Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Bringás lányok márpedig vannak...

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
9815 replies to this topic

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
Lens, meg fogod érteni, hogy a hosszú emelkedõkön miért halok be, és a rövideken miért nem. ;D
Laza lesz, igény szerint. ;)
De gyomorra gyúrjál azért! ;) 8)

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5,944 posts
Jézusom, és én még azt hittem, hogy laza túrára megyek! :'(

A felhôket meg hiába is mutogatod nekem, tök mindegy most már, hogy elázok vagy sem, ugyanis a múltkori elázás és dagonyázás sokkja még mindig tart. ;)

Feltöltött kép

(bocs, de ezt nem tudtam kihagyni! ;D)

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég

Hogyan szól a Charon-szerû túra? Honnan? Hová? Stb.
Engem is érdekel ez a vasárnapi kiruccanás, de elõbb ikább a szombati pilisre megyek veletek.

Nahátakkoregykis térképvázlat a helyrõl, érkezésrõl, meg a hozzávetõleges útvonal(ak)ról.

Szintkülönbség: nem sok, de van. Az emelkedõk rövidek és a meredekségük kábé mint a "köves a HHH 24 h rajt után". Ennél azért hosszabbak mondjuk.
Gyere el, és meglátod! ;)

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
Khmm.
Vészmadár kollega erre gondolt, ugye?
Feltöltött kép
Meg erre:
Feltöltött kép

Ma reggel egyébként ezt mondták:
Feltöltött kép

Tévedtek ezek már annyit, hogy.... ki hisz nekik? Mindenesetre, ha szombaton szakad, talán lefújom. Bár így is lesz olyan hely, ahova lehet menni sármentesen. :P

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5,944 posts
Köszönjük! Kár, hogy nem tudsz jönni! :-*

bors

bors

vendég

• fórumtag
  • 202 posts
Mindenkinek jó bringázást és napos idõt a hétvégére!

HORI

HORI

vendég

• fórumtag
  • 83 posts
Én felkészültem ruházatilag! Nagyképûen kérdem: a Pilis az hegység?
Csak a hóviharok miatt kérdezem... tudjátok...

A HP-t szeretitek? (Nem Hewlett Packard, Házi Pálinka) Csak mert úgy készülök a hideg ellen!

Sziasztok: Hori

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5,944 posts
Hát, most hallottam a rádióban, hogy a hétvégén hóviharok várhatóak a hegyekben! Mindenki hozzon sok ruhát meg sitalpat, ha esetleg annyit esik, hogy nem birjuk folytatni kétkeréken az utat.

aszta

aszta

törzsvendég

• fórumtag
  • 298 posts
Na, ez a beszéd! Köszönöm. ;D

Szerintem Pixel olvtárssal tiszteletünket tesszük, ha reggel nem fogad minket orkánszerû szél, és zuhogó esõ.

Szíjú evribádi szombaton.
AsztA

HORI

HORI

vendég

• fórumtag
  • 83 posts
Hogyan szól a Charon-szerû túra? Honnan? Hová? Stb.
Engem is érdekel ez a vasárnapi kiruccanás, de elõbb ikább a szombati pilisre megyek veletek. Hátha nem vagyok mohó így utolsó hetekben...

Para szerintem neked nem fontos gyömrõre a keletibõl indulnod, ha jól emlékszem szolnok felõl is mehetsz... (bocsi, vicc volt. Ha jól veszem ki a dolgokat, mintha Gödöllõrõl indulnál, biztos jobban ismered az utat mint én.)

Üdv mindenkinek: Hori

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11,904 posts
Sziasztok!
Kéne egy kis help!Tudtok vmi jó szállást mondani Egerben két napra kb 30 embernek?Ami fontos;az ár ne legyen több kb 2000-2500 ft/fõ/éj,és ebben legyen kaja is,elég,ha csak egy étkezéssel.

mrc

mrc

törzsvendég

• fórumtag
  • 295 posts

Esõ otthon marad. Ha mégsem, úgysem élek tovább! ;)

Csak halkan jegyeznem meg.. khm.. eso ugyben.... www.met.hu -> elorejelzes...

mrc, a veszmadar

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég

Charon-túrán is szívesen résztvecek, csak önönmagábnak egy részét lehetõleg hagyja otthon... mondjuk az esõsebbet ;)

Charon: Gödöllõrõl is a keletibõl tudom csak megközelíteni a tett színhelyét?

Esõ otthon marad. Ha mégsem, úgysem élek tovább! ;)

Két alternatíva van. Csak vonat - vonat és tekerés.
Csak vonattal Rákosig kell menni, és ott átszállni a Gyömrõ felé menõre (a többiek majd integetnek... ;D),
vagy
Pécelen szállsz le, és két emelkedõ után Maglód és Gyömrõ a 31-es úton.

Majd még írok.

roobi

roobi

vendég

• fórumtag
  • 102 posts
Sziasztok!
Már kezdtem örülni, hogy vasárnap megyünk a pilisbe s láss csodát egyszer csak szombaton mentek. Ha elteszítek a szombati élõadásokat hétköznapra ;D akkor mindig rá fogok érni így sajna nem mert dolgozom. Biztosan nem szombat az a pilis?? Na jó ez csak vicc volt. Vasárnap viszont szívesen megyek pontosan mikor és hol talizunk a keletiben.
Sniper: ezek szerint rákaptál hamar a monti ízére nem kellet sokat gyözködni ;D
Zed: szerintem te simán feltekersz a kevélyre, úgyhogy egyszer sem szállsz le és persze nem gyalog hanem keróval mész. Erre még képes lennék fogadást is kötni akár itt a fórumon is ha van egy jó buki aki intézi az ügyeket. Persze tiszta idõ és no sár optimális körülmények. Várom a téteket.

Mellon

Mellon

törzsvendég

• fórumtag
  • 697 posts
Lens: Jó! :) És köszi az invitálást is! :-*
Szombaton talán el tudok szabadulni, dolgozok a projekten!
Mindenféle családi programok gyûlnek a hétvégém egén (súlyos szervezési problémákat generálva, pedig elég kicsi nálunk a család, bár nagyobb családoknál úgy látom ez egyszerûbben müxik, jön aki jön, aki nem az majd máskor...)

Reméljük nem mossa el végül az esõ, különösen, hogy szép új kabátom cipzárja megadta magát, és most (garanciális) javítás alatt áll, és csak a jövõ hétvégére ígérik.
Még be akarok szerezni valami melegebb nadrágot. A shopping guide-os mybike nacit szeretném meglátni valahol, hátha belészerelmesedek.

Ja és 2 hete nem volt idõm lemosni a gépet, pedig minimum a hajtást meg kéne tisztítani + kenni. :-[

Era régen hallottunk már felõled! Jer, de ne akarj sietni velünk. 2 hete 25 kilcsit tekertünk fel Dobogókõre, 2x álltunk meg enni-inni, + 2x cukrászdában, és végül Matyibüfé fent a csúcson.
Gyomorra azért gyúrjál hétvégéig!

Uff, különben 10 év után újra elolvastam (mert most kaptam vissza) a Gyürük Urát, és megtaláltam benne a Mellon (így két 'l'-el) jelentését tünde nyelven: Mellon = Jó barát (Mória bejáratának jelszava)
Csak jobban hangzik mint a dinnye! 8)

üdv mindenkinek, remélem szombaton találkozunk!
Mellon

ui.: Trifo nem jössz? Tarthatnánk nagyszabású András napot (akkor már 3an is lennénk )
Ez itt a célzások helyére ;) ;D

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5,944 posts
Na, ha ennyi mindenkinek jó a szombat, akkor a következô fog történni:

NOV.30.-SZOMBAT
Találkozás 9kor UVH-nál, irány a Pilis: betonon Paprétig, és onnan ki-merre akar.

DEC.1.VASÁRNAP
Elmegyünk Charonhoz.
Jó az,ha a 9:40-es vonattal indulunk? Az 10:20kor van ott.
KIK JÖNNÉNEK EL A VASÁRNAPI TÚRÁRA?
(lehet mindkettôre is jönni!)

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7,001 posts
Ahoy...

Charon-túrán is szívesen résztvecek, csak önönmagábnak egy részét lehetõleg hagyja otthon... mondjuk az esõsebbet ;)

Charon: Gödöllõrõl is a keletibõl tudom csak megközelíteni a tett színhelyét?

Sniper

Sniper

törzsvendég

• fórumtag
  • 278 posts
Jól hangzik.
A szombat nekem is jobban bejönne.

mrc

mrc

törzsvendég

• fórumtag
  • 295 posts
Tisztelt Turhazok!
Ezuton jelentkeznek a szombaton megtartando vasarnapi tekergesre.

Udvozlettel:
mrc

(nekem jo a vasarnap is...)

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5,944 posts
;D :-[ :-[
Akartam már szólni, csak tudod, a telcsimen nem tudok se telefonálni, se sms-t küldeni.
Felôlem mehetünk szombaton is!
Para mondta, hogy neki nem jó a szombat, de akkor talán vasárnap jön majd Charon féle tekerésre.
Akkor hát tegyük át szombatra.