Igen, tényleg, fiúkról mért nem készitenek ilyen szexis fotókat cangán? Alulról, jó nagyitásban! ;D (ja, ezegyébként Lensver)
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

Bringás lányok márpedig vannak...
Indította
findli
, 2002. március 05. 23:17
Írta 2004. április 07. - 14:52

Írta 2004. április 07. - 14:00

Charon, sebaj, holnap is lesz nap... ;D
Rájöttem, hogy azért okoz több élvezetet az ilyen képek nézegetése, mert az emberi testrészeket még mindig könnyebben felismerem, mint a mindenféle biciklialkatrészeket... :-[ :
és hát, kell a ném,bernek a sikerélmény ;D
Rájöttem, hogy azért okoz több élvezetet az ilyen képek nézegetése, mert az emberi testrészeket még mindig könnyebben felismerem, mint a mindenféle biciklialkatrészeket... :-[ :

vendég_Charon_*
Írta 2004. április 07. - 13:28

'jenõ:
Sajnos most nincs nálam bicaj, se fényképezõgép, pedig biza magamról töltöttem voln' fel képet.... Tõlem maratonozhatunk így is, de csak ha mindenki.....
A linkeket pedig nagyon egyszerûen.... van aki szörfözik a neten.... van aki cirkál! ;D 8)
Sajnos most nincs nálam bicaj, se fényképezõgép, pedig biza magamról töltöttem voln' fel képet.... Tõlem maratonozhatunk így is, de csak ha mindenki.....

A linkeket pedig nagyon egyszerûen.... van aki szörfözik a neten.... van aki cirkál! ;D 8)
Írta 2004. április 07. - 13:16

Kerge véleményéhez csatlakozom.
Amilyen szutykos most a Para féle Mátra dagonya után a nyergem, biztosan nem ülnék fel rá csupasz fenékkel. :
KeX: a hasonló alatt értsd: fiatal, jóképû, kisportolt testalkatú daliákat szeretnénk látni lenge öltözetben (akár bicikli nyergében). - ::)Megkérhetnénk Pixelt, fotozzón le, emlékeim szerint Te is megfelelnél modellnek.
(Nna csak azért, mert azt az öreg papát szántad nekünk.) :-*
Amilyen szutykos most a Para féle Mátra dagonya után a nyergem, biztosan nem ülnék fel rá csupasz fenékkel. :

KeX: a hasonló alatt értsd: fiatal, jóképû, kisportolt testalkatú daliákat szeretnénk látni lenge öltözetben (akár bicikli nyergében). - ::)Megkérhetnénk Pixelt, fotozzón le, emlékeim szerint Te is megfelelnél modellnek.

(Nna csak azért, mert azt az öreg papát szántad nekünk.) :-*
Írta 2004. április 07. - 13:11

és a rajtszámpt meg felfestik, a szadistábbak meg biztosítótûvel rögzítik a hátukon ;D
Írta 2004. április 07. - 12:27

Írta 2004. április 07. - 11:51

kedves Kex!
a kép elfogadva. Bár bevallom rezgett a léc, mikor a "hasonló" kritériumnak való megfelelõségérõl ítélkeztem. 8)
Kedves Charon!
Áruld már el: mióta gyûjtöd ezeket a linekket és vajh, nem ágaskodik-e lelkedben erõsen a vágy, hogy eme mozgalom hazai követõinek kicsiny táborát megalpítsd? ;D ;D ;D
szerintem sokan ötletet kaptak.
lelki szemeim elõtt már fut a fõcím:
- elsõ magyar nudista hegyikerékpáros maraton!
:
8) ;D
a kép elfogadva. Bár bevallom rezgett a léc, mikor a "hasonló" kritériumnak való megfelelõségérõl ítélkeztem. 8)
Kedves Charon!
Áruld már el: mióta gyûjtöd ezeket a linekket és vajh, nem ágaskodik-e lelkedben erõsen a vágy, hogy eme mozgalom hazai követõinek kicsiny táborát megalpítsd? ;D ;D ;D
szerintem sokan ötletet kaptak.
lelki szemeim elõtt már fut a fõcím:
- elsõ magyar nudista hegyikerékpáros maraton!
:

vendég_Charon_*
Írta 2004. április 07. - 11:26

Írta 2004. április 07. - 11:20

'jenõ, kívánságod meghallgatásra talált: http://www.ostrichba...man_on_bike.jpg :-* :-* :-*
Írta 2004. április 07. - 11:11

Na, akkor úgy érzem, itt az idõ harcba szállni a nemek egyenjogúságáért, ezért ezúttal felkérem a díszes társaságot, hogy ugyan linkelne már be egy hasonló fotót, de ha lehet hímnemû "bringa" legyen a biciklin ;D merthát már télleg! :

Írta 2004. április 07. - 09:08

Pixel: jó a bringa ... de a bicikli sem rossz!! ;D
Csak kár hogy megfotosopozták és nem természetes annyira a bõre ... :
Csak kár hogy megfotosopozták és nem természetes annyira a bõre ... :

Írta 2004. április 07. - 09:02

Pixel!
'jenõnek pont olyan fék van a bicaján, amit a múlt héten kerestél.
Nem tudom sikerült már találnod, ha nem akkor remélem segítettem.
Bár lehet, hogy már õk is szóltak.
'jenõnek pont olyan fék van a bicaján, amit a múlt héten kerestél.
Nem tudom sikerült már találnod, ha nem akkor remélem segítettem.

Bár lehet, hogy már õk is szóltak.
Írta 2004. április 07. - 08:37

A felkarolás amolyan poén-szerû akart lenni rimánkodni tényleg nem kell.
Na, majd figyelgetek.
A most 7végét meg kapásból kihúzhatom ha szerveztek vmit.
Na, majd figyelgetek.
A most 7végét meg kapásból kihúzhatom ha szerveztek vmit.
Írta 2004. április 07. - 07:40

Írta 2004. április 06. - 23:05

Írta 2004. április 06. - 22:56

Írta 2004. április 06. - 22:40

Írta 2004. április 06. - 22:39

Írta 2004. április 06. - 17:13

kissfish, ezt vegyem fenyegetésnek? 8)
tegnap este isteni idõ volt, úgy éjfél tájt lementem egy kicsit ugrálni és a hold majdhogynem túlvilágította a lámpákat, ql volt!
pénteken ha van vkinek kedve egy munka utáni húsvétköszöntõ tekerésre a janihegy környékén az jöjjön. Szamócával du. 3 körül taláxunk valahol a fogas környékén, kifundálunk egy jó kis zúzós útvonalat és meglovagoljuk a hegyet. esõ esetén okuz storno.
tegnap este isteni idõ volt, úgy éjfél tájt lementem egy kicsit ugrálni és a hold majdhogynem túlvilágította a lámpákat, ql volt!
pénteken ha van vkinek kedve egy munka utáni húsvétköszöntõ tekerésre a janihegy környékén az jöjjön. Szamócával du. 3 körül taláxunk valahol a fogas környékén, kifundálunk egy jó kis zúzós útvonalat és meglovagoljuk a hegyet. esõ esetén okuz storno.
Írta 2004. április 06. - 16:27

Gab#: Bocsi, nem igazán Neked szolt ez a morgolódásom. (Mások meg sorra lemondják a megbeszélt túrákat. >
)