Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

Bringás lányok márpedig vannak...
Started by
findli
, 2002. March 05. 23:17
Posted 2004. January 10. - 15:05

Posted 2004. January 10. - 14:46

Ano: Ok, nem rábeszélni akartalak egyikre sem (részesedést egyikért sem kapok:P), csak kérdezted, én meg megpróbáltam válaszolni... amúgy sztem elégedett leszel az Olanggal is!!
Péef: pontosan!... (bár a 10et sokallom..)
Péef: pontosan!... (bár a 10et sokallom..)
Posted 2004. January 10. - 14:42

Brúsz magyarázatához még annyit fûznék, hogy a GARMONT név plussz 10e, míg az OLANG mondjuk 1e :-\
sajna...
sajna...
Posted 2004. January 10. - 14:40

Bruce: thx a magyarázatott, de aszem mivel én nem leszek 1 megszállott túrázó (legalábbis gyalogosan) így nekem bõven meg fog felelni az olcsóbbik 

Posted 2004. January 10. - 14:28

Para: ez az Olang árban sokkal szimpibb!!! Mennyivel "tud" kevesebbet mint a másik?? Valami info nem található (kép, anyag stb felsorolása) a neten véletlenül, persze mind2rõl?? :
![]()
Jah egyébként thx
Nem akarok okostojáskodni... de lehet, h. mégis ez fog sikerülni:))
Szóval én úgy tapasztaltam, hogy a bakancsoknál is, hasonlóan a bringákhoz, az árral egyenesen arányos a teljesítmény. Különbség pl a Para által említett két cipõ között, hogy pl a Garmont gore-tex-es, ez ugye elég márkás anyag... akkor még eltérés lehet a talp-anag között is. A garmont rendszerint Vibram talpos (megint plusz pár ezer ft), az Olang meg szinte mindegyik cipõjét a saját készítésû talpával szereli. Ezenkívül az illesztések is eltérhetnek stb...
Szóval ilyesmikben tér el ez a két cipõ

(nekem is Olangom (sappada tex asszem) van... amit furcsállok benne, hogy ugyanolyan talppal készítették ezt a mondellt, mint amilyennel árulják a félcipõs változatát is... a sziklákon (MT, Júliai-alpok) kicsit puhának tûnt a talpa... - ez viszont jól jöhet bármely hazai hegységben...)
edit:
www.garmont.com
www.olang.it
edit:
a garmont weboldalán megtaláltam a Horizont cipellõt.. ha jól látom nem Vibram talpas... ettõl függetlenül "komolyabbnak" néz ki, mint az Olang..
Posted 2004. January 10. - 14:13

Kex: Rutinról szó sincs, ebben a szezonban még nem csúsztam, az elõzõben meg nem volt autóm.
Szlovákiában még nem síeltem, holnap meglátom mi a helyzet. (ha visszajöttem megbeszéljük)
Jupppiiii megyek selni holnap
;D ;D ;D
A transzoprthoz nálam a síléctartó vagy box hiányzik, most sikerült egy tárasághoz csatlakozni akiknél van, (az autó még nem eldöntött kérdés.)
Jövõ hétvége még nyitott kérdés, sajnos Szlovákia is egyre drágább, a FT leértékelõdött az Sk meg fel az EUR-hoz képest, + kint emelkedett az ÁFA, az áram, szóval lassan Ausztria vonzóbb lesz, mert ott azért jobb a minõség...
Okt 23. án amikor kint voltunk 6.20Ft volt 1Sk, most 6.70 körül, és az árak SKban is elemkedtek, úgyhogy akár +20% is lehet a drágulás forintban.
Jó túrázást, szánkózást, tekerést minedenkinek!
:-*
Szlovákiában még nem síeltem, holnap meglátom mi a helyzet. (ha visszajöttem megbeszéljük)
Jupppiiii megyek selni holnap

A transzoprthoz nálam a síléctartó vagy box hiányzik, most sikerült egy tárasághoz csatlakozni akiknél van, (az autó még nem eldöntött kérdés.)
Jövõ hétvége még nyitott kérdés, sajnos Szlovákia is egyre drágább, a FT leértékelõdött az Sk meg fel az EUR-hoz képest, + kint emelkedett az ÁFA, az áram, szóval lassan Ausztria vonzóbb lesz, mert ott azért jobb a minõség...
Okt 23. án amikor kint voltunk 6.20Ft volt 1Sk, most 6.70 körül, és az árak SKban is elemkedtek, úgyhogy akár +20% is lehet a drágulás forintban.
Jó túrázást, szánkózást, tekerést minedenkinek!
:-*
Posted 2004. January 10. - 13:41

passsz... mindkettõ levegõzõs anyagból van, mindkettõt túrázásra ajánlják...
asszem www.mountex.hu oldal müxik... nézz szét ott...
8)
asszem www.mountex.hu oldal müxik... nézz szét ott...
8)
Posted 2004. January 10. - 13:21

Para: ez az Olang árban sokkal szimpibb!!! Mennyivel "tud" kevesebbet mint a másik?? Valami info nem található (kép, anyag stb felsorolása) a neten véletlenül, persze mind2rõl?? :
Jah egyébként thx

Jah egyébként thx

Posted 2004. January 10. - 08:54

Mellon: kedv lenne... csak idõ az amiben most Én hiányt fogok szenvedni cirka 1-2hónapig 
Ano: tegnap yo elfelejtettem:
OLANG Cortina Tex bakancs: 14.990,-
GARMONT Horizon Gtx bakancs: 29.990,-
Don: 8) ha leesett tartsátok ki február közepéig-végéig...
Thommey: jajajajnekünk most már ;D

Ano: tegnap yo elfelejtettem:
OLANG Cortina Tex bakancs: 14.990,-
GARMONT Horizon Gtx bakancs: 29.990,-
Don: 8) ha leesett tartsátok ki február közepéig-végéig...

Thommey: jajajajnekünk most már ;D
Posted 2004. January 09. - 21:31

Végre nálunk is elkezdett havazni! Remélem reggelre 100 méter hó esik és lehet menni havaskodni, meg tekeregni, meg...meg...
Ja! Thommey! Gratula a Nethez! Már igazán rádfért!
Ja! Thommey! Gratula a Nethez! Már igazán rádfért!
Posted 2004. January 09. - 21:22

Hull a hó! Gyerekek, most voltam kint egy negyed órára, fantasztikus a terep: puha, omlós hó! Nyami! Holnap marha jó lesz.
Posted 2004. January 09. - 18:45

mellon, a sielõs dolgot tekintve Nálad mi a rutin? A jövõ hétre egyik haverommal tervezünk kimenni szloviba, de még nem eldöntött a transzportáció. Gondolom kocsival szoktál kiruccanni, esetleg ha van üres hely... :
Desztinációként mik jöhetnek számításba? BAsszus már nagyon viszket a talpam egy jó kis csúszásra...

Posted 2004. January 09. - 17:25

Én meg dolgozok holnap :-\, de jó túrázást Nektek.
Vasárnap nincs kedve valakinke kiruccanni Szlovákiába síelni, havazni stb?
Akinek van kedve gyorsan kapálódzzon!
Na, senki?
Maga ott... igen maga, látom, hogy jönni akar 8)
Vasárnap nincs kedve valakinke kiruccanni Szlovákiába síelni, havazni stb?
Akinek van kedve gyorsan kapálódzzon!

Na, senki?
Maga ott... igen maga, látom, hogy jönni akar 8)
Posted 2004. January 09. - 17:20

Hali mindenkinek:)
Sajna tegnap nem tudtam menni havazni,mert a fél napomat sorbanállással töltöttem!De ami a lényeg!:
Már van végre itthon is netem
Üdv:Thy
Sajna tegnap nem tudtam menni havazni,mert a fél napomat sorbanállással töltöttem!De ami a lényeg!:
Már van végre itthon is netem
Posted 2004. January 09. - 14:07

Posted 2004. January 09. - 11:23

Evribádi! Akit érdekel egy kis havazás, holnap 9:30kor találkozunk Pixellel a fogaskerekû bejáratánál. Innen feltekerünk a HHH-reptérre, majd föl a csúcsra és be egy kis teázásra a büfébe.
Snowriderek, elõre!
Snowriderek, elõre!
Posted 2004. January 08. - 20:44

Lens: Szívesen mennék veletek de sajnos szombaton is working day lesz :'(,
de majd gondolok rátok!
Vasárnap valaki jön Gödöllõre a versenyre?
Üdv:szammer
de majd gondolok rátok!

Vasárnap valaki jön Gödöllõre a versenyre?
Üdv:szammer
Posted 2004. January 08. - 17:30

Mindenki mozog

node lesz ez még így se

Ano: nekem Meindl -em van igaz hogy ez csak egy B kategóriás pipellõ de sztem baromi kényelmes és abszolút bírja a strapát
Posted 2004. January 08. - 16:38

Okés Para. Akko nem bicajos túra lesz
. Kár. Azért mi nyáron egy hétre, meg talán tavasszal néhány napra bicajjal 8) szeretnénk menni Szlovákiába. ;D 8) 8)
Én kb. 2 hete vettem egy Sherpa márkájú bakancsot. Szerintem klassz bakancs, nekem nagyon tetszik. Azért vettem meg.
Az Overlandban vettem.

Én kb. 2 hete vettem egy Sherpa márkájú bakancsot. Szerintem klassz bakancs, nekem nagyon tetszik. Azért vettem meg.

Posted 2004. January 08. - 16:25

Hali!Ha valaki jönne ma kicsit a hóban gyalogolni akkor 6után a fogasnál.06204179348