Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Bringás lányok márpedig vannak...

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
9815 replies to this topic

Lovas_Gabi

Lovas_Gabi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,725 posts
Gyulát ismerem én is, volt már nálam látogatóban, de hozott meleget is, 39 környékén egy egész hétig.

Káros mellékhatások... ;)

Para!
Én sem úgy gondoltam! ;)

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
New World Disorder 3 ;D ;D ;D és utóhatásai.
A tüdõm pedig valami Gyulát emleget.... (Tüdõ Gyuszi)... de nem értem, akkor meg hol marad a láz?
A vizsgaidõszak végére majd csak kiheverem. :P

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7,001 posts
;D nem kell...

Matyi komám(camping tulaj fia 8) )ha mindenigaz átmailezi nekem... ;) a kapcsolat.... 8)

Lovas_Gabi

Lovas_Gabi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,725 posts
Charon!
Úgy látom, ez még hosszadalmas lesz!
Azért Jobbulást neked, és mielõbb ülj bicajra!

Para!
Mi az, hogy a jövõ héten?
Most menjek föl? ;)

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7,001 posts

Egyébként nem kell aggódni miattam. Már egész jól vagyok. Lesazámítva, hogy nagy levegõket még nem tudok venni, olyannyira fáj a tüdõm. A bal bokám és úgy az egész jobb karom gyakorlatilag mozgásképtelen.

vizsgaidõszak??
;D

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég

Mikor leszálltak, kiabálták az egyedül ottmaradónak, hogy vigyázzon, nehogy megerôszakoljam ôt. ;)

Lensi:
Engem zaklass szekszuálissan! ;) :D ;D ;D ;D

Most már ketten pirulunk Bruce-al! ;)

Egyébként nem kell aggódni miattam. Már egész jól vagyok. Lesazámítva, hogy nagy levegõket még nem tudok venni, olyannyira fáj a tüdõm. A bal bokám és úgy az egész jobb karom gyakorlatilag mozgásképtelen.

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7,001 posts
;D

OFFmájus:ha minden jól megy,a jövõhéten már 2003as árakkal is szolgálhatok a lillafüredi campingbõlON

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
Errõl jut eszembe:
Enyhén füstös gyerek megy haza a suliból, és mondja az apjának:
- Apa, a tanárnõtõl egyest kaptam!
- Fiam, ugye tudod, hogy ezért verés jár!
- Igen. Mondjam a címet?

;)

Lovas_Gabi

Lovas_Gabi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,725 posts
Ez ismerõs RAS!
A szüleim lépcsõházában a liftben volt egy nagy kupac....
Azért ehez már pofa kell.
Egyébként kezelhetõk ezek a kölykök, mert itt a mi lépcsõházunkban is van egy-két helyi vagány csávó.
Példa: A pincénkben, mivel közös és három családnak van kulcsa hozzá volt egy doboz festék. Szép fehér, és az enyém.
Jövünk haza, a lépcsõházüveg és még néhány ajtó, kilincs kapcsoló szép fehér!!! Pincébe be, festék sehol. Becsömgettem a földszintre, mondom a srác anyjának, hogy mi újság. Rekció: Az Õ fia? hát az nem olyan ,miért õt gyanúsítom? Mondtam, hogy én nem csinálok ilyet, a másik lakó is ugye 50 év fölötti, kizárásos alapon érdekelne a dolog. Elõkerült a srác és a haverja is, és vigyorogva mondják, hogy õk csinálták. Ekkora pofont én még nem láttam: az anyja úgy vágta képen a srácot, hogy csak úgy zengett! Kérdeztem, hogy és akkor most mi a további ötletük? Õk nem tudják. Mondom takarítás. Nincs hígító. Adok! Nincs rongy! Adok. A két srác a röhögõ haverok elõtt volt kénytelen letakarítani az egészet. Én ellenõriztem, hogy minden rendben van -e, és ugye ilyenkor az ember minden apróságot észrevesz! ;D ;D
Ugyanebbõl a bandából egy fickóval szóváltásba keveredtem, reggelre össze volt köpködve az autóm. Másnap elkaptam a srácot, piperemosást csináltattam vele. Haverok röhögnek. Azóta azt elértem, hogy az én dolgaimat igen csak tiszteletben tartják. Elõre, messzirõl köszönnek. Hangsúlyozom: semmilyen testi fenyítést nem alkalmaztam! Én nem... ;) Kaptam már el õket rongáláson is, az ajtócsukó karját törték le a hátsó bejáratról. Mondtam, én hozok egyet, fölteszem, és ki fogják fizetni. Õk nem. Jó. innentõl kezdve rendõrség. Majd az apukám lejön! Mondom a srácnak: Nem, mi megyünk fel hozzá. Beszéltem a faterjával, és érdekes módon kifizették. A rendõrség emlegetése elég hatásos dolog. itt is elzúgott pár akkora maflás, hogy csak lestem!

Természetesen ezt nem lehet általánosítani, de legalább ezt elértem.
Szerintem minden erõszak nélkül ha tények elé állítod õket és a szülõket, akkor van némi esély. A gond csak ott van, amikor a szülõ is sz***k rá. És elég sok ilyen van.

Tyito

Tyito

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,067 posts
Szeretném kérdezni,hogy tervezett valaki tekerést a hétvégén ???

Üdv.:Tyito

Ras

Ras

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,021 posts
jó környék mi ??? ;D

hát mit mondjak :-[

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5,944 posts
Te jo isten, Ras, ezekszerint en egy luxus-hazban lakom. Itt a legnagyobb dolog ami tortent a liftben levo tukor osszetorese volt. Ilyenrol meg nem is hallottam, hogy magaba a lakohazba sz*rt valaki! :o >:(

Ras

Ras

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,021 posts
Bruce az majd ZEDtõl fog erõs pirosba váltani ;D

a témára visszatérve: nekem az a meglátásom hogy ez nem 14 éves kor körül kezdõdik...
már 10körül, sõt korábban, és nem csak a fentebb említett okok miatt... a szegénységet meg pláne nem sorolnám ide... gazdagok között van ugyanannyi bunkó...

csak egy példa... tudok otthon olyan 12éves srácról, aki pár éve már heroint nyomott (egy kisvárosban... nemgyenge :-X)... na az ilyenektõl mit várhat az ember?...

de a szembeszomszéd gyerek haverjaitól is feláll a szõr a hátamon... köpködnek a lépcsõházban, behánynak odavizelnek az alagsorba... összetörik az üveget...
a múltkor felmondott a takarítónõ: pont a mi pinceajtónk elõtt volt egy nagy rakás sz*r... azt mondta neki ez sok...

nem csodálom... mi lehet akkor itt Bpn néhány kerületben?

burce

burce

bentlakó

• fórumtag
  • 8,694 posts
:) köszönöm... :-*

jujj.. azt hiszem az arcbõröm színe hirtelen pirosra váltott :P

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5,944 posts
Dehogynincs lényege! Nagyon értékes gondolataid vannak, és sose szégyelld megosztani ôket velünk! :-*

burce

burce

bentlakó

• fórumtag
  • 8,694 posts
Bagi, Nati:

Igazatok van, de ezért leginkább a környezet, a megváltozott világ/élet felelõs. Erõltetett tempójú iskola, ingerszegény lakótelep és már kész... könnyen fásult, "kiégett" lesz az ember. Ha ezekhez még társul az is, hogy a család esetleg elég szegény, a szórakozást jelentõ tárgyakat nem tudják be/megszerezni, esetleg kevés barát...

És azt hiszem elég sokan élnek így.

Éljen a kapitalizmus?! ::)

Én inkább élnék, mint egy õsember, benne a természetben. Ezért akartam erdész lenni, a világtól elvonulni (figyelitek?! életem elsõ két egymással rímelõ sora!! :))

Bruce.
u.i.: bocsánat, ha kicsit összevissza lett, vagy ha semmi lényege sincs. elõfordulhat... ::)

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5,944 posts
Bagi, sajna teljesen igazad van! Én is ezt tapasztalom a "fiatalság" körében. Érdektelenek, lusták, kreativitásmentesek, stb...

Én úúúútálom a meleget.. ;)

Khmmm, mintha valaki már nagyon várná a tavaszt! ;D

Gabi és mások, de jó nektek, hogy közel laktok ezekhez a fürdôkhöz. Budapesten nem nagy élvezet egy ilyen helyre elmenni.

Ja igen, ilyen kis pöccsel nekem is volt mostanában dolgom, a metrón. Annyira visszataszitóan viselkedett pár 16-17év körüli srác, hogy az szörnyû. Engem szemeltek ki, akivel szórakozhatnak, és mereven a könyvem fölé hajoltak, mire megkérdeztem, hogy mi az, nem láttak még könyvet?
Egy ideig még kedvesen és intelligensen eltársalogtunk egymással, minek a vége az lett, hogy a két srác átmentek a kocsi másik oldalára a haverjaikhoz. Mikor leszálltak, kiabálták az egyedül ottmaradónak, hogy vigyázzon, nehogy megerôszakoljam ôt. ;)

Az emberek kezdenek egyre inkább lazábbak, önteltebbek, egoisták és kegyetlenek lenni. Kiváncsi vagyok, hogy milyen lesz a világ 50év múlva.

Lovas_Gabi

Lovas_Gabi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,725 posts
Ja-ja!
Hátul teherkapun autóval be, a recis néninek néhány kedves szó, öltözõbe föl és már pancsi is!
Komolyra fordítva:
Az automata ajtókat szereltem oda és így van lehetõségem hátulról bemenni, csak a nevemet és a cég nevét kell mondanom.
Kamerával figyelik a bejáratot, tehát akárkit nem engednek be.

Ranger

Ranger

törzsvendég

• fórumtag
  • 748 posts
Mûvészbejáró mi? ;)
Insider...

Lovas_Gabi

Lovas_Gabi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,725 posts
Én a mûvészbejárón járok be! ;) ;D ;D ;D
Egyébként a felnõtt 1000-1200 körül van, a gyerek 600, ha jól emlékszem.