Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Bringás lányok márpedig vannak...

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
9815 replies to this topic

aszta

aszta

törzsvendég

• fórumtag
  • 298 posts
Milyen áldozatot kell bemutatnom a topik egyik õsanyjának oltárán, hogy szombaton menjünk tekerni?

Igen, Lens, hozzád beszélek :)
AsztA

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5,944 posts
A szegediek talán! Azt mondták, néha eljárnak a Mecsekbe.

Gucu

Gucu

újonc

• fórumtag
  • 1 posts
Pécs környékén nem teker senki?

kissfish

kissfish

törzsvendég

• fórumtag
  • 454 posts
No problemo ... valszeg többet kéne veletek járnom tekerni ;D ;D ;D
Na, de majd jövõre ....

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5,944 posts
Fish, rólad lehet, hogy nincsen képem, de majd legközelebb csinálok. Mindenesetre vasárnap hozok kamerát!

kissfish

kissfish

törzsvendég

• fórumtag
  • 454 posts
lens: Mostanában nem tekertem veletek és sajna ez a 7vége sem jó igazán :'( de remélem fogunk még együtt tekerni ;D
Ami a képeket illeti, megtiszteltetésnek venném, ha szerepelnék köztetek, bár nem tudom, hogy egyáltalán van e kép rólam :-\

ma mind1, azért jó tekerést mindenkinek

üdv

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5,944 posts
Hori, tagnai számit minden emberke, akinek itt van egy fórumos neve, és ilyen vagy olyan formában beirkál a fórumra, vagy részt vesz fórumos megmozdulásokon. ;)
Ja, jössz vasárnap velünk?

Kezdjük el összeszámolni, hogy kik jönnek vasárnap!

Eddig:
Paraferee, Sniper, Zed, lensver
??? Pixel, Hori, Pter, Manó, findli, era, Thy, Mellon ???

Ras

Ras

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,021 posts
csorog itt a nyálam a sok jó túráért viszont sajno dec 20ig be vagyiok táblázva ZH és vizsga hegyekkel, utána karácsony szilveszter.. tehát van akivel akkor találkozom ;)
addig viszont csak álmodozom néhány tekert kilcsirõl...

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
Lens:
Ez megint nem fog összejönni. :P :-[
Tegnap megint sikerült tekernem, és a slick ghumik ellenére kimerészkedtem a terepre is. Az út melleti mélyszántásnak köszönhetõen minden csupa sá... neeem totáál száraz volt. A döngölt (traktor, majd erdészbécsik terepjárója) talajon úgy száguldoztam, hogy csak na. Estére persze úgy fájtak a térdeim (1.9 slick, 3.5-4 bar miatt...).

Aki hozzám hasonlóan "puhánynak" érzi magát ;) ;D, esetleg regeneráló tekerésre van szüksége, vagy már unja a sarat, új cukrászdát szeretne kipróbálni, kívácsi a Tó de Gyömrõ helyszínére, valamint a Gödöllõi dombság déli csücskére ;),
annak felajánok egy "túravezetést":
Vasárnap pölö 10-11-tõl
Keleti pu:
Indul Érkezik
08:15 08:54
09:40 10:19
10:40 11:19
27 kilcsi

A terv szerint: pálya megtekintés, cukrászda felmérés, Koga/t/sabi által nem ismert területek bevadászása, rövid emberes emelkedõk (tekerhetõ) és lejtõk, a "Nagy Poros" lejtõ, amit 70-es lejtõnek is hívunk, mert ez a minimum sebesség rajta...., rengeteg alternatív útvonal, a résztvevõk igényeinek megfelelõen. ;)
Olyan minimum 40-50 kilcsi lesz terepen, de ez úgy 5-ösével variálható.
Várom a jelenkezõket. 8)

________________a konkurencia_____ ;D

bors

bors

vendég

• fórumtag
  • 202 posts
:( Sajnos én megint nem tudok veletek menni vasárnap más irányú elfoglaltság miatt. Pedig nagyon mennék! De remélem megmarad a lelkesedésetek és szerveztek még idén túrát.

HORI

HORI

vendég

• fórumtag
  • 83 posts
Ha vasárnap lesz a túra, ott a helyem! Ha szombaton, akkor is.
9 00 UVH! Jegyeztem!

Lens! Nem tudom, hogy aktív tagnak számítok-e, tudod a fényképekkel kapcsolatban. Ha rám is gondoltál, akkor köszönöm. Nincs valami profi fényképarcom, nem vagyok az a modell típus, de OK!

Üdv mindenkinek! HORI

aszta

aszta

törzsvendég

• fórumtag
  • 298 posts
Heló topik,

Vasárnapi túra: Qrvajó 5let! Csak legyen szombaton, és akkor én is megyek. :)

Era: én mentem bringával, te meg gyalog? Hát, akkor biza lehet, hogy nem vettelek észre. Azért bocsi. :)

AsztA

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5,944 posts
Köszönöm mindenkinek, aki megirta, mindenkinek aki gondolta, és azoknak is, akik elfelejtették gondolni. Holnap leadom a rendelést a fórumtagos fotókat tartalmazó folderre.

Era: istenhozott vissza! Rég nem jártál errefelé!

Vasárnapi túra: tali lenne mondjuk 9kor az UVH-nál (persze csak a változatosság kedvéért)
Gondolkodtam, hogyan lehetne összehozni eme túrát úgy, hogy jó legyen azoknak, akik kevesebbet szeretnének menni, vagy nincsenek jó kondiban, és azoknak, akik pedig terepen is szeretnének kicsit vadulni. A következôket találtam ki:
Paprétig közösen eltekerünk betonon. (ezt ki kell birni a menôknek is. Persze nem muszáj eljönni, ha valaki nem akar kibirni ennyi betont, és egymás bevárását) Paprétrôl pedig terepen megyünk Visegrádra, és onnan opcionálisan, feltekerhetünk a köves szerpentinen a Dömörkapui útra vissza, vagy betonon is mehetünk.
Ez lesz az Opció-túra.
Ha valakik akarnak, Paprétrôl továbbtúrázhatnak betonon Pilisszentlaci és Dömörkapui út felé, vagy akár haza is gurulhatnak onnan.
Azt hiszem, ez igy jó lesz mindenkinek.

Várom a jelentkezôket!

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6,344 posts
Era:Szerintem igen:)
Nem tekertem szeptember eleje óta szinte semmit:(
Ugye te jársz sziklát mászni?

era

era

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,531 posts
Halihó!!! Üdv Mindenkinek!

Látom itt még mindig ugyanúgy megy a csevegés, meg zajlik az élet mintha nyár lenne. ;D
Meló miatt hanyagoltam a topikot, meg a bicajozást is (ott lehet, hogy inkább a lustaság volt az ok).
Egyébként olyan régen találkoztunk, hogy Aszta szó nélkül elment mellettem az utcán, hiába köszöntem rá. Zed meg a csepeli gyorsforgalmin húzott el feltartóztathatatlanul. Hát így jár az, aki nem kerékpárral jár. ??? :(

Lens: csak óvatosan, bizonytalanul mondom, de engem is érdekelne az a hétvégi tekerés. Persze az én stílusomban. ;)

Thommy: most komolyan, én szívesen tekernék veled, de bírnád a "tempót"?

Örülök, hogy itt nem változott semmi. Ezután megint itt vagyok, követem az eseményeket...
:-*Era

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6,344 posts
Sziaszok:)
Mivel dec.-tõl én is pesten leszek 8),kinek lenne kedve hómentes idõben tekerni,de no földút,csak beton,én montival megyek.
Na ez egy értelmes mondat lett:)
Üdv:Thy

koga

koga

törzsvendég

• fórumtag
  • 584 posts
Lensver:A kép oké,legalább kevesebben akarnak majd tagok lenni,miután megláttak engem. ;D
A szerda 9-11h nekem is jó lenne tekerni,csak utána nem engednének be a suliba. :( (esetleg ha mindenkinek adnék gázmaszkot ;) )

Sniper

Sniper

törzsvendég

• fórumtag
  • 278 posts
lensver:
>>Kerékberagadás
Köszi a válaszokat. Akkor asszem elsõ megoldásnak beszerzek egy pár külsõt ilyen esetekre. Ez még a legolcsóbb ,nemsokára pedig úgyis havazik...

>>de sztem a fönti panoráma mindenért kárpótol
Egyetértek. Meg is tettem Pap-rét után a kedvenc helyemnek. :D

>>Mit szólnál egy ehétvégi túrához pl.? Csinálunk egy laza, 60->>70km-eset a Pilisben.
Jól hangzik. 8) Akkor én is veletek tartanék. Legalábbis Pap-rétig mindenképpen, a többit majd meglátom ,hogy ,mennyire leszek fáradt.( :P ) Mikor mennétek ? Hol lesz a találkozó ?

HORI:
>>már itt is rétes, nem csak a cukiban
;D ;D ;D

Baliman: :o Minden elismerésem neki.

Zed: ;D

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7,001 posts

Barátaim, engedélyt szeretnék kérni tôletek!

ööö...hááát...haaas... ::)
naná!
8)

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég

Igérem, hogy mindenkirôl csak a legelônyösebbeket fogom feltenni.

Esõfelhõvel a fejem felett... ;)

Zed: hehe. :-X

Karen és AsztA: SZALACSI FOREVER!!!!! OXIGÉN RULLA! ;D ;D ;D ;D
Szegény bácsi... :-X