkedõ ami köves ;D
Na tiplizek!
Soxerencsét
Üdv:Thy