Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

Bringás lányok márpedig vannak...
Started by
findli
, 2002. March 05. 23:17
Posted 2003. August 28. - 13:53

na ja... azt az üléscsövet én is megszemléltem kisebb ideig... no comment... profi munka...

vendég_Charon_*
Posted 2003. August 28. - 13:45

csak épp az XP és a COREL 11 gyönyörûséges bõrkisimító tulajdonságaival ismerkedek a héten, és hát néha fülig szalad a ránc a homlokomon... >
Hi-hi.
Nálunk az utóbbi két napban 3 xp-s gép adta meg magát, és persze nekem kellett felélesztenem egy újjal.
off:
A corel 11 pedig nekem olyan bonyolult.... Még mindig szenvedek, csak hogy tudd. A3, kinagyít, majd print preview, éééééés csak 1 A4 oldal van, és a közepén a logo oda elférõ része.
on:
Tyito: Ez meg ez pölö tökjó.
Ezen meg elgondolkodtam, hogy mi is lehet...

Ezt meg nocomment.
Szal nincs itt semmi gond.

Posted 2003. August 28. - 13:20

Vasárnap egy egynaposra csaltak a srácok, de asszem ezt most kihagyom. 
Egyébként Szegedtõl 130 Kmre található délre (Újvidék), kicsit lejjebbmegyünk és már is a Crnagorán vagyunk! (Montenegro)

Egyébként Szegedtõl 130 Kmre található délre (Újvidék), kicsit lejjebbmegyünk és már is a Crnagorán vagyunk! (Montenegro)

Posted 2003. August 28. - 13:13

Én is inkább kullancsra tippeltem volna ;D
Tyito: most sikerült még csak végignéznem, és sirályok lettek a képek!! ezek hol készültek?? Majd 1szer szeretnék arra is ellátogatni ha lehetséges!!
Tyito: most sikerült még csak végignéznem, és sirályok lettek a képek!! ezek hol készültek?? Majd 1szer szeretnék arra is ellátogatni ha lehetséges!!

Posted 2003. August 28. - 13:02

Posted 2003. August 28. - 12:59

Posted 2003. August 28. - 12:57

Biológusok! Kérem kijavítani! Én asszem, hogy kabóca levedlett ruhája de utánakérdezek! :-[
Tyito: EZ MEG MI AZ ISTEN?? MILYEN ÁLLAT EZ??
http://kep.tar.hu/tu.../pic3204281.jpg
Posted 2003. August 28. - 12:44

Posted 2003. August 28. - 12:41

rádiót meg nem nagyon hallgatok mostanság, szal nem igen tudom milyen slágerrõl van szó...
Jajj Feri, hát az csak "vicc" volt!!... :

Posted 2003. August 28. - 12:38

Ezerlinzer Kedves épp a héten egy istencsászár fogfájással, majd foghúzással bajlódott, szal nem épp vigadalom volt az Én hetem sem otthon is
de nem panaszkodom :-X 8)

Posted 2003. August 28. - 12:34

Posted 2003. August 28. - 12:27

ej-ej Tyito koma...
ne légy depi!
fotók letöltésre várnak, majd megtekintésre... csak épp az XP és a COREL 11 gyönyörûséges bõrkisimító tulajdonságaival ismerkedek a héten, és hát néha fülig szalad a ránc a homlokomon... >
rádiót meg nem nagyon hallgatok mostanság, szal nem igen tudom milyen slágerrõl van szó...
csõváz és hátszél...
joghurtos müzli...
Para votlam a csak-azért-sem-depi 8)
ne légy depi!
fotók letöltésre várnak, majd megtekintésre... csak épp az XP és a COREL 11 gyönyörûséges bõrkisimító tulajdonságaival ismerkedek a héten, és hát néha fülig szalad a ránc a homlokomon... >

csõváz és hátszél...
joghurtos müzli...
Para votlam a csak-azért-sem-depi 8)
Posted 2003. August 28. - 12:13

Annyira nem lényeg... nem olyan jók.
Az a pár pusztítós kép (Novi Sad) ott a helyszinen kicsit dúrvább... :-\ Sajjna a hidakat és a pontont már nem tudtam lekapni :-[
Az a pár pusztítós kép (Novi Sad) ott a helyszinen kicsit dúrvább... :-\ Sajjna a hidakat és a pontont már nem tudtam lekapni :-[
Posted 2003. August 28. - 12:13

Mostanság túlérzékeny :-\
Tudom, hogy nem vagyok egy fényképészguru, de legalább azt mondhatná valaki, hogy
Tyito: szarok a képek... :-[
Akárki feltesz linkeket: Áááá... Úúúúú..Ez igen!
én..... semmi reakcióó :-X
Tyito: Én megnéztem a képeket

kissfish
Posted 2003. August 28. - 12:00

Tyito még most töltögetem õket lefelé.. sajna nem ficánkol a netem így nappal, de amint lentvannak írok kritikát

Posted 2003. August 28. - 11:56

Itt, melóban nem elérhetõ a tar, merhogy le van tiltva, ezért sajnos nem tudom érdemben értékelni...
Jééé, ide még sosem írtam... ;D
Jééé, ide még sosem írtam... ;D
Posted 2003. August 28. - 11:55

Mostanság túlérzékeny :-\
Tudom, hogy nem vagyok egy fényképészguru, de legalább azt mondhatná valaki, hogy
Posted 2003. August 28. - 11:47

Para:
Mostanában egy új sláger (annyira nem új, mert feldolgozás) megy a rádiókban:
Don't worry, be depi.
És ennek a felszólításnak egyre többen tesznek eleget.
De, mint minden rádiós sláger, ez sem tarthat örökké, remélem pár nap múlva megint az eredeti dal fog szólni:
DON'T WORRY, BE HAPPY!
Mostanában egy új sláger (annyira nem új, mert feldolgozás) megy a rádiókban:
Don't worry, be depi.
És ennek a felszólításnak egyre többen tesznek eleget.
De, mint minden rádiós sláger, ez sem tarthat örökké, remélem pár nap múlva megint az eredeti dal fog szólni:
DON'T WORRY, BE HAPPY!

Posted 2003. August 28. - 11:46

pedig nekem is lenne rá okom de nem depizek... bár a héten a tekerést is hanyagoltam :-X
Posted 2003. August 28. - 11:42

tyito koma: mi ez a depiség?? emberek! mily vírus terjeng itt, hogy egyre többen depiztek?? lemaradtam vmirõl??