Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Bringás lányok márpedig vannak...

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
9815 hozzászólás a témában

szammer

szammer

törzsvendég

• fórumtag
  • 878 hozzászólás
Nagyon cool...De ha a fórum leég akkor... :'(

kergeeger

kergeeger

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.133 hozzászólás
sokaknak a pénteki nap lesz az utolsó munkanap az idén úgyhogy ezúton kívánok (most nem teszkógazdaságos...)

kellemes karácsonyi ünnepeket & boldog és sikerekben gazdag új esztendõt !

minden kedves fórumlakónak és hozzátartozójának , szobatársának , szomszédjának , bejárónõjének , a sarki trafikosnak , barátjának , ellenségének stb stb písz mindörökké! legyetek jók az új évben és tartsátok szem elõtt : a dátumon kívül semmi nem változik és az idén is péntektizenharmadikára esik szilveszter!

bye kergeegér

Feltöltött képFeltöltött képFeltöltött kép

Feltöltött képFeltöltött képFeltöltött kép

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
Serviceman, ;D no problem!

szammer

szammer

törzsvendég

• fórumtag
  • 878 hozzászólás
Serviceman:
Mi van Grétcsi ? tanár bácsi babérjaira akarsz törni?
Hogy ne legyen off hol vannak a csajok? ;)
szammer

Serviceman

Serviceman

törzsvendég

• fórumtag
  • 256 hozzászólás
Viszont kétszer írtam, hogy "viszont", így sikerület szóismétlésbe keverednem. :D

Serviceman

Serviceman

törzsvendég

• fórumtag
  • 256 hozzászólás
Igen, miután "elküldtem" hozzászólásomat, nekem is leesett, hogy biztosan olvastad. Sajna, mivel késõn jöttem rá, jól leégettem magam... :'(
Viszont így legalább kiderült, nem csak én olvastam el mind az öt részt. Kétszer. Oda-vissza.
Pesze hiába, a vogonok mindent elcsesztek. ;)
Viszont legalább tudjuk, hogy Elvis él, és persze azt is, hogy közel sem mi vagyunk a leginteligensebbek. ;D

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
Servicemen, köszi, már sokat olvastam, én csak a végsõ nagy kérdésrõl beszéltem itten, ami, no valljuk be, az 5. könyv elolvasása után is kissé zavaros. ;D

Serviceman

Serviceman

törzsvendég

• fórumtag
  • 256 hozzászólás
Lenswer: 42 a válasz az Élet, a Világmindenség meg minden kérdésre.

Douglas Adams: Galaxis Útikalauz stopposoknak
A világ egyetlen ötrészes trilógiája.

Don't panic!!!

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7.001 hozzászólás
tsak sikerült még feljutnom ide... szívok még egy kis fórum levegõt, aztán merülök... :)

:-* :-* :-* :-* a csajoknak...

amúgy meg:
Feltöltött kép

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7.001 hozzászólás

Mi meg a te kedves dörmögéseid nélkül? :'(

;D :-*

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
Mi meg a te kedves dörmögéseid nélkül? :'( Hát arra való a Karácsony hogy szétválassza a jóbarátokat?

Hori: No igen, de mi a Végsõ Nagy Kérdés? ;D

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7.001 hozzászólás
Te HORI!

Most látom az aláírásod... Ez a Jó szerencsét tudatos, tehát van/volt bányász/barlangász ismerettséged/kapcsolatod, vagy csak jött... ::)

A végsõ válasz egyértelmû volt ;D

péef

Ma még uszkve délig vagyok :( aztán kb2hét NETcsend :( hogy fogom kibírni Nélkületek? :-\

HORI

HORI

vendég

• fórumtag
  • 83 hozzászólás
Ritka hozzászólásaim közé had szúrjam be, hogy aki már nem sokáig lesz itt idén, az is tudja, hogy kellemes ünnepeket és boldog új évet kívánok neki!!

Üdv: Hori

eric

eric

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.147 hozzászólás
Basszus itt nem esett annyi hó hogy megmaradjon. Pedig délután úgy szakadt hogy egyszerûen gyönyörû volt nézni! :'( (inkább kifelé nézegetek az ablakon mint a logaritmikus egyenleteket ábrázoló táblát az osztályban ;D)

tmls

tmls

vendég

• fórumtag
  • 227 hozzászólás
Veszprém megyében 12cmes hó esett csak ma! Lehet, hogy mégis fehér karácsonyunk lesz? Remélem megmarad, mert nincs annál jobb, mikor szilveszer este hóesésben lehet bicajozni.
Szögesgumi project has started at last.

kahlesz

kahlesz

törzsvendég

• fórumtag
  • 369 hozzászólás
Gondolok én mindenre, csak nem tehetem. :P
Egyébként hétvégén is, és akár még hétfõn is tekerhetünk egyet.
Lensz: Én tavaly szilveszterkor jártam úgyan így. Az egész januárom gyökérkezeléssel ment el. :'(
Azért fájdalommentes gyógyulgatást kívánok neked.
[font=Verdana][glow=red,2,300]Mindenkinek Kellemes ünnepeket kívánok, és élményekben gazgad új esztendõõõõt![/glow][/font]

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
Para, mi is neked hasonló jókat kivánunk! Igazán aranyos ez a kis "kártya"! :)

Hát igen, még lehetne a jövõ héten csinálni egy havas túrát. Én benne vagyok, ha ti is. Ma kihúzták végre a sok fájdalmat okozó gyökeret, és ezen a héten a fog remélhetõleg megnyugszik. Akkor jövõ héten mehetnénk valamerre!
Ki-mit gondol?

sopron

sopron

törzsvendég

• fórumtag
  • 433 hozzászólás
Hát, a leírtak alapján bánom is meg nem is, hogy nem lehettem ott veletek. Nem bánom, mert a jelek szerint nagyon hideg volt, és ugye azt az én térdem huzamosabb ideig nem bírja, viszont az éjjeli, tekerés, zúzós ösvények, ismételten szuper társaság meg nagyon kedvemre való lett volna.
Meg hát valamikor azért mégiscsak össze kellett dobnom a pedagógiai szakdolgozatomat, és erre nem volt alkalmasabb idõpont, mint a beadás elõtti nap, azaz 14. ;D
Én még leszek idén párszor netközelben, de azért elõre is mindenkinek kellemes ünnepeket.

Kérdés: tud valaki használható infót a Január 1. HHH-i versenyrõl?

ors

ors

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.533 hozzászólás
:D hopp attól a képeslaptól kicsit szétugrott a képernyõm :D de naggggyon jó ;D

NEKTEK is és MINDENKINEK Boldog Ünnepeket ,Nagy Zabálásokat, Havas Tekeréseket ... :-* :-* :-*

Parabá' ha már idén nem vagy akkor mél vagy irc

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7.001 hozzászólás
Mivel szerdán(holnap) délben leszek feltehetõleg utoljára idén NET közelben, így had' nyújtsam át eme kis virtualiti kártyácskát MIndenkinek, és had' kívánjak csak a lapocskát ismételve
MINDENKINEK NAGYON BOLDOG ÉS KELLEMES ÜNNEPEKET A JÖVÕ ÉVRE PEDIG MÉG TÖBB KILÓMÉTERT ÉS NEVETÉST! :) :-* :-* :-*

http://kep.tar.hu/pa.../pic4013921.jpg