Pix: ;D ;D jó lehetett nektek a dartozás. A cukis élmény meg valóban feledhetetlen!
Para: nagyon szeretnék veletek menni, de csak röviddel elôtte fogom tudni megmondani, hogy tudok-e. Igy egyelôre lapitok, és titokban remélek.
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

Bringás lányok márpedig vannak...
Started by
findli
, 2002. March 05. 23:17
Posted 2003. April 07. - 12:49

Posted 2003. April 07. - 11:10

Ha minden jól alakul lesz sátram :-\ - és akkor még két embert be tudok fogadni

- ja már a májusi túráról beszélek

Posted 2003. April 07. - 10:21

Én vasárnap célbavettem a HHH-t . Kicsit nehezen jutottam át az Árpád-hídon ;D A szél minden áron le akart beszélni a tekerésrõl ;D Nem hagytam magam 8) Ráadásul a Szépvölgyi aljából valami outis verseny is indult - jobbnak láttam inkább megvárni amíg elmennel mellettem
Szóval felértem és igazából a cél az volt, hogy a Rekettyés büfében elintézzem a Budamaraton nevezésemet. Sajnos csak félig sikeredett, mert nevezni ugyan tudtam, de a weblap igérete szerinti rajtszámot nem kaptam meg - azt mondta a büfés néni, hogy nem hozták fel neki a cuccost 
Na mind1 azért tekertem 40 km-et, de nagyon hodeg vot 8)

Na mind1 azért tekertem 40 km-et, de nagyon hodeg vot 8)
Posted 2003. April 07. - 09:44

[glow=orange,2,300]PARA-TÚR(H)A:MÁJUS1-4:LILLAFÜRED[/glow]
IDÕPONT:
május 1.-4. (csütörtök-vasárnap)
SZÁLLÁS:
Lillafüred, Erzsébet-sétáyni camping (saját sátorban)
ÁR:
-felnõtt 700,-
-gyerek 400,-
-sátor 400,-
-motor 200,-
-kocsi 400,-
-lakókocsi 700,-
-lakóautó 1.100,-
-áram 300,-
-bérelt lakókocsi 3.000,-
MEGKÖZELÍTÉS:
vonattal Pest felõl Budapest-Keleti pu. ind08:05 érk10:25 1.666 Ft
TÚRÁK:
-Források-vgye (enduro)
-Tar-kõ, fennsík, Szilvásvárad (túra)
-Fehér-kõ, Vesszõs-vgy, Szentlélek (dh, enduro)
-barlangászás
(CSAK ELÕRE JELEZVE, HOZOTT RUHÁZATTAL! SISAK, KEVÉS LÁMPA MEGOLDHATÓ!)
-sörözés (enduuuuuuuur...izé...)
-éjszakai hepening
...
Egyenlõre ennyi infó, ha van kérdés nyugodtan...
Joghurtos szép napot!
PeéF voltam
IDÕPONT:
május 1.-4. (csütörtök-vasárnap)
SZÁLLÁS:
Lillafüred, Erzsébet-sétáyni camping (saját sátorban)
ÁR:
-felnõtt 700,-
-gyerek 400,-
-sátor 400,-
-motor 200,-
-kocsi 400,-
-lakókocsi 700,-
-lakóautó 1.100,-
-áram 300,-
-bérelt lakókocsi 3.000,-
MEGKÖZELÍTÉS:
vonattal Pest felõl Budapest-Keleti pu. ind08:05 érk10:25 1.666 Ft
TÚRÁK:
-Források-vgye (enduro)
-Tar-kõ, fennsík, Szilvásvárad (túra)
-Fehér-kõ, Vesszõs-vgy, Szentlélek (dh, enduro)
-barlangászás
(CSAK ELÕRE JELEZVE, HOZOTT RUHÁZATTAL! SISAK, KEVÉS LÁMPA MEGOLDHATÓ!)
-sörözés (enduuuuuuuur...izé...)
-éjszakai hepening
...
Egyenlõre ennyi infó, ha van kérdés nyugodtan...

Joghurtos szép napot!
PeéF voltam
Posted 2003. April 07. - 08:24

Sás!
Ras: :'(
Nati: nem irigyellek titeket... tuti megszenvedtetek a szélllel... Én meg egész hétvégén alig bírtam magam kituszkolni a lakásból, annyira debaszhideg volt...
evribádi: 8) MÉG24NAP!
Ras: :'(
Nati: nem irigyellek titeket... tuti megszenvedtetek a szélllel... Én meg egész hétvégén alig bírtam magam kituszkolni a lakásból, annyira debaszhideg volt...

evribádi: 8) MÉG24NAP!
Posted 2003. April 06. - 21:52

Hát tekintetbe véve, hogy annyi mosatlant hagytunk ott a cukinak, mintha nem 4-en, hanem 10-en lettünk volna, ezen nem csodálkozom
Jó lett volna tekerni és sajnálom, hogy nyárra készültem, de azért nem sült el rosszul a nap, rég nem sztorizgattam ilyen jókat, fõleg nem elrettent cukrászdázó polgárok tekintetének kereszttüzében 
Hazafelé Trifoval még ugrándoztunk picit, de mivel õ is kitekerte a csuklóját, nekem meg már default rossz, hamar visszamentünk hozzá, és rendeztünk egy fergeteges darts partit. Legemlékezetesebb momentuma ennek az volt, amikor az egyik dobásom eredményeként a nyíl lefelé lógva odatapadt a táblához, és himbálódzott. Mindezt egy 50-es dobás után!

Hazafelé Trifoval még ugrándoztunk picit, de mivel õ is kitekerte a csuklóját, nekem meg már default rossz, hamar visszamentünk hozzá, és rendeztünk egy fergeteges darts partit. Legemlékezetesebb momentuma ennek az volt, amikor az egyik dobásom eredményeként a nyíl lefelé lógva odatapadt a táblához, és himbálódzott. Mindezt egy 50-es dobás után!
Posted 2003. April 06. - 19:50

Nos, ma megvolt a túra a Pilisbe.
Szentendréig akkora szembeszelünk volt, hogy alig tudtunk haladni, és kissé ki is merültünk, igy beugrottunk a cukiba, ahonnan nemigen akaródzott visszamenni a hidegbe. Igy aztán 2 és fél órán át cukráztunk ( rekordidô!!! - Trifó és Pix, ti tudtátok ezt??)
Onnan aztán Paprét felé vettük az irányt.
Ahogy beértünk a hegyek közé, a szél ereje rendesen csitult, és most már nyugodtan lehetett folytatni a tekerést. Fönt az égen gyors iramban sodródtak a felhôk, csodás szinekben keveredve a sötétlilától a kék minden árnyalatáig. Még csak tiz perce másztunk fölfele, amikor egyre sürübb lett a hóesés, a szinek elhalványultak, és hamarosan szürke hóviharban tekertünk tovább. Nagyon érdekes látvány volt, ahogy a hópehelycsilliók viharos sebességgel kavarogva száguldottak tova, és csodaszép is egyben. Talán ha tiz percig tartott az egész, aztán megint kiderült az ég. Furcsa volt, hogy egy perccel elôbb még teljesen más világban voltunk.
Paprétrôl aztán átmentünk a Dömörkapui útra, és onnan vissza Szentendrére. Útközben, a Lupa tavak magasságában összetalálkoztunk Sniperrel, aki a Békás Kupáról gyütt haza éppen. Mondta, hogy jó kevesen indultak el a versenyen.
Hát, reméljük, hogy ezután most már jönni fog az igazi tavasz, mert ma ki kellett csomagolnom a szekrény mélyére rejtett téli cumókat.
Szentendréig akkora szembeszelünk volt, hogy alig tudtunk haladni, és kissé ki is merültünk, igy beugrottunk a cukiba, ahonnan nemigen akaródzott visszamenni a hidegbe. Igy aztán 2 és fél órán át cukráztunk ( rekordidô!!! - Trifó és Pix, ti tudtátok ezt??)

Onnan aztán Paprét felé vettük az irányt.
Ahogy beértünk a hegyek közé, a szél ereje rendesen csitult, és most már nyugodtan lehetett folytatni a tekerést. Fönt az égen gyors iramban sodródtak a felhôk, csodás szinekben keveredve a sötétlilától a kék minden árnyalatáig. Még csak tiz perce másztunk fölfele, amikor egyre sürübb lett a hóesés, a szinek elhalványultak, és hamarosan szürke hóviharban tekertünk tovább. Nagyon érdekes látvány volt, ahogy a hópehelycsilliók viharos sebességgel kavarogva száguldottak tova, és csodaszép is egyben. Talán ha tiz percig tartott az egész, aztán megint kiderült az ég. Furcsa volt, hogy egy perccel elôbb még teljesen más világban voltunk.
Paprétrôl aztán átmentünk a Dömörkapui útra, és onnan vissza Szentendrére. Útközben, a Lupa tavak magasságában összetalálkoztunk Sniperrel, aki a Békás Kupáról gyütt haza éppen. Mondta, hogy jó kevesen indultak el a versenyen.
Hát, reméljük, hogy ezután most már jönni fog az igazi tavasz, mert ma ki kellett csomagolnom a szekrény mélyére rejtett téli cumókat.
Posted 2003. April 05. - 10:12

vendég_Charon_*
Posted 2003. April 05. - 08:31

gyári Specialized kerekek
Valahogy mindig a kerekeidre vagyok irigy Thommey

Gratula a bébihez!

Posted 2003. April 05. - 00:29

Akkor itt van egy pontosabb infó:
Bakony 200 május 11. vasárnap
Veszprém - Tótvázsony - Zsófiapuszta - Szentgál - Nagyvázsony - Kapolcs - Ajka - Sümeg - Tapolca - Veszprém
Indulás: 7ó-tól Veszprém, Wartha u.1-bôl.
Dij: 600Ft/fô
198km 1380m szk 10ó
A nevezési dij elôzetesen máj.5-ig 300Ft/fô
A túrán 150.100.50 és 25km-es résztávok is teljesithetôek.
Esônap május. 18.
Vásárlási utalvány a legidôsebb ill. legfiatalabb férfinak ill. nônek. ;D
Trifó: lehet, hogy Zed is jön.
Bakony 200 május 11. vasárnap
Veszprém - Tótvázsony - Zsófiapuszta - Szentgál - Nagyvázsony - Kapolcs - Ajka - Sümeg - Tapolca - Veszprém
Indulás: 7ó-tól Veszprém, Wartha u.1-bôl.
Dij: 600Ft/fô
198km 1380m szk 10ó
A nevezési dij elôzetesen máj.5-ig 300Ft/fô
A túrán 150.100.50 és 25km-es résztávok is teljesithetôek.
Esônap május. 18.
Vásárlási utalvány a legidôsebb ill. legfiatalabb férfinak ill. nônek. ;D
Trifó: lehet, hogy Zed is jön.
Posted 2003. April 04. - 22:52

mrc:
szivesen látuk:
egyenlõre többet én sem tudok de utánanézek, ami fix:
200km és május 11 vasárnap az idõpont, indulás Veszprém (asszem)
én meg úgy néz ki vésze otthoni és asszonyságból kifolyólagos dolgok miatt le kell mondjam a május1-4 dolgot :'( :'( :'( :'(
lens üdv újra errefelé :-*
tekerni én is tekerek aszfalton Buzz atyánkkal
lassan 700 felé jár a számláló, de a Bakony200ig 1700-2000 köré kéne feltúrázni :
szivesen látuk:
egyenlõre többet én sem tudok de utánanézek, ami fix:
200km és május 11 vasárnap az idõpont, indulás Veszprém (asszem)

én meg úgy néz ki vésze otthoni és asszonyságból kifolyólagos dolgok miatt le kell mondjam a május1-4 dolgot :'( :'( :'( :'(
lens üdv újra errefelé :-*
tekerni én is tekerek aszfalton Buzz atyánkkal

Posted 2003. April 04. - 20:27

Ahoy4
Bárki bárhova is megy, sajna eléggé készülnie kell a hidegre... MÉG HAVAZÁST IS volt pofája modnani...
Hát, ahogy nézem ahányan vagyunk, most annyifelé megyünk! ;D ;D
Trifó: a lényeg, hogy jó hosszút menjünk!
Posted 2003. April 04. - 19:55

Posted 2003. April 04. - 14:59

Készen lett a gépem:
Merida Magnesium,Hungary-a Center X,gyári Specialized kerekek,9.0SL fékkar,Avid mech.tárcsa,XTR elsõ/h.váltó,némi Pazzaz,meg Answer:)Nem lett túl nehéz:)
Üdv:THy
Posted 2003. April 04. - 14:56

Posted 2003. April 04. - 13:24

Ahoy4
Bárki bárhova is megy, sajna eléggé készülnie kell a hidegre... MÉG HAVAZÁST IS volt pofája modnani... grrr...
ha belegondolok, hogy múlt vasárnap jó 20fokban izzadtunk felfele... hmmmmmmm...
8)
Bárki bárhova is megy, sajna eléggé készülnie kell a hidegre... MÉG HAVAZÁST IS volt pofája modnani... grrr...
ha belegondolok, hogy múlt vasárnap jó 20fokban izzadtunk felfele... hmmmmmmm...
8)
Posted 2003. April 04. - 11:58

Mi Findlivel vasárnap délután sarazni megyünk a HHH-ra, ha addig esik még esõ.
Ha nem akkor is terepre, mert beton az van elég hétközben is!
Ha nem akkor is terepre, mert beton az van elég hétközben is!

Posted 2003. April 04. - 11:47

Hejj, vasárnapra akkor eddig vagyunk, esetleg négyen, ha az öcsémet rá bírom beszélni és Katapajti is eljön, ahogy a szándékát jelezte.
Még valaki?
--Trifo
Még valaki?
--Trifo
Posted 2003. April 04. - 11:36

Nati: :-* köfike...
Remélem azért májusi túrhára tudsz jönni... CSAK IS hasonló túrákat szeretnék...
legalábbis a Források-vgye... ;D
Májusi túrha elõtt még megpróbálok egy túrhát beiktatni, úgy hogy lehet készülni... 8)
és ezt fenyegetés nélkül mondom ;D
Üdv gyerekek...
písz, tekno, rájding... 8)
Remélem azért májusi túrhára tudsz jönni... CSAK IS hasonló túrákat szeretnék...
legalábbis a Források-vgye... ;D
Májusi túrha elõtt még megpróbálok egy túrhát beiktatni, úgy hogy lehet készülni... 8)
és ezt fenyegetés nélkül mondom ;D
Üdv gyerekek...
písz, tekno, rájding... 8)
Posted 2003. April 04. - 10:45

Na skacok, most értem a 10.lapom végére! Huh, sokmindent irtatok itt össze-vissza, alig birtam behozni az elmaradásomat. (és még csak ezt a topikot olvastam ki! :'()
Para, marhára élveztem a túrabeszámolóitokat, és vérzett a szivem, hogy nem lehettem veletek. Ez az a fajta túrha, amit én imádok végigcsinálni.
Ors, Tyitó, Para, Csubee, nagyok vagytok, és nagyon édik, hogy ilyeneket végigcsináltatok. Olyanokat nevettem, miközben olvastam a történteket!
A májusiban benne lennék, csak a Buda Mt ne lenne. Ám ha nem számit be a maratonkupák közé, akkor azt hiszem, megyek veletek.
Sajnálok minden eljövendô túrát, amit az edzések miatt ki fogok hagyni, de most egy tervet követek, és azt mindenképpen be kell tartanom. Sokat tekertem mostanság (hetente 200-300km), és ennek fele hegyremenet, bár egyelôre fôleg csak betonon. Montizásaim közben velem semmi igazán különös nem történt, csak ilyenek: láttam néhány ôzet, párjaikat sétáltató montis fickókat, sártengert itt-ott, és sajnos - sok erdôirtást (újakat is). Fájó szivvel gondolok arra, hogy mi fog maradni a Pilisbôl pár évtizeden belül (tehát még a mi életünkben).
A vasárnap 9h, Uvh nekem tökéletesen megfelel, Trifó, énrám számithatsz 100%ban!
Hori, résztvétemet küldöm neked, és kivánom, hogy minél gyorsabban meggyógyulj, és minél fájdalommentesebb legyen betegeskedésed. Most tul. már megmütöttek, és csak otthon kell feküdnöd pár hétig? Utána bicajra ülhetsz megint? Kitartás öregfiú, hamar lepereg az az idô, s meglásd, megint kint nyomod a pedált a már zöldellô lombok alatt. S a hegyek meleg lélegzete simogatja majd teret, s magaslatokat szomjazó testedet.
Para, marhára élveztem a túrabeszámolóitokat, és vérzett a szivem, hogy nem lehettem veletek. Ez az a fajta túrha, amit én imádok végigcsinálni.
Ors, Tyitó, Para, Csubee, nagyok vagytok, és nagyon édik, hogy ilyeneket végigcsináltatok. Olyanokat nevettem, miközben olvastam a történteket!
A májusiban benne lennék, csak a Buda Mt ne lenne. Ám ha nem számit be a maratonkupák közé, akkor azt hiszem, megyek veletek.
Sajnálok minden eljövendô túrát, amit az edzések miatt ki fogok hagyni, de most egy tervet követek, és azt mindenképpen be kell tartanom. Sokat tekertem mostanság (hetente 200-300km), és ennek fele hegyremenet, bár egyelôre fôleg csak betonon. Montizásaim közben velem semmi igazán különös nem történt, csak ilyenek: láttam néhány ôzet, párjaikat sétáltató montis fickókat, sártengert itt-ott, és sajnos - sok erdôirtást (újakat is). Fájó szivvel gondolok arra, hogy mi fog maradni a Pilisbôl pár évtizeden belül (tehát még a mi életünkben).
A vasárnap 9h, Uvh nekem tökéletesen megfelel, Trifó, énrám számithatsz 100%ban!
Hori, résztvétemet küldöm neked, és kivánom, hogy minél gyorsabban meggyógyulj, és minél fájdalommentesebb legyen betegeskedésed. Most tul. már megmütöttek, és csak otthon kell feküdnöd pár hétig? Utána bicajra ülhetsz megint? Kitartás öregfiú, hamar lepereg az az idô, s meglásd, megint kint nyomod a pedált a már zöldellô lombok alatt. S a hegyek meleg lélegzete simogatja majd teret, s magaslatokat szomjazó testedet.