Nesta! lehet, hogy így van. Nemtom! - ez teljesen õszinte volt. Jobb szeretem használni a fényképezõmet, minthogy ilyen leírásokat bújjak :-)
Para! Ha én ott leszek simán bevállalom! ;-) Ja persze, ha vmi reccsenne a bringán, akkor ugye a ceh felét álljátok?? :-) Vagy adjatok kölcsön egy csilirombolót arra az 1 percre ;-P
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

Bringás lányok márpedig vannak...
Started by
findli
, 2002. March 05. 23:17
Posted 2004. February 02. - 18:18

Posted 2004. February 02. - 18:02

Posted 2004. February 02. - 18:00

IGEN!!!! PIROS!!! ;D ;D ;D
AUTHOR MODUS ASL
Itt meg is nézheted:
http://www.author-hu...4/modus_asl.jpg
AUTHOR MODUS ASL
Itt meg is nézheted:
http://www.author-hu...4/modus_asl.jpg
Posted 2004. February 02. - 17:59

Üdv az AUTHOR-osok táborában!
Szerintem azért leszel jobb a lefeléken, mert a bicaj geometriája és terhelhetõsége más, jobban fogod tudni irányítani.
Mi az, hogy nem fog a fék???
Biztos?
Egyébként meg gratulálok a szerzeményhez! Sok kellemes kilométer hozzá!
Szerintem azért leszel jobb a lefeléken, mert a bicaj geometriája és terhelhetõsége más, jobban fogod tudni irányítani.
Mi az, hogy nem fog a fék???
Biztos?
Egyébként meg gratulálok a szerzeményhez! Sok kellemes kilométer hozzá!
Posted 2004. February 02. - 17:54

era: én is gratulálok az új bicódhoz! Milyen típus? Jól hallottam, hogy piros (
)?
bruce: azt hittem, hogy a korrekcióállítás vmilyen szabvány szerint történik (1/3os felbontásban +/-3ig

bruce: azt hittem, hogy a korrekcióállítás vmilyen szabvány szerint történik (1/3os felbontásban +/-3ig
Posted 2004. February 02. - 16:48

Tegnap tekertem aszfalton, vagyis inkább són!!! Sajnáltam is a szép új binyiglimet. Otthon szépen lecsutakoltam. Jó a jó idõ, de legyen száraz...
Egyébként a hóban is jó volt tekerni itt a HHH-en.
Szóval én szívesen benne lennék a hétvégi tekerésben. Aszfalt ellen talán csak annyit, hogy amíg legurultam a Fenyõgyöngyétõl a Kolosira - szétfagytam. Persze ez nem kifogás volt, mehetünk egy szép aszfaltos útvonalon is!
KGADAM: a lejtõkön azért leszek jó, mert nem jó a fékem? Sajnos ez az új nem igazán fog.
Egyébként a hóban is jó volt tekerni itt a HHH-en.
Szóval én szívesen benne lennék a hétvégi tekerésben. Aszfalt ellen talán csak annyit, hogy amíg legurultam a Fenyõgyöngyétõl a Kolosira - szétfagytam. Persze ez nem kifogás volt, mehetünk egy szép aszfaltos útvonalon is!
KGADAM: a lejtõkön azért leszek jó, mert nem jó a fékem? Sajnos ez az új nem igazán fog.
Posted 2004. February 02. - 16:45

8)
zúúúúúúzás
Posted 2004. February 02. - 16:42

Ja! Én egy másik helyre gondoltam akkor. A négy méter legkisebb fal azt hiszem egy kicsit túúúlzás lenne a masszív 80milit sem mozgó telómmal és merev hátsóval, de azért megnézném. Ugrottam már le olyanon, amirõl álmondni sem mertem volna elõtte pár hónappal és utólag kiderült, hogy teljesen simán le lehet pottyanni róla. Mindenesetre mostantól minden ilyen finomságban is benne vagyok.
Posted 2004. February 02. - 16:05

:
a bánya legkisebb fala is 4méter körüli... 90fokos... de nagyon szép 40-45fokos leérkezõvel :
szal még az sem biztos hogy Én leszek az a rájder, aki beválllalja... de az tuti: kamera ott lesz... :
de azért zúúúúúzni kéne grrrr.... ;D

szal még az sem biztos hogy Én leszek az a rájder, aki beválllalja... de az tuti: kamera ott lesz... :

de azért zúúúúúzni kéne grrrr.... ;D
Posted 2004. February 02. - 15:48

Igen Para, teljesen tekerhetõ lesz. Persze idõvel azért majd a cucc felét le kell cserélni (stx rc kart, hajtást, truvativ hussefeltre, a kerekeket tárcsás agyakra ill. masszívabb felnikre, ill. kellene egy hosszabb utas teló), de teljesen tekerhetõ lesz, és ez esetben nagyon szívesen bevállalom veled az említett bánya kisebb falainak beugrását, meg egyáltalán, bármiféle komolyabb zúzást. ;D
Posted 2004. February 02. - 14:47

Posted 2004. February 02. - 14:46

szombat óta, amikor elsétáltunk mellette, folyamatosan piszkálja (inkább a b@**tatja szót írtam volna, de finomítottam) a csõröm a cserkõ bánya falai Mátraháza felett...
:
brühühüüüüü :'(
:

brühühüüüüü :'(
Posted 2004. February 02. - 14:42

hmm... és ha meg lesz, tekerhetõ állapotban lesz meg?
most hétvégée sztornó minden program, Papám sztrókot kapot, vagy hogy kell mondani
szóval lehetõ leggyorsabban spuri haza pénteken...
viszont ha marad, már pedig ezt jósolják, ez a tavaszi idõ, kövi hétvégén vmi köves, szakadékos, csörömpölõs zúzásban benne lennék :
ááááhááháháhááááá...
most hétvégée sztornó minden program, Papám sztrókot kapot, vagy hogy kell mondani

viszont ha marad, már pedig ezt jósolják, ez a tavaszi idõ, kövi hétvégén vmi köves, szakadékos, csörömpölõs zúzásban benne lennék :

ááááhááháháhááááá...
Posted 2004. February 02. - 14:35

Ja! Hétvégén valaki jönne egy kicsit tekerni? Pilis? Nekem az országútizás is megfelel, fõleg ha ennyire olvad minden.
És jövõ héten - ha a Jóisten is úgy akarja - meg lesz a polarxem. ;D
És jövõ héten - ha a Jóisten is úgy akarja - meg lesz a polarxem. ;D
Posted 2004. February 02. - 14:34

mondjuk ha belegondolsz, Én teljes mértékben örülnék neki, ha ilyenekkel lennének tele a hazai boltok... hogy miért? mert valószínûleg már elértük volna akkor azt az életszínvonalat, amely megengedi, hogy a boltosok ilyen biciglik eladásával éljenek meg, ergo megtudjuk fizetni ezeket... :
bassszus... annnnyira tekerhetnékem van reggel óta mint zállat
sírhatnékom lesz mingyá... kész... már sírok is... :'(
ááááááááááááááááááááá

bassszus... annnnyira tekerhetnékem van reggel óta mint zállat

sírhatnékom lesz mingyá... kész... már sírok is... :'(
ááááááááááááááááááááá
Posted 2004. February 02. - 14:29

Én is szeretném, ha ilyen lenne a hazai kisebb boltok kínálata. Na nem mintha tele lennék dellával, de azért nyálat csorgatni én is szertek.
Era: gratulálok az új géphez. Örülök, hogy így jobban mennek a lefelék!
Era: gratulálok az új géphez. Örülök, hogy így jobban mennek a lefelék!
Posted 2004. February 02. - 13:24

lensver:: szóval én szeretem a szépen elkészített húsételeket, de azért nem bántanám az állatokat:
www.bonsaikitten.com
:-\
(jajj ez nagyon csúnya)
(amúgy a linkelõben volt, de azt úgytom nem szoktad olvasni)
Tyito:: látom nagyon sz.r lehetett!!
www.bonsaikitten.com
:-\
(jajj ez nagyon csúnya)
(amúgy a linkelõben volt, de azt úgytom nem szoktad olvasni)
Tyito:: látom nagyon sz.r lehetett!!

Posted 2004. February 02. - 12:01

Posted 2004. February 02. - 11:45

Háááát... igen!
Üdv Mindenkinek, gratula minden születés- névnaposnak, uj bringa vásárlónak!
Hazaérkeztünk! Szép volt, jó volt, rövid volt, de az út pedig hosssszzzú!
Üdv.: Tyito a CrazyBlade-s
Jaa! minggyá lökök fel pár képet... pár keróról...
Üdv Mindenkinek, gratula minden születés- névnaposnak, uj bringa vásárlónak!
Hazaérkeztünk! Szép volt, jó volt, rövid volt, de az út pedig hosssszzzú!
Üdv.: Tyito a CrazyBlade-s
Jaa! minggyá lökök fel pár képet... pár keróról...