na sóval...
ami a "de elpofoznák"ról eszembe jutott:
pár éve Kedvesemmel, és CSubee haverommal a Miskolc-tapolcai Barlangfürdõben jártunk, ejtõzni, Csubeeval pedig nem titkoltan a pár nappal rákövetkezõ I. Bükk MAratonra lazítani, és izomzatilag felfrissülni...
AKi volt már benn, tudja, hogy rengetegen vannak mindeggyik részben, talán a hideg vizes, szabadtéri medence az, amelyikben kicsit szabadabban tudsz mozogfni anélkül, hogy felmenõid ne kezdjenek el csuklani tevékenységedtõl, és az épp majd a vízbe folytott illetõ szidalmaitól... SZóval rengetegen vannak benn, gyerekek, fiatalok, középkorúak, és idõsebbek...
Már több órája járkáltunk terembõl terembe, amikor úgy döntöttünk, hogy a legforróbb vízû kismedencébe beülünk az öregek közé tojást fõzni

illetve Györgyi aszalódni...
A sok öreg közt aztán feltûnt egy kis pöcs, már elnézést, de nem lehetett másnak nevezni... Kábé 14éves lehette, egy vézna giliszta... De mindenhol ott volt, és kötekedett midenkivel.. Pölö az egyik öreg leakart ülni a vízlatti párkányra, szépen bepozícionálta magát az üres helyre(eltelt idõ:1perc)megfordult, hogy háttal dokkoljon(eltelt idõ: 2perc) és hátrálni kezdett(eltelt idõ:3perc), mire a giliszta szép nyugodtan, órgiát átélt vigyorral a pofáján beült a manusz elõtt... persze aztán a felháborodott öregnek nyomott egy igazán illedelmes szöveget, a ki-korábban-ide-érrõl... majd amikor az öreg tovább indult(eltelt idõ: 5perc) vigyorogva felkelt, és elment onnan... a lényeg, hogy egy idõ múlva vmiért kispécizett minket, és kötekedett belénk, fõleg szép szóval, és vízalatti tapintás útján... Tudni kell, hogy ha vízben vagyok, legyen az csak kb70centi mély is mint ez esetben, én nyakig merülve "járok" benne... így a kiskedvencünk csak a fejemet látta végig... majd egyszercsak meguntam a dolgot, és Csubeeval megegyeztünk, hogy a következõ körében elkapjuk... nem kellett sokat várnunk megérkezett Õ bölcsessége és mindenki felett állója... csak hát Én emelkedni kezdtem kifele a vízbõl... és csak emelkedtem... emelkedtem... 8) ugyebárrr Én kb 185-190centi magas vagyok, enyhén széles vállakkal... és hát vhogy hirtelen a 70centis vízbõl egy 90kilós, 185centi magas és 50centi széles állat állt ki a kis pöcs elõtt, ami vhogy zavart okozhatott Nála, mert enyhén visszafogott arcizmokkal a medence széle felé vette az irányt... ;D
aztán még próbálkozott a kinnti medencébe, de vhogy már csak messzebbrõl...
na ennyi... bocs, hogy megen szót fostam, de épp volt rá mód...

majd kimoderálom magam...
PéeF