Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Bringás lányok márpedig vannak...

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
9815 replies to this topic

sopron

sopron

törzsvendég

• fórumtag
  • 433 posts
Nati: nagyon gratulálok! Le a kalappal!
Neked is és minden kedves nõi társnak boldog Nõnapot!

Era: a Szentlõrinci tekerés Kexxel nagyon tuti volt. Sajnos a pálya építés alatt (ami azért jó, mert durvább lesz, mint eddig volt), ill. havas is volt, de azért a végére belejöttünk. Nekem még a bicajt is szoknom kellett, mert itt tekertem vele elõször, és a fél év Pyxisezés után elég fura érzés volt ilyen manó géppel küldeni. No, meg az erõnlétem is gyenge. Este a kakaómat alig bírtam a számhoz emelni. De azért nagyon jó érzés ugrálgatni! :)

Ja, és nagyon szép a biciklim! ;D

Hétvégén meg a Jani-hegyre megyünk dhzgatni, katlanozni Kexxel, amire szintén szeretettel várunk minden kedves érdeklõdõt!

kergeeger

kergeeger

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,133 posts
Sziasztok!
Ez egy proba uzenet waprol.
Cupp a lanyoknak nonap alkalmabol!

Na remelem muxik a bikewapmag :-)

Byebye:kergeeger

KeX

KeX

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,292 posts
Natali, RISZTEKKKPAAA. minden tiszteletem a Tietek :o

KeX

KeX

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,292 posts
Csajok, isten éltessen benneteket!

Era, igen kinéztünk Lõrincre, és bár havas volt "kicsit" a pálya, ha már ott vagyunk alapont marháskodtunk kicsit. Én szokogattam a pályát, Ádám viszont elég durván küldte :) Mindenesetre benn van a bogár a fülembe, úgyhogy ennek az ugrálós dolognak lesz még utóélete úgy gondolom. Jah és Era TÉNYLEG qrva hideg volt de a pálesz megmaradt ;) Amúgy lehet, h azért nem fáztam, mert enyhe hõemelkedések küszködök mostanság, de tekerni KELL. 8)
pisz&love

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7,001 posts
;D már vártam, hogy vki felhozza ezt a lehetõséget ::) ;D

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
Csajok, nõk, és lányok:
Boldog Nõnapot!
Respect minden bringás leányzónak!
:-*

Feltöltött kép

Para: A sofõrt kidobjuk! ;-)

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7,001 posts
:D ÍGY VIRTUALITI ÉN IS MINDEN BRÁNGÁS LÁNYNAK BOLDOG NÕNAPOT KÍVÁNOK! :-* :-* :-*

Natiéknak :-* :-* GRATULA! NEM SEMMI TELJESÍTMÉNY LEHETETT! :D

SzloviParisoknak: nézzetek be a sziklástopicba... elfogadták a szállásigényünk, a tavalyi árakon... Nati és ZED már csak a kérdõjeles, és ha jönnek egy fõvel leszünk többen, mint amennyien hivatalason beférnáénk a buszba... ergo lehet gondolkozni... ;)

Havazik... annyi erõm sincs itt lenni, mint egy döglött medúzának az ár ellen... :P

HÉTVÉGÉN LÉTRÁS!! OYE! :D :D :D

adamm

adamm

törzsvendég

• fórumtag
  • 438 posts
Natiék befejezték a versenyt és 17.-ek lettek a mixed kategóriában!

era

era

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,531 posts
Ano: Nagyon kedves és figyelmes vagy. A lányok nevében köszönöm szépen! :-*

Kex, Ádám: elmentetek bringázni?

Ano

Ano

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,653 posts
  • LocationCsömör

[glow=red,2,300]Boldog Nõnapot minden bringás lánynak ... és persze a nem bringásoknak is!![/glow]
:-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*

KeX

KeX

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,292 posts
nincs meg vkinek véletlenül az idei maratonlista. olyan, mint eráé csak teljes éves? itt az ideje kicsit tervezgetni ;D

holnap zúúúúzáássss, remélem egybe térek haza :D

era

era

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,531 posts
Lensver! De jó olvasni téged! Így elképzelhettem milyen lehet az a tábor, sok lestrapált bringással. És vajon a bringák hogy bírják, ha az emberek így leamortizálódtak. Neked ez az utolsó táv akkor már a szenvedésrõl szól?
Igazán büszkék vagyunk itthon Rád. Fantasztikus mekkora távot tekertél le.
Jó pihenést!

35 ezer induló egy bringa versenyen? :o Itthon hogy örülünk az 1500-nak is. :D
Puszi Lensver

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5,944 posts
Draga barataim. Vegre ujra netkozelbe kerultem egy hosszu het nelkulozes utan, de nincsen sok idom, ezert roviden irok.

Eloszoris koszonom a sok kedves drukkolast, mind megkaptam a satortaborban estenkent. Koszonom,hogy gondolatotk ram es szurkoltatok.Hiszem, hogy ez is segitett nekem abban, hogy vegig tudjam csinalni ezt a hihetetlen embert probalo versenyt. 7 nap alatt 720km-t tettem bele a bringaba, es holnap van a befejezo nap, amikor mar csak 60-at megyunk. Ma is ennyi volt es ezt 3:30 alatt meg is csinaltuk.

Hihetetlenul klassz itt a bringas elet, minden este nagy show van, es az osszegyult kb.500 bringas egyutt tapsol es kiabal. Annyi dolog van, amirol lehetne irni, ezert inkabb bele se kezdek.
A megfazasom szerencsere elmulott, viszont osszeszedtem egy csunya achilles gyulladast, amit mindenkeppen ki kell majd kuralnom. A tarsam sincs tul jo allapotban, mert ugy kidorzsolte segget a nyereg, hogy mar alig tud ulni. A fel bringas tabornak egyebkent ez a problemaja, plussz meg sokan jarnak bekotozott terdekkel, bokaval, kezzel, van aki 2 mankoval. Szoval ez inkabb hasonlit mar egy rokkant taborhoz. ;D

Holnap befejezzuk a versenyt, egy het pihi kovetkezik, majd kovetkezo vasarnap elindulunk a hires Cape Argus -on, ami a vilag egyik legnagyobb amator orszagutis versenyenek szamit. 110km Cape Town korul. 35,000-en indulnak!

Nos, ennyit tudtam irni. Ja egyebkent az eredmenyeinket lathatjatok a www.cape-epic.com oldalon, de 23.-rol mar valahova a 18-ra tornaztuk fol magunkat 35 vegyes csapatbol.

era

era

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,531 posts
;D ;D ;D

Azoknak, akik csak ezt a topikot olvasgatják, felsorolnék néhány közelgõ programot:

Márc. 12-15. Bükk - Létrástetõ BMFT tali
Márc. 20 Pilis - Téry Ödön teljesítménytúra 50 km
Ápr. 9-12. Mecsek - Zengõ túra Tyitó szervezésében a Bánáti Rózsa megszemlélésére
Ápr. 18. Boszorkány szigeti kupa - Szeged
Máj. 1. Buda maraton
Máj. 9. Sopron maraton
Máj. 13-16 Szlovákia Para túra (gyalogos)
Máj. 23. Szilvásvárad maraton
Máj. 30-31. Alpok alja maraton

Lelhet kiegészíteni, ha tudtok valamit!

adamm

adamm

törzsvendég

• fórumtag
  • 438 posts
Kellemes volt a tegnap este, köszi Nektek! A társaság nagy szerencséjére a chilis bab hatása csak reggel felé vált érezhetõvé :)

jenõ

jenõ

törzsvendég

• fórumtag
  • 303 posts
Hurrá! Örülök neki, Era! :D
Kicsit necces volt, de már megint olyan nehéz volt hazaindulni! - hiába, no, jó Veletek! :D :D

És a kezdeti tendenciák ellenére még a férfitársadalom szellemi fölényébe vetett bizodalmam is visszajött ;D ::)

era

era

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,531 posts
Kahlesz: Szuper volt a tegnapi party, a kaja is finom volt.
Cheesy köszi a tészta ellátmányt, örültünk neki, hamarosan elfogyasztjuk.
Jenõ,Trifo: Még sikeresen elértem az utolsó HÉV-et. :-*

burce

burce

bentlakó

• fórumtag
  • 8,694 posts
hú Era, ez szép volt!!

kahlesz

kahlesz

törzsvendég

• fórumtag
  • 369 posts
Este 7 után már otthon leszek.
Mikor odaértek hozzám, csörgessetek meg telefonon, mert a kapu zárva van, és nem tudtok bejönni, meg a kutyák is szabadon vannak, meg a tigrisek. A krokodilokról nem is beszélve. ;)
Akkor én lehuzok, és beengedlek benneteket.

era

era

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,531 posts
Hali-HÓ, Ha-HÓ!
Tegnap egy kis csapat: Jenõ, Trifó, Pixel és én felmentünk a Normafához csúszkálni. Itt a városban amennyire nincs hó, nem is hittük el, hogy tudunk csúszkálni. Meglepetésre meseországba érkeztünk, üveg fák, fehér minden, a sípálya tökéletes. Meg is céloztuk Jenõék szánkóval, Pixel egy nagy gumi belsõvel, én egy lapáttal. Jó a meredeksége a pályának, meredeken kezdõdik, aztán még meredekebb, aztán még meredekebb. Pixel jókat forgolódott az irányíthatatlan belsõn. Trifóék nehezen tudták eldönteni a veszélyes sebességnél melyik oldalra döljenek. Én bevallom többszöris megrettentem a csúszka zabolázhatatlan száguldásától. Le kellett borulnom a lapátról, mert semmi más módon nem tudtam lassulni és a hó is ráfagyott az arcomra.
Számomra azért a leg félelmetesebb az volt, amikor Pix-szel ketten mentünk le a gumin. Száguldottunk, forogtunk és közeledtek a fák.. :o
Idõ szép volt, hóviharral kezdtük, majd a szél szétkergette a felhõket és szikrázóan tiszta lett az ég. A hold kékre festette a havat. Trifó megállapította, hogy a spártaiaknál lehettem volna katona. Ezt a próbát könnyû volt kiállni, csak egy csillagot kellett megnéznem az égen. Vizsgálgattuk a csillagképeket, néztük a felhõket, melyek gyorsvonatként száguldottak el a hold elõtt. A város izzó lávafolyamnak tûnt, ahogy letekintettünk rá.
Mikor már jól átázott a nadrágom és mindnyájan elfáradtunk (10 óra körül) végül elindultunk lefelé. Csodálatosak voltak a fák a jégtõl roskatagon. Tényleg veszélyes lehetett arra járni, hiszen a földön alkarnyi jégdarabokat láttunk aláhullva.
Ma izomláz van a fenekemben, a hátamban - ezekkel próbáltam csökkenteni a sebességet. ;D

Kahlesz: ma hányra menjünk hozzád?

Vasárnap bringázunk :D Meleg és napsütés rendel!