Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Bringás lányok márpedig vannak...

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
9815 hozzászólás a témában

Karen

Karen

vendég

• fórumtag
  • 232 hozzászólás
Szevasztok srácok, itt vagyok! Ezobioterikus, az vagyok...
(Belga ;D)

Szóval szevasztok!!!

Köszi, hogy már aggódtatok miattam, ez jól esik! Tök jól vagyok, gyönyörû idõ van!

Nati:
Csütörtökön összefutottam Zeddel, pont eléd ment a spinningre! :) Állat lehet, egyet nem értek, hogy hogy tudtál aznap egy teremben tekerni, olyan napsütés volt, meg madárcsicsergés, hogy csak na!! Isteni volt!

Para:
Magadtól nem is mondtad volna, hogy összefutottunk?! Ejnye-bejnye! Pedig már jó rég volt! Pontosan január 8-án, szerdai napon. :) És nem úgy volt, hogy Újpesten dolgozol? Teljesen ledöbbentem, hogy a Csatárka 69-ben benyitok egy irodába, és te voltál az elsõ, akit megláttam!

Valaki mintha kérdezte volna, hogy nem gyûjtünk-e elemet. De! Ha nem 5 mázsáról van szó, akkor szerintem akár utcán is rásózhatjátok Pajtikra. Olyan is van, hogy irodákban megkérnek, hogy vigyem be a központunkba. Pár darab az okés, de volt, hogy egy zacskónyit oda akartak adni, de azt a melót azért visszadobtam. ;D

Sztorik voltak bõven, de a hónap elsõ felébõl, most, hogy elolvadt a hó, már minden megy a régi kerékvágásban. A 6-ikai hét volt életem legdurvább hete, komolyan, azért is emlékszem napra pontosan a Parával való találkozásra.
Hétfõ az még zsír volt, gennyre kerestem magam, aztán kedd reggel kinéztem az ablakon, látom, leesett a bejósolt hó. Mondom, oké, kicsit gáz lesz, amíg kievickélek a Hungáriáig, de ott már az autók letaposták. Na, amit ott megláttam (a Hungárián), attól levert a víz, azon voltam, hogy telcsizek, és bármilyen égõ, de lemondom azt a napot. Álltak az autók szó szerint az akkor még csak 5-7 centis hóban! Aztán végül is dolgoztam, mert rájöttem, hogy a szûz hóban lehet haladni, 14-es õrjöngõ átlaggal suhantam végig a járdán, hál'istennek a gyalogosok most nem lófráltak ott. Nem is értem, miért nem... ;D
Emlékszem, az elsõ két melómra - a többire is, mondom, erre halálomig :P- az elsõ a barátságos Salgótarjáni útra irányított, az Orczy téren elnyaltam a villamos elõtt, mert a hótól nem láttam a síneket. A második munkával a XVIII-ba kellett mennem. 8-tól dolgozom, azt a munkát negyed1-kor adtam le. Elég durva volt. Aztán úgy alakult, hogy elkeveredtem Budára, és 3 körül elkezdtek ömleni a melók onnan, persze mindet nekem kellett felcsípnem... 4-kor elvileg lejár a munkaidõm, én fél 5-kor 8 melóval a hátamon jöttem le az Orbán térrõl.
Na, annyit a köcsög magyar mentalitásról, hogy miközben fél kézzel jöttem le az Istenhegyin az akkor már 15 centis gyönyörûségben- mert a másik kezemmel az urh-t nyomogattam, hogy meg tudjuk beszélni Fülessel, mi legyen a 8 cím leadási sorrendje - hallottam, ahogy az emberek összesúgnak a buszmegállókban, hogy "ez nem normális" meg hasonlók. Jólesett. Fél 8-kor már végeztem.
A szerda már összehasonlíthatatlanul jobb volt, letakarították az utakat, de akkor is hegyet másztam. Ez volt a Paraferee-s nap. Csütörtökön egy Nyugatiból induló Galgóczy közzel kezdtem, oda a Diós árkon kell fölmenni. :-X Ledobtam, erre, ha már ott vagyok, ugye, kapjak göl a Kuruclesirõl egy belvárt. Az olyan helyen volt, hogy becsokiztatok volna, ha látjátok, eszméletlen szép volt, minden tiszta hó, az utca egyik felén házak, a másik már az erdõ!! :o Utca..., hát az inkább földút volt, bár nem láttam a hótól. Mikor beértem a városba, hirtelen úgy rámtört a fáradtság, hogy minden második sarkon elbõgtem magam. Nem a munka miatt, hanem mert minden este edzés volt, a csüt. péntek meg már október óta reggel 6-órás edzéssel indul. Szóval hulla voltam, ráadásul minden nap lecsöpögtettem a lépcsõházban a bicust este és áttörölgettem a hajtást, mert nem akartam, hogy rámenjen erre az egy hétre. 4-5 órákat aludtam, végülis magammal b...tam ki, de kicsit muszájból.
Péntekre jól voltam, vidámkodtam, a csüti valszeg holtpont lehetett.
No, de azóta nagyon megszerettem Budát!!! Olyan helyeken jártam, hogy hú, azt tényleg látni kell így télen!!!
És mindent túlélek ezután már!!

Na puszi, jók legyetek!!!
Ha érdekel vkit, nézzetek be az új szám topicba a futáros cikkel kapcsolatban!

:-* Kata

Tyito

Tyito

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.067 hozzászólás
Ha nM tudok mNni, nagyon jó tekRést kivánok Nektek!
Azért még reménykedek! :P

Üdv.:Tyito

Byke

Byke

vendég

• fórumtag
  • 86 hozzászólás
ÁÁÁÁ, skacok, mekkora királyság idõ van (legalábbis Januérhoz képest) tyûûûûûûha!!
Lnes: Sajna holnap nemtok menni, mert lubickolni megyek reggel... így nem tudok ott lenni!:(
De majd legközelebb!!
Mindent írjatok le majd, hogy milyenek a körülmények!!

Jó utat! ;)

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
Gyerekek, ragyogó idõ van, ha valaki ma biciklire ül, az feltétlenül ossza meg tapasztalatait!

Holnap mi megyünk, és beszámolok, mi volt a hegyekben.

Hori: és a Happybike-osok merre akarnak menni, mi az útvonal. És hol találkoznak, hánykor?

Bruce: jó sielést kivánok! Azért vigyázz magadra.

Lovas_Gabi

Lovas_Gabi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.725 hozzászólás
Ras!
Te is tudod, hogy ezt így szokták, mert ha szerencsét kívánsz, biztos bejön valami gixer. ;)
Ha bicajozni megyek, kedvesem is hasonlókkal ereszt el otthonról és nem volt még semmi probléma! ;)

Byke

Byke

vendég

• fórumtag
  • 86 hozzászólás
Charon

Lesazámítva, hogy nagy levegõket még nem tudok venni, olyannyira fáj a tüdõm

SZintén ez volt!!! vmi vírusos izéke....orovosbácsi felír neked egy Cataflamot...amit vízben kell oldani, ettól elmúlik 6-8 órára....(Tesztelve: Január 15én) 8)

Ras

Ras

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.021 hozzászólás

Kéz és lábtörést!

talán ezt nem kéne..
a végén még beteljesül... :-\

Lovas_Gabi

Lovas_Gabi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.725 hozzászólás
Kéz és lábtörést!
Vigyázz magadra!

burce

burce

bentlakó

• fórumtag
  • 8.694 hozzászólás

Bruce az majd ZEDtõl fog erõs pirosba váltani ;D

;D ;D :-X

a témára visszatérve: nekem az a meglátásom hogy ez nem 14 éves kor körül kezdõdik...
már 10körül, sõt korábban, és nem csak a fentebb említett okok miatt... a szegénységet meg pláne nem sorolnám ide... gazdagok között van ugyanannyi bunkó...

"álljunk meg egy szóra!". Én nem a bunkókról "beszéltem", hanem a Nati által említett fásult, kreativitás hiányban szenvedõ, unatkozó stb., ifjúságról.

Az, hogy miért lesz vki bunkó, más tészta (mákos rulez :)). A bunkóság szerintem a kb 10 éves korig történt nevelés/nem nevelés kérdése. És ezért leginkább a szülõ felelõs (+nekem még olyan órám is volt ált. iskola elsõ 3 osztályában, hogy illemtan ill. nagyon nagyon nagyon rendes tanítónéni... nagyon sokat tanultam tõle... tudom, nem eleget, és amit tanultam, az sem látszik :) :P).

Bruce.

u.i.: én egy hétig off (síelés forevö'!! :)), legyetek jók és írjatok sokat ;)

HORI

HORI

vendég

• fórumtag
  • 83 hozzászólás
Ezt hogy hozzam össze?
Szombatra megbeszéltem egy ismerõssel egy túrát. A happibike is szervezkedett egyet szombatra, ezeket egybe tudtam volna hozni valahogy. De a happibike áttette vasárnapra a szombati túrát! Én mindenhova menni akarok!!

Így vagy úgy, vasárnap taláxunk, a legrosszabb esetben Dobogókõn. Meg szombaton is!

Sziasztok: Hori

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
Okacsiwa :-*

cheesy

cheesy

vendég

• fórumtag
  • 186 hozzászólás
Lens.

Csörrenj rám szombaton, ha rossz az idõ arrafelé és rizikós a tekerés.

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
Kiváncsiskodók kedvéért mégegyszer:

Vasárnap túra!

Találka helye: UVH- szokásos hely
idô: 10:00
Irány: Pilis, min. negyede terepen.

HORI

HORI

vendég

• fórumtag
  • 83 hozzászólás
Sziasztok! Végre be tudtam lépni a fórumba! Robi barátommal+Robinéval találkoztam a kerékvárban, emlegetett vasárnapi túrát, de hiába olvastam vissza. Csak elvi említések vannak Lenstõl. Történt valami elõrelépés az ügyben? Betársulnék egy jó kis túrára én is.
Múlt vasárnap nyomtunk egy könnyed Dobogókõi túrát, úgy hatan voltunk. (Jórészt happybike listáról) Az útminõség változó volt, még aszfalton is. Csak lefelé jöttünk terepen, a kék úton a Vörös dagonya mellett. Akkor még fagy volt, így az ösvények is jegesek, havasak voltak. Aki volt tavaly kékesen az a havas ösvényekre vissza tud emlékezni, a jeges egy kicsit rosszabb. Sár csak a napsütötte oldalakon volt, de ott emberes! A hétvégére ilyesmire számítok, a sok jóidõ után. (bár, mintha már lett volna ilyen sárdagasztós túránk..)
Ha van konkrét dolog túra ügyben, légyszi írjatok!

Hori

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7.001 hozzászólás
SZUPER! ;D

cheesy

cheesy

vendég

• fórumtag
  • 186 hozzászólás
Naptár ügyben bejelentés történt.

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7.001 hozzászólás
:-[ nem mindenki lakik 20percre Lillafüredtõl ;)

Lovas_Gabi

Lovas_Gabi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.725 hozzászólás
Para!
Amatõr!!! ;D ;D ;D

Ras!
A mai világ népbetegsége a válás. Ebben nagy szerepe van annak is, hogy a családban mekkora az összetartás, mennyire biztos az anyagi háttér. És sajna az utóbbi okozza a válások legtöbbjét. Az elvált szülõk gyermeke nagy valószínûség szerint a maga útjára tér és ha a szülõ nem tudja ilyenkor megfogni, akkor a végeredmény ismert.
Az olyat, aki nem törõdik azzal, hogy a gyerek mit csinál, hol van, hanem hagyja a saját feje után menni-akár a rossz irányba is- azt én nem igazán nevezném szülõnek.
Az a helyzet tényleg gáz.

Ras

Ras

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.021 hozzászólás
Gabi:

sajna ha a szülõ sem úgy áll hozzá... érdekes alak az anyuka is...

minden héten más pasival látni, már ha látni egyáltalán valamikor... éjjelente is sokszor viharzik el valahová ???...

szóval :-[
gázos a helyzet

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7.001 hozzászólás
;D
ááááááááááááááááááááá(kálinká káklinká hejj!) de mennék tekerni... most nagyon rajtam van :( csak egy hónaja nem ültem lovon...