Ahoj!
Regen jartam erre... Orulok hogy nem ert utol senkit a teli depresszio (Engem se, csak egy jo alapos megfazas, aminek (is) koszonhetoen a bringam lassan egy honapja rozsdasodik elhagyatottan...)
A majusi turha valszeg engem is erdekelni fog, mar ha beferek...
tyito: hátha csüt este feltudnál jönni... de tényleg korán van még ezen gondolkozni...
BhgM: hát nem is tudom... ha arra is 3e körüli lesz a nevezés, lehet, hogy inkább azért a pénzért eltöltöm a 4napot Lillán...(a 3íccaka, 1sátornak, benne két fõnek cca.3200fötö)
tudom hogy nagyon messze van(14,5hét), csak már szívnám a tavaszi hidegen friss hegyilevegõt, izzadnék a fehérkõnek felfele, és mérném az idõt lefele , na meg persze a kedvens, források-vgye sem maradhatna ki...(fõleg hogy így tavasszal nagyon nagy valószínûséggel teli lesz vízzel)
na akkor majd kb10hét múlva újra felvetem a témát...
Naná, hogy benne vagyok!
Csak az a baj, hogy ez az idôpont olyan messze van még, hogy nem tudom, nem-e lesz akkor valami fontos esemény, vizsga, meló, vagy akármi más.
Ahoy, szasztok!
Tudom jóóóó korán szólok, de már naaaaagy lázban égek ;D szal kigondoltam, hogy május 2re szabit veszek ki, ezáltal egy 4 napos hétvégét létrehozva, amit oly módon hasnyálnák ki, hogy május 1én miskolcnak veszem az irányt, és utánna Lillafürednek ki...(bár lehet, hogy kicsit szadósra átválltok, és érdekesebbé téve az utat Egerbe kötök ki, majd onnan áttekerek Lillára... ha már lúd...)
szal egy hatalmas tekerésre gondoltam a nyári lágy szellõben, és a rügyedzõ fák alatt... ÉLJENEK A FRISS HEGYI FORÍÍRÁSOK ÉS PATAKOK! 8)
Ez még csak tervezet szinten van, ezért is merem ily korán ide vésni, de érdekelne, ki érdekel?
csõvûz és hátszél...
joghurt legyen veleteke 8) PéeF
Megyünk is, bár most már mindenrôl beszélünk, csak havas tekerésrôl nem!
Ha valaki akar, csatlakozzon hozzánk vasárnap egy 4-5órás tekerésre a jeges Pilisben. Remélem addig tényleg esik egy kis hó, mert úgy többet tudnánk tekerni. Na persze, ne sok, csak mondjuk 1 centi!
Mint már párszor említettem,de nem ilyen csodálatos és szivszaggató tolmácsolásban ahogy BRUCE írta,én is írígykedve olvasom a hegyi tútás,havas-bulis beszámolóitokat!
BRUCE: együtt :'( :'( :'( :'( :'( Veled!
tsabi! Nagyon könnyen feladtad! ;D Keresd az autók által letaposott utakat! Nem mindíg a nyáron is tekerhetõ utak a használhatók. Ez egy kis kompromisszum, de hidd el nagyon jó!
tsabi!
Nagyon könnyen feladtad! ;D
Keresd az autók által letaposott utakat! Nem mindíg a nyáron is tekerhetõ utak a használhatók.
Ez egy kis kompromisszum, de hidd el nagyon jó!
Lensver: a talált/eldugott ösvények nem vadcsapások véletlenül? Mindegy, megnyugodtam. Ami az elembedobót illeti, iskolákban szokott lenni.
...bár már vagy 5 lappal ezelõtt volt, amire válaszolok
Charon: én is simogatom már egy ideje a biciklit, de most még dolgozni járni se tudok vele.