Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Bringás lányok márpedig vannak...

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
9815 hozzászólás a témában

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7.001 hozzászólás
era: ;D ;D ;D remélem sok ilyen és ennyire lassító emberke fog majd jönni ;)

amúgy meg nem a telet, a fagyokat, és a szürke napokat várom, hanem a havat... persze a legjobb az lenne, ha mellette 20fok lenne ::) mint idén áprilisban Galyatetõn jártunkkor 8)

ami a triatlont illeti Én nagggyon szívesen tekernék, de hát, épp a magas tátrában hódítok egy hágót ez idõben... ::)

PéeF

era

era

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.531 hozzászólás
O' pardon :-[ orsi=Orsi (és egyébként is Bors).

Para: én szívesen mennék a túrára. Remélem jöhetek hátráltatni a csapatot. :-[

era

era

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.531 hozzászólás
Atyavilág PARA!!! :o Én még azon vagyok, hogy csak minél tovább tartson a jó idõ, hosszú nappalok, enyhe, száraz idõ. Télen hideg van, latyak, hó. A gép elõtt pedig majd azon fogunk ábrándozni, hogy mikor lesz már itt a tavasz, mikor csomagolhatom ki a bringám.

Mit szolnátok egy holnap du-i tekergéshez. Solyminator mikor érsz rá? Találkozhatnánk a Margithídnál úgy 3-4 körül.

Ors: összehozunk mégegy csapatot!

Srácok, lányok! Kinek van kedve szombat délelõtt feltekerni dobogókõre aszfalton. Szombaton lesz a hegymászó triatlon Csobánkán. Kellene még egy bringás, mert orsi jelentkezett a futáshoz. A mászó garantáltan meg lesz. Hozzunk össze még egy 3 fõs csapatot!

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7.001 hozzászólás
fish: ehhh, de igazad van... :( akkor 19 vasárnap az esedékes...
túra útvonal meg legyen... a... hm... nos... talán... igen...:D Gyöngyös-Görgõbükki út-Galyatetõ-Szén-patak vgye-Lajosháza-Mátrafüred-Gyöngyös :D YEAH...

Posted Image

hihetetlen, de már alig várom hogy leessen az elsõ hó a mátrában... ;D akkor aztán irány a KÉK jelzés... ;D

(bassszus... azért néha fejbe vág a tudat....: szeptember van... :( )

PéeF

bors

bors

vendég

• fórumtag
  • 202 hozzászólás
Era: :'( :'( :'( :'( :'( de majd legközelebb
Ano: igen, élek még, de nem halmozok túrát túrára.

solyminator

solyminator

újonc

• fórumtag
  • 5 hozzászólás
Solyminator: Jó helyen vagy, itt szoktak szervezõdni a délutáni és a hétvégi tekergõzések. Csak dobj fel egy ötletet és meglátod. Vagy csatlakozz Te is. Hidd el szívesen látunk és jól fogod magad érezni.

Hello minden kedves tekeregni vágyónak.
Nem vagyok se Solymári se madár.
Ez csak a nevembõl eredõ becenév. Sólyom andrás lenne becses nevem. Ebbõl egyszer egy kiscsávó elnevezett solyminatornak és így lettem solyminator. Uticél ötletek:
3-as határ hegy-en át túristaösvényen ki a vitorlázóreptérre majd még egy kis solymár is beleférhet vagy egy lájtos római parti tekergés, kinek mihez van kedve.
Örülök, hogy itt ilyen szívélyes fogadtatásban lehet részem.
Várom a jelentkezõket. Hétvégén nagyobb túrák solymáron át pilisborosjenõig vagy addig egészen nem.

Solyminator

jenõ

jenõ

törzsvendég

• fórumtag
  • 303 hozzászólás
Sólyom Andrisnak hívják (remélem ezért most nem kapok ki... ::)) és egy másik fórumon keresgélt bicajozáshoz embereket - én meg persze rögtön ide vezéreltem, mert hisz hol máshol találhatnavalaki jófej bringás-társakat???? ;)

sopron

sopron

törzsvendég

• fórumtag
  • 433 hozzászólás
Jópofa ez a név: Solyminator. Csak nem Solymári az illetõ? Mindenesetre szívesen látjuk.

era

era

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.531 hozzászólás
Húúú Bors! Már lebeszéltem egy sráccal, hogy fut. :(
Hozzunk össze még egy csapatot! Mászót tudok még szerezni, ha szükség lenne rá!

A tegnapi mászós sütögetõs összejövetel megint jól sikerült. Jót beszélgettünk a tûz körül. Thommey lassan úgy mászik, ahogy bringázik, khalesz pedig betegen is jól nyomja mezitláb. Falatka is bebizonyította, hogy van benne erõ és kitartás, nem adja fel. Ja és Gerit is alig lehetett levadászni a falról. Hirtelenjében lett pár Popeyünk. Másztunk, amíg láttunk, aztán Sopron és Geri által készített jelzõfényt követve lebotorkáltunk a faltól.
Az idõ kicsit ijesztgetett, de szerencsére csak vicc volt a részérõl, csak pár csepp pottyant a homlokunkra. Szinte túlságosan is melegedhettünk a körbe forgó tûznyelvek körül, tõlük csak hasizom próbáló gyakorlattal tarthattuk meg a biztos távolságot.

Solyminator: Jó helyen vagy, itt szoktak szervezõdni a délutáni és a hétvégi tekergõzések. Csak dobj fel egy ötletet és meglátod. Vagy csatlakozz Te is. Hidd el szívesen látunk és jól fogod magad érezni.

Ano

Ano

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.653 hozzászólás
  • LocationCsömör
nini egy bors ... mi történt veled nagyon nem látni mostanság?? Csak nem túrát túrára halmoztál??? ;)

lens: ha soknak találod a 200 oldalt ... talán lehetne nyitni egy "Bringás lányok márpedig vannak V7" nevû topikot ;D

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
200 oldalas lett a topik! EZ MÁR NEM SEMMI! Csak igy tovább fiúk, lányok!

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7.001 hozzászólás
huhh...! csak most esett le, hogy atriatlon versenyen nem kell mindenstzámban ott lenni :)
kár, hogy épp szlovákiába megyek kiránduléni, bár úgy sem lenne ki az új csapat...

Era, bors, thy: egy kalappal nektek! 8)

bors

bors

vendég

• fórumtag
  • 202 hozzászólás
Thommy, Era: én vállalnám a futást a hegymászó triatlonon. De velem nem lesztek elsõk!

kissfish

kissfish

törzsvendég

• fórumtag
  • 454 hozzászólás
Para: okt. 18 = MUNKANAP >:( legalábbis nálunk az lesz ...

kissfish

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7.001 hozzászólás
Nati: :D

Evribádi: elõre láthatólag OKTÓBER 18-ÁN VAGY 19-ÉN tervezek túrát a Mátrába. Útvonal még nem tisztázott, de a szokásos felállás: találkozópont reggel 9:40 és 10óra közt a Gyöngyösi VPUn...

PéeF

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6.344 hozzászólás
Hú megvan az új háttérképem :) ;) ;D :D
Ez nemgyenge néni!!Nekem az sem kellene,hogy így bicajozzon,csak így várjon otthon ;D
Na komolyabb témák:tegnap nagyon jó volt a sziklamászás Era vezetésével,most rájöttem mennyit fejlõdtem:)Csakhát gondolom ez is olyan,hogy az elején nagyon gyorsan fejlõdik az ember,aztán már csak egyre lassabban.Akiket az esõ visszariasztott,azok bánhatják,mert nem esett :P :P :P
Utánna még egy kis szalonnasütés is bejátszott.Remélem a triatlonra összejön egy futó is,mert akkor Era fog mászni,valaki futnu,én meg tekerni.
Üdv:Thy

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
Ó de klassz! Hol lehet ilyet kapni!?? ;D Rendelnék belõle kettõt is.

Solyminator, üdvözlet a fórumon. Néha szervezünk közös túrákat, nyugodtan gyere azokra el. Bár mostanában inkább csak élmények elmesélése megy itt ezerrel - s mindenkibõl kibújik az iró.

Charon: hahaha, nagyon vicces. ;)

Para: igen, megkimélés. Megkimélünk titeket attól, hogy nekimenjetek a nagy ámulattól egy fának 40-nel, átmenjetek az ellenkezõ sávba s nekimenjetek a szembejövõ kocsinak. Megkimélünk orrotok betörésétõl, térdetek koppanásától, bringátok elroncsolódásától. Mert valószinûleg ilyesmik kezdenének el történni, ha mi ilyen szerkókban tekernénk elõttetek. :D

Ras

Ras

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.021 hozzászólás
eddig a fiúknak kedveztünk képekkel most jöjjenek a lányok.. egy forradalmian új orvosi eszköz ;D

solyminator

solyminator

újonc

• fórumtag
  • 5 hozzászólás
Sziasztok!
Még új vagyok errefelé. Bringázáshoz keresek társaságot. Uticélok: Budapest és környéke Dunakanyar, esetleg nagyobb távolságok is. Mindenben benne vagyok. Ide írj: a.solyom@freemail.hu :o

Prefi

Prefi

törzsvendég

• fórumtag
  • 802 hozzászólás
megkérdem itt is:
Jön vki Ceglédmaratonra?

Gabi: vmi ilyesmire gondoltál feljebb?
Pereces-Varbó-Fómagyság-aztán nem tudom merre a Bánkúti útra lyukadunk ki ?