Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Bringás lányok márpedig vannak...

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
9815 hozzászólás a témában

koga

koga

törzsvendég

• fórumtag
  • 584 hozzászólás
Tegnap végre voltam tekerni az erdõben,kb 5-600m-t lehetett is haladni,mert itt autók+gyalogosokjártak,kellõen letaposva a havat,de utána elváltak a nyomok,a csak autónyom enyhén szûk volt,a lábnyomok meg...
Majd tavasszal!Elvileg lesz görgõm NRG levezetésre. :)

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás

Aki más miatt idegeskedik az magán áll bosszút!

Charon, kezdek nyugtalankodni miattad! Nehogy valami bajod essen! ;D

era

era

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.531 hozzászólás
::) :) :-*

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég

nekem azonban nincs semmi hasonló élményem.

Örülj neki. Néha elgondolkozok azon, hogy egy karikás 18-ast kellene rakni a topic bal alsó sarkába.... ;D

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég

Itt az erdõ és a hegy olyan, hogy ha nem akarod észre sem veszed,

Szóval szerintem nem õk tehetnek most róla, hogy ilyen "bunkók",

Azért ez nem teljesen igaz... A mi hegységeink is hegységek, ha nem is olyan hatalmasak, akkor is. A "susogósnadrágos" a nagy hegyre is autóval/sífelvonóval megy fel, és kint sem túrázik, nem csak nálunk. Nekünk bringásoknak miért elég ez a kevés magyar hegy is? Ki lehet fáradni szimplán a Pilisben is.... Õk is megtehetnék.

Arról pedig, hogy ki milyen bunkó --- csak maga tehet.
És ne idegeljük fel magunkat, oké?

Aki más miatt idegeskedik az magán áll bosszút!

Lovas_Gabi

Lovas_Gabi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.725 hozzászólás
BRUCE!
Te is a jégesõkor voltál a Bükkben??? Én igen mondhatom, sz***á áztunk és fagytunk! Egyébként meg a nyár egész jó volt. Biztos, hogy itt voltál?
A hegyekre visszatérve azért egy jó kis bükki túránál azt hiszem, hogy észrevehetõ a hegy! Lillafüred-Szentlélek-Bánkút fölfelé még aszfalton is állat!

burce

burce

bentlakó

• fórumtag
  • 8.694 hozzászólás
Sziasztok!!

Nem szeretem, amikor megírok egy szép (már amennyire tõlem telik :P), hosszú levelet, aztán elküldeni meg éppen már nem tudom, lefagy a rendszer.
Most is ez történt.
Nem is örülök neki.

Akkor pár dolog, amire még emlékszem:

Nagyon termékeny nap volt a mai, kb 5 oldal a bringás lányok topicban, és mennyi jó történet!! Köszönet érte :)

Más:
Elítélitek az embereket, akik szép nagy autóval járnak a "kirándulni", szóval hogy autóval járják be a hegyeket. Én kifejtettem, hogy ezt csak egyszerûen nem helyeslem, de hát honnan lenne olyan kulturájuk a magyar embereknek, mint pl az osztrákoknak, amikor itt tizedannyi hegy sincsen! Itt az erdõ és a hegy olyan, hogy ha nem akarod észre sem veszed, külföldön ilyen helyeken élhetnek, ott a hegy 2000 fölött kezdõdik, oda út sem vezet. Mind1.
Szóval szerintem nem õk tehetnek most róla, hogy ilyen "bunkók", de változtatni nem tudok rajta, akkor meg minek idegeskedjek rajta.
Meg még írtam valamit, amit el is felejtettem meg kedvem sincs mégeccer bepötyögni :-[ ... meg úgyse érdekel senkit :)

Para: idén, nyáron, a Bükkben, és meleg?? :o én sz.rrá fagytam :P

Ja és még valami: higgyétek el, hogy itt az alföld közepén ülve nagyon rossz olvasni, hogy ki milyen jót gyalogolt, fotózott, bringázott a hegyekben, meg hogy most milyen szép is a téli táj... meghasad a szívem, és ezt komolyan mondom!! :-[ :'( :'( :'( :'( :'( :'(

Bruce.

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7.001 hozzászólás
cheesy: üdv ismét itt!
kérdés:mi a hlyzet naptár-ügyben?

era

era

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.531 hozzászólás
Hogy micsoda élet van itt...
Csak megjegyzem, hogy én is itt vagyok, kacarászva olvasom a beszámolókat - igazán élvezetesek - nekem azonban nincs semmi hasonló élményem. Így csak olvasok tovább...
Puszi minden kedves barátnak és ismerõsnek.
:-* Era

cheesy

cheesy

vendég

• fórumtag
  • 186 hozzászólás
Hi,

Újra itt. ;D
Egyszer épp a 3as HH-ra tekergettem fel a betonon, amikor a csúcson egy ifju pár borult össze (még nem a csúcson!)és édesen egymás fenekét fogva bandukoltak át a domb másik oldalára. Oly aranyosak voltak és egy kicsit irígykedve gondoltam magam a fiú helyébe. Hogy õ milyen jót fog én meg csak a kormányvéget. Mellettük elhaladva már nem irígykedtem, mert egyikük sem volt az esetem lévén fiúkák voltak mindketten. Kijöttek egy kicsit a szabadba.

Az ember tudja, hogy van ilyen, mégis meglepõdik. :o

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
Para, nem is tudtam, hogy még könyvet is irsz! ;D Igazán barátságos-izgalmas, sôt misztikus, a témája!

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7.001 hozzászólás
;D http://www.korridor....kk=100000049293 ;D

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7.001 hozzászólás
;D azt hiszem abban a pillanatban nem tudtunk semmit átgondolni... csak a legrövidebb útvonalat láttam amin leérek a hegyrõl... ha még egy mezítelen nõ lett volna ::)

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
Van itt pörgés, mintha csak a fonóban ülnénk... :)

De jó így a nyárra gondolni.
A "meleg" nyárra....... :-X

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
Para, de miért futottatok el, hisz ti többen voltatok, mint ô! Én megkérdeztem volna, hogy nem-e feküdne le, mint természetes akadály, és felvettem volna videóra, amint átugratok felette!

Charon: és akkor jössz velünk tekerni?

Ras

Ras

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.021 hozzászólás
hehhe itt már 29én 8)

Charon csekk privi......

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég

Charonnagyontekernemár. Még pár nap.... feb9-ig..... :-[ :-[ :-[ :'( :'(

Miért, mi van feb.10-én?

Vége vizsgaidõszaknak.... 8)

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7.001 hozzászólás
Nati: örülök, hogy teccik... 8)

sandy-party: ;D ;D ;D ha már itt tartunk: (most lõjetek le!)
talán két éve volt, hogy CSubee haverral hátizsákba nyomtuk a kamerát, és elindultunk a Vesszõs-vgynek(Lillafüred) hogy a nyaralásunk utolsó napját ugrálások felvételével töltsük... Meleg volt... Nagyon... Még a fák alatt is, még ha nem is tekertél, és még ha csak egy póló volt rajtad, akkor is nagyon meleg volt...
Addig tekertünk fel elsõ szakaszon, ahol elõször keresztezi a SÁRAG túristát felfele a földút... Itt elég jól eldob lefele menet e kettõ találkozása, így kamerát elõvakartuk, és felválltva neki lódultunk...
Alig vetünk fel fejenként 2-2 neki rugaszkodást, amikor egy "túrista" közerledett gyalogszerrel felfele a mûút felõl...
AHogy közelebb ért, akkor világosodott meg bennem, miért is ráz hirtelen a hideg.. a manus öltözéke a következõ volt: egy bot, és egy szimattáska átdobva a vállán!!!
EGY SZÁL F@SZBAN JÖTT FELFEL, olyan negédes vigyorral az arcán, hogy a méhek ha látják kurjongatva támadták volna le méz után kutakodva... épp hogy nem húzott maga után nyálcsíkot...
Amikor mellénkért, mert hát a döbbenettõl lábunk földbe gyökerezett, így menekülni nem tudtunk, meglátta kezünkbe a kamerát:
"-Engem nem kameráztok le?"
"-ááááááááááá...(linká, káklinká, hejjj!)"
Csubeeval összenéztünk, én a kamerát dobtam a táskába, õ a lovat kapta fel, és 10másodperccel késdõbb a mûúton lihegtünk,és próbáltunk levegõhöz jutni ;D ;D ;D

azóta nem találkoztunk vele... ámbátor hasonló, de vele felsem érõ próbálkozásokkal már futottunk össze: lásd idén nyáron Tar-kõn, egy vagy 60-70éves manusz, egyszál alsógatyára vetkõzve jött fel a csúcsra... 8)
no... hát meleg volt... meleg...

;D és most zárul miki-móka-tára... ;D

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás

Charonnagyontekernemár. Még pár nap.... feb9-ig..... :-[ :-[ :-[ :'( :'(

Miért, mi van feb.10-én?

Katapajti, részemrôl is nagy RESPECT neked!!! És mesélj!
Ez itt a sztorik ideje. ;)

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
Para, annyira szeretem, amikor mesélsz. Most épp halálranevettem magam! Micsoda egy buli lehetett!
És még hogy ugrál az a felvett pár perces videó! ;D ;D Marha jó!!!

Lovas Gabi: én Pesti vagyok.

Na, Para, errôl nekem is eszembe jutott egy sztori, amit a kedvesem élt át a pilisi mü-Egri romnál. Arra kirándult egyszer egy kôimádó komájával. Ez a terület elég dimbes-dombos, bokros, és van ott néhány fura alakzatú szikla. Zoli azt akarta megmutatni neki. Azonban a sziklák mögött emberi alakokra figyeltek föl, akik teljesen pucérak voltak. Zoli nemigen figyelt oda, és továbbra is a kôzetet mutogatta, ám haverja idegesen továbbrángatta. Mikor elérték az Egri Várat, Zoli megkérdezte, hogy mi lelte:

-Mi bajod van?
-Nem láttad? Azok ott mind pucérak voltak.
- De igen, és akkor mi van?
-De nem láttad, hogy szexeltek?
- De és?
- De nem láttad, hogy mind pasik voltak?

;D ;D ;D

Nomost még egy tényt azért leirok, nehogy valaki, aki esetleg jelen volt a történteknél beirhasson ide, hogy elferditem az igazságot.
Szóval 5 emberbôl ôk csak 4-et láttak, azok mind pasik voltak. Aki legalul feküdt, annak a nemét nem látta barátom haverja!
Azért jó kis meleg-orgia lehetett.