Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Bringás lányok márpedig vannak...

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
9815 replies to this topic

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5,944 posts
Az erõ és hatalom jelképei mögött sokszor gyengeség és/vagy pusztitás rejtõzik. Én sajna gyakran gondolok ilyenkor arra a nagy üzemanyagmennyiségre, amit elherdálnak. És hogy milyen nemesebb dolgokra lehetne forditani a hatalmas összegeket, amiket a repültetésükre, fenntartásukra költenek.
Na mindegy, ez csak az én szemléletem.

Egyébként már készül a tegnapi SSS beszámolója, csak kicsit hosszú ideig tart megirni! :D

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7,001 posts
Nekem mind1 lenne hogy egy szmesszersmitbe vagy más korabeli gépbe ülhetnék... csak az érzés számítana...

modnjuk egy DC-1est is szívesen kiprószálnék... ::)
VAGY EGY HIDROPLANt a 40es évekbõl... sajna típust ezeknek nem tudok, de soxor láttam spektrmon a korabeli felvételeken amikor New York kikötõjébõl ezekkel közlekedtek át az ósönön... ::)

ahhhh...

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7,001 posts
:D hja-ja... elõször a orbitálsi dörmögõ hamgorkánra lettem figyelmes... aztán megláttam õket... ohh... 8)

Ano

Ano

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,653 posts
  • LocationCsömör
Paraferee: azokra az amcsi gépekre gondolsz??? huuu mi is a neve annak?? ::)
Na mind1 ... azokra én is vágyom de nagyon. Eszméletlen jól néznek ki, 1szerûen gyönyörûek és erõt sugárzoak 8)

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11,904 posts
JAJ! Te is láttad? ;D ;D ;D
Üvöltöttem Lorkának,de õ már csak az uccsó lemaradót látta,amelyik nem kötelékben ment :)

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7,001 posts
-2 óra ha jól tudom...

OFF
épp most húzott el felettünk egy második világháborús vadászrepülõkbõl álló raj...
bazzz... ÁLLLLLLAT HANGJUK VOLT!!!!
ÁÁÁÁÁÁÁ... 8) biztos én vagyok a hülye, de iszonyat felpörgetett... de lehet, hogy csak azért, mert mindig is egyik álmom volt, hogy ilyennel repülnék.. ::)
ON

MÉG 6 ÓRA... ::) és itt hagylak titeket 1hétre... ;)

Ano

Ano

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,653 posts
  • LocationCsömör
Sajnálom hogy nem tudtam menni, pedig bizti nagyon jó lehetett a buli ... majd talán legközelebb :)

Nem lenne jobb az ilyen sütögetéseket esetleg péntek vagy szombat estére tervezni?? Tutira sokkal többen tudnának elmenni ;)

Képzeljétek, találtam 1 tök kiru oldalt, ahol elõre meg lehet nézni milyen idõre lehet számítani másnap!!! Ebbõl én azt veszem ki hogy holnap esetleg napos idõ lesz ... :)
akkor a link:
http://edition.cnn.c...e/sat.anim.html

Ha jól tudom mi CET ( Center Europe Time / asszem :) / ) idõzónát használunk... akkor mi az a EDT??? Mennyivel több vagy kevesebb mint nálunk?

roobi

roobi

vendég

• fórumtag
  • 102 posts

;D ;D ;D
Hát Vera jól meg viccelt minket. ;D

Látod a V-ERÁK már csak ilyen vicces fiúk vagy lányok? ;D ;D ;D

era

era

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,531 posts
;D ;D ;D
Hát Vera jól meg viccelt minket. ;D

ultio

ultio

TARC

• fórumtag
  • 1,169 posts
8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8)

Csá emberek!

[glow=red,2,300]Elmentem Erdélybe, a Padisi-fennsíkra bicajozni![/glow]

Mindenkinek minden jót, kellemes bringázásokat!

8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8)

era

era

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,531 posts
Sziasztok! Ismét jó volt az SSS. 8) 11-en jöttünk össze. Viszont a felmenetel már problémás volt, az erdészeknek nem tetszettünk sem az aszfalton, sem az erdõben. (Eddig sosem mutatkoztak.) Megsütöttük a megsütnivalónkat, megittuk a borokat és 11 után úgy döntött a csapat nagyobbik fele, hogy elindulnak haza. Pisi, gyüli és kivilágítva, villogva indulás. :o 5 perc múlva visszajöttek, elõször azt hittük Bors, ti vagytok azok, de nem, azt mondták Vera (fiú) eltünt. :o Azalatt a 100 m alatt, amíg az erdészházig eljutottak. ::) Hol vagy Vera? ??? Kb 1 órát keresgélte a csapat a felszívódott tagot eredménytelenül. :-[ Ezután horror filmeket idézve nyugovóra vonultunk mi is. Reggel meg a szemerkélõ esõ kiugrasztott a hálózsákból és összekaptuk magunkat és irány a meló (mármint részemrõl).
Khalesz, Thommey, Lensver, Roobi és kedvesed, Vera (hol vagy???) :-[ Zed, Aszta, Pixel, Orbi jó volt veletek. Legközelebb kevesebb bonyodalommal menjünk fel. ;)
Thommey: nem szabad rugdosni az autókat. >:(

roobi

roobi

vendég

• fórumtag
  • 102 posts
Nos a sütögetés valóban jól sikerült bõvelkedett kalandban az elejétõl a végéig. Nem veszem el Nati kenyerét mert õ igazán szépen leírja majd ;) az egészet ha lesz ideje gondolom.
Azért néhány szót az eltünésrõl.
A srác Vera - ne tévesszen meg senkit a név- elindult veletek a sötétben lefelé a réten majd hirtelen rájött a rettentõ szapora. ;D Így utánnatok kiabált, hogy várjátok meg míg õ bemegy az erdõbe és gugol egyet. Nos míg õ vidáman fektette a kábelt addig ti pont vissza jöttetek. Õ végzett és mivel nem látott senkit az úton azt hitte, hogy nem vártátok meg így elindult lefelé és szerencsésen hazaért. Nos röviden ennyi a többi kalandról és a reggeli gyors ébredésünkrõl a következõ részben számol majd be valaki. ;)
roobi

bors

bors

vendég

• fórumtag
  • 202 posts
Fáj a szívem :'( :'( :'(, hogy nem lehettem veletek. De a legközelebbit majd én szervezem meg és kénytelen leszek ráérni!

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6,344 posts
Sziasztok!
A sütögetés jól sikerült,és tetszett,mert én most voltam elõször.Remélem az a srác is meglett,aki a sötétben az elején már eltévedt tõlünk!Az erdészeknek jár a pluszpont,egészen normálisak voltak.Ha valakinek csontkovács kell,akkor próbáljon meg egy dinnyét felvinni hátizsákban a hegyre:)
Remélem jó idõ volt odafent!!
Üdv:Thommey,aki ma vesz lámpát:)
Ja a Zöldpardonnál minden autó a bringaúton parkolt, íg egy Suzuki tükörrel(nem is olyan nehéz),és egy Civic bal elsõ lámpabúrávalval(az nem én voltam,hanem a pedál) többe került az esti buli
valakinek ;D ;D ;D

Lovas_Gabi

Lovas_Gabi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,725 posts
Én is csak szomorkodok, mert egy ilyen közös sütögetésben szívesen benne lennék.
Egyébként Nati írásai valóban szépek, tetszik a romantika és a fantáziavilág.
Hogy õpszinte legyek, velem most esett meg egy érdekes dolog, amit bõvebben nem fejtenék ki, viszont romantika és lovagiasság bõven volt benne. És nem fehér lovon, hasnem sárga bicajon érkeztem

findli

findli

törzsvendég

• fórumtag
  • 663 posts
Azért a lovagkor sem volt fenékig tejfel a nõknek! Nem szerettem volna parasztlány lenni a vesztes földeken, amikor a hõs lovagok hazafelé tartottak a gyõztes szent csatából....

Persze La Mancha lovagja más volt...

És amit Lens írt, gyönyörû :'(

Ano

Ano

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,653 posts
  • LocationCsömör
era: hááát ...
Az a baj hogy lehet hogy Veszprémben leszek gázló 130/90 es teljesítménytúrán ...
Sajna ez most nem jön össze :-\

era

era

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,531 posts
Úgy látom, van itt fantázia (romantika???) mindenki szíve mélyén.

Ano: Most derült ki: szombaton megyek a Vértesbe mászni Csókakõre. Nem bringáztok el arra?

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7,001 posts
:D ehhh... Mellon kollega! Te kosarazol is? :D csúcs...

azért megnéznék egy középkori szinten összeállított kerékpáron alkotott csatát... ::)

Ano

Ano

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,653 posts
  • LocationCsömör
hehe ez jó volt ;D