Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Bringás lányok márpedig vannak...

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
9815 hozzászólás a témában

mrc

mrc

törzsvendég

• fórumtag
  • 295 hozzászólás
Tyito: ok, nekem barhol, barmikor jo szerdan.

Dzsitis: marpedig vannak, udv a F0rumon ;)

Tyito

Tyito

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.067 hozzászólás
OFF:
Nati,Marci,Fissh: elöreláthatólag szerdán megyek Pestre!! 8)
Valaki,valahol egy találkára (hátimák,külsõ,kranked IV),mi is még ::) ???
ON:
Üdv.:Tyito

Dzsitis

Dzsitis

újonc

• fórumtag
  • 4 hozzászólás

Kinek, hogy telt a hétvégéje?

Hát én meg a Dragon haverom elmentünk biciklizni, Budai hegyek, aztán Budaörs, meg Kamaraerdõ, összekentük magunkat mint a disznók, de a Dragon haverom nem biciklislány, bár nagyon csinos fickó, de végül is nem tudom hogy bringáslányok márpedig vannak-e.

Dzsitis

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
A szombatom tdk-val telt, a vasárnapom pedig sokáig alvás után basszus-most-nem-esik felkiáltással, majd felöltözés után irány állomás, hátha valakire ráfér egy kis nátha, meg sár.
Senki nem jött, ez kár. De cserébe elmentem slick gumival aszfalton, majd terepen. A végeredmény hatvan kilcsi két dögunalmas domboldalon fel-le. Persze féltávnál már esett az esõ, de amikor lovakat vittek ki sétálni az úttal párhuzamos földútra, realizáltam, hogy én kábé 1 LE vagyok, hiszem felfele tudtam velük lépést tartani vágtánál, és egyszerre fulladtunk ki.
Kamion nem volt, Altótány egy viszont csatlakozott hozzám az utolsó fél órára - persze kipihenten -, így a végeredmény totál fáradtság ma reggelre.
A késõi ebéd után nem tudtam ellenállni - valahogy le kell dolgozni a hájat - így kimerészkedtem terepre. Az emelkedõk fele nem csúszott slickkel sem, a lejtõkön pedig a satufék technikával csúszva lefele el lehetett kerülni a sárfelszedést.
Kis családom este elhûlt amikor meglátta pocsolyáktól sötét ábrázatom. Lemosni magamról és a bájkról nem volt nehéz, hiszen csak folyékony trutymót szedtem össze. (Ezzel cukrászdába nem engedtek voln' be.)
Ennyi vót. 8) :)

cAb

cAb

vendég

• fórumtag
  • 208 hozzászólás
Hahó, szerencsések..

hogy nekem hogy telt a hétvége:?
:-[
Ugyanis annyira összesûrûsödik a félév vége, hogy nem marad idõm a bringámra..

3 hete elmentünk tekerni Flame-mel, beragadtunk a sárba.. 2 hete hozzájutottam, hogy szétszedjem és letakarítsam a gépet.. most várom, hogy hozzájussak az összerakáshoz :'(
de majd két ünnep között!!! a hóban!!! maj meglátátok!!! :o

cAbb ;)

Tyito

Tyito

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.067 hozzászólás

Bicajoztunk Szabi barátommal egy kicsit a Boszi-szigeten és környékén,olyan öregurasfélét :-\ ;D
Szemerkélõ esõben nem sok kedv volt komolyabb csavaráshoz :-[ :-[ :-[

Üdv.:Tyito

mrc

mrc

törzsvendég

• fórumtag
  • 295 hozzászólás

En aludtam. |-)

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás

Nekünk szinte semmi bicajozás nem volt, csak annyi, hogy eltekertünk a Szépvölgyi cukiig meg vissza. Útközben összefutottunk Trifanovics elftárssal, ki fura-holdkóros ábrázattal kónfilccolt az úton. ;D

Hori:Az emlitett képek a Médiatár -- Lensver -- BMFT tagok folderében találhatók.

HORI

HORI

vendég

• fórumtag
  • 83 hozzászólás
Lens! Hol is vannak azok a képek?

Reggel találkozunk! Lehet, hogy én egyenesen Gyömrõn kezdek! Megvárom a vonatot az állomáson.

Üdv: Hori

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
Sziasztok!
Ezennel feltettem az összes kigyûjtött képet a tagokról.
A képeket igyekeztem úgy válogatni, hogy lehetôleg elônyös oldalról mutassa be az illetôt, továbbá, hogy a bicajos oldala mellett legyen ott egy másik is. Ez persze nem mindenkinél sikerülhetett.
Egy emberrôl max.3 egyéni kép lett föltéve, bár vannak csapatképek, ahol aztán lehet hogy 4.-5.szörre is szerepel.
Ha valakinek van magáról valami szuper képe, az küldje el nekem, és beteszem a többi közé. De csak akkor, ha még nem szerepel háromszor!!!

Remélem senkit sem bántottam meg a közzétevéssel, és senki nevét nem irtam rosszul!

:-*

vendég__*

vendég__*
  • vendég
Tudjátok, nekem olyan a lakásom, hogy rálátásom van a Flórcsira és az Árpád-hídra is. Na most egész ebéd alatt egy darab keróst sem láttam. Lehet, hogy tényleg rossz az idõ?
:) :) :)

vendég__*

vendég__*
  • vendég
Pont most akartam írni (szombat reggel 08:03-kor), hogy eléggé nedves az idõ! Nem tudom, ti mit fogtok csinálni, de ez ideális egy nagybevásárláshoz... (már amit nekem meghatározott az asszony azért, hogy holnap - esetleg - elmehessek). ;)

Ez a "civilben" találkozás ez holnapra szól?

Azért jó lenne, ha nem esne 2 napig az esõ... Kell a francnak ilyenkor a sok csapadék. Na és gatyám sincs, mármint olyan, ami ne ázna át! Tehát le a rossz idõvel! Tekerni akarok!!!

:D :D :D

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
Sajnos a metourológusoknak igazuk lett (ez csak puszta szerencse lehet), és igy nem tekerhetünk ma egyet.
A holnapi tekerés is kérdéses még.
De lenne egy ötletem. Ha holnap is ilyen az idô, mi lenne ha civilben találkoznánk valahol? Beülhetnénk vhva sörözni, netán társasozni. Akár moziba is elmehetnénk. Hisz nemcsak bringázás létezik a világon.

aszta

aszta

törzsvendég

• fórumtag
  • 298 hozzászólás
Trifo: velkambekk! Megint kéne ugrálni a városben eccer! Vagy aztat télen nem lehet?

Viszlát szombaton.

AsztA

vendég__*

vendég__*
  • vendég
Akkor lehet, hogy találkozunk. Ugyanis - sajnos - az asszony behúzta a kéziféket a szombati túrával kapcsolatban. Így viszont megmaradt a vasárnap! Na nehogy mán itthon ülve tõcsem el az vásár-napját!

Mit szólnátok egy sörtöl-sörig tartó túrához? ;D

Lehetne a címe:
A WieselBurger-tõl a Dreher-géseinkig!

Habjában az erõ! Csak várd, hogy jõ elõ!!!
;) ;) ;)

Sziasztok!

Nah, végre csak sikerül nekem is visszatérni ide. Technikai problémák...

A hétvégén én is csatlakoznék valahová. Elsõsorban a vasárnapi mókához, a szombatra nagyon csekély esélyt látok.

Lensver: fotófelrakás: Ámen :)

--Trifo

trifo

trifo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.175 hozzászólás
Sziasztok!

Nah, végre csak sikerül nekem is visszatérni ide. Technikai problémák...

A hétvégén én is csatlakoznék valahová. Elsõsorban a vasárnapi mókához, a szombatra nagyon csekély esélyt látok.

Lensver: fotófelrakás: Ámen :)

--Trifo

Sniper

Sniper

törzsvendég

• fórumtag
  • 278 hozzászólás
Sziasztok !

Sajnos vált. van. Nem 100% ,hogy tudok jönni szombaton ,mivel eléggé fáj a torkom. Azért ha nem lesz vészes legalább pap-rétig el szeretnék jönni veletek. Majd meglátjuk holnap milyen lesz.

roobi

roobi

vendég

• fórumtag
  • 102 hozzászólás
Sziasztok egy picit off de muszáj ide írnom.
Gondolom illik elvi és gyakorlati szíves engedélyeket kérnem azon szaktársaktól akik itt eme topicban meghírdetett túrákon fotóztak. Nos az õ fotóikból egy párat szeretnék feltenni egy honlapra melyet úgy hívnak EQUINOX. A lapocska arra hívatott, hogy beszámoljon különbözõ gyalogtúrákról, mászásokról, magashegyi trekkingekrõl. Szeretném színesíteni egy igazi MTB-s jellegel. Csak azon fotókat szeretném felhasználni mely túrán én is voltam , tehát tudok róla írni.
A fotókat fõként Aszta. Pixel, Janómaci készítette. Kérlek benneteket reagáljatok csatakiáltással a véleményetekrõl.

Elõre is köszi evribodri!
üdv:roobi

HORI

HORI

vendég

• fórumtag
  • 83 hozzászólás

Nahátakkoregykis térképvázlat a helyrõl, érkezésrõl, meg a hozzávetõleges útvonal(ak)ról.

Szintkülönbség: nem sok, de van. Az emelkedõk rövidek és a meredekségük kábé mint a "köves a HHH 24 h rajt után". Ennél azért hosszabbak mondjuk.
Gyere el, és meglátod! ;)

OTT A HELYEM!! Ja ott is, és a szombati túrán is!

mrc

mrc

törzsvendég

• fórumtag
  • 295 hozzászólás

Vészmadár kollega erre gondolt, ugye?
Feltöltött kép
Meg erre:
Feltöltött kép

Arra :(
Nem szeretem ezeket a szurke szineket...
Ha nem esik, ott leszek szombat reggel.