Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Bringás lányok márpedig vannak...

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
9815 replies to this topic

Lovas_Gabi

Lovas_Gabi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,725 posts
Nem muszály, csak kötelezõ! ;D ;)
Debrecen nincs olyan messze Miskolctól!

ors

ors

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,533 posts
Ó Don ezt most muszáj volt :P ::)
már megint rá kel jönnöm, hogy rossz lakóhelyt választottam ;D

Ano üdv újra itthon ;)

Lovas_Gabi

Lovas_Gabi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,725 posts

Tegnap tekertem egy jót. Jó havasat!
Hála az egész napos havazásnak, kifejezetten ideális terep fogadott Miskolcról kiérve.
Miskolc-Bükk-Szentlászló-Bükk-Szentkereszt- Száraz szinva- Lillafüred- Miskolc útvonalon igazi téli tekerés volt. A Városban az utak sózottak, de Bükk-Szentlászló-Bükk-Szentkereszt között még csak érdesítve sincs a burkolat. Bükk-Szentlászlóra felérve felhívtam Parát. ;D ;D Jeleztem, hogy milyen a pálya és mentem tovább. Letaposott havon, a hó alatt tükör jégen lehetett menni fölfelé. Edzésnek jó volt a 28.-i Hór völgy, itt már szinte meg sem éreztem a jeges részt. Nem úgy, mint az egyik autós, aki elég bátran jött velem szemben. Leálltam oldalra, intettem neki, hogy lassan, de õ csak visszaintegetett. Nem sokkal késõbb ismerõs lemezhangokat hallottam! Szerintem akkor csúszott neki a korlátnak. Bükk-Szentkereszten már érdesített aszfalton lehetett nyomni fölfelé, majd jött a Száraz-szinva lefelé. Itt egy erdészeti autó megcsinálta a nyomot, lehetett menni lefelé elég jól. Néhány nagyobb kõ okozott meglepetést, de "kimozogta" ! ;)
Leérve a mûútra már érezhetõ volt a tél hatása a Lada buzikra! >:( >:( Ezerrel keresztben, mint az állat közlekednek, nem nézve, hogy jön-e valaki szembõl?
A kanyarok tükörre csúszkálva elég érdekes vonalvezetésû keréknyomok, néhol lámpatörmelék.
Rám sötétedett és a hõmérséklet drasztikusan csökkent. Az AT-100 hõmérõje -5 fokot mutatott, amit én legalább -20-nak éreztem lefelé. A teljes táv 58 km háztól házig, volt benne szint is rendesen.
Aki szereti a téli csúszkálós-havas tekerést, itt a lehetõség, a Bükk útjait végre hó borítja, jókat lehet túrázni, bohóckodni.

Ano

Ano

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,653 posts
  • LocationCsömör
Na halihó mindenkinek, én is itten vagyok újra ... utólag Kellemes Karácsonyt és BÚÉK mindenkinek!!

Sajna az ünnepek elötti napokban nagyon el voltam havazva (sajna munkával és egyéb kötelességekkel :( ) ... lakásfelújítás, költözésbe segítés plusz mindenkinek éppen ünnepek elött halt be a PC-je és nem gyõztem rohangálni ... ráadásul annyira tulcsordult a digitális pufferem ;D a sok PC-tõl, hogy rá sem bírtam nézni az otthoni gépemre, csak néha a leveleket ellenõriztem!! ;D ;D

De mostmár itt vagyok és figyelek és kommentezek ... remélem sokak örömére!! ;D

Mellon

Mellon

törzsvendég

• fórumtag
  • 697 posts
BUÉK mindenkinek!
én is készítetem képeket a szilveszteri muriról

"Easy right" gyerekek! 8) ;D

ors

ors

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,533 posts
...s Pix óta tudjuk, nincsen ital jéger nélkül ;D

na, felraktam egy pár képet a galériába

PiGonE

PiGonE

törzsvendég

• fórumtag
  • 316 posts
Sziasztok!

Szintén BÚÉK mindenkinek, Kerge, köszi a remek szervezést, nagyon jól éreztük magunkat (személy szerint maradtam volna, láttam, maradt még söranyag... |-)) ).
A képeket pedig remélem, miharabb láthatjuk, már elõre rettegek.... B-}))

Holnap asszem' megcsinálom a 4 hetes defektemet.... ;-))) Aztán meg hajrá Orosháza! :)))

Üdv mindenkinek:

Pigi

Nagyon bulldog új évet Mindenkinek!
túléltük a szilvesztert Pigone és Csubee barátommal. Hatalmas bulit csináltunk. Mindenki jól érezte magát. Abból gondolom ,hogy Csubeeval reggel 7-kor még énekeltünk ::) :-X 8)
Elsején estefelé amikor felébredtem az ágyban ...azt vettem észre ,hogy a barátnõm bottal piszkál ,hogy megmaradok-e 8)
Pigone és Csubee még nem adott életjelt ;)
Fotók hamarosan elérhetõek (természetesen az érintettek elõzetes hozzájárulásával) ;)

Lovas_Gabi

Lovas_Gabi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,725 posts
Vannak képek a galériában! :D

http://www.bikemag.h...

ors

ors

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,533 posts
Kerge : FOTÓKAT ;D Frenetik buli lehetett :D

Még1x BUÉK mindenkinek !

részünkrõl is megvolt a szilveszteri parti , .... WALL RIDE rlz ;D ;D ;D
és csak annyit szeretnék mondani, hogy örülök hogy Veletek kezdhettem az Új évet :-* :-* :-* :-*

egyebet nem tudok mondani ..kérem kapcsolja ki ;D

Prefi

Prefi

törzsvendég

• fórumtag
  • 802 posts
voltam ma igazi télben

http://kep.tar.hu/sz...ml?aid=27618715

Magas-Tátra, ó-(+új)-tátrafüred
elmentünk egyet sétálni :D

kergeeger

kergeeger

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,133 posts
Nagyon bulldog új évet Mindenkinek!
túléltük a szilvesztert Pigone és Csubee barátommal. Hatalmas bulit csináltunk. Mindenki jól érezte magát. Abból gondolom ,hogy Csubeeval reggel 7-kor még énekeltünk ::) :-X 8)
Elsején estefelé amikor felébredtem az ágyban ...azt vettem észre ,hogy a barátnõm bottal piszkál ,hogy megmaradok-e 8)
Pigone és Csubee még nem adott életjelt ;)
Fotók hamarosan elérhetõek (természetesen az érintettek elõzetes hozzájárulásával) ;)

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6,344 posts
Nyugi nem csak a Hór völgy.Mályinka felõl mentem fel a betonon.A mária forrástól már gáz, de az igazi a Bánkút szilvásvárad volt a sárga jelzésen.elõször tükörjég, aztán a vártól mály avar+botok kövek (ez a dh pálya útvonala)fuck v-fék:(((((
Üdv:Thy

kahlesz

kahlesz

törzsvendég

• fórumtag
  • 369 posts
Tudom nem biciklis téma, de holnap mennék korizni egyet. Ha valakinek van kedve, akkor hivjon fel, vagy irjon privit!
Amúgy meg: BUÉK!

Lovas_Gabi

Lovas_Gabi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,725 posts
Tegnap vezetéstechnikai továbbképzésen voltam a Hór völgyben!
Természetesen keróval és Conti Traction pro gumival.
Az elsõ 100 méterben feküdtem gyorsan egyet, majd fél órán belül még kettõt. Hiába no a jégen nincs megállás! Lassan rájöttem a mikéntre, de a féket nyugodtan leszerelhettem volna a géprõl! csak a baj volt vele! Érdekes, hogy lefelé sokkal nehezebb volt menni, mint fölfelé.
Majdnem a Suba lyuk barlangnál futottam össze a KT 2.0-ról néhány bringással, akik szintén erre jöttek, csak visszafelé. (elõre megbeszéltük, hogy találkozunk valahol)
Volt, amikor nyugodtan, óvatosan tekertem fölfelé aztán a hátam mögött iszonyat csörömpölés. Valaki feküdt. Volt olyan társunk, aki azt mondta, 5 után már nem számolta a bukásokat.
Szerencsére komoly baj senkivel sem történt, csak a derültség volt nagy.
Ide már csak a szöges gumi alkalmas, de aki bátor és szeretné kipróbálni, csak javasolni tudom!
A Hór völgyet kb 85%-ban tükörjég borítja.

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6,344 posts
Én is mindenkinek utólag is Kellemes Karácsonyi ünnepeket,és elõre is Boldog Új Évet szeretnék kívánni.Sajna alig leszek netközelben,de csak jan.5.-ig aztán jaj nektek:)
Üdv:Thy

Tyito

Tyito

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,067 posts
Boldok Karácsonyt És Új Évet Mindenkinek!

Ha valakit érdekelhetne egy kis buli, Szászvárott (Mecsek) szervezkedik a nép egy kis beszélgetõs, hóban - hógolyózós, kerózós (a szállás utcája végén van a domb), sétálós, rakétázós- szilveszteri bulival.

Szivesen látunk bárkit!

Üdv.: Tyito

eric

eric

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,147 posts
Kellemes Ünnepeket mindenkinet! Remélem mindenkinek XTR-X.0 (szubjektív) alkatrészek lesznek a fa alatt! ;D

Prefi

Prefi

törzsvendég

• fórumtag
  • 802 posts
Helóca!

Nagyon Boldog Karácsonyt kívánok az összes bringás lánynak és fiúnak, és eredményekben, biciklizésben, szeretetben gazdag újévet!

Prefi

edit: még élek, csak nem nagyon van idõm fórumozni

Ranger

Ranger

törzsvendég

• fórumtag
  • 748 posts
Sziasztok!

nem vagyok ennek a topiknak rendszeres látogatója, de azt tudom, hogy ha ide írok, akkor gyakorlatilag mindenhova írok, mert a lányok jóvoltából ez itt fórumona közösségi topik...
Szóval szeretnék csatlakozni a kívángatókhoz és kellems, boldog, szeretetteljes ünnepeket kívánni minannyiótoknak, valamint sikeres újévet annak reményében, hogy jövõre minél több maratonon találkozunk majd minél többen!

Üdv: Bagi.

tmls

tmls

vendég

• fórumtag
  • 227 posts
:o :o :o
nem semmi teljesítmény, gratulálok

Boldog karácsonyt és kellemes, km-ekben gazdag boldog újévet kívánok mindenkinek!