Sziasztok!!
3 napig távol voltam, ezalatt jó nagy vihart kavartam a megjegyzésemmel, ami - most már látom - egy félreértésnek köszönhetõ. Szánom-bánom, tök bûntudatom van, NE HARI CHARON!!!!!!!!!!!! :-[ :-[
Sztori a következõ:
szombat reggel, mikor mentünk a Szépvölgyihez hárman, Charon, öcsém meg én, vhogy szóba jöttek az izmok, vagy vmi ilyesmi és Charon mondta, hogy amikor a jégen látott, nyugtázta, hogy vannak combizmaim. Erre én mondtam, hogy igen, akad, csak le kell szedni, ami fölötte van. Erre Charon azt válaszolta, hogy nem baj, jól jön az hõszigetelésnek. Én ezt teljesen magamra vettem, és nem mondtam semmit, mert úgy gondoltam, tök igaza van és milyen égõ, ha már olyan szinten hálydagály vagyok, hogy egy fiú is megmondja. :-[ :

Charon, nincs semmi baj, már én szégyellem magam, hogy emiatt mindenki letorkolt Téged!!
Más:
ma voltunk Gáborral a János-hegyen, lejöttünk egy jó köves, faleveles, gyökeres részen, hogy "csiszoljuk a lefeléimet" ;D, na azt az anyázást, amitõl ott zengett az erdõ... ;D
Görcsöltem a markolatra, egyben leértem, szóval egészében nagyon élveztem a dolgot, csak néha kicsit betojtam. ;D
Ja, Charon:
öcsém mondja, hogy õ nem esett el ott, amire Te azt írtad, hogy hason jött le! A teknõ volt AZ esése szonbaton, más nem.
Pénteken megyek HHH-ra és hétvégén is szeretnék menni Veletek, csak szombaton, vas. is 2-re haza kell érnem. :-/
Trifo:
elõször is köszi a bókot!

Másodszor én is mennék ugrálni pénteken, de most inkább a HHH-ra megyek, szóval, ha legközelebb szervezel vmit a Királydombnál, szólj, mert még sok mindent meg kell tanulnom! ;D
És még vmi:
FOGYTAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Na sok-sok puszi mindenkinek! :-* :-* :-*
u.i.: AsztA:
jók a vasárnapi képek, mintha meghaltam volna a fûben fekve ;D
Pussz-pussz!!!!
Karen