Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Bringás lányok márpedig vannak...

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
9815 replies to this topic

Zed

Zed

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,693 posts
Sniper és mindenki,

a nagykevélyre én bármikor fel tudok menni úgy hogy egy métert sem tolom a bringát. A megoldás eccerû: otthon kell hagyni a gépet és full gyalog menni ;D ;D ;D

mrc

mrc

törzsvendég

• fórumtag
  • 295 posts
Lensver: reszemrol amen!

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5,944 posts
Mivel nem tudok új témát nyitni valamiért, ezért ideirom nagybetûkkel:

Barátaim, engedélyt szeretnék kérni tôletek! Mégpedig arra, hogy a Médiatárban egy külön folderben mindegyikôtökrôl feltegyek egy képet. Ott lehet majd megtekinten a fórumtagokról a fotókat mégpedig biciklizés közben! Igérem, hogy mindenkirôl csak a legelônyösebbeket fogom feltenni.

Baliman.

Baliman.

vendég

• fórumtag
  • 49 posts
Szia Lensver!A nagykevéjre fel lehet menni,csak kicsit húzós! :P(na jó,nekem még nem sikerült,de egyszer az egyik cimborám..)

HORI

HORI

vendég

• fórumtag
  • 83 posts
Üdv mindenkinek!
Sajna nem voltam jelen a vasárnapi túrán, de szeretném mielõbb bepótolni a lemaradásomat. Hétvégén veletek tartanék, Lens hogy is hangzott az a Pap rétes dolog? (már itt is rétes, nem csak a cukiban!)

Újabban én is késztetést érzek a tekerésre hét közben is, nekem a délutáni órák (2-3 órai indulás) jobban megfelelnek mint a délelõttiek.(tudjátok: meló) Akit tudok esetleg értesítek ilyesmirõl, jobb többen tekerni mint egyen sem. Szombaton is unalmas volt egyedül hajtani, úgy mexoktam a jó társaságot.

Sziasztok! Hori

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5,944 posts
Thy, van mobil is a világon, és lehet sms-eket küldeni!

Érdekelne ,hogy fel lehet-e ott menni bringával, esetleg egy jobb telóval ? Vagy ott ti is gyalog mentek ? ???

Ez (mármint a bringával való gyaloglás) jellemzi túráink 60%-át. ;D (na jó, nem mindig)

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6,344 posts
Az biztos,hogy így már soxor tudok menni veletek,csak azt nem tudom,hogy lesz e netem,mert akkor nem nagyon fogom tudni,hogy merre mentek,bár remélem,hogy azzal az állással az is jár:)
Üdv:Thy

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5,944 posts
Charon: benne vagyok. Mit szólnál mondjuk a szerda délelôtthöz? Reggel ráérek 2 órás tekerésre a Hármason. Kb. 9-11. Ha valakit még érdekel esetleg, csatlakozhat.

Sniper: válaszok kérdéseidre.
1. Kerékberagadás elleni megoldás: a legjobb ha van tárcsaféked, sárgumid, és a telód fékmerevitô része is olyan, hogy nincs közel a gumihoz. Ez az ideális. Sajna v-fékkel elôbb-utóbb, de megtörténik veled a tragédia, ha nagy a sár. Van még megoldás, és az egy cyclocross masina.
2.Nagy-Kevély: a tetôre tekerhetô út sajna nem vezet föl, de sztem a fönti panoráma mindenért kárpótol
3. Túra: persze, hogy csatlakozhatsz. Ha ezek zártkörû túrák lennének nem itt vitatnánk meg! Mit szólnál egy ehétvégi túrához pl.? Csinálunk egy laza, 60-70km-eset a Pilisben. Persze ha a változatosság kedvéért nem fog zuhogni! ;D

Sniper

Sniper

törzsvendég

• fórumtag
  • 278 posts
mrc: Kösz. Megnyugodtam ,hogy nem én vagyok a nagyon béna. :D

mrc

mrc

törzsvendég

• fórumtag
  • 295 posts
Udv a "Klubban", Sniper!

Nagy-kevélynél elég sziklás volt az út. A hegytetõ felé egy kis darabon gyaloglászásra kellett váltanom. Érdekelne ,hogy fel lehet-e ott menni bringával, esetleg egy jobb telóval ? Vagy ott ti is gyalog mentek ? ???

A sziklas reszen igy lehet folmenni: klikk! :o

Sniper

Sniper

törzsvendég

• fórumtag
  • 278 posts
Sziasztok !

>> Egy kis sarjeneltes a Pilisbol: kegyetlen mennyisegu sar >>van.
Szombaton én is el voltam egyet Üröm - Nagykevély - Csobánka irányában. Már akkor iszonyú sáros volt az út a völgyekben. Amig tudtam haladni addig élveztem is a dolgot :D ,de aztán Kiskevélynél a kéken egy idõ után menni sem lehetett a kb. 40 cm.-es sárban ,mivel elöl a féknél összegyült és nem tudott kitisztulni. Aznap délután még esett egy picit ,úgyhogy vasárnapra még "jobb" lehetett a helyzet. ;D ;D

Tényleg tudtok vmi megoldást erre ? Tárcsafék lenne a megoldás ? Vagy esetleg egy megfelelõ külsõ nem vinné fel a sarat ? (Continental Land Cruiser-t használtam) ???

Nagy-kevélynél elég sziklás volt az út. A hegytetõ felé egy kis darabon gyaloglászásra kellett váltanom. Érdekelne ,hogy fel lehet-e ott menni bringával, esetleg egy jobb telóval ? Vagy ott ti is gyalog mentek ? ???

A hétvégi tekerés lehet ,hogy engem is érdekelne, feltéve ,hogy nem zárkörü móka lesz.

Üdv,
Sniper
(Az ujdonsült montis)

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7,001 posts
hát hja... néha falnak mennék, amikor van hogy egész nap gép elõtt ülök, hazaérve meg már koromsötét és hideg... kedve sincs az embernek lóra ülni...

Na de szerencsére sikerült beszerveznem egy állandó szombati kondíciótartó programot: TEREMFOCI! ;D
és ráadásul kerósokkal (BikeZone-Gödöllõ) 8)

Egyébként mikorra értetek vissza? Lehet, hogy olvastam, csak álmos vagyok... :(
Ezt azért kérdem, hogy a mostani leendõ tekerés alkalmával milyen HÉVre számoljak kábé....

Csõváz sé hátszél...
Joghurt legyen Veletek!
Paraferee voltam

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég

Esetleg hétközben? ;)

:P :'( ez fájt..............

Nekem a 7vége fájt. :P De ez már az új XP.... és már hangja is van..... 8)
(Elmegyek rendszergizdának.) Lámák között félszemû a király.

De komolyan: ha hétvégére tervezek, mindig keresztülhúzzák. ha hétközben beteget jelentek, megoldható lenne.

Jelentkezõk egy kis sármentes ;) tekerésre?
Esetleg Lensver megejthetnénk egy olyan "esik esõ karikára" nosztalgiatekerést, ami miatt ugye a nevemet "kezdtem" kapni.

:-* Evrivan!
8)

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5,944 posts
Szegény, akkor milyen kinokat élsz át, mikor engem meglátsz cangán hétközben! :-\Charon, lehet, hogy valamelyik nap rá fogok érni, de most még nem tudom, mikor.

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7,001 posts

Esetleg hétközben? ;)

:P :'( ez fájt..............

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég

Következõ tekerés? 8)

Esetleg hétközben? ;)

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5,944 posts
Háááát.... Mikor is? A hétvégén persze. Kezdhetjük is a tervezést.Mi lenne, ha betonon elmennénk Paprétig, és onnan járnánk egy olyan terepkört, hogy Visegrad, és vissza, vagy valami ilyesmi? Aki volt a DM-en tudja, mire gondolok.

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7,001 posts
hát sajnálom hogy nem tudtam veletek tartani... csak hát szombaton rokon látogatással egybe kötött szõnyeg pkaolás és szabás az albinkba, és a lovamon jelenleg csak 2×4sebesség van... :( amióta megheggesztettem, hátul rövid letta bowdenem :( cserélni pedig nem tudtam még... :(

de nem adom fel!

Következõ tekerés? 8)

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5,944 posts
mrc: minket is lehagyott sok futo (foleg a Harmason volt sok beloluk - amulattal figyeltem kecses testuk mozgasat ;D), de mikor lefele beertuk es ezerrel lehagytuk oket tudtam, hogy helyes volt az erzesem, hogy ez egy nekemvalo sportag (csak ulsz a kenyelmes szeken, s kozben lefele szaguldasz) ;)

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég

Charon: hallgasd meg a Belgatol a Cinizmus c. szamot ;-)

Ha felismeri ez a genya XP az alaplapi hangkártyát vagy ha hazaérek, meglesz.