Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

Bringás lányok márpedig vannak...
Started by
findli
, 2002. March 05. 23:17
Posted 2003. November 19. - 14:31

Posted 2003. November 19. - 14:22

És IGEN! Ors segítségével megszületett a tár-ban az én lapom is: http://kep.tar.hu/era23 (Még egyenlõre a Seti vezette katlanos képeim vannak csak fenn, de gyártom a képeket ezerrel. 8)
Posted 2003. November 19. - 14:05

na én is megyek haza úgyhogy nem tekerek... viszont elhozom végre a telómat 
és jövõre MegaZúzááááááás... ;D
én idén már csak néhány kmgyûjtõ országúti tekerést tervezek (végre felújult az outim
) az ilyen kellemes napos és meleg napokon mint a mai is (kár hogy 4tõl zht írok), egyéként pedig spinninggel pótolom az elvesztett kilómétereket és a kimaradt esztétikai élményeket ;D 8)
milyen jó is a hátsó sorban
ha minden jól megy akkor már csak pár hétig nézelõdhetek szabadon, de még nem mondtam semmit :-X

és jövõre MegaZúzááááááás... ;D
én idén már csak néhány kmgyûjtõ országúti tekerést tervezek (végre felújult az outim

milyen jó is a hátsó sorban

ha minden jól megy akkor már csak pár hétig nézelõdhetek szabadon, de még nem mondtam semmit :-X
Posted 2003. November 19. - 13:57

vendég_Charon_*
Posted 2003. November 19. - 13:46

Posted 2003. November 19. - 12:27

Felmásztak a képek.
Köf Para.
CDn itt figyel a teljes kollekció, 50 ill 70 képpel. Sajnos a legtöbb nem lesz jobb nagyobb felbontásban sem, sok az életlen és/vagy bemozdult, vagy éppen párás kép, de azért van egy-két jó kép is.
Holnap mikor jársz a Deákon?
Köf Para.
CDn itt figyel a teljes kollekció, 50 ill 70 képpel. Sajnos a legtöbb nem lesz jobb nagyobb felbontásban sem, sok az életlen és/vagy bemozdult, vagy éppen párás kép, de azért van egy-két jó kép is.
Holnap mikor jársz a Deákon?
Posted 2003. November 19. - 11:52

Posted 2003. November 19. - 11:45

Mellon: ezeket a katlanos és bakonyos fotókat nagyban, oridzsi felbontásban nem kaphatném kölcsön egy szidin?
pölö a héten vmikor ütközhetnénk... :
péef
pölö a héten vmikor ütközhetnénk... :

péef
Posted 2003. November 19. - 11:41

Katlanos képek 25 kép
Bakony 33 kép
1024*768ban raktam fel a képeket.
Úgy látom a tar már ebben a méretben sem csinál kis képeket belõlük, csak ha 640x480ban kerülnek fel...
Bakony 33 kép
1024*768ban raktam fel a képeket.
Úgy látom a tar már ebben a méretben sem csinál kis képeket belõlük, csak ha 640x480ban kerülnek fel...

Posted 2003. November 19. - 11:31

hjaaaa...
értem... no, akkor majd addig eldöntöm... meg jó lenne tudni egy talaj állapot jelentést
8)
értem... no, akkor majd addig eldöntöm... meg jó lenne tudni egy talaj állapot jelentést

8)
Posted 2003. November 19. - 11:29

A csillaghullásból annyi lett, hogy reggel 4-kor kinéztem az ablakon, néhol láttam csillagokat, de mind egyhelyben volt, aztán Thommey-val értekeztem, nálla rosszabb volt a kilátás, hát visszabujtunk ágyikóinkba. Azért kinéztem még 5-kor, fél 6-kor, fél 7-kor meg már világos volt és egyébként is folyamatosan csak ezt a ködös szmogos rózsaszín szutymákot lehetett látni az égen. >
Hát ennyit a csillaghullásról. :'( De azt mondták lesz megint egy hónap múlva. :

Posted 2003. November 19. - 09:57

Hát arról volt szó Para, hogy a Pilisbe jössz velünk túrázni, de ha a HHH minden vágyad
akkor mi nem megyünk arra. Már nagyon szeretnék egy jót tekerni, egy hosszabbat, úgyhogy a HHH-ra most nincs kedvem menni. De szerintem biztos lesz valaki, aki meg szivesen katlanozik veled!

Posted 2003. November 19. - 09:53

ööö.. ahol a múlthétvégén voltatok... vhol NOrmafa környékén? :
vagy most mi van? és mit keresek Én itt??
:-\

:-\
Posted 2003. November 19. - 09:52

Thommey, Era: kiment végül valaki?
Elég borult volt az ég, amikor én felkeltem
Lehetett látni valamit?
Katlan a Seti féle túrán volt. Hûvösvölgynél a Nagyrét felett, és a HHHn, a motorcross pályán vannak (ez utóbbi ragados anyagos, használhatatlan volt most, a másik tök jó volt, kösz Seti, hogy megmutattad nekünk
)
Ma végre behoztam a képeket, valamikor megpróbálom felrakni a kiválogatott képeket. (kb 25 bakonyi és 30 katlanos)
Gabi: Le kell szorítani az útról, akkor biztosan észervesz ;D
Elég borult volt az ég, amikor én felkeltem

Lehetett látni valamit?
Katlan a Seti féle túrán volt. Hûvösvölgynél a Nagyrét felett, és a HHHn, a motorcross pályán vannak (ez utóbbi ragados anyagos, használhatatlan volt most, a másik tök jó volt, kösz Seti, hogy megmutattad nekünk

Ma végre behoztam a képeket, valamikor megpróbálom felrakni a kiválogatott képeket. (kb 25 bakonyi és 30 katlanos)
Gabi: Le kell szorítani az útról, akkor biztosan észervesz ;D
Posted 2003. November 19. - 09:29

7végén mentek tekerni ... de jó nektek ... én is akarok!! 
Majd itthon tekerek 1et ... bár az nem lesz ugyanaz ... :-\

Majd itthon tekerek 1et ... bár az nem lesz ugyanaz ... :-\
Posted 2003. November 19. - 09:20

Milyen katlanokra gondolsz Para? :
Ja, az elõrejelzést csak péntek este fogom tudni mondani, mert csak pénteken tudok elszabadulni a Pilisbe.
A meteorokat én is figyeltem egy kicsit az erkélyrõl, s reménykedtem, hogy hátha látok valamit a felhõk széthasadt résén. De nem. Viszont álmodtam róluk: furcsák voltak, nagyok, és lassan mentek az égen - akár valami UFók! ;D

Ja, az elõrejelzést csak péntek este fogom tudni mondani, mert csak pénteken tudok elszabadulni a Pilisbe.
A meteorokat én is figyeltem egy kicsit az erkélyrõl, s reménykedtem, hogy hátha látok valamit a felhõk széthasadt résén. De nem. Viszont álmodtam róluk: furcsák voltak, nagyok, és lassan mentek az égen - akár valami UFók! ;D
Posted 2003. November 19. - 09:10

na facántosan elfelejtettem reggelre a meteorokat :-/ kicsit szanaszét vagyok... na mind1...
vasárnaphoz: katlanok fele mennénk? vagy most hogy is lesz?
péef voltam
vasárnaphoz: katlanok fele mennénk? vagy most hogy is lesz?
péef voltam
Posted 2003. November 18. - 22:18

;D ;D És beintett neked Gabi? Mert lehet, hogy nem ismert meg, de elege lett a dudálásból?
Jenõ, tényleg nagyon boldog névnapot! Füled érjen bokáig? Vagy ilyenkor nem ezt kivánják? Akkor más érjen bokáig. :-*
Thy, én nem csatlakozom hozzád mégse, mert inkább kialszom magam. Pedig de nézném! Kivánom, hogy minél több csillagot láss!
Era: Thy-nál lesz holnap a cd-d!
Jenõ, tényleg nagyon boldog névnapot! Füled érjen bokáig? Vagy ilyenkor nem ezt kivánják? Akkor más érjen bokáig. :-*
Thy, én nem csatlakozom hozzád mégse, mert inkább kialszom magam. Pedig de nézném! Kivánom, hogy minél több csillagot láss!
Era: Thy-nál lesz holnap a cd-d!
Posted 2003. November 18. - 22:00

'Jenõ!
Tõlem is boldog névnapot!
Még egy dolog: PIXEL mai résztekerése. Andrássy út, (nem a kerékpársávon, hanem az autók között) majd Lánchíd, ahol már nem tudtam követni. Én ugyanis autóval voltam. Még rá is dudáltam, de nem ismert meg valószínûleg.
PIXEL!
Én voltam a kék Golfos, csak üdvözöltelek. ;D
Tõlem is boldog névnapot!

Még egy dolog: PIXEL mai résztekerése. Andrássy út, (nem a kerékpársávon, hanem az autók között) majd Lánchíd, ahol már nem tudtam követni. Én ugyanis autóval voltam. Még rá is dudáltam, de nem ismert meg valószínûleg.
PIXEL!
Én voltam a kék Golfos, csak üdvözöltelek. ;D
Posted 2003. November 18. - 17:55

Csak annyit szeretnék, hogy:
Boldog névnapot 'Jenõnek!!!
:![]()
Istenem! Ezt a sok drága embert, aki mind itt van4

Bele sem merek gondolni, akkor mi mindent kapnék tõletek, ha télleg Jenõ lennék ;D ;D :