(Belga ;D)
Szóval szevasztok!!!
Köszi, hogy már aggódtatok miattam, ez jól esik! Tök jól vagyok, gyönyörû idõ van!
Nati:
Csütörtökön összefutottam Zeddel, pont eléd ment a spinningre!

Para:
Magadtól nem is mondtad volna, hogy összefutottunk?! Ejnye-bejnye! Pedig már jó rég volt! Pontosan január 8-án, szerdai napon.

Valaki mintha kérdezte volna, hogy nem gyûjtünk-e elemet. De! Ha nem 5 mázsáról van szó, akkor szerintem akár utcán is rásózhatjátok Pajtikra. Olyan is van, hogy irodákban megkérnek, hogy vigyem be a központunkba. Pár darab az okés, de volt, hogy egy zacskónyit oda akartak adni, de azt a melót azért visszadobtam. ;D
Sztorik voltak bõven, de a hónap elsõ felébõl, most, hogy elolvadt a hó, már minden megy a régi kerékvágásban. A 6-ikai hét volt életem legdurvább hete, komolyan, azért is emlékszem napra pontosan a Parával való találkozásra.
Hétfõ az még zsír volt, gennyre kerestem magam, aztán kedd reggel kinéztem az ablakon, látom, leesett a bejósolt hó. Mondom, oké, kicsit gáz lesz, amíg kievickélek a Hungáriáig, de ott már az autók letaposták. Na, amit ott megláttam (a Hungárián), attól levert a víz, azon voltam, hogy telcsizek, és bármilyen égõ, de lemondom azt a napot. Álltak az autók szó szerint az akkor még csak 5-7 centis hóban! Aztán végül is dolgoztam, mert rájöttem, hogy a szûz hóban lehet haladni, 14-es õrjöngõ átlaggal suhantam végig a járdán, hál'istennek a gyalogosok most nem lófráltak ott. Nem is értem, miért nem... ;D
Emlékszem, az elsõ két melómra - a többire is, mondom, erre halálomig

Na, annyit a köcsög magyar mentalitásról, hogy miközben fél kézzel jöttem le az Istenhegyin az akkor már 15 centis gyönyörûségben- mert a másik kezemmel az urh-t nyomogattam, hogy meg tudjuk beszélni Fülessel, mi legyen a 8 cím leadási sorrendje - hallottam, ahogy az emberek összesúgnak a buszmegállókban, hogy "ez nem normális" meg hasonlók. Jólesett. Fél 8-kor már végeztem.
A szerda már összehasonlíthatatlanul jobb volt, letakarították az utakat, de akkor is hegyet másztam. Ez volt a Paraferee-s nap. Csütörtökön egy Nyugatiból induló Galgóczy közzel kezdtem, oda a Diós árkon kell fölmenni. :-X Ledobtam, erre, ha már ott vagyok, ugye, kapjak göl a Kuruclesirõl egy belvárt. Az olyan helyen volt, hogy becsokiztatok volna, ha látjátok, eszméletlen szép volt, minden tiszta hó, az utca egyik felén házak, a másik már az erdõ!!

Péntekre jól voltam, vidámkodtam, a csüti valszeg holtpont lehetett.
No, de azóta nagyon megszerettem Budát!!! Olyan helyeken jártam, hogy hú, azt tényleg látni kell így télen!!!
És mindent túlélek ezután már!!
Na puszi, jók legyetek!!!
Ha érdekel vkit, nézzetek be az új szám topicba a futáros cikkel kapcsolatban!
:-* Kata