Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Bringás lányok márpedig vannak...

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
9815 replies to this topic

trifo

trifo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,175 posts
Csillag? Miféle csillag? Nálad sincs még délután 3 nem?

Ami a lányok iránti tiszteletet illeti, egyetértek. Kijár nekik, kiváltképp, ha bicikliznek. Persze errõl a megszállott sziklamászók pl biztosan másképp vélekednek :)

Esõs túrám nekem is volt már pár. Tavaly mentünk az Északi Középhegységben innen tova, és napokig nem bírtuk megszárítani a ruhánkat egyáltalán. Csoda, hogy meg nem penészedett.

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
Jajajajjaaj! De jó!? Csillag!  ;D
Tiszta éccakai ígbolt van itt mán...

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
Trifo:
Asszem fentebb körmöltem, hogy engem nem tart vissza egy kis esõ. (Volt már márom napos túrám is szakadó esõben...)
Kérdés, hogy este Aigner Szilárd mit mond majd?

A sorrend nem kötekedés akart lenni, csak a lányoknak jár egy kis tisztelet részemrõl, és ha tekernek, fõleg.
Szemléleted 1ébként korrekt.

trifo

trifo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,175 posts
jamégegy: az idõjósok mondanak sokmindent, még záport zivatart is. De ez ellen fel kell szerelkezni esõkabáttal. A tapasztalat azt mutatja, hogy az esõkabát jelenléte riasztja a záporokat.

--Trifo

trifo

trifo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,175 posts
Charon: a sorrend az ami. Igenis a bringámba szerelmesebb vagyok, mint a lányok _látványába_. Majd ha találkozom egy leánnyal, aki megérdemli, akkor úgyik õ kerül az elsõ helyre. Talán akkor is, ha nem bringás.

Útvonal ötlet van már holnapra?

--Trifo

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
Egyébként csaupa jó hírrel szolgálhatok!
Az idõjósok honlapján holnapra jósolják a frontot, a hideget, meg a felhõket. De legalább nem lesz fagyos 40 km/h-s szél.

Más: Ez most akkor ugye terep lesz? (Csak a biztonság kedvéért.)

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
ruff:
Mit? Fejtsd ki de izibe!  8)

Trifo:
Inkább fordított sorrendben, nem?  ;)

trifo

trifo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,175 posts
Üdvözlet a kedves társaságnak!

Ha lehet még, csatlakoznék én is a holnapi bringázáshoz! Amúgy is szerelmes vagyok a Pilisbe, a biciklimbe, meg a biciklis lányok látványába :)

Egyébiránt én is találkoztam egy kerékpáros hölggyel a minap a Tímár utcában reggel. Csak annyi emlékem maradt róla, hogy bordó mondi volt alatta, meg valami hasonló színû sisak a fején. Meg ha jól emlékszem, a sisak alól egy fekete lófarok lógott ki, de erre nem esküdnék. Mindenesetre a reggelt bearanyozó jelenség volt.

--Trifo

ruff

ruff

törzsvendég

• fórumtag
  • 784 posts
Charon! Ismered a plútót ?

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
1Stein: Tudom, ideje lenne már felvágni... (mármint a vénát!)
Nem tart vissza a víz semmilyen formája!  ;D ;D ;D

Findli: Charon, és nem Sharon.  8) (Egyébként no problem!  ;) )
Jó, azért jó, ha van akivel azonos tempóban bírod. Nálam inkább a hely és idõ egyeztetése a zûrösebb.
Ha összejön, csatlakozhatok hozzátok erre pénteki Hosszúhegyre? (az egyik kedvencem...  :))

ruff

ruff

törzsvendég

• fórumtag
  • 784 posts
Án úgy vagyok vele, hogy csak az hajt ,hogy aztmondom magamnak , hogy megyek . És akkor nem érdekel, hogy szomjas vagyok, fázok , fáradt vagyok ,megyek , és megyek ...

findli

findli

törzsvendég

• fórumtag
  • 663 posts
Zöld: a táv kb. 70-80 km lesz, de az útvonal a kedvünktõl fûgg. Remélhetõleg nem változik az indulási idõpont már...
Lámpát hozz, mert általában fennt szoktunk ragadni az erdõben sötétedés után is. Ez nem azt jelenti, hogy most is igy lesz, de jobb mindenre felkészülni ;D.
Felkészitek minden elkötelezett bringást, aki velünk tart: NEM LESZ RAJTAM BUKÓ! (azért ugye mehetek?)

Era: Szia! Szerintem ezt te sem gondoltad komolyan...nem hinném, hogy ezek szenvedést okoztak számodra, nem tünsz olyannak. A lányok valóban kényeskedõbbek, de aki imád bringázni, az ezeket is szereti benne, ezek a szenvedések, amik mindig rávesznek arra, hogy újra felpattanjunk és menjünk!

1Stein: fórumos a lány!!!Hajrá!!!

Sharon: Nem rossz magányosan bringázni, de én nem vagyok az egyedül tekerés nagy híve, mert van egy-két barátom, akikkel egy tempóban tekerünk és az a sok röhögés hiányozna, ha egyedül lennék  ;D, sõt átsegít a holt pontokon. Kevés kivétellel, akikkel eddig együtt mentem mindig ki tudtunk alakitani mindenkinek megfelelõ ritmust. Max: bevártuk a lemaradókat, vagy éppen minket vártak be. És kifejezetten jó hatású szerintem, amikor nálam erõssebbekkel kell tartanom a lépést.
De hát mindenki más. (ez nem kötekedés, csak ezek jutottak eszembe)

Dr.Stein

Dr.Stein

vendég

• fórumtag
  • 161 posts
off:
Charon:
Már megint az a költõi vénád..!
Ja, egyébként a 7végén jégverés és zivatar, szal tekerhecc egyedül.

on:
Múlt hét, kb. csütörtök, Hüvösvölgyi reptér, hosszú barna haj, piros-sárga schwinn. Netán valamelyik fórumozó lányt volt szerencsém személyesen látni?  ???

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
Üdv Era!

A vigyor ismerõs... Már én is észrevettem magamon párszor.  ;) :D  ;D
(Muslicák a fogaim között! Mint a viccben....)

off:

Én viszont kifejezetten egyedül szeretem a tekerést. Megtalálni a saját ritmusomat, még pár méteren át bírni, iszonyatosan elfáradni, és este elégedett mosollyal a lehetõ legmélyebb álomba szenderülni...  ;)

on:

Gabo

Gabo

törzsvendég

• fórumtag
  • 255 posts
era:
Ez nem tömegpszichózis, hanem a mazochizmus valami elvadult formája. ;) ;D

Szerintem aki megmarad ennél a sportnál valahol éppen ezért csinálja. Élvezi a környezetett amiben teker, azt ahogy a menetszél hûsít egy kemény kapaszkodót követõ lejtõzéskor, vagy csupán a kellemes vagy éppen pusztító fáradtságot amit egy-egy verseny után érez. Az élményekért amiket a magányos vagy éppen közös tekerések közben átélhet.
Azt hiszem kerekezés egy morzsányi darab a korlátlan szabadságból. Aki egyszer ráérez az ízére az rabja marad. A nõk sem kivételek ez alól.
Náluk legfeljebb a rászokás idõszaka hosszabb és a szükséges áldozatok- izomláz, piszok, fáradtság, verítékezés stb. elviselése - tûnnek nagyobbnak.  :)

era

era

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,531 posts
Úgy látom megértettél. ;)
Egyedül tutira nem szenvednék ennyit (érdekes módon közben végig vigyorgok). Ez valami tömegpszichozis lehet. Birka effektus? ???

YOci

YOci

törzsvendég

• fórumtag
  • 545 posts
Szia Era!

Szerintem ez a legjobb az egészben,hogy amikor már ugy érzed hogy feladod de mégis csak hajt valami,hogy mégse szabad itt feladni hisz a többiek is megtudják csinálni akkor én miért ne tudnám.
És utánna amikor otthon a jó meleg fürdö után elterülök az ágyon milyen jó dolog vissza gondolni,hogy ezis megvolt és nem adtam fel.
Az igaz,hogy a lányok most hogyismondjam kényesebbek (most nem a kerékpározó hölgyekre gondolok) talán ezért vagytok kevesen.De ha belegondolsz mi is ugyanugy izzadunk (talán jobban is) mi is sárosak leszünk ezáltal waddisznó kinézetünk lessz,a nyereg ugyanugy feltöri a sejhajunkat és még sorolhatnám de ha biciklizünk akkor ugyse a frizura a ruha számít hanem az élmény.

Zöld

Zöld

törzsvendég

• fórumtag
  • 579 posts
Hello findli

Ez biztos? Ha változik a hely és az idõpont akkor csütörtök estig írjatok! Egyébként hány km-t terveztek?

Zöld

era

era

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,531 posts
Szerintem nem sokan vannak bringás lányok. Meg is van rá az okuk.
Tehát: miért nem bicajoznak a lányok?
Amíg az aszfalton tekertem, kellemes nyári napsütésban, nem volt semmi probléma. Elmentem a strandra, egy tóhoz, vagy csak egy tisztásra napozni. A kényelmetlenséget csak az jelentette, hogy a fürdõ cucc, pokróc, szendvicsek nehézzé tették a hátizsákot és beizzadt alatta a hátam, ja és a bicajon mindig rajta kell, hogy legyen a fél szemem.
Aztán vettem napszemüveget, de az izzadtság belefolyt a szemembe és marta.
Aztán vettem egy bukót, de az megintcsak izzasztott, és a hajamat sem tudta már a szemembe fújni a szél.
Aztán megnéztem, mi van az erdõben. Ott örömömre hûvösebb volt, csak pocsolyákat, gödröket kellett kerülgetnem és mindig jött egy fa keresztbe dõlve az ösvényen és egyébként is az emelkedõknél le kellett szállnom, hogy toljam, aztán még a lejtõknél is le kellett szállnom tolni. Ezek után tavaly vettem egy SPD-t. Rá kellett jönnöm, hogy a bicajom nagyon ragaszkodik hozzám, tavaj el kezdtem esni. Biciklivel azelött utoljára 16 éves koromban estem (most 34 vagyok), pedig tekertem közben. Megdöbbenésemre, most már álló helyzetben is eltudtam esni a bicajjal.
A Duna Maratonra tavaly ingyen volt a lányoknak a nevezés, gondoltam megnézem, mi van ott. Rengeteg tolakodó embert láttam. Tikkasztó hõséget és eddig számomra ismeretlen szomjúságot tapasztaltam. Láttam, hogy mások is csinálják, hát mentem utánuk. A végére úgy elfáradtam, hogy a célban elfelejtettem lerakni a bicajt, csak néztem ki a fejembõl. Csak a Lepencei fürdõ izmokat dögönyözõ zuhataga térített észhez.
Õsszel a Mecsek Maratonra már pénzért neveztem. De senki nem mondta, hogy esõben kell majd indulni. Esõben eddig még sosem bicajoztam. Végülis a felszerelésem jó volt, élveztem is. De jött egy sáros rész, ahol egyszerûen helyben pörgött a kerék, tolni kényszerültem. Aztán nem hittem el, hogy még tolni sem tudom a bicajt. Nehezen, de leesett, hogy a féken nem fér átt a kerékre ragadt vastag sár. Levakargattam. Megint toltam, megint levakargattam, és ez így ismétlõdött, míg rá nem jöttem, nincs más hátra, a kerék nem érhet talajt. Itt megtanultam, hogy lehet a leg kényelmesebben cipelni a hátamon a biciklit. Mosolyogtam is a dolgon, hogy eddig mindig õ vitt engem... Legalább 7 km-t sétáltam a hátamon a biciklivel. De a többiek is ezt csinálták. Aztán kisütött a nap, megszáradtam. A célban néztem a saras, agyagos disznõkat. Nem lehetett felismerni sem a kerékpárokat, sem a gazdáikat.
Idén az évet a HHH-i versennyel kezdtem. Csak nézõként, mert mire feltekertem beállt a lábam a víz meg szakadt rólam. Lefelé viszont többször le kellett szállnom, hogy meleg vért rázzak az ujjaimba, mert már úgy elfagytak, hogy fékezni sem tudtam.
Az izzadságtól oda lesz a frizurám, a ruhám, az esõtõl, sártól úgy nézek ki, mint egy disznó, a kulacs poros, saras. A nyereg feltöri a fenekem.
Ezek után melyik lánynak volna kedve bicajozni?

findli

findli

törzsvendég

• fórumtag
  • 663 posts
ez egyszer is jó lett volna.... ;D ;D