HEy Para!
SZerintem is a legjobb megoldás, hogy ott helyben "kalapozunk".
üdv,
kislust
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

I. BMFT Találkozó 2002. február 23-24.
Started by
Paraferee
, 2001. November 14. 14:27
Posted 2002. January 14. - 12:41

Posted 2002. January 14. - 12:37

Uraim!
Muszály ISMÉT felvetnem a témát... de már egyre sürgetõbb...
ez a téma pedig a szállásdíj...
Még mindig nyitott a téma, hogy elõtte szedjük be egy kalapba... vagy ott a helyszínen...
utóbbi talán azért lenne jó, mert akkor a ténylegesen jelenlevõk fizetnének...
Idáig 29fõ(+ 2-3) jelentkezett...
koponyánként 250HuF+a két napra a fa 2000HuF ugyebárrr...
Na csõváz és hátszél...
Pf voltam a Joghurt erejével...
Muszály ISMÉT felvetnem a témát... de már egyre sürgetõbb...
ez a téma pedig a szállásdíj...
Még mindig nyitott a téma, hogy elõtte szedjük be egy kalapba... vagy ott a helyszínen...
utóbbi talán azért lenne jó, mert akkor a ténylegesen jelenlevõk fizetnének...
Idáig 29fõ(+ 2-3) jelentkezett...
koponyánként 250HuF+a két napra a fa 2000HuF ugyebárrr...
Na csõváz és hátszél...
Pf voltam a Joghurt erejével...

Posted 2002. January 14. - 09:00

No üdvözletem Uraim!
Vágjunk a közepibe...de izibe...
Ha jól vettem az adást, akkor a pesti szekciónak Rave_Ace kartárs a plussz cumóit felfuvírozza... OK
baliba: kitudnál jönni a kódolt jármûvel az állomásra? Mer takkor a boltban veendõket is letisztáznánk, meg ha férne az ótóba még tutira lenne egy-két csomag...
Jó lenne már azt is tisztába rakni, hogy mennyire lesz csomagnak hely a Tiszaitól, mert csak úgy csomagolok ahogy lesz hely...
A tekeréstõl nem kell annyira félni... Ki megyünk a sétálóra, azon szépen végig... majd Diósgyõrig meg sem állunk... onnan tovább ki Alsó- és Felsõhámorig már közúton... majd Lillafüred... és a legutolsó szakasz a Savós-vgyi szerpentin...
Az egészbõl szvsz csak ez utóbbi a vészes...de ha lesz málhahordó alkalmatosság, és csak magunkat kell feltolni a hegyre nem lesz probléma...
Ralph: természetesen ha már vártam 2órát a pesti szekció érkezésére, akkor várok még 9(vagy ahogy a MÁVot ismerem több) percet... Ne aggódj...
Ha sokat késne a vonatod, tel. rám : 0630/389-69-71
Természetesen ez a pesti frontról érkezõknek is áll...
Legalább tudjuk, hogy csak lassan toljátok a vonatot, és nincs más probléma...
a ház: nos hallottam már a barlangász haveromtól, hogy a házban voltak egy alkalommal majd 30an is... de arról nem szólt a fáma, hogy aludtak is... ;D
Legfeljebb felváltva alszunk és õrködünk... hogy a farkasok be ne jöjjenek a házba... ;D
Víz: jóóól láttad kedves Luki kollega... aki arra szeretne vetemedett, hogy fürdésrõl álmodozott, az máris lógassa a bilibe a kezét... Maximálisan csak mosdási lehetõség van/lesz... De azt hiszem ez kibírható...
Most ennyit...
Csõváz és hátszél...
Joghurt legyen Velünk... Pf
Vágjunk a közepibe...de izibe...

Ha jól vettem az adást, akkor a pesti szekciónak Rave_Ace kartárs a plussz cumóit felfuvírozza... OK
baliba: kitudnál jönni a kódolt jármûvel az állomásra? Mer takkor a boltban veendõket is letisztáznánk, meg ha férne az ótóba még tutira lenne egy-két csomag...
Jó lenne már azt is tisztába rakni, hogy mennyire lesz csomagnak hely a Tiszaitól, mert csak úgy csomagolok ahogy lesz hely...
A tekeréstõl nem kell annyira félni... Ki megyünk a sétálóra, azon szépen végig... majd Diósgyõrig meg sem állunk... onnan tovább ki Alsó- és Felsõhámorig már közúton... majd Lillafüred... és a legutolsó szakasz a Savós-vgyi szerpentin...
Az egészbõl szvsz csak ez utóbbi a vészes...de ha lesz málhahordó alkalmatosság, és csak magunkat kell feltolni a hegyre nem lesz probléma...
Ralph: természetesen ha már vártam 2órát a pesti szekció érkezésére, akkor várok még 9(vagy ahogy a MÁVot ismerem több) percet... Ne aggódj...
Ha sokat késne a vonatod, tel. rám : 0630/389-69-71
Természetesen ez a pesti frontról érkezõknek is áll...
Legalább tudjuk, hogy csak lassan toljátok a vonatot, és nincs más probléma...

a ház: nos hallottam már a barlangász haveromtól, hogy a házban voltak egy alkalommal majd 30an is... de arról nem szólt a fáma, hogy aludtak is... ;D
Legfeljebb felváltva alszunk és õrködünk... hogy a farkasok be ne jöjjenek a házba... ;D
Víz: jóóól láttad kedves Luki kollega... aki arra szeretne vetemedett, hogy fürdésrõl álmodozott, az máris lógassa a bilibe a kezét... Maximálisan csak mosdási lehetõség van/lesz... De azt hiszem ez kibírható...
Most ennyit...
Csõváz és hátszél...
Joghurt legyen Velünk... Pf
Posted 2002. January 14. - 07:52

Én megnéztem a házról a honlapot és ott az volt irva, hogy 18 személyes egy légtérben. Viz az valahol az udvaron. De ugyebár sok jó ember...
Posted 2002. January 13. - 23:18

Üdvözletem!
Újra itt!
Para: Pusztán informálódás kedvéért, arra szeretnék rákérdezni, hogy hány személyes a ház, mert félek, hogy nagyon sokan leszünk.
Valaki volna olyan kedves, és bejegyezné, Kriszti nevû oldalbordám, és Judit nevû hugom!
Csomagszállításilag állok rendelkezésére mindenkinek, amihez adott a már rég említett szovjet csoda, a 2108-as titkos kódra keresztelt LADA SZAMARA!
Ha ennyien jönnek lóval, így lehet, hogy én is elviszem tetõcsomagtartóilag! (Persze a tiedet is elvihetjük Bruce ;D)
Tehát, amit viszek: HP, ouzo, bogrács!
Továbbá beszerzem, amit fõszakácsunk igényel fõzés ügyileg!
Idõjárásügyileg azt kívánom, hogy legyen igazatok, és verõfényes napsütésben, tekerjétek le ezt a távot! De ha netalán-tán hó or jég lesz, akkor majd kiállunk a lejtõre, és szurkolunk, mint a Vueltán, vagy a TOUR-on!
Üdv: Baliba
Újra itt!
Para: Pusztán informálódás kedvéért, arra szeretnék rákérdezni, hogy hány személyes a ház, mert félek, hogy nagyon sokan leszünk.
Valaki volna olyan kedves, és bejegyezné, Kriszti nevû oldalbordám, és Judit nevû hugom!
Csomagszállításilag állok rendelkezésére mindenkinek, amihez adott a már rég említett szovjet csoda, a 2108-as titkos kódra keresztelt LADA SZAMARA!
Ha ennyien jönnek lóval, így lehet, hogy én is elviszem tetõcsomagtartóilag! (Persze a tiedet is elvihetjük Bruce ;D)
Tehát, amit viszek: HP, ouzo, bogrács!
Továbbá beszerzem, amit fõszakácsunk igényel fõzés ügyileg!
Idõjárásügyileg azt kívánom, hogy legyen igazatok, és verõfényes napsütésben, tekerjétek le ezt a távot! De ha netalán-tán hó or jég lesz, akkor majd kiállunk a lejtõre, és szurkolunk, mint a Vueltán, vagy a TOUR-on!
Üdv: Baliba
Posted 2002. January 13. - 20:57

Helló RAS!
Köszi,hogy beraktad az infóimat,még ha "úgy",akkor is.
Bízzunk a szuper jó idõben,mert szerintem az lesz
,no meg ha nem?Csak ott leszel,akkor is BRUCE?
Tehát kérdésem lenne.
Lesz szállítójármû az állomáson,ami esetleg átvállal pöttynyit a málhánkból,mert ha nem akkor nem viszem a vaságyam
Meg ugye ott még egyeztetni tudnánk a sofõrökkel,hogy mi hibádzik.
ÜDV: Ralph
Köszi,hogy beraktad az infóimat,még ha "úgy",akkor is.
Bízzunk a szuper jó idõben,mert szerintem az lesz

,no meg ha nem?Csak ott leszel,akkor is BRUCE?
Tehát kérdésem lenne.
Lesz szállítójármû az állomáson,ami esetleg átvállal pöttynyit a málhánkból,mert ha nem akkor nem viszem a vaságyam

Meg ugye ott még egyeztetni tudnánk a sofõrökkel,hogy mi hibádzik.
ÜDV: Ralph
Posted 2002. January 13. - 20:23

Ralph boccsesz én toltam el a dolgot..., aszittem hogy te is a bpi vonattal jössz mint még egy páran ;D ;D ;D
amúgy nem hinném hogy 9 percet nem tudnánk várni..., amúgy is... egy csomó DHmasina is lesz szóval simán beérsz minket... (legalábbis a sor végét ;D ;D ;D
BRUCE az eddigi lista, ha jól elolvastad a hozzuáyzólásokat arról szólt, hogy kinek mit vegyen majd a hadtápkocsi..., ezen túl magának(meg mindenki másnak ;D) mindenki azt hoz amit akar, tud 8)
én még nem tudom mi fér majd a zsákba, bár sztem egy ksi bor bizti
ja és BRUCE ha nem tudnád, számításaim (és még sok metrológus szerint is) idén korán jön a tavasz... és szerintem a többiek is így számolnak, hogy febr végén már nem lesz latyak sár, ha meg lesz istenem ;D ;D ;D, azért van a gépem hogy sáros legyen ;D
na "hátszél" meg ilyenek: Uff Ras voltam
amúgy nem hinném hogy 9 percet nem tudnánk várni..., amúgy is... egy csomó DHmasina is lesz szóval simán beérsz minket... (legalábbis a sor végét ;D ;D ;D
BRUCE az eddigi lista, ha jól elolvastad a hozzuáyzólásokat arról szólt, hogy kinek mit vegyen majd a hadtápkocsi..., ezen túl magának(meg mindenki másnak ;D) mindenki azt hoz amit akar, tud 8)
én még nem tudom mi fér majd a zsákba, bár sztem egy ksi bor bizti

ja és BRUCE ha nem tudnád, számításaim (és még sok metrológus szerint is) idén korán jön a tavasz... és szerintem a többiek is így számolnak, hogy febr végén már nem lesz latyak sár, ha meg lesz istenem ;D ;D ;D, azért van a gépem hogy sáros legyen ;D
na "hátszél" meg ilyenek: Uff Ras voltam
Posted 2002. January 13. - 18:03

Hi mindenki!
Ez tök frankó, hogy mennyien bevállalják keróval ;D
Gondoljatok arra, hogy szakadó esõ...
;D vagy épp tegnap esett így sár + tócsa...
Na nem kárörömködök, mert én is ugyanúgy mennék, mint ti, ha nem lenne az isten BALIBA !!
Szóval remélem jó idõ lesz, és mindenki épségben felér!!
Én szívesen felajánlanék mindent, márminthogy cuccokat vagy vmit viszünk, csak hát nem én vagyok a fõnök a kocsiban, mindezt baliba.val kell megbeszélni, sztem tuti, hogy tudunk vinni vmit/vkit, de mondom, nem én vagyok a fõnök, és nemtom, mennyi cucc fér be, és azt sem tudom, mikor tudunk menni. Egyébként minden más ok
Tehát majd jön (remélem minél hamarabb) baliba, és õ megmondja, hogy mi is van... (lesz)
Üdv:
BRUCE
u.i.: még mindig nem mondtátok, mi hiányzik (==>mit vigyek), valamint én azt mondtam, hogy viszek gyümölcs lét? Mert ha kell, akkor tudok vinni, de ha nem, akkor nem... Szal szóljatok már!!!
Ez tök frankó, hogy mennyien bevállalják keróval ;D
Gondoljatok arra, hogy szakadó esõ...

Na nem kárörömködök, mert én is ugyanúgy mennék, mint ti, ha nem lenne az isten BALIBA !!
Szóval remélem jó idõ lesz, és mindenki épségben felér!!
Én szívesen felajánlanék mindent, márminthogy cuccokat vagy vmit viszünk, csak hát nem én vagyok a fõnök a kocsiban, mindezt baliba.val kell megbeszélni, sztem tuti, hogy tudunk vinni vmit/vkit, de mondom, nem én vagyok a fõnök, és nemtom, mennyi cucc fér be, és azt sem tudom, mikor tudunk menni. Egyébként minden más ok

Tehát majd jön (remélem minél hamarabb) baliba, és õ megmondja, hogy mi is van... (lesz)
Üdv:
BRUCE
u.i.: még mindig nem mondtátok, mi hiányzik (==>mit vigyek), valamint én azt mondtam, hogy viszek gyümölcs lét? Mert ha kell, akkor tudok vinni, de ha nem, akkor nem... Szal szóljatok már!!!
Posted 2002. January 13. - 17:23

Helló!
Köszönöm,bárki is volt az,hogy fölvitte adataim a listára,csak sajna tévesen.Nem tudom,hogy lesz-e türelmetek még várni rám 9 percet,ugyanis 12.43-ra tudnék bent lenni az állomáson,mert elõtte csak 9.30-kor lenne vonatom. >
Vinném a lovam is,burgonyahámozó késem,elemlámpám.
Vagy mit vigyek még?
ÜDV:Ralph
UI.Para:Ha nem várnátok meg,akkor közöld,hogy merre fogtok tekerni? Végig a sétálóutcán Diósgyõrig,vagy az északi tehermentesítõn?
Majd hajtok utánatok,mint állat

Köszönöm,bárki is volt az,hogy fölvitte adataim a listára,csak sajna tévesen.Nem tudom,hogy lesz-e türelmetek még várni rám 9 percet,ugyanis 12.43-ra tudnék bent lenni az állomáson,mert elõtte csak 9.30-kor lenne vonatom. >

Vinném a lovam is,burgonyahámozó késem,elemlámpám.
Vagy mit vigyek még?
ÜDV:Ralph
UI.Para:Ha nem várnátok meg,akkor közöld,hogy merre fogtok tekerni? Végig a sétálóutcán Diósgyõrig,vagy az északi tehermentesítõn?
Majd hajtok utánatok,mint állat

Posted 2002. January 11. - 16:17

Na itt vagyok!
Én kellek nektek!
Van egy igazi diesel Regatta Weekendem bazi nagy csomitartóval! ;DSzeretnék menn ;Di ha nem baj!Vállalok egy üveg jéger!a veszélyes az az egészbe,hogy péntek este Depeche Mode klub igy szombaton nem tudom ,hogy leszek! ;)Hozzám beférne 3 ember kényelmesen ha nem hoz lovat!És kimennék a 10 vonathoz hogy már pesten összeszedjem a cuccokat!Jó lenne így nektek?Nem tudom mikor kötik be otthon a netet de ha nem jelentkeznék ezen a számon zaklasatok:06209746848!Elméletileg a jõvõ héten már online leszek de ez a matávtól függ!(adsl otthon ;D)
Én kellek nektek!
Van egy igazi diesel Regatta Weekendem bazi nagy csomitartóval! ;DSzeretnék menn ;Di ha nem baj!Vállalok egy üveg jéger!a veszélyes az az egészbe,hogy péntek este Depeche Mode klub igy szombaton nem tudom ,hogy leszek! ;)Hozzám beférne 3 ember kényelmesen ha nem hoz lovat!És kimennék a 10 vonathoz hogy már pesten összeszedjem a cuccokat!Jó lenne így nektek?Nem tudom mikor kötik be otthon a netet de ha nem jelentkeznék ezen a számon zaklasatok:06209746848!Elméletileg a jõvõ héten már online leszek de ez a matávtól függ!(adsl otthon ;D)
Posted 2002. January 11. - 10:53

Posted 2002. January 11. - 10:53

akkor én is merem pakolni a 70 littyós hátizsákom...
mondjuk nagyon tekerni abban sem lehet...
de a kocsi... az elbírja...
mondjuk nagyon tekerni abban sem lehet...
de a kocsi... az elbírja...

Posted 2002. January 11. - 10:31

Hey!
Épp egy ilyen terven dógozom...
csak annyi plusszal még, hogy esetleg pár ló is befog férni...
De még nem mondtam semmit... azt is csak halkan...
Pf
Épp egy ilyen terven dógozom...

De még nem mondtam semmit... azt is csak halkan...

Pf
Posted 2002. January 11. - 09:55

Nah, szal egy ötletvagymiezitt... Szerintem meg kéne beszélni valakivel, aki gépjármûvel közelít, hogy némi benzinpénz fejében gyüjjön má' a pályaudvarra, hogy legalább a nagyobb cuccokat felvigye a házhoz. Ugyanis nekem példul nincs ilyen nagy extrémsportos hátizsákom, csak egy kis pici, így a két napi cuccom valószínûleg egy sporttáskában lesz, amivel azért sok mindent lehet csinálni, de tekerni... Nos?
Posted 2002. January 10. - 22:32

Nekem meg a vodkát+narancsot!
nem kell félni nem Péter Pál v. tesco vodka lesz
meg tonicot is gyömbért meg méginkább
Beg
nem kell félni nem Péter Pál v. tesco vodka lesz

meg tonicot is gyömbért meg méginkább
Beg
Posted 2002. January 10. - 22:26

Posted 2002. January 10. - 14:42

Hey Skaccok!
Ha már így felrohannátok a hegyre, esetleg lenne egy közbensõ megoldás...
Ha szerencsénk van, akkor talán Diósgyõrtõl busszal mehetünk Lilláig... (pölö a BM után ...nem a BögyösMaca után... felengedett a sofõr...)
DE a Savós-vgyi szerpentint akkor sem tudjuk megúszni...
na cs&h+tsai
Ha már így felrohannátok a hegyre, esetleg lenne egy közbensõ megoldás...
Ha szerencsénk van, akkor talán Diósgyõrtõl busszal mehetünk Lilláig... (pölö a BM után ...nem a BögyösMaca után... felengedett a sofõr...)
DE a Savós-vgyi szerpentint akkor sem tudjuk megúszni...

na cs&h+tsai
Posted 2002. January 10. - 14:38

Ókéj,ólrájt!
Majd kitalálunk azoknak vmit,akik nálunk jobban lemaradnak,Pl.:tolhatnak ;D
Majd kitalálunk azoknak vmit,akik nálunk jobban lemaradnak,Pl.:tolhatnak ;D
Posted 2002. January 10. - 14:32

Posted 2002. January 10. - 14:20

AUUU!!!
Nyeregcsõ lesz,szerencsére nyereggel,de azért megszülök a végére
Lesz még triálos,aki velem fog szenvedni?
Vagy aki 20 kg-os DH-gépet hoz?Mert akkor legalább nem fogunk unatkozni sereghajtóként. ;D
Vki írjon be hozzám etwas Cocacolát,mert nekem az istenért sem akarja betenni (túl hosszú hozzászólás..)
A pesti vonaton is van kerékpár szállító?
Üdv.: Pepe
Nyeregcsõ lesz,szerencsére nyereggel,de azért megszülök a végére

Lesz még triálos,aki velem fog szenvedni?
Vagy aki 20 kg-os DH-gépet hoz?Mert akkor legalább nem fogunk unatkozni sereghajtóként. ;D
Vki írjon be hozzám etwas Cocacolát,mert nekem az istenért sem akarja betenni (túl hosszú hozzászólás..)
A pesti vonaton is van kerékpár szállító?
Üdv.: Pepe