Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Bringás lányok márpedig vannak...

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
9815 hozzászólás a témában

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7.001 hozzászólás
No... HÖLGYIEM ÉS URAIM!

Könnyes búcsút véve Önöktõl, és Tõletek búcsúzom...
Egy hét múlva jövök...

ÉS AZTÁN NEM ELKANÁSZODNI! ;) ;D

csajoknak: :-* :-* :-* :-* :-*

Csõváz és hátszél Gyerekek!
Joghurt legyen veletek!

Para Rádió kikapcssssssssssssssszzszzszzszszsssssssss...

korte

korte

vendég

• fórumtag
  • 93 hozzászólás
Mivel én amolyan billentyûzetet és az ujjakat igénybe vevõ foglalkozást ûzök, nagyon tudom értékelni az ilyen írásokat. ;D
Köszi Lens! Nagyon tetszett! :-*

Körte

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
Kahlesz: fület mostál? mert ha nem, lehet, hogy abban várta ki amig lenyugszik a környék, majd kilopakodott.

Hogy birok ennyit irni? Igazán nem nagy ügy. ;D

kahlesz

kahlesz

törzsvendég

• fórumtag
  • 369 hozzászólás
Mi is lesz akkor a hétvégi program? Ötleteket kérek!Abban is benne vagyok, ha vonatozunk egy kicsit, és viszzatekerünk Pestre.?

kahlesz

kahlesz

törzsvendég

• fórumtag
  • 369 hozzászólás
Sziasztok! Lehet, hogy Verának hasmenése volt, de Lensz, neked meg szófosásod.:) Hogy a csudába vagy képes ennyit gépelni? Én egész nap nem csinálok ilyen sok mûveletet az újjaimmal:)...
Egyébként nagyon jól leírtad az esti kalandot.
Annyit hozzátennék, hogy nem vagyok tudatában annak, hogy valjon tényleg nem hallottam Vera kijelentését, miszerint kakkantani igyekszik, vagy a bor amnesztikus hatása okozta a galibát. ;D
Azért nagy gecik voltunk, mert elindultunk csõstül, és meg sem számoltuk hányan megyünk. Vera meg valami nagyon furi úton dzsalhatott haza, mert szembe kellet volna találkoznuk mikor visszamentünk a rétre. ???
Ma reggel alíg bírtam kinyitni a csípám, és arra lettem figyelmes, hogy egy "fülbemászó" csikizi a hasamat. Azon nyomban felpattantam, és nyomultam tusolni. Csak azt nem értem, hogy este is tusoltam, akkor hogy a fészkesbe került az ágyamba???
Vera: Tanulság: Vidd haza a szarod!:D
vagy: Amit ma megtehetsz, ne halaszd estére:D

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7.001 hozzászólás
HEJJ!

ÜDVÖZLÖM AZ OTTHONIAKAT! ;) 8)

Én pedig 2óráa múlva lépek... ;D

obsidian

obsidian

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.038 hozzászólás
Minenkinek kellemes 7végét, én lelépek egy hétre az Alföld mesés tájára! ;D
(Istenem... Megfogott a szegedi túrné... :D )

HAJTSSS! 8) 8) 8)

Ano

Ano

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.653 hozzászólás
  • LocationCsömör
::)

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
Dehát szólt õ, csak nem hallotta meg senki sem!

Ano

Ano

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.653 hozzászólás
  • LocationCsömör
Erre mondják azt hogy: "Sz@r ügy" ;D

Azért kicsit sajnálom szegény csávót, de legalább leközelebb szól ha külön útra megy ... :)

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7.001 hozzászólás
;D ;D ;D tökéletes vígjáték kerekedett ebbõl a thrillernek indult estébõl ... ;D ;D ;D

Nati: igen, péntek oxa lenne... 8) :-*

Ano: grafikusként dolgozom, csak hát a multkori SAUH tali óta nem bírom magam kipihenni igazán :( meg ez a qrva nyomasztó idõjárás... :(

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
Para, mi meg szivesen látnánk nagyon! :-* Ha péntekre szerveznénk az SSS-t, akkor tudnál jönni ottalvással?

Ano: Verával az történt, hogy nagyon kellett kakilnia. Szólt Kahlesznek, de az nem hallotta meg. Vera ezt nem tudta, és besietett a bokrokba. Miközben õ a dolgát végezte, az egész társaság visszacsörtetett és õt kereste. Vera pedig visszamászott az útra, és folytatta a tekerést hazafelé, abban a szent meggyõzõdésben, hogy a többiek nem várták meg. Igy (talán megsértõdve) egyedül tekerhetett hazáig reménykedve, hogy egyszer csak beéri õket. ;D
Ez ám a sztori!

Ano

Ano

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.653 hozzászólás
  • LocationCsömör
Paraferee: te is valami nagyon érdekeset dolgozhatsz, mint én. ;)

Mit is dolgozol?? ;D

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7.001 hozzászólás
obsidian: nos, másfél éve Gödöllõt rémisztgetem e jelenlétemmel... ::) és a raj a rózsadomb felett húzott el... ott meg dolgozom ;)

nati: :'( úúúgy csatlakoznék egy-egy ilyen megmozduláshoz.... csak hát az a baj hogy utánna néha tárgyalóképesen kéne megjelennem a munkahelyen... :(

MÉG 3 ÓRA... (ahhh...mingyá ráborulok a billentyûzetemre... komolyan mondom képes lennék fél perc alatt mély alvás szintre jutni... :( )

Ano

Ano

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.653 hozzászólás
  • LocationCsömör
Huhh .. ez így nagyon izgis lehetett ...

Nekem már csak 1 valamit áruljatok el légyszi !!!

Mi történt Verával???

;D ;D ;D

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
a környéken volt, de hiába kereste a mezõt. Ám ezt akkor még nem tudtam (csak másnap reggel), és reméltem, hogy biztonságban van.

Telt-múlt az idõ, és a nem éjszakázók, nevezetesen Zed, thommey,Vera, Orbi, Kahlesz, Aszta, 11kor úgy döntöttek, hogy hazafele indulnak. Innentõl kezdve vált igazán hátborzongatóvá az éjszaka. Ti vázlatosan tudjátok, mi történt: Verának sürgös elintéznivalója támadt a bozótban, és elkerülte a többieket. A történtekre reggel fény derült. Csakhogy addig még hátravolt kb.8 óra, és ennyi idõ alatt az emberi elme sok õrültséget tud kitalálni.
Azon érzéseket, gondolatokat szeretném megosztani veletek, amik bennünk akkor fölmerültek. Most már csak nevetünk rajta, de akkor és ott egyáltalán nem tûntek olyan valótlannak vagy ostobaságnak. Az erdõ sûrûjében fantomok ziháltak, rémtörténetek keltek szárnyra, halottak másztak elõ odvas fák gyökerei közül, torz alakú sziklák izzadtak vért, furcsa masszák csöpögtek le a fák lombjai közül, és milliónyi gonosz szem leste minden mozdulatunkat.
Az ottmaradottak - Era, roobi, Klári,Pixel és én - még sütögettünk egy kicsit. Hirtelen láttuk ám, hogy jön visszafele 2 fény. Elõször azt hittük, hogy borsék jöttek meg, én meg még arra is gondoltam, hogy talán valamely fiú elkiséri hozzánk Pter-t. De kiderült, hogy Orbi és Kahlesz jöttek vissza. Elmondták, hogy Vera szõrén-szálán eltûnt. Ekkor kezdte mindnyájunkat a hatalmába keriteni egy valószinûtlen, kellemetlen érzés. Fõleg mikor megtudtuk, hogy Vera a réten tûnt el, ami talán van 50m, ráadásul nyilt terület, tehát kellett volna látnia a többiek fényeit. Zed elmesélése alapján:
-Átvágtunk a réten, és mikor beértünk az erdõbe, Kahlesz mellém csörtetett, és mondta, hogy Vera mögötte van. De ekkor észrevettük, hogy már nincs ott senki.
Ez igy elég abszurdnak és ijesztõnek tûnt. Vera nem szólt senkinek egy szót sem, s miközben végig ott ment a többiek mögött, hirtelen szõrén-szálán eltûnt.
Kahleszék elmentek egy kb. negyed órára, majd újra visszajöttek, ezúttal már mind az öten. Miközben beszéltek velünk, Era és én egy furcsa, trillázó-zúgó hangra lettünk figyelmesek, ami mintha jobbról jött volna az erdõ sûrûjébõl. Ám mire fel tudtuk volna fogni, mi volt az, elhallgatott.
-Ti is hallottátok? - kérdeztük. Zed erre azt mondta, hogy igen, és az elõbb, amikor jöttek át a réten, valami ugyanezt a hangot adta ki nem messze tõlük. (Enyhe bizsergés futott végig a gerincemen, és szaporább lett a pulzusom.)
No, ez volt az utolsó csepp a pohárban, és szerintem szinte mindannyiunk képzeletében képek indultak be gyilkos õrültekrõl, akik az erdõben kószálva, egyenként teszik el láb alól áldozataikat, Ufók-ról, akik eltévedt emberpéldányokat gyûjtenek be, titokzatos,vérszomjas állatokról, idegen lényekrõl, akik ciripelve-zúgva szállnak el az áldozat mellett láthatatlanul, majd elragadják õt az éjszaka sötétjében, hogy perverz vágyaiknak, vagy egyszerûen csak életösztönüknek engedelmeskedjenek.
A srácok végül elmentek, mi öten pedig ottmaradtunk egyedül, kiszolgáltatva a süket éjszakának. Csak a rémtörténetek dörömböltek egyre követelõzõbben agyunk még tudatos részén. Már még sütögettünk, a beszélgetés már felszinesebb lett, és odabent mindenki feszülten hallgatózott kifelé. A legkisebb nesz is felerõsödött. Éjfél felé egymás mellé teritettük hálózsákjainkat, és egy darabig néztük a csillagtisztást, melyeket a fák kör alakban összezáródó lombja alkotott felettünk. Era látott egy hullócsillagot, és bár a hagyomány úgy tartja, hogy csak annak teljesül a kivánsága, aki látta a csillagot, én is kivántam, mégpedig azt, hogy reggelre ne tûnjön el még valaki közülünk. Persze lehet, hogy Era is azt kivánta.
Az éjjel zavartalanul telt, bár engem többször ráztak föl köhögési rohamok, vagy épp Pixel, aki kiabált álmában (mint késõbb kiderült, rémálmokat látott ;D), de a fontos az volt, hogy mikor felkeltünk, végtagjainkat nem darabolták fel, agyunkat se szivta ki senki, és holmijaink ott hevertek körülöttünk. 6:30-kor, szemerkélõ esõben indultunk el hazafelé. Csak reméltem, hogy az ég nem Verát siratja.

Pixellel aztán még vagy két órán át ücsörögtünk a Római-parton és forró tea-kávé-és kapuccsinó közben próbáltunk racionális magyarázatokat találni az éjjel történtekre.
Most már persze csak jókat vidulok rajta, de a lecke számomra, hogy sose kételkedjünk emberek furcsa sztorijaiban, látomásaiban. Mert igaz volt, számukra. Õk hittek benne, hogy azt látják, amit feltüzelt képzeletük látni vélt.

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
És akkor most részletesen elregélem néktek, kik nem voltatok ott, a történteket. Teszem ezt nem azért, hogy a hozzászólásaimat szaporitsam, vagy hogy elvegyek az egyébként is szûkre szabott szabadidõtökbõl, hanem mert a tegnapi éjjel nagy hatással volt rám.
Telve volt titokkal, nyomasztó feszültséggel, izgalommal. A rejtélyes eset megmozgatta fantáziánkat, és súlyos gondolatokat, a mélyben lapuló érzelmeket szabaditott el.

De kezdem az elején. Miután 6kor összegyûltünk az UVH-nál elindultunk lassú tempóban Szentendre felé. Lassan, mert Pixel, Aszta, Orbi és Zed késõbb indult el. Végül mindannyian összegyûltünk a szentendrei Kaisers-nél, ahol feltöltöttük készleteinket az éjszakára. Dagadó hátizsákokkal indultunk fölfele a Dömörkapui úton. Közben a csapat három részre szakadt és én a legutolsóban voltam roobival, Klárival, Erával és Verával.
A Dömörkapui sorompó fel volt húzva, és bosszúságomra két kocsival is találkoztunk. A másodikkal támadt némi zûr.
Ez egy Skoda volt, ami nem kis sebességgel száguldott lefele. Mikor közel ért hozzánk, roobi és Vera beszóltak neki valamit. Én közben pont azt meséltem Erának, hogy egy ismerõsömet mint akarták elgázolni ugyanezen az úton. Hirtelen látjuk ám, hogy a Skoda tolat visszafele. Egybõl gondoltam, hogy õ se barátkozni akar. Érdekesmód a kocsi az élen haladó Era és Klári elõtt állt meg, és nem a fiúknál, akik agresszivabban léphettek volna föl vele szemben. Egy fiatal -20 év körüli - srác ült bent, és arról kezdett el pampogni, hogy miért nincsenek kivilágitva a biciklijeink. Nem értettük a dolgot, mert még elég világos volt, és tökéletesen lehetett látni, ha az úton halad valaki. Ekkor mondtam neki: - Már ne haragúdj, de te ki vagy?
Elõször erre nem is válaszolt, csak másodszori felszólitásra. Valami ilyesmi nevet mondott:
-   Bakos Ákos vagyok, erdészeti felügyelõ.
-   Oké, csak illene bemutatkozni is, és nem egybõl ránkzúditani a dolgokat! - igy én.
Mondta, hogy rendben van, és továbbhajtott. Míg beértük a többieket, ezen az eseten rágódtunk. Kiderült, hogy csak nálunk állt meg reklamálni a srác, és emiatt thommey nagy sajnálatát fejezte ki, mert õ biztos móresre tanitotta volna a kis köcsögöt.
Na, az erdészháznál föltekertünk a rét irányába ,jobbra, majd a mélyülõ szürkületben fát kezdtünk gyûjteni és tûzrakási kisérleteket tenni. Hirtelen 2 erdész bukkant fel a tisztás szélén, egyiküknél megtermett puska. Elkezdtek problémázni, hogy
1.tüzelési tilalom van
2.olyan hangosak vagyunk, hogy még az erdészházban is hallani
3.az erdõben biciklizni tilos, az út, amelyen bejöttünk csak gyalogosoknak van
4.hagyjuk el a területet
Meg kell jegyeznem, hogy mindezt civilizált, nyugodt hanggal és nyelvezettel adták tudtunkra, igy mi is igyekeztünk kulturáltan viselkedni. ;D
De mikor egyik indokunk se gyõzte meg õket különösképpen(nevezetesen, hogy korán lelépünk, hogy nedves a föld, hogy máskor is voltunk már,stb), bedühödtem, és jól megmondtam a magamét:

1.Miért pont minket, a rendes embereket szúrtak ki maguknak, amikor inkább azokkal kellene foglalkozniuk, akik valóban veszélyeztetik az erdõ és az ott túrázók épségét. Gondolok itt arra, hogy miért van folyton fölhúzva a sorompó és csak az nem megy be, aki nem akar.
2. Inkább a saját embereiket fegyelmezzék meg elõbb, mint pl. azt is, akivel az elõbb találkoztunk, s olyan szépen száguldozott lefele, hogy majdnem elcsapta a szélen haladó lányokat. Ezt bezzeg meg lehet engedni. (Ennél a pontnál egy kis megingást/tétovázást vagy meglepetést láttam a férfi tekintetében, és tudtam, hogy jó helyen vájkálok. Megmondtam a srác nevét, mire az erdész azt mondta, hogy ilyet õ nem ismer, és biztos nem tõlük volt.)
3. Erre mondtam, hogy akkor még nagyobb baj, hogy ilyen alakokat beengednek a parkerdõbe,és hogy azok büntetlenül garázdálkodhatnak, míg mi, szegény túrázók még csak nem is sütögethetünk.
4. Mi teljesen jó szándékúak vagyunk, igérjük hogy nagyon fogunk vigyázni a tûzre, idõben el fogunk menni a helyszinrõl és nem hangoskodunk többet. Csak legyenek olyan kedvesek megengedni, hogy ott maradjunk egy darabig.

No, végül hatott a beszéd, és a 2 erdész elhúzott az erdõ mélyébe (gondolom állatlesre). Többet nem is láttuk õket, bár azért kicsit aggódtunk, hogy mi lesz ,ha majd visszafele jövet kiderül, hogy néhányan ott alszunk a fûben. ;D
Hosszabb idõ elteltével végül sikerült a félig nedves fát is meggyújtani, és elkezdhettünk kaját késziteni. Közben figyeltünk arra, hogy ne legyen túl nagy a tûz, és hogy ne kiabáljunk túlságosan - bár thommey hangja idõnként a fák lombjai fölött is harsogott ;D . Gondolataimban néha Pter járt, aki Szentendrén felhivott, hogy akkor indul el Pestrõl, és hogy utánunk jön. Csak sajna nem találta meg a helyet, és hazament. Mint késõbb kiderült, fél9 körül már

obsidian

obsidian

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.038 hozzászólás

épp most húzott el felettünk egy második világháborús vadászrepülõkbõl álló raj...
bazzz... ÁLLLLLLAT HANGJUK VOLT!!!!

Figyu PéEf!
Valami lyanra emléxem, hogy Békés megye környékén éldegélsz manapság... Pontosabban hol is húzott el ez a raj? ;D

orby

orby

vendég

• fórumtag
  • 111 hozzászólás
Szerintem a www.met.hu lap is jó idõjárás elõrejelzést megnézni. A Magyarország fül alatt a várost kiválasztása utás a részletes napi elõrejelzést bejelölve egészen hasznos (pl Gázlósok Veszprém-t megnézve látják, hogy ma ott esni fog, tehát holnap ott 22 km-en sárdagasztás várhatót)

A tegnapi SSS-t élveztem veletek :D

Ano

Ano

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.653 hozzászólás
  • LocationCsömör
Én az erõ alatt a motorban lévõ ill. felszabaduló energiamennyiségre gondoltam. A vadászgépre meg nem mint fegyver, hanem mint repülõ gépezetre gondolok (legalábbis ilyen fajta gép) és az tetszik benne hogy olyan áramvonalas és kecses és mégis erõt sugároz ... és arra, hogy gyors, fordulékony stb stb ... ezt így nem tudom elmagyarázni, ezt 1szerûen érezni kell ;) (pedig még nem is láttam élõben olyat ;D )

Az hogy sok benzint pöfögtet el ... nos az nekem sem tetszik, de napjainkban a belsõégésû motorokkal lehet a viszonylag legolcsóbb és legjobb hatásfokú motorokat gyártani ...

8)