offTyito:
megkaptad az SMSem??
on
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

Bringás lányok márpedig vannak...
Indította
findli
, 2002. március 05. 23:17
Írta 2003. szeptember 01. - 11:16

Írta 2003. szeptember 01. - 10:59

Írta 2003. szeptember 01. - 09:02

Kedves Don: ha nem lennél Don, most már nem is lehetnél... :
mennyire votlam érthetõ? 8)
bazzz... itt szenvedek egymagam brinyiglis gödöllõ megapolisz kihallt-helyén, szombat d.u. elindultam fájdalmamban egymagam az erdõnek, amibõl 20perces vmi lett, ami a tekerés foglamát éép hogy kielégíthertte volna... sajna nem szeretek egyedül tekerni... szépen fogalmazva qrvára útálok egymagam tekerni... Te meg itt jössz a lillafüredi helyekkel... ÁÁÁÁÁ...

az útvonal feljegyezve... legközelebb kipróbáljuk 8)
pizza:
0646532263
házhoz szállítást vállalnak Lilalfüredig tuti...
SZasz, PéeF voltam

bazzz... itt szenvedek egymagam brinyiglis gödöllõ megapolisz kihallt-helyén, szombat d.u. elindultam fájdalmamban egymagam az erdõnek, amibõl 20perces vmi lett, ami a tekerés foglamát éép hogy kielégíthertte volna... sajna nem szeretek egyedül tekerni... szépen fogalmazva qrvára útálok egymagam tekerni... Te meg itt jössz a lillafüredi helyekkel... ÁÁÁÁÁ...

az útvonal feljegyezve... legközelebb kipróbáljuk 8)
pizza:
0646532263
házhoz szállítást vállalnak Lilalfüredig tuti...

SZasz, PéeF voltam
Írta 2003. augusztus 31. - 08:33

Írta 2003. augusztus 31. - 08:22

nem fújt le a biciklirõl a szél? vagy arra felé már nem is fújt? bezzeg itt nálunk... inkább el se indultam
Írta 2003. augusztus 31. - 08:11

Paráék figyelmébe4
Tegnap fent voltam egy jót tekeregni (sajna egyedül) Lillafüred és környékén. Fölfelé a Lillafüred végénél lévõ fûrésztelep után a sárga jelzésen mentem föl. Tudon, mászógép. Ez a jelzés fölvisz a Bükkszentkereszt és Fehérkõ-lápa közötti murvás útra. Igaz, majdnem függõlegesen. Kidõlt fákon kellett átteni a gépet, majd 50 m tekerés és kezdõdik minden elõlrõl. Király dolog, volt, ahol toltam. A CONTI Tractionok viszont olyan kiválóan kapaszkodtak, hogy csak lestem. A murváson fel Bükkszentkeresztre, ahol vizet vettem, majd nyomás tovább. Fehérkõlápán kinéztem magamnak a zöld jelzést, ami együtt megy a pirossal egy darabig, illetve a kék kereszttel. Egyszer csak eltûnt a piros és a zöld, maradt a kék kereszt. Na ezt az utat javaslom nektek legközelebb. Van ebben minden: Sok lefelé, köves, technikás szakasz, vízmosásos ösvény, erdei száguldozás, bozótos, fenyõtüskés minden. Ez a jelzés lejön egészen a SHINVA épülettel szemben a ságvári telepig. A teljes táv az avastól az avasig 43 km, amit a megállásokkal együtt szûk 3 óra alatt sikerült megtennem. Még kimentem M-tapolcára, útközben összefutottam két bringás túristával. akik szintén Angliából jöttek és 3 hete voltak úton. Németországból kerekeztek és körbe járják Európát. Minden elismerésem nekik! Ja! Egy srác és a barátnõje úgy, mint a Camping-ban nálatok. Ez a csaj sem volt semmi!!!
;D
Tegnap fent voltam egy jót tekeregni (sajna egyedül) Lillafüred és környékén. Fölfelé a Lillafüred végénél lévõ fûrésztelep után a sárga jelzésen mentem föl. Tudon, mászógép. Ez a jelzés fölvisz a Bükkszentkereszt és Fehérkõ-lápa közötti murvás útra. Igaz, majdnem függõlegesen. Kidõlt fákon kellett átteni a gépet, majd 50 m tekerés és kezdõdik minden elõlrõl. Király dolog, volt, ahol toltam. A CONTI Tractionok viszont olyan kiválóan kapaszkodtak, hogy csak lestem. A murváson fel Bükkszentkeresztre, ahol vizet vettem, majd nyomás tovább. Fehérkõlápán kinéztem magamnak a zöld jelzést, ami együtt megy a pirossal egy darabig, illetve a kék kereszttel. Egyszer csak eltûnt a piros és a zöld, maradt a kék kereszt. Na ezt az utat javaslom nektek legközelebb. Van ebben minden: Sok lefelé, köves, technikás szakasz, vízmosásos ösvény, erdei száguldozás, bozótos, fenyõtüskés minden. Ez a jelzés lejön egészen a SHINVA épülettel szemben a ságvári telepig. A teljes táv az avastól az avasig 43 km, amit a megállásokkal együtt szûk 3 óra alatt sikerült megtennem. Még kimentem M-tapolcára, útközben összefutottam két bringás túristával. akik szintén Angliából jöttek és 3 hete voltak úton. Németországból kerekeztek és körbe járják Európát. Minden elismerésem nekik! Ja! Egy srác és a barátnõje úgy, mint a Camping-ban nálatok. Ez a csaj sem volt semmi!!!

Írta 2003. augusztus 30. - 20:24

Kicsit késve ugyan, de most láttam azt a magnyiifiko képet, és dehát én fél évig fizikusnak hallgattam, de két hónap után annyira mégsem tetszett, mert az eltén kicsit begyöpösödöttek ;D a tagok, és szerintük nincs gömbvillám. Viszont ha megkérdeznénk Egely-t? Szerintem is gömbvillantás lehet a cucc, mert azok a fehér vonalkák elektromos kisülésre hasonlítanak. Az, hogy teljesen kör alakú, végülis ezért híjják úgy ahogy. ;D
De nem merném a nyakamat tenni rá.
Bár ilyen q jó képet még nem láttam.
(ajánlom a www.nasa.gov oldalt)
Üdv
De nem merném a nyakamat tenni rá.
Bár ilyen q jó képet még nem láttam.

Üdv
Írta 2003. augusztus 30. - 17:53

akkor lesz 4-én SSS ???
még nem biztos, de lehet fel kell mennem Bp-re s akkor viszem ez alaklommal a saját binyiglimet

Írta 2003. augusztus 29. - 20:24

vendég_Master_*
Írta 2003. augusztus 29. - 20:03

Írta 2003. augusztus 29. - 16:49

Most jutott eszembe, hogy már régen elszerettem volna dicsekedni azzal, ahogy az ajándékomat becsomagolták! 
Hát nem édes ??? ;D

Hát nem édes ??? ;D
Írta 2003. augusztus 29. - 15:49

No, igaz, hogy elmaradgt a multheti bükki sztori hegy(gondolom, hogy sajnáljátok :
;D ) de azért vmit csak leírok belõle:
péntek d.u. Matyi barátunk ajánlására rendeltünk pizzát diósgyõrbõl, mert állítólag ócsó...
rendelés megtörtént, mivel semmit nem tudtunk mi van, így az alapvetõen nmindenhol létezõkbõl rendeltünk (hawaii, húsos)...
pizza kijött...
:
a legolcsóbb pizzí a margaréta 450,-, a legdrágább vmi 750,-be kerül Náluk. a tengergyümölcsei kemény 650,-, a hawaii 540,-... ;D ;D ;D nem, nem más pénznemben vannak az árak... FORINTBAN...
maga a pizza nagyon finom volt. jó a tésztája, és volt rajta rendesen feltét is...
ISTEN TARTSA MEG AZ ÜZLETET, MÍG LEGKÖZELEBB ARRA JÁROK! ;D
ha kell vinek a telszám, megadom
PéeF

péntek d.u. Matyi barátunk ajánlására rendeltünk pizzát diósgyõrbõl, mert állítólag ócsó...
rendelés megtörtént, mivel semmit nem tudtunk mi van, így az alapvetõen nmindenhol létezõkbõl rendeltünk (hawaii, húsos)...
pizza kijött...
:

a legolcsóbb pizzí a margaréta 450,-, a legdrágább vmi 750,-be kerül Náluk. a tengergyümölcsei kemény 650,-, a hawaii 540,-... ;D ;D ;D nem, nem más pénznemben vannak az árak... FORINTBAN...
maga a pizza nagyon finom volt. jó a tésztája, és volt rajta rendesen feltét is...
ISTEN TARTSA MEG AZ ÜZLETET, MÍG LEGKÖZELEBB ARRA JÁROK! ;D
ha kell vinek a telszám, megadom

PéeF
Írta 2003. augusztus 29. - 13:39

Charon, szeretem a fizika órádat, csak egyet ígérj meg: felelés és dolgozatírás nem lesz!

Írta 2003. augusztus 29. - 13:36

Mars? :
Ki?
De most olyan kaka idõ van 8)
néhány napja nbem szedem a kicsi piros bogyót....
Írta 2003. augusztus 29. - 13:23

Írta 2003. augusztus 29. - 13:22

vendég_Charon_*
Írta 2003. augusztus 29. - 13:21

Ja, Lensver esõ után mi? Izzik a dühtõl....
Nos ez egy gömbvillám. Tessék neki csókolomot köszönni, ha találkoztok vele. Egyébként a kép veve: gombv.jpg volt, tehát innen már...
Nos ez egy gömbvillám. Tessék neki csókolomot köszönni, ha találkoztok vele. Egyébként a kép veve: gombv.jpg volt, tehát innen már...
Írta 2003. augusztus 29. - 12:51

ez egy JPEG-kép (a számítógép segítsége szerint) ;D ;D ;D
Szerintem meg egy boszorkány varázsgömbje (ill vmelyik fórumos hölgyeményé :
)
Szerintem meg egy boszorkány varázsgömbje (ill vmelyik fórumos hölgyeményé :

Írta 2003. augusztus 29. - 12:49

vendég_Charon_*
Írta 2003. augusztus 29. - 12:49

Charon félreértettél: nem te hanem Charon ;D
Jesszusom...és mindezt 10 órán át kell majd elviselnem? ;D