Lens: Jó!

És köszi az invitálást is! :-*
Szombaton talán el tudok szabadulni, dolgozok a projekten!
Mindenféle családi programok gyûlnek a hétvégém egén (súlyos szervezési problémákat generálva, pedig elég kicsi nálunk a család, bár nagyobb családoknál úgy látom ez egyszerûbben müxik, jön aki jön, aki nem az majd máskor...)
Reméljük nem mossa el végül az esõ, különösen, hogy szép új kabátom cipzárja megadta magát, és most (garanciális) javítás alatt áll, és csak a jövõ hétvégére ígérik.
Még be akarok szerezni valami melegebb nadrágot. A shopping guide-os mybike nacit szeretném meglátni valahol, hátha belészerelmesedek.
Ja és 2 hete nem volt idõm lemosni a gépet, pedig minimum a hajtást meg kéne tisztítani + kenni. :-[
Era régen hallottunk már felõled! Jer, de ne akarj sietni velünk. 2 hete 25 kilcsit tekertünk fel Dobogókõre, 2x álltunk meg enni-inni, + 2x cukrászdában, és végül Matyibüfé fent a csúcson.
Gyomorra azért gyúrjál hétvégéig!
Uff, különben 10 év után újra elolvastam (mert most kaptam vissza) a Gyürük Urát, és megtaláltam benne a Mellon (így két 'l'-el) jelentését tünde nyelven: Mellon = Jó barát (Mória bejáratának jelszava)
Csak jobban hangzik mint a dinnye! 8)
üdv mindenkinek, remélem szombaton találkozunk!
Mellon
ui.: Trifo nem jössz? Tarthatnánk nagyszabású András napot (akkor már 3an is lennénk )
Ez itt a célzások helyére
;D