Hello-bello!
Március 15-én megyünk, és MTB-s túra lesz. Találkozó kb. 9 és 9.30 körül lenne az északi vasúti összekötõ, budai oldalán. Remélem az idõ is kedvez nekünk.
Na mára ennyi, mert kicsit késõ van...
Külön puszi Lensvernek!!!!! :-* :-* :-* :-* :-* Ha holnap se mész suliba összefuthatnánk! A Frazert nem hagynám ki!
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

Bringás lányok márpedig vannak...
Started by
findli
, 2002. March 05. 23:17
Posted 2002. March 13. - 02:37

Posted 2002. March 13. - 02:36

Hello-bello!
Március 15-én megyünk, és MTB-s túra lesz. Találkozó kb. 9 és 9.30 körül lenne a találkozó az északi vasúti-összekötõ budai oldalán. Remélem az idõ is kedvez nekünk.
Külön puszi Lensvernek!!!!! :-* :-* :-* :-* :-* Ha holnap se mész suliba összefuthatnánk! A Frazert nem hagynám ki!
Március 15-én megyünk, és MTB-s túra lesz. Találkozó kb. 9 és 9.30 körül lenne a találkozó az északi vasúti-összekötõ budai oldalán. Remélem az idõ is kedvez nekünk.
Posted 2002. March 13. - 01:14

Findley, lehet, hogy még én is csatlakozom, mert úgy néz ki, hogy pénteken inkább egy lájtosabbat akarok majd menni. A Hosszú-hegyrõl egyébként is sokfelé lehet menni, ki merre akar. :
Egyébként már két napja, hogy semmit se tekertem, és ez bizony szörnyû. Holnap lesz a harmadik ilyen, de ígérem, hogy a héten egyben utolsó nap is, mert aztán jön a test-szadi.
Ja, a Vértes tuti bringás paradicsom, mindenkinek ajánlom, aki szereti ötvözni a sportot a várrom nézegetéssel. :-)
Most épp tudod mit eszek? Karamellás Frazert. Neked tartogattam, de most olyan édességhiány tört rám éjfél fele, hogy nem birtam ki. Nem baj, van még itt valami a számodra.
Puszi, és hamarosan találkozunk is.
Ui.: Manó nem jön velünk szombaton, mert dolgoznia kell szegénynek.

Egyébként már két napja, hogy semmit se tekertem, és ez bizony szörnyû. Holnap lesz a harmadik ilyen, de ígérem, hogy a héten egyben utolsó nap is, mert aztán jön a test-szadi.
Ja, a Vértes tuti bringás paradicsom, mindenkinek ajánlom, aki szereti ötvözni a sportot a várrom nézegetéssel. :-)
Most épp tudod mit eszek? Karamellás Frazert. Neked tartogattam, de most olyan édességhiány tört rám éjfél fele, hogy nem birtam ki. Nem baj, van még itt valami a számodra.
Puszi, és hamarosan találkozunk is.
Ui.: Manó nem jön velünk szombaton, mert dolgoznia kell szegénynek.
Posted 2002. March 12. - 23:20

Ha kiderül mikor én és az egyik barátom is szivesen csatlakoznánk hozzátok!Barátomnak az elsö biciglizése lesz az idén ,de formába kellene hozni a garda maratonra! ;D
Zöld:közben meg énekelhetnénk DM-ot! ;D
Zöld:közben meg énekelhetnénk DM-ot! ;D
Posted 2002. March 12. - 14:20

Posted 2002. March 12. - 00:37

Szevasztok!
Sajnos a hétvégére nekem csak a pénteki, nõnapi túrácska jutott
, szombat vasárnap semmi tekerés!
Barátaim jártak a Vértesben vasárnap, és fantasztikusnak tartják. A pontos útvonalat nem tudom.
Mit terveztek a márc. 15-i hétvégre, nem lenne kedvetek egy light-osabb etapra hozzánk csatlaklozni? Az egyik barátnõm is jönne, aki most gyógyult fel térdsérülésébõl (ezek az átkozott téli sportok), igy rohanás nem nagyon lesz, de mondjuk egy Pilisbéli tekergés, végig a Hosszúhegyi úton?
na pá
Kisebb edzésnek nem rossz!
Sajnos a hétvégére nekem csak a pénteki, nõnapi túrácska jutott

Barátaim jártak a Vértesben vasárnap, és fantasztikusnak tartják. A pontos útvonalat nem tudom.
Mit terveztek a márc. 15-i hétvégre, nem lenne kedvetek egy light-osabb etapra hozzánk csatlaklozni? Az egyik barátnõm is jönne, aki most gyógyult fel térdsérülésébõl (ezek az átkozott téli sportok), igy rohanás nem nagyon lesz, de mondjuk egy Pilisbéli tekergés, végig a Hosszúhegyi úton?
na pá
Kisebb edzésnek nem rossz!
Posted 2002. March 10. - 23:47

egy giro d'16. kerületet nyomtam... ja, meg egy hhh-t, de az korán reggel volt. holnap is megyek. A bicklis Barátnõmmel!!! ;D
Aztán valahogy lehozom onnan ;D (csak ezt a topicot el ne olvassa... ;D)
KICSIM, nagyon ügyesen jössz le a hegyekrõl!!! De tényleg!!!
Aztán valahogy lehozom onnan ;D (csak ezt a topicot el ne olvassa... ;D)
KICSIM, nagyon ügyesen jössz le a hegyekrõl!!! De tényleg!!!
Posted 2002. March 10. - 18:27

HÉtvégén bringamentes napok voltak... oldalbordális elfoglaltságaim miatt ;D
mostmeg inkább megbütyköltem a váltógörgõket, hogy holnap ne edzés elõtt kelljen vele x@rakodnom...
így hétvége kb 8 km tekeréssel telt...
mostmeg inkább megbütyköltem a váltógörgõket, hogy holnap ne edzés elõtt kelljen vele x@rakodnom...
így hétvége kb 8 km tekeréssel telt...
Posted 2002. March 10. - 18:00

Posted 2002. March 10. - 15:26

Boldog NÕNAPOT!
ezer elnézés a késésért, de hát nem voltam szgépközlebe pénteken, meg hogy néz az ki hogy az ember a bnõje helyett a szgépével foglalkozik, pláne nõnapon...
ezer elnézés a késésért, de hát nem voltam szgépközlebe pénteken, meg hogy néz az ki hogy az ember a bnõje helyett a szgépével foglalkozik, pláne nõnapon...
Posted 2002. March 10. - 13:17

Megkésve bár, de törve nem, boldog nõnapot!! 
-----------{--@
(igaz, hogy ez csak fekete-fehér rózsa, de szép, nem?
)
Remélem egyszer már én is találkozok a hegyekben egy nõ nemû bringással... (eddig még nem sikerült :
)

-----------{--@
(igaz, hogy ez csak fekete-fehér rózsa, de szép, nem?

Remélem egyszer már én is találkozok a hegyekben egy nõ nemû bringással... (eddig még nem sikerült :

Posted 2002. March 09. - 00:13

Ma a 10 mókusból, akikkel talizam útközben, 4 nõnemû volt!!! És a Kedvesem is bájkolt ma! JUHHÉJJ!! ;D ;D ;D ;D
Posted 2002. March 08. - 23:11

Boldog nonapot.
Probaltam viragot rajzolni, de nagyon nem sikerult igyhat:
:-* :-* :-* :-*
Probaltam viragot rajzolni, de nagyon nem sikerult igyhat:
:-* :-* :-* :-*
Posted 2002. March 08. - 22:14

sziasztok!
újra itt, és örömmel látom, hogy a téma nem is olyan rossz, elõször kicsit megijedtem, hogy a kutyaszar téma jobban fog tetszeni....
és az is tetszik, hogy kiderült mennyi lány van a fórumon, akinek szintén az életéhez tartozik a bringázás. A városban járva csak pár lánnyal szoktam találkozni, és általában mindig ugyanazokkal, vagyis õk is mint én mindenhová kétkeréken közlekednek. A hegyekben viszont nagyon ritka alkalom, hogy összetalálkozunk más lányokkal is. Én és a legjobb barátnõm (egyébként õ is fórum tag: Lensver) szoktuk a kilómétereket gyûrni a HHH-n és a Pilisben.
Ma is tettünk egy rövidebb 70 km-es túrát a Normafán ls a Hármason, csak igy kettesben. Bringás alig volt, inkább csak öreg párocskák sétáltak az ösvényeken. Nekem idén ez volt az elsõ hegyi megpróbáltatásom, de örömmel vettem, hogy nem vagyok annyira legyengülve, mint gondoltam...(persze ez rajtam kivül érdekel-e valakit, azt nem tudom....
Egy igazi nõnapi túra volt!
Köszi chelydra a jókivánságot!
újra itt, és örömmel látom, hogy a téma nem is olyan rossz, elõször kicsit megijedtem, hogy a kutyaszar téma jobban fog tetszeni....
és az is tetszik, hogy kiderült mennyi lány van a fórumon, akinek szintén az életéhez tartozik a bringázás. A városban járva csak pár lánnyal szoktam találkozni, és általában mindig ugyanazokkal, vagyis õk is mint én mindenhová kétkeréken közlekednek. A hegyekben viszont nagyon ritka alkalom, hogy összetalálkozunk más lányokkal is. Én és a legjobb barátnõm (egyébként õ is fórum tag: Lensver) szoktuk a kilómétereket gyûrni a HHH-n és a Pilisben.
Ma is tettünk egy rövidebb 70 km-es túrát a Normafán ls a Hármason, csak igy kettesben. Bringás alig volt, inkább csak öreg párocskák sétáltak az ösvényeken. Nekem idén ez volt az elsõ hegyi megpróbáltatásom, de örömmel vettem, hogy nem vagyok annyira legyengülve, mint gondoltam...(persze ez rajtam kivül érdekel-e valakit, azt nem tudom....
Egy igazi nõnapi túra volt!
Köszi chelydra a jókivánságot!
Posted 2002. March 08. - 21:27

Posted 2002. March 07. - 22:18

Sziasztok!!!!!
en is lany vagyok es biciklis is (raadasul orszagutis!!!) amugy koszi Palmer, h megemlitettel, jol esett:)))
en is lany vagyok es biciklis is (raadasul orszagutis!!!) amugy koszi Palmer, h megemlitettel, jol esett:)))
Posted 2002. March 07. - 21:13

Posted 2002. March 07. - 21:12

Még van egy esély ... romboljuk a csillagrombolóját küldjünk szuperfaktoriális prímszekunderqefenslézerágyús gépeket a csillagrombolója ellen ;D
Posted 2002. March 07. - 21:07

Posted 2002. March 07. - 21:05

Wickee... még van reményünk... zOrg fõnökkel fogunk konzultálni következõ talin a likvidálásodról...