Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Bringás lányok márpedig vannak...

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
9815 hozzászólás a témában

Gabo

Gabo

törzsvendég

• fórumtag
  • 255 hozzászólás
lensver & többiek:

A http://www.met.hu szerint sajnos az a szebb jövõ nem most hétvégén jön el. Végig szakadó esõt, néha szelet és nem kevés hideget jósolnak. :-/ :(

trifo

trifo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.175 hozzászólás
Ebbõl sárdagasztás meg gõzborotva lesz én azt hiszem. De hát meni már csak kell

--Trifo

Hegylako

Hegylako

vendég

• fórumtag
  • 62 hozzászólás

Hú, itt Sopronban esik piszkosul, én nem sok reményt fûyök a túrához... :'(

Mindenképpen írok SMS-t, hogy jövök, vagy sem jó?

Üdv: Miki

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
Az esik, az nem kifejezés! Zuhog. És nekem most kell elindulnom bicajjal.  :o De csak túlélem ezt is. ;D

Igy viszont elég nehéz lesz a hétvégén jegyeket venni elõre, mert csak az utolsó pillanatban dõl el, hogy ki jön, és ki nem. Hacsak nem vidul fel addigra az idõ.
Nos, addig még van pár napunk, úgyhogy várni kell, és bizni egy szebb jövõben.  :D

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
Lensver: Privát!  8)

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
Karen:
Huh! Már vágtam fel az ereimet!  ;)
1ébként:  :-*

Findli:
Lensvert onnan ismered majd fel, hogy nyalogatja az elektromos kerítést!  ;D ;D ;D ;D
Ja! Nem is! Az AsztA lesz...  ;) :D ;D ;D ;D

ESIK AZ ESÕ!!!!!  ::) :o :( >:( :P >:( :( :( :'( :'(

aszta

aszta

törzsvendég

• fórumtag
  • 298 hozzászólás
Findli: Kegyed a Göncölön jár dógozni? Én is ott szoktam végigtekerni, de én a pataktól indulok, mert ottan lakom. (A Göncöl & a Tahi sarkán) Mikor jársz arra? Én olyan 8:45 körül szoktam kigurulni az ajtón.

Pénteken megyek én is veletek, de lehet, hogy csak késõbb csatlakozom a kompániához, mert nekem elvileg 5-ig benn kell lennem.  >:( De megpróbálok lelépni. De ha nem megy, majd utolérlek benneteket.

Sõt vasárnap is megyek. Lesz fék a Katargán, jujdejó!  :D Meg Bomber meg minden!

A Nyugatiban koordinálni kéne a jegyvásárlást, illetve elõre kitalálni, hogy hány tikit kell, mert hétvégén reggel ULTRABRUTÁLsor szokott ott állni. Itt a szezon, mindenki megy kirándulni. Én már késtem le így vonatot.

Trifo: Vótá ugrálni? Nekem haza kellett gyünnöm, de kíváncsi vagyok a helyre. Legközelebb szemrevételezem.

AsztA

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
LCs: Oké ;D ;D ;D Már alig várom, hogy fölvegyem!

findli

findli

törzsvendég

• fórumtag
  • 663 hozzászólás
õ is jöhetne velünk, nem?
Feltöltött kép

findli

findli

törzsvendég

• fórumtag
  • 663 hozzászólás
õ is jöhetne velünk, nem?

trifo

trifo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.175 hozzászólás
Karen: Én láttam az öcsédet meg a bringáját nem teljesen üzemi helyzetben azon a nagy lejtõn az erdei szerelés elõtt :) Jó, ne nevezzük esésnek, de étugrotta a kormányt, vagy ilyesmi...

Findli: képzeld el, hogy az erdõben rád dudál egy õz... Vagy ha az nem is, akkor egy motoros. Na az asszem már tényleg fájna.

Mostantól pedig kétnaponta jönnek az érdekes programok:
Szerdán felmondok
Pénteken biciklizem
Vasárnap biciklizem
...keddre is kéne valami :)

--Trifo

findli

findli

törzsvendég

• fórumtag
  • 663 hozzászólás
hali Karen! tényleg még azt hiszem péntekre még nincs meg, hogy mikor. Én 4-re érek kb az Árpádhídhoz. Találkozzunk ott, jó?

nekem nem volt ilyen eseménydús a mai tekerésem. Reggel félnyolc, irány a meló. A tél utcában alig tudtam átsorolni a kocsik közt a másik sávba, hogy balraforduljak. Volt anyázás (de csak halkan magamban). Ezután a k...a vasúti sorompó le volt engedve, igy ácsorgásra lettem volna itélve, ha nem megyek át a piros villogáson. Pár autós rám is dudált ezért. Majd a Göncöl utcában a bringássávot keresztezve elém vágott egy autós :-/
a Hungária úti keresztezõdésnél ismét erõteljes dudálás, de csak az egyik hülye kollegám szivatott. Viccesen mutogattunk egymásnak a lámpánál, amig várakoztunk.

és már be is értem a bankba!

hazafelé fél ötkor kb ugyanezek.

ugyhogy jó lenne már a hegyen tekerni ismét.

na  :-*

legszebbcsavo

legszebbcsavo

bentlakó

• fórumtag
  • 5.125 hozzászólás
lensver:     ;D o.k. Te gyõztél ;D, a gyûrû már készül.

Karen

Karen

vendég

• fórumtag
  • 232 hozzászólás
Sziasztok!!

3 napig távol voltam, ezalatt jó nagy vihart kavartam a megjegyzésemmel, ami - most már látom - egy félreértésnek köszönhetõ. Szánom-bánom, tök bûntudatom van, NE HARI CHARON!!!!!!!!!!!!  :-[ :-[
Sztori a következõ:
szombat reggel, mikor mentünk a Szépvölgyihez hárman, Charon, öcsém meg én, vhogy szóba jöttek az izmok, vagy vmi ilyesmi és Charon mondta, hogy amikor a jégen látott, nyugtázta, hogy vannak combizmaim. Erre én mondtam, hogy igen, akad, csak le kell szedni, ami fölötte van. Erre Charon azt válaszolta, hogy nem baj, jól jön az hõszigetelésnek. Én ezt teljesen magamra vettem, és nem mondtam semmit, mert úgy gondoltam, tök igaza van és milyen égõ, ha már olyan szinten hálydagály vagyok, hogy egy fiú is megmondja.  :-[ ::)
Charon, nincs semmi baj, már én szégyellem magam, hogy emiatt mindenki letorkolt Téged!!

Más:
ma voltunk Gáborral a János-hegyen, lejöttünk egy jó köves, faleveles, gyökeres részen, hogy "csiszoljuk a lefeléimet"  ;D, na azt az anyázást, amitõl ott zengett az erdõ...   ;D
Görcsöltem a markolatra, egyben leértem, szóval egészében nagyon élveztem a dolgot, csak néha kicsit betojtam.  ;D

Ja, Charon:
öcsém mondja, hogy õ nem esett el ott, amire Te azt írtad, hogy hason jött le! A teknõ volt AZ esése szonbaton, más nem.  

Pénteken megyek HHH-ra és hétvégén is szeretnék menni Veletek, csak szombaton, vas. is 2-re haza kell érnem.  :-/

Trifo:
elõször is köszi a bókot!  :)
Másodszor én is mennék ugrálni pénteken, de most inkább a HHH-ra megyek, szóval, ha legközelebb szervezel vmit a Királydombnál, szólj, mert még sok mindent meg kell tanulnom!  ;D

És még vmi:
                     FOGYTAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!  :D

Na sok-sok puszi mindenkinek!  :-* :-* :-*

u.i.:  AsztA:
jók a vasárnapi képek, mintha meghaltam volna  a fûben fekve    ;D

Pussz-pussz!!!!

Karen

findli

findli

törzsvendég

• fórumtag
  • 663 hozzászólás
Lensver: neeeee, én lenni fáradt és nyügös!  ;D jöjjön a dolgozó Puki is!!!!!!!!!!

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
Hey Findli. Nem tudtam, hogy külön utakon megyünk! Igen, valószinûleg sárga-piros lesz, de az is lehet, hogy zöld lesz, és az lesz ráirva, hogy "Puki".  ;D ;D

De nem elaludni, mert én felrángatni! :'(

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6.344 hozzászólás
Ok!Köszi a felvilágítást:)Remélem jó idõ lesz???
Üdv:Thommey

findli

findli

törzsvendég

• fórumtag
  • 663 hozzászólás
Lensver: honnan ismerlek meg a Nyugatiban? sárga-piros biciklit lóbálsz a fejed felett? ha késnék, akkor vedd meg nekem a jegyet, biztos én lenni fáradt, és elaludni... ;D

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
thommey és mindenki más: a vonat 9:30-kor indul Szob felé. Kismarosig veszünk jegyet.
A találka azért 9-kor van, hogy legyen idõnk megvenni a jegyeket, megtalálni a bringáskocsit, és felpakolni.

Ha netán esne az eső, akkor a hosszú útvonal rövidebbre módosul: Csak Nagy-Hidegre föl.

findli

findli

törzsvendég

• fórumtag
  • 663 hozzászólás
Szia thommey! bármelyik pályaudvarról odatalálsz fél óra alatt! Ha nem eltévedni, akkor megtalálni Nyugati pu. ;D