Ja igen! (Eszembe jutott az a valami)
Dehogynem én pl: ki akarok menni telehódazni veletek.
...........................Csibe......................
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

Bringás lányok márpedig vannak...
Indította
findli
, 2002. március 05. 23:17
Írta 2002. május 24. - 19:09

Írta 2002. május 24. - 19:05

Ezeket nem ismertem ,de qurva jók.
De van itt más is:
Akkora paraszt, hogy térdig áll a vetõmagban.
Akkora paraszt, hogy hullik a kukorica a zsebébõl.
Holnap a keletiben hol találkoztok? Még akartam valamit írni de elfelejtettem. :'( Na mindegy majd még megírom. Na szeva!
...........................Csibe.................

De van itt más is:
Akkora paraszt, hogy térdig áll a vetõmagban.
Akkora paraszt, hogy hullik a kukorica a zsebébõl.
Holnap a keletiben hol találkoztok? Még akartam valamit írni de elfelejtettem. :'( Na mindegy majd még megírom. Na szeva!
...........................Csibe.................
Írta 2002. május 24. - 18:50

Csibe, ezeket ismered?
Akkora paraszt, hogy ostorral kapcsolja ki a tévét.
Akkora paraszt, hogy szalonnás Orbitot vesz a közértben.
;D
;D
;D 
Kedden én is mögyök ugrálni. Hétfõn nem jön senki a KT2-esekkel telehódazni?
AsztA
Akkora paraszt, hogy ostorral kapcsolja ki a tévét.
Akkora paraszt, hogy szalonnás Orbitot vesz a közértben.
;D

Kedden én is mögyök ugrálni. Hétfõn nem jön senki a KT2-esekkel telehódazni?
AsztA
Írta 2002. május 24. - 18:12

Sziasztok!!
Charon: nem én hánytam, nekem nem kell alkoholmentes vodka! Amúgy is a Garronét jobban szeretem...
Királydombon meddig szoktatok ugrálni? Mert én lehet, h csak 8 fele futnék be! De várjatok meg!!! ::)Még világos lesz!
Holnap: ugye a 3 órás vonattal indltok? Legalábbis Csibének ez az utolsó értesülése...
:-* Karen
Charon: nem én hánytam, nekem nem kell alkoholmentes vodka! Amúgy is a Garronét jobban szeretem...

Királydombon meddig szoktatok ugrálni? Mert én lehet, h csak 8 fele futnék be! De várjatok meg!!! ::)Még világos lesz!
Holnap: ugye a 3 órás vonattal indltok? Legalábbis Csibének ez az utolsó értesülése...
:-* Karen
Írta 2002. május 24. - 16:28

Az nekem jó .
Akkor én megyek Na szeva.
...........................Csibe..................
Akkor én megyek Na szeva.
...........................Csibe..................
Írta 2002. május 24. - 16:23

Ajaj, én is lemaradtam...
Kicsit nem nézek ide, és lassan már nem is tudom mi folyik itt a topicon!
;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
Királydombi móka kedd, 6 óra, jó lesz mindenkinek?
Kicsit nem nézek ide, és lassan már nem is tudom mi folyik itt a topicon!
;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
Királydombi móka kedd, 6 óra, jó lesz mindenkinek?
Írta 2002. május 24. - 16:12

Trifo miben is jó tanár? ;D ;D Bringázásban vagy ivásban? Nem mindegy! Egyébként meg mindkettõt jól tanítja. ;D Én már csak tudom.
De még mindíg nem tudok pontosat a királydombi találkáról. Ha valaki tud az írja meg. Köszi.
............................Csibe.....................

............................Csibe.....................
Írta 2002. május 24. - 14:22

:-/ Ne haragudj GerMan, nekem ez túl magas volt, mert én nem rendelkezem tangens ismeretekkkel. Egyébként hogy is jött ez ide? Valahol lemaradhattam!
Karen: ez igen igy kell bicajozni! Trifó igazán jó tanár ;D ;D
Era, mint fehér ruhás szirén ??? ;D ;D
Karen: ez igen igy kell bicajozni! Trifó igazán jó tanár ;D ;D
Era, mint fehér ruhás szirén ??? ;D ;D
Írta 2002. május 24. - 12:26

rákerestem az origón "% lejtõ emelkedõ" kulcsszóval
ezt találtam.
végül is kis szögeknél a sin meg a tan majdnem ugyanaz. nem tudom, van-e többféle értelmezése a dolognak, a kreszben is megnéztem
ott nincs róla egy mukk sem.
már ismerõseimmel se tudtunk dûlõre jutni a témában, nekem a mûszakis ismereteimmel is a tangenses megközelités a szimpatikusabb,
de Charon véleménye is teljesen kielégit

végül is kis szögeknél a sin meg a tan majdnem ugyanaz. nem tudom, van-e többféle értelmezése a dolognak, a kreszben is megnéztem

már ismerõseimmel se tudtunk dûlõre jutni a témában, nekem a mûszakis ismereteimmel is a tangenses megközelités a szimpatikusabb,
de Charon véleménye is teljesen kielégit

vendég_Charon_*
Írta 2002. május 24. - 12:14

Írta 2002. május 24. - 12:08

GerMan: honnan vetted azt a szöveget? Mert én változatlanul eléggé meg vagyok gyõzõdve rõla, hogy a 100m az út hosszán mérendõ és nem a vízszintes vetületen.
--Trifo
--Trifo
Írta 2002. május 24. - 11:31

csak, hogy nekem legyen igazam:
http://www.kfki-isys...kep/terkep.html
Száz százalékos emelkedélsûnek mondjuk azt az emelkedõt (lejtõt), ahol az elmozdulás vízszintes vetületének egy egységére ugyanennyi emelkedés jut, vagyis a 45° = 100%-kal.
Ebbõl látható, hogy a százalékos meghatározás képlete:
S = 100*(m/a) [%]
A trigometria ismert formulái alapján a lejtõ szögének meghatározása is egyszerû :
tg ß = m/a
;D
http://www.kfki-isys...kep/terkep.html
Száz százalékos emelkedélsûnek mondjuk azt az emelkedõt (lejtõt), ahol az elmozdulás vízszintes vetületének egy egységére ugyanennyi emelkedés jut, vagyis a 45° = 100%-kal.
Ebbõl látható, hogy a százalékos meghatározás képlete:
S = 100*(m/a) [%]
A trigometria ismert formulái alapján a lejtõ szögének meghatározása is egyszerû :
tg ß = m/a

Írta 2002. május 24. - 10:32

Pix, ezennel egy hétre eltiltalak a fórumtól! ;D Ne írj ide marhaságokat, és fõleg ne fájdítsd a szívemet azzal, hogy nem mehetek veletek tekerni!
;D ;D ;D
AsztA

AsztA
Írta 2002. május 24. - 09:45

Írta 2002. május 24. - 09:39

Tehát a rejtély megoldódott. Mégse lesznek álmatlan éjszakáim.
Era szirén, mosolyod örökre elkísér utamon!
--Trifo
Írta 2002. május 24. - 09:35

Ja és a tegnapi nap két vicce:
1. a rakparton odajött hozzám egy bringás lány (ez már önmagában is eseményszámba menne ugyen, de most nem ez a lényeg ;D), hogy nézzem meg a fékét, mert nem jó. Hát, elõl ki volt akasztva (hagyományos canti), hátul pedig a fékpofa a GUMIT fékezte. Huhh...
2. A sarki közértben árulnak ilyen csodás 30.000 Ft-os fulltelós retteneteket (a kenyerespult és az illatszerek között - komoly!), nagybetûs felirat "a vázra és a villára 9 év garancia". Hát megnézném én azt a vázat és villát akár csak egy napos tekerés után is...
1. a rakparton odajött hozzám egy bringás lány (ez már önmagában is eseményszámba menne ugyen, de most nem ez a lényeg ;D), hogy nézzem meg a fékét, mert nem jó. Hát, elõl ki volt akasztva (hagyományos canti), hátul pedig a fékpofa a GUMIT fékezte. Huhh...
2. A sarki közértben árulnak ilyen csodás 30.000 Ft-os fulltelós retteneteket (a kenyerespult és az illatszerek között - komoly!), nagybetûs felirat "a vázra és a villára 9 év garancia". Hát megnézném én azt a vázat és villát akár csak egy napos tekerés után is...
Írta 2002. május 24. - 09:34

Írta 2002. május 24. - 09:30

Azért a tegnapi tekerésbõl azt az epizódot se hagyjuk ki, amikor trifo segélykiáltást hallatott az erdõ mélyérõl, és elindultam visszafele, de nem találtam, aztán lent sem, és amikor már megjelent lelki szemeim elõtt, ahogy vérzõ koponyával (mert bukó nem volt Trofón >
) pihen egy sziklán, végre egymásra találtunk.
Era: én egy szenilis vénember vagyok, és fogalmam sincs, mikor és hol találkoztunk... de majd legközelebb megbeszéljük

Era: én egy szenilis vénember vagyok, és fogalmam sincs, mikor és hol találkoztunk... de majd legközelebb megbeszéljük

Írta 2002. május 24. - 08:55

A rejtély megoldása: Hát ÉN voltam.
Trifo: Édes vagy
"Mint egy szirén" ??? :
Hát ezt még nem mondták rám, lehet, hogy már ködfátyol ereszkedhetett a szemedre a nagy felfelé menetben ???. Azért Köszi. :-*
Pixel: Hát mi már találkoztunk Csillebércen... Azért ismertem rátok.
Egyébként mászni mentem a Francia bányába, aztán meg futottam egy kört.
Sziasztok
Erika civilben
Trifo: Édes vagy

Pixel: Hát mi már találkoztunk Csillebércen... Azért ismertem rátok.
Egyébként mászni mentem a Francia bányába, aztán meg futottam egy kört.
Sziasztok
Erika civilben
vendég_Charon_*
Írta 2002. május 24. - 08:14

Húúúú! ;D ;D ;D ;D ;D
Így kell lazítani tekerés után! Haha!
Karen, legközelebb alkoholmentes legyen az a narancs! A vodka elmegy, de a narancsban nagyon sok az alkohol!
;D
Tegnap nem voltam teljesen magamnál.
Délután 2-tõl este hatig tekertem, mint állat! A fél Alföldet bejártam. Na jó, csak Gödöllõi dombságot, de azt alaposan.
Versenyeztem országútis CSAJOKKAL, csak kár hogy otthagytak rendesen, mert már volt pár kilcsi a lábamban. De aztán megálltak fagyizni, és eldumcsiztunk egy kicsit... ;D
Én legalább megállok nekik!
1ébként jártak már a fórumon, csak nem szóltak hozzá!
Ki volt az a Hajrá BMFT-s csaj?
:-* Csajok!
Így kell lazítani tekerés után! Haha!
Karen, legközelebb alkoholmentes legyen az a narancs! A vodka elmegy, de a narancsban nagyon sok az alkohol!

Tegnap nem voltam teljesen magamnál.

Versenyeztem országútis CSAJOKKAL, csak kár hogy otthagytak rendesen, mert már volt pár kilcsi a lábamban. De aztán megálltak fagyizni, és eldumcsiztunk egy kicsit... ;D
Én legalább megállok nekik!

1ébként jártak már a fórumon, csak nem szóltak hozzá!
Ki volt az a Hajrá BMFT-s csaj?
:-* Csajok!