Pixel: pontosan mikor és hova mentek ma csúszkálni? Esetleg a bicajtesztelést összekötném a programotokkal!
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

Bringás lányok márpedig vannak...
Indította
findli
, 2002. március 05. 23:17
Írta 2004. március 02. - 12:57

Írta 2004. március 02. - 12:34

Pixel: egyenlõre csak egy 2001-es marcó bomber Z3 ( gyári út 100mm, tényleges, jó ha 80mm), ami dh-ra nem nyerõ, de õsszel majd már egy Drop Off lesz, ami 130mm. Két hónap múlva meg már úgyis utazok, addig kibírom ezzel is.
Az új px-ek viszont ránézésre már nem látszanak ilyen strapabírónak. Lehet, hogy nem jó biznisz, ha túl erõs egy váz?
Az új px-ek viszont ránézésre már nem látszanak ilyen strapabírónak. Lehet, hogy nem jó biznisz, ha túl erõs egy váz?
vendég_Charon_*
Írta 2004. március 02. - 12:33

Ja közben majd elfelejtettem mondani. Végre elkezdtem szétszedi és eladni a bringámat. (lásd apró)Mielõtt még azt hinnétek, hogy meghülyültem.... csak egy hónapig leszek max két kerék nélkül.
Építem az újat.
Az álombicajt.
Ahogy Thy mondaná: Ven ö drím kámz trú. ;D
Építem az újat.
Az álombicajt.
Ahogy Thy mondaná: Ven ö drím kámz trú. ;D
vendég_Charon_*
Írta 2004. március 02. - 12:23

vendég_Charon_*
Írta 2004. március 02. - 12:18

Írta 2004. március 02. - 12:07

Írta 2004. március 02. - 11:55

amint visszajeleznek, tudni fogom hogy egyáltalán mennyi az annyi, és csak utánna kezdünk össznépi felezésbe, Mellon által... 

Írta 2004. március 02. - 11:53

Pixel: Fájó szívvel mondom azt, hogy sajnos kihagyom az esti csúszkálást. A hétvégi túra miatt inkább nem veszem fel a bakancsomat még egy pár napig. Lélekben én is ott leszek. Jó csúszkálást!
Para: mikor adjuk az elõlegeket a szállásra?
Para: mikor adjuk az elõlegeket a szállásra?
Írta 2004. március 02. - 11:38

Írta 2004. március 02. - 11:32

Kgadam, milyen telóka van abban a polarikszben? Biztos jó lesz az DH-ra?
A tervezõje saját bevallása szerint nem tudja, mitõl lett olyan erõs, hogy alig törnek azok a vázak
A tervezõje saját bevallása szerint nem tudja, mitõl lett olyan erõs, hogy alig törnek azok a vázak

Írta 2004. március 02. - 11:30

Ma esti kiscsoportos foglalkozás: csúszkálás a Normafánál. Csúszkalapokat, szánkókat, kamionbelsõket, lámpát (hogy megtaláljunk a fák közt) hozzatok. 6-7 körül mennénk föl, részletek késõbb 

Írta 2004. március 02. - 10:57

Na, hát tegnap éjjel többé kevésbé összeállt a gép. Ma még veszek fékpofákat, meg bowdent, és akkor este már mehetek egy tesztkört. ;D Urban terror rulez!!!! 
Ja, ha nem mondtam volna még, nagyon gyönyörü a polarx-em!!!! Ott aludt mellettem! Na jó, azért nem az ágyban!

Ja, ha nem mondtam volna még, nagyon gyönyörü a polarx-em!!!! Ott aludt mellettem! Na jó, azért nem az ágyban!
Írta 2004. március 01. - 17:35

AKKOR ÍGY DÉLUTÁN MÉGEGYSZER ELÕVEZETNÉM A JAVASLATOT:
aki ma este ki szeretne nézni a koripályára, ha van elég vér a pucájában jöjjön úgy, mint aki benéz - a legelmerozzantabb ötleteket csokival (kizárólag rövid "o"-val) jutalmazzuk ;D
ÉLJEN A FARSANG ÉS A GYERMEKKOR! 8)
aki ma este ki szeretne nézni a koripályára, ha van elég vér a pucájában jöjjön úgy, mint aki benéz - a legelmerozzantabb ötleteket csokival (kizárólag rövid "o"-val) jutalmazzuk ;D
ÉLJEN A FARSANG ÉS A GYERMEKKOR! 8)

Írta 2004. március 01. - 17:01

Era: na az azért túlzás, de hobbi szinten majd elugrálgatok a kisebb púpokon. 4x-on, meg dh-n viszont szeretnék majd indulni.
A bicaj meg még nincs kész, ill. még sok szükségalkatrész lesz rajta, amik azért nem bírják a terhelést, de majd õszre összeáll.
Kex: a csütörtök nekem nem lesz jó, se a péntek, se a szombat. De vasárnapra összehozhatunk valamit. Ha nincs nagy sár kimehetünk Szentlõrincre a duálpályára, de akár kivonatozhatnánk Veresegyházára is, mert már megnézném azt a híres 4x pályát. De persze semmi kifogásom a Jánoshegy ellen.
A bicaj meg még nincs kész, ill. még sok szükségalkatrész lesz rajta, amik azért nem bírják a terhelést, de majd õszre összeáll.
Kex: a csütörtök nekem nem lesz jó, se a péntek, se a szombat. De vasárnapra összehozhatunk valamit. Ha nincs nagy sár kimehetünk Szentlõrincre a duálpályára, de akár kivonatozhatnánk Veresegyházára is, mert már megnézném azt a híres 4x pályát. De persze semmi kifogásom a Jánoshegy ellen.
Írta 2004. március 01. - 15:43

Gratulálok az új bringához. Ezután Te is csatlakozol az ugró show-khoz? Már alig várom.

Írta 2004. március 01. - 15:37

Ádám esetleg a héten én benne lennék egy kiadós agresszulásban, mert már elég rég nem láttam hegyet, oszt gyûlik bennem a dolog. csütörtökre atomjó idõt jósolnak... jah, és gracc a vaddisznóhoz

Írta 2004. március 01. - 14:46

Nos, örömmel tudatom, hogy a diplomakiosztóm alkalmából sok szretettel megleptem magamat egy 2003-as (mert nekem ez tetszik, és szerintem erõsebb - ránézésre mindenképpen -, mint az idei) PolarX vázzal, amely épp itt pihen a lábamnál.
És Gyapinál sikerült kibugáznom hozzá egy 38-as elsõtárcsát is, ami passzol az STXRC karomhoz, így egyenlõre nem kell vennem Hussefeltet monoblokkostul.
Gondolom sejthetõ, hogy a ma esti és éjjeli program szerelés lesz. Aztán meg innentõl fogva zúúúúúzás!!!! ;D
Nati: nektek meg gratulálok.

Gondolom sejthetõ, hogy a ma esti és éjjeli program szerelés lesz. Aztán meg innentõl fogva zúúúúúzás!!!! ;D
Nati: nektek meg gratulálok.
Írta 2004. március 01. - 10:53

Írta 2004. március 01. - 10:41

Pixel, ez nagyon jó ötlet volt!
Küldtem is Natiéknak üzenetet, hogy büszkék vagyunk rájuk és minden nap témák a topicban! - elvileg holnap lesz kint az üzenõtáblán a vesenyfaluban
Küldtem is Natiéknak üzenetet, hogy büszkék vagyunk rájuk és minden nap témák a topicban! - elvileg holnap lesz kint az üzenõtáblán a vesenyfaluban

Írta 2004. március 01. - 01:26