Ugyanis nagyon nyári a cipõm és már tegnap is szétfagyott benne a lábam :
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Bringás lányok márpedig vannak...
Started by
findli
, 2002. March 05. 23:17
Posted 2003. October 16. - 15:36
Ha lesz hó akkor valaki hozzon nekem kölcsönbe egy vizhatlan és hõszigetelõ kamáslit!! ;D
Posted 2003. October 16. - 15:35
Akkor elég lessz a Conti. Hál istennek nem kell gumit cserélgetnem (nem igazán szeretem).
Posted 2003. October 16. - 15:32
lightosan durvulós ;D ;D ;D ;D
de komolyan... lesz mászás...izé... enyhe lejtõ ;D meg lejtmenet... DE TÚRA lesz... 8)
Ano: KI PARÁZIK A HÓ MIATT?? :
;D Én fogok a legjobban pörögni, ha lesz hó...!!! ;D
edited: hja... Ano: kisebb busz?? már 18fõ van a listán... :
optimistán hozzáállva 24-25fõre számolhatunk... egy ikarusz csoda 41-2fõs szokott lenni... ergo 15fõ üreshely a söröknek... :
de komolyan... lesz mászás...izé... enyhe lejtõ ;D meg lejtmenet... DE TÚRA lesz... 8)
Ano: KI PARÁZIK A HÓ MIATT?? :
edited: hja... Ano: kisebb busz?? már 18fõ van a listán... :
Posted 2003. October 16. - 15:30
Posted 2003. October 16. - 15:26
;D Edit ;D ... de azt hiszem tudom most már mi is az ... ;D
A busz lehet hogy nagyon jó megoldáslenne ... persze valami kissebbfajta
Para: ne parázz a 7végi idõjárás miatt én EZT szoktam nézni! Igaz hogy vasárnap még nagyon messze van ...
Ui.: Jah az idõhöz kb 6órát kell hozzáadni és az a mi idõzónánknak megfelelõ lesz ;D
edit: szal ez a lényege, hogy itt jelölöd a módosítást?!! ;D
A busz lehet hogy nagyon jó megoldáslenne ... persze valami kissebbfajta
Para: ne parázz a 7végi idõjárás miatt én EZT szoktam nézni! Igaz hogy vasárnap még nagyon messze van ...
Ui.: Jah az idõhöz kb 6órát kell hozzáadni és az a mi idõzónánknak megfelelõ lesz ;D
edit: szal ez a lényege, hogy itt jelölöd a módosítást?!! ;D
Posted 2003. October 16. - 14:30
igen... buszon már Én is rágódom egy ideje... AZ NAGYON OTT LENNE!

maj'Écsapámnál utánna járok a dolgoknak... :
ösmer pár embert... és általában az Õ kapcsolatai elegek voltak egy-egy verseny leszervezésére anno Orosházán... 8)
kamionosról tutira tudok... ;D
na majd informálódom...
8)
maj'Écsapámnál utánna járok a dolgoknak... :
ösmer pár embert... és általában az Õ kapcsolatai elegek voltak egy-egy verseny leszervezésére anno Orosházán... 8)
kamionosról tutira tudok... ;D
na majd informálódom...
8)
Posted 2003. October 16. - 14:26
Nekem ez a május még nagyon sci-fi, de ha megyek, és a jelenlegi körülményeim alapvetõen nem változnak, akkor egy autó részemrõl...
De ha ennyi ember jön, és mindenki hajlandó egy kis pízt áldozni rá elõre, szervezhetünk buszt! Az mekkora királyság lenne!
De ha ennyi ember jön, és mindenki hajlandó egy kis pízt áldozni rá elõre, szervezhetünk buszt! Az mekkora királyság lenne!
Posted 2003. October 16. - 11:29
editet most hagyom...
szóval a Slovensky Raj túrhán megpróbáljuk elsõ körben azt oldani, hogy mindenki autóval jöjjön, azaz 4-5koppperótó...
Balibáról tudom, hogy a kombi aszfaltcirkálóval gyön, de azt is tudom, hogy amint írta is Õ negyed magával képviselteti majd magát, ami azt jelenti, hogy max még 1 fõt tud bevállalni...
Ki tud még avtófal gyönni?
szóval a Slovensky Raj túrhán megpróbáljuk elsõ körben azt oldani, hogy mindenki autóval jöjjön, azaz 4-5koppperótó...
Balibáról tudom, hogy a kombi aszfaltcirkálóval gyön, de azt is tudom, hogy amint írta is Õ negyed magával képviselteti majd magát, ami azt jelenti, hogy max még 1 fõt tud bevállalni...
Ki tud még avtófal gyönni?
vendég_Charon_*
Posted 2003. October 16. - 11:28
vendég_Charon_*
Para:
Nagyon koncentrálok. Olyan 10-15 centit azért szeretnék.
Vagy olyat kérsz, hogy Gyöngyösrõl ki se jussunk?
Bocs kígyó, hogy csúfoltalak, amiért nincs lábad.
Felejtsük el, és kezet rá, ok? (kopirájt báj Jorus)
Nagyon koncentrálok. Olyan 10-15 centit azért szeretnék.
Vagy olyat kérsz, hogy Gyöngyösrõl ki se jussunk?
Bocs kígyó, hogy csúfoltalak, amiért nincs lábad.
Felejtsük el, és kezet rá, ok? (kopirájt báj Jorus)
Posted 2003. October 16. - 11:25
Te Charon.... mennyire vagy munkában? :
;D már csak az épp havazásba burkolódzó Mátraszentimrét nézem, és a vasárnapon gondolkom... :
;D
hó rulez... ;D ;D ;D ;D ;D bazzzzdekirály lesz a szén-patak vgye hóban... áááááÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!! ;D
"Hol a f*szomba van a hamutartó, elnyomom a falon bazzeg"
(a Zeppelin utolsó kapitánya)
;D
tegnap elõkerültek a bazzeg remek mûvek, és vagy fél órán keresztül röhögtem... ;D
hó rulez... ;D ;D ;D ;D ;D bazzzzdekirály lesz a szén-patak vgye hóban... áááááÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!! ;D
"Hol a f*szomba van a hamutartó, elnyomom a falon bazzeg"
(a Zeppelin utolsó kapitánya)
;D
tegnap elõkerültek a bazzeg remek mûvek, és vagy fél órán keresztül röhögtem... ;D
vendég_Charon_*
Posted 2003. October 16. - 11:21
vendég_Charon_*
Ha jól emléxem lor barátnõje "edit"... :
;D
Õ kezdte az egész utólagos szerkesztgetõs bizgerét... 8)
egyéb:
Nem lesz semmi ez a Tátraturha. Ennyi embert át sem engednek a határon - azt hiszik emigrálunk...
Az utazást hogyan lehet megoldani? Megy mindenki autóval 4-5 személy per kocsi?
Õ kezdte az egész utólagos szerkesztgetõs bizgerét... 8)
egyéb:
Nem lesz semmi ez a Tátraturha. Ennyi embert át sem engednek a határon - azt hiszik emigrálunk...
Az utazást hogyan lehet megoldani? Megy mindenki autóval 4-5 személy per kocsi?
Posted 2003. October 16. - 11:15
elõ a naptárakkal, tessék pirossal bekarikázni a májust, és lefixálni magunkkal, rokonokkal, ismerõsökkel, kutyával, macskával és fõleg pénztárcánkkal, hogy slovenskí raj túrha 8)
állati lenne, ha két házat(cca24fõ) megtudnánk teljesen tölteni... ;D
edited (Õ a közös call-girlje a beavatott fórumozóknak :
apropó... ki is kocsival ki is nem?
:
Posted 2003. October 16. - 11:12
Posted 2003. October 16. - 11:04
;D ;D ;D Hehe, ezen én is gondolkodtam egy ideig, amig rá nem jöttem, hogy mindenféle idézetekkel kapcsolatosn.
Posted 2003. October 16. - 10:18
Posted 2003. October 16. - 10:13
no ma kimosom végre a hátizsákot Kozma60 után.. elpunnyadtam kicsit.. pedig ma akartam menni outi edzésre csak nem lesz kész a hátsókerék :'(
kaja lessz... Nati a megmondhatója mennyi szokott nálam lenni
meg végre felavathatom igazán élesben a télidzsekimet
azon gondolkodtma hogy elég lesz a termogatyó vagy vigyem a vízálló nadrágot is?
edit: ja és én voltam aki hirtelen felindulásból kitakarítottam... szúrta a szemem az a dupla post
ugye nem baj Charon :-*
kaja lessz... Nati a megmondhatója mennyi szokott nálam lenni
meg végre felavathatom igazán élesben a télidzsekimet
azon gondolkodtma hogy elég lesz a termogatyó vagy vigyem a vízálló nadrágot is?
edit: ja és én voltam aki hirtelen felindulásból kitakarítottam... szúrta a szemem az a dupla post
ugye nem baj Charon :-*
Posted 2003. October 16. - 09:52
Para: jó választás az a lánc hidd el! Mennyi volt?
Néztem értékeléseket és jobbat kapott mint a PC59 és azthiszem sokkal jobbat majdnem mind1ik sh1mano láncnál ;D
Ui.: Privben küld el lécci a számodat, mert otthonhagytam a telcsimet és abban van benne ;D ;D
Néztem értékeléseket és jobbat kapott mint a PC59 és azthiszem sokkal jobbat majdnem mind1ik sh1mano láncnál ;D
Ui.: Privben küld el lécci a számodat, mert otthonhagytam a telcsimet és abban van benne ;D ;D
Posted 2003. October 16. - 09:39
idõjárás archív:
www.matrahegy.hu
csapadék egyébként a héten sem Kékes-tetõn, sem Mátraszentimrén nem volt...mai napig... ma reggel viszont 9órakkor havazott Mátraszentimrén!
Átlag hõmérséklet reggel és estefele 0-2°C fok!!!
mivel melegedést nem jósoltak, szvsz ilyenre kell számítani vasárnapra is...
:
éef::
www.matrahegy.hu
csapadék egyébként a héten sem Kékes-tetõn, sem Mátraszentimrén nem volt...mai napig... ma reggel viszont 9órakkor havazott Mátraszentimrén!
Átlag hõmérséklet reggel és estefele 0-2°C fok!!!
mivel melegedést nem jósoltak, szvsz ilyenre kell számítani vasárnapra is...
:
Posted 2003. October 16. - 09:31
köfff...de még nem szándékozom kb 3-4000kmig cserélni... 
edited:
;D hja... ha véletlen ott maradnánk az erdõben... 8)
idõjárásilag elszórtan esõt mond, 5-7fokokkal, SZÉLLEL...
edited:
;D hja... ha véletlen ott maradnánk az erdõben... 8)
idõjárásilag elszórtan esõt mond, 5-7fokokkal, SZÉLLEL...

Sign In
Create Account
This topic is locked
Back to top