Sziasztok!!
Nem szeretem, amikor megírok egy szép (már amennyire tõlem telik

), hosszú levelet, aztán elküldeni meg éppen már nem tudom, lefagy a rendszer.
Most is ez történt.
Nem is örülök neki.
Akkor pár dolog, amire még emlékszem:
Nagyon termékeny nap volt a mai, kb 5 oldal a bringás lányok topicban, és mennyi jó történet!! Köszönet érte
Más:
Elítélitek az embereket, akik szép nagy autóval járnak a "kirándulni", szóval hogy autóval járják be a hegyeket. Én kifejtettem, hogy ezt csak egyszerûen nem helyeslem, de hát honnan lenne olyan kulturájuk a magyar embereknek, mint pl az osztrákoknak, amikor itt tizedannyi hegy sincsen! Itt az erdõ és a hegy olyan, hogy ha nem akarod észre sem veszed, külföldön ilyen helyeken élhetnek, ott a hegy 2000 fölött kezdõdik, oda út sem vezet. Mind1.
Szóval szerintem nem õk tehetnek most róla, hogy ilyen "bunkók", de változtatni nem tudok rajta, akkor meg minek idegeskedjek rajta.
Meg még írtam valamit, amit el is felejtettem meg kedvem sincs mégeccer bepötyögni :-[ ... meg úgyse érdekel senkit
Para: idén, nyáron, a Bükkben, és meleg??

én sz.rrá fagytam
Ja és még valami: higgyétek el, hogy itt az alföld közepén ülve nagyon rossz olvasni, hogy ki milyen jót gyalogolt, fotózott, bringázott a hegyekben, meg hogy most milyen szép is a téli táj... meghasad a szívem, és ezt komolyan mondom!! :-[ :'( :'( :'( :'( :'( :'(
Bruce.