Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

I. BMFT Találkozó 2002. február 23-24.

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
612 hozzászólás a témában

Rave_Ace

Rave_Ace

Dömdödöm

• globális moderátor
  • 3.201 hozzászólás
Nekem hibátlan volt!
Szereztem a Harosok klubja égés mellé még egy sebet ami lehet ,hogy örökre emlékeztetni fog a szombat estére(de ne agódjatok nem fáj).Csak felébredni volt szar egy szál pólóban amikor bent  -25000 fok volt se a pulcsim se a hálózsákom nem találtam igy a kocsiból szereztem a plédet amivel sikerült némileg felmelegednem majd valamikor a benzin is kifogyott az agregátorból és alig fél perces döglödés után végleg megállt amire mindenki felébrett és egy csendes fiestávall ünnepeltük meg! ;D Nem tudjátok hol lehet kapni világító hálózsákot?

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7.001 hozzászólás
;D Rave_Ace:
az estérõl sokat nem tudok mondani, mert még mindig csak fülig vigyorodok el, ha rágondolok...

Végül is Neked is olyan jó volt mint nekem az éjszaka?
;D

Egy tuti: a "haverok buli vodak" és a "hétfõn elolvasom úgy is" mondatok percenként repültek... aztán már a romatikusholdfénylámpa is... ;D

Apropó!

KI volt az, aki folyamatosan vakuzott??
Mert nagy vakulásban nem mertem már kinyitni a szemem... ;)

Pf...

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
Akkor nem tudtam jól, nem volt nálam szögmérõ... Meredek volt oszt kész. Szal elindultunk robbal, gyalog, mivel már mindketten meg voltunk halva mint disznó. Innen már nem lehet sok hátra abból a 6-7 kilométerbõl felszólítással nem is szándékoztunk nyeregbepattanni. Sztem még mindig tolnánk ha nem jön szembe egy Renéta, megspékelve egy Rave_Ace-szel, megy egy Majorral. Halleluja! Úgy örültünk nekik, mint majoma farbának.  ;D ;D Felvontattak, a mamba a csomagtartóban utazott, majd mögöttünk megjelent a Bikkmakk szerkesztõsége egy rókussal fölvértezve. A táborhelyre érkezve ismerkedés folytatása, (egymás kérdezgetése, hogy az ott ki? Válasz: fogalmam sincs) stb. Levették a skacok a GT-t, aminek még nagyobb sikere volt mint a déhának, ha Para nem nézett oda, akkor lopva, másodpercekre mi is érinthettük eme égi csudát.  ;D Én is szívesen hazavittem volna, tudjuk, hogy nálad van!!! (priviben megegyezünk a fékekrõl?) Az ottlét kegyetlen jó volt, a déhások ugráltak, (amíg el nem kezdtük robbal szerelni... ;D, jelentem azóta össze lett rakva a hátsóváltó egy kalapács, egy satupad, és némi szelíd erõszak hathatós segítségének köszönhetõen.) a nemdéhások is ugráltak, rob csak akart ugrálni... ;) ;D YOci is ugrált....  ;) ;) ;D ;D az okosok meg azzal törõdtek, amivel igazán kellett: a kajával! Nagggggyyyyyon fincsi volt, csak azért nem ettem belõle harmadszor, mert nem volt kanál... Köszönet a szakácsoknak, és a krumplipucolóknak! Az alvás kicsit olyan képet mutatott, mint a híradó a kurd menekültszállásokról..., dehát az a buliiiiii! Sikerült hamar elaludnom, amiben nagy szerepe volt annak, hogy Shaunék néha megszakították magasröptû sörözésüket, és meséltek nekünk is barlangászokról, akik tul.képpen bányászok voltak (vagy kertészek?, vagy búvárok??). Szal tökjót aludtunk. Jorus: szívesen, de tudnod kell, hogy majdnem másztam, csak Te és Kedves családod rosszul helyezkedtetek el ...  ;D ;D ;D ;D Namindegy, majd lgközelebb.
Reggel fájdalmas volt az ébredés, korán kellett indulnunk, köszönhetõen annak, hogy most itt kell lennem, (igaz elvileg órán, de kit izgat?) és 3-4 körül haza kellett érkeznem. Na az még kegyetlen volt, ahogy a hegyrõl lejöttünk! Csak ültem a Csillagrombolón, és gurultam. De 50-nel! Mintha motor lett volna! Kicsit több, mint egy óra alatt ott voltunk a pályaudvaron, a városban még utánnunk fordultak párszázan, de azután kétátszállásos vonatozással go home. Ez már nem volt olyan izgi, bár nagyon megnyugtatott az angolvécé(!) és a zuhanyzó(!) látvanya. Rendeltetésszerûen használatba is vettem mindkettõt, És kívül-belül megtisztulva, mintegy új emberként álltam szüleim elé. Szerencsére õk meg kajával álltak elém, ezt az opciót is yes üzemmódba állítva betápolva leültem a tévé elé. Ezzel zárult véglegesen az I. BMFT tali számomra. Jövõ hétvégén??  ;D

Üzik:
Jorus: huginak átadni: :-* :-* :-* :-* :-* :-*
zOrg: majd alkuszunk
GerMan: ócsenykircsi a géped!
Major: don't worry, lesz pénzem, pólót veszek!
Ras: hope we meet again!
Olaf: vadászcucc+ slick külsõ-déhá rules!
Sezlonyrugó: Szabolcsi Szilvi olompikon pályakerékpárosunk... ;)
BM szerkesztõk úgy egészben: kössz a rukuszért!
Mindenki más: BMFT über alles!

Rave_Ace

Rave_Ace

Dömdödöm

• globális moderátor
  • 3.201 hozzászólás
Jó poénok hegyekbe jöttek ezen a hétvégén!
kezdödött a miskolci pu keresésével!Alig fél óra alatt meg is találtuk YOci kollegával majd ismerkedés újabb csomagok felvétele majd indulás föl a hegyre!persze mi mentünk elõre mert nekünk fogalmunk sem volt hogy merre is járunk!
végül is nagyon pontos itinert kaptunk alig több mint egy órát tököltünk (kb 6 tolattam fordultam irányítottam más irányba a renátát (aki nem csak a húgom ;D)))A lényeg ha legközelebb kocsival jön valaki a tisztás után ahol Sezlonyrugó küzd legszebbcsávóval és Palmerrel?hogy kiszabaditsák a sárból a kocsijukat onnan erõteljes tekintés balra majd A totem oszlopnál amire rá van vésve LÉTRÁSTETÖ ott kell bemmenni a dzsindzsába! ;D
Fenn YOcit és a csomagokat kiraktam egy padra mert senki nem volt ott a ház pedig zárva volt, majd indulás lefelé a gyalogos szekcióért!Félúton a szerpentinen meg is találtam öket.Fordulás majd irány a ház ahol is a következö kép fogadott minket:Aház zárva YOci sehol cuccok bent!Izgi mi?
Major kollega felvettete,hogy menjünk le a brutális vasért mert félö volt, hogy robék még amásnapi reggelit is le fogják késni ha azon a szerpentinen fel akarják hozni azt az alig 20 kilós vasat! ;D
Folyt köv....
UI:az estéröl még mindig alig írtatok, én tagadok mindent, csak az volt a baj ,hogy a hegyi levegõ nagyon elnyomott és ezért nem emlékszem dolgokra azt estéböl! ;D

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7.001 hozzászólás
egyre leülepedõ és tisztuló gondolataimban még ami kimaradt:

Zsuzsi:  :-* :-* :-* :-* :-*
legközelebb inkább ne mondd, csak hozdd... a fürdõrucit.. ;D ;) vagyis a lovad... ;D

baliba: fotókból majd kérnék egy-egy kópiát... láttatlanban EGY bizonyosról máris... ;D többit vhogy majd próbáld meg bescannelni...

Ras: detto! :D

tamaskaa, rob: sikerült összerakni a monster váltóját otthon? Vagy már a gazdája rátok borította a lovat? akkor vhogy jelezzetek, viszünk darut! ;D

ruckus: FOREVER! ;D ahhh... kiabáltam utánnatok a völgyben már zOrg hogy rossz biciklit visztek... de nem hallottátok... ;D

Pf... a nem posta fiók... ahhhh... vissza akarok menni!!! ;D

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7.001 hozzászólás
;D
az a 25° az alsó szakaszokon min40, a felsõbb szakaszokon uszkve30°...

de megérte felmenni, vagy igen?
8)

Pf, aki kicsit keveset mondott a távolságban... ;)

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
NNNNNNNNNNNnnnnnnnnnna!

Én is itt vagyok!

Sûrûsödnek az élmények, még nem volt ideje teljesen leülepedni az egész dózisnak, emésztgetem a történteket. Már átszenvedtem magam egy németórán (másfél óra landschaftausstellung... hörgh...) de közben kétpercenként néztem az órámat, hogy menjünk mááá!

Tamash' s szemszög:

Péntek este berobbantam a szobába, szennyes ki, hálózsák a táskába, ezzel a cuccolás vézõdött is, és akkor a fõ kérdés: rob mivel jön? A telójának nem lett meg a zalkatrésze, kerítsünk egy gépet. Az egyetlen beszámítható ember baszámítató géppel: Szûcs Attila. Rövid kéregetés után odaadta a csillirombit, oké let's go home. Ekkor már 21:30 volt. Rakjunk hát össze egy másik gépet, így lett kész a rob Mambája a zén telómmal, kb 23:45 re. Rengeteg alukálás és henyélés után 6 órakor ébresztõ, tünés Szolnokra. Talcsi Paraf kollegával, utazás Hatvanig. Közben kicst zavart ismerkedéses dumcsi, de már itt is vagyunk, ez Hatvan. Menjünk át a másik vonatra, mer azon avnnak a többiek, nomeg a bicikliszállító!  ;D no comment... A monstert ekkor már köbö 20-an el akarták küldeni mûszakiztatni+ zöldkártyáztatni, nem számoltuk az "odanézz!; ez mi?; figyeled az állatokat?;" és hasonló megnyilvánulásokat.  ;D Szal utazás tovább a többiekkel ( a legnagyobb  pozitívum a két puszi volt Jorus Hugijától...  ;D ;D ;D  :-* :-* :-*) Majd Miskolc, leszállás. Nevelõ célzatú "kérés" az aluljáróban attól a kedves(?) nénitõl(?) SZÁLLJANAK LE A BICIKLIRÕL!!! után rövid ismerkedés odakinn is a kocsival érkezõkkel, majd a kocsival érkezõk (is) ismerkedtek.... a déhámonszterrel....  ;D
Indulás! Innen csak 6-7 kilcsi, menjünk, jó? Jó. Na ez volt életem leghosszabb 6-7 kilómétere, kedves Para Kollega! rob behal, a legkönnyebb géppel se képes 5km/h-nál gyorsabban mászni, oké, akkor pihi. Camping, evés, ivás, menjünk föl Fehérkõre! Hát, egyszer élünk, miért ne? Hát nem tudtem mire vállalkozom... Majd egy órán át toltam felfele a tankot 25(vagy több?)°os emelkedõn, sárban, s*arban, meg-megállva... pihegve, szitkozódva, anyázva, sötöbö. Felértem, rövid nézgelõdés, ívheggesztés, na menjünk. Lefele egy PICIT gyorsabb volt.... ;D ;D ;D
Na folytassuk akkor immár a rárakódott sártól 30 kilósra hízott monsztival. folyt köv

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7.001 hozzászólás
Várom a többiek folytatását...

Pf...

u.i.
még mindig fel-fel röhögök, ha csak eszembe jut egy-egy sor a fenti leírásaitokból...
"...lefejelte az ablkakot a barlangász barátunk..."
;D ;D ;D ;D ;D

LÉTRÁS RULEZZZZZZ!
(ruckus rulezz.. ;D )

ÁPRILISBAN UGYAN OTT?

Zöld

Zöld

törzsvendég

• fórumtag
  • 579 hozzászólás
Az eddigi hozzászólásokban minden benne volt ami jó volt. Amit sajnálok, hogy szombaton este csak késõn értem oda vasárnap pedig viszonylag korán el kellett jönnöm így nem volt annyi idõm, amennyit szerettem volna. De az biztos, hogy ennyi jófej embert egy helyen már régen láttam! Én is várom a következõ azaz II. BMFT találkozót. Ha ugyanott lesz akkor nem kell egy óráig keresnem a sötétben a Jávorkúti leágazást!  ;D

Zöld

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7.001 hozzászólás
...
másnap hajnalban fehérség fogadott minket kinn...kábé centis hó esett az éjjel... a rukusz is a helyén maradt... (Rave_Acetõl nem tudtam kimenni éjjel... ;D ) olaf és Ralph gyors, és könnyes búcsút kellett hogy vegyenek, mert korán visszakellett menniük... olaf a slick gumikkal volt...így nem volt egyszerû a lejutása... Lasssssúúúúú ébredés következett... meg nagy nehezen egy csoport kép... a társaság 9óra magasságában fogyni kezdtett...
Pakolás, búcsú...
Rast és Atomot rábeszltem, hogy menjünk fel Tar-kõre...
Amigok sajnálhatjátok, hogy nem jöttetek fel... A háznál „mérhetõ” 1centis hó ahoigy haladtunk feljebb egyre vastagodott… Nagymezõnél már uszkve 4-5centis friss, SZÛZ hóban tekertünk… Tar-kõ alatt pedig már 8-10centisben tapostunk… És ami fenn volt!!! Áááááááá…!
Ahogy felértünk a sziklapárkányra, olyan kép fogadott minket…! A Bükk nagyobb hegycsúcsain fantasztikusan jól látható volta  hóhatár! Mintha az összes hegyre húztak volna egy fehér sipkát… Gyönyörûûû volt… Fehér csúcsok…barnásan elterülõ völgyek… ráadásul nagyon frisss volt a levegõ, így erõs kontrasztosság volt… Mély kék égbolt, és messzeség… Remélem Ras gépe qrvajó képeket csinált…
Visszafele Nagymezõn szembejött velünk egy zöld Niva, baromi nagy ERDÉSZET felirattal… Leintett minket a manusz, hogy kábé 15 perc múlva nem lenne kedvünk Olaszkapuhoz menni, mert jön egy tv-stáb, és Mi lehetnénk a jó példa, hogy télen is lehet kerékpározni errefelé… ;D Persze nemet kellett mondanunk, mert nem volt nálunk BikeMag póló… ;D

Visszaérve már csak páran voltunk... Segítettem felpakolni a rukuszt ;D , majd ajtózárás és indulás...

ÖSSSZEGEZVE NAGYON JÓ BULI VOLT!
Részemrõl nagy megtiszteltetés és öröm volt megismerni Titeket!
Remélem ez kölcsönös volt…

Na csõváz és hátszél!
Joghurt is vigyorog mint a tejbe gyömülcs…

JÖHET A KÖVETKEZÕ TALI!
Paraferee voltam…

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7.001 hozzászólás
..
Ismerkedés ezerrel... utánnunk pár perccel befutott a BikeMag autó is Atommal, Balázzsal, Kempelennel, és zOrggal...no meg a rukussssszal.. ;D
Amit csak rövid ideig próbálgathattam... ;D Másnap délutánig... ;D
Közben megismerkedhettünk a barlángászház "kiadójával" is, két hatalamas bakancs formájában, ami a felsõágyon feküdt... ;D Nem semmik ezek a barlangász gyerekek... Abban a helységen másnap olyan tömény pálinka szag uralkodott, hogy a Nyilt láng használat arobbanás és tûzveszélyes volt... A kisé jókedvû és még mozgás-illetve beszédképes barlangász barátaink Majort és engem kiképeztek az agregátor használatára... :D "ezt itt elhúzod errre..nem...emerre...nem is...mégis arra... aztán ezt...és behúzzátok..."
Késõbb kiderült, hogy ahogy elmutogatták az épp fordított volt, és a legfontosabbat elfelejtették megmutatni...
A szakácsoknak millió cuppantós: NAGYON FINCSI VOLT!
Aztán lassan besetétedett... az gravitációsemberkék is befejték az ugrálást, és a társaság zöme a házban gyûlt össze... ;D na ami ott volt... ;D
Rave_Ace: fáj még az égésed? :D
Ahoyg lezúztál a felsõágyról, az nem volt semmi… ;D
De olaf sem marad el… Hogy tudtál pont seggel a padra esni??
Hehe...
Rave_Ace barátunk összetörte a Romantikus-holdfény-lámpáját, majd hirtlene csend lett, és már cska azt vettem észre hogy nyomul be Atom és közém... ;D
Éjjel párszor meg-meg kellett igazítani, hogy ne másszon rám, meg Tomról, majd rólam akartad lehúzni a takrót és a pulcsink… de végeredményben nem volt gáz... pedig Atommal már felkészültünk a legrosszabbra is... ;)
Az agregátor kábé 10körül megadta magát, Kempelenék meg a benzinnel a vonat kergetésbõl csak vmikor 11elõtt értek fel... ismét fényáradat...
szegény major a földön ágyazott meg magának, mert a priccseken már nem nagyon fértünk... zOrg (mivel az Õ helyére fúrta be magát Rave_Ace) és Kempelen az autóba aludt... Többszöri lámpaoltás után végül csak csitultak a kedélyek ;D és vmikor 2körül végleg leoltották a villanyt... Persze az agregátort senki nem kapcsolta ki, így az tovább zümmögöt... már azt hittem reggel Nekünk kell lelöknünk a hegyrõl, hogy megálljon, de aztán 4óra derekán kihagyni kezdett, és végül megállt... mindenki nagy megkönnyebbülésére... ;D

vége a második résznek...

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7.001 hozzászólás
8) Ahoooooy Sziasztok!

Kicsit még csipásan és szûûûûkrésen pislákolva jöttem be a hivatalba, de ahogy végig olvastam a már idáig megtett vallomásokat hamar felébresztettem a mellettem lévõket is... ;D már megint hangosan röhögtem...és nem tudtam fékezni... ;D

Na akkor, ha megengeditek, az Én szemszögembõl... 8)

Ébredés 5:oo-kor, irány az állomás... 40percnyi zötyölõdés után Mezõtúron átszállás... Szolnokra érve izgatottam fürkésztem a peront rob és tamaskaa után, de sehol senki... Aztán az utolsó figyelmeztetést mondták már be, amikor két zihált külsejû emberforma megjelent a peronon... ;D Hamar oda is értek... Elsõre csak azt figyletem meg, hogy rob alatt vmi nem kóser van... ;D Gyors haditanács: a lovam mellé a peronra csak egy gép fér még, így rob önfeláldozóan az uccsó peronra hajtott... Hamar ismerkedés tamaskaa-val...lovak mustrálása...
;D tamaskaa ránézett szegény lovamra, és visszafogottan megkérdezte: "Ez most mi akar lenni?" ;D
Közös megegyezés született hamar, amikor megemlítettem,hogy a pestiek vonatán van kerékpárszállító, és a mi vonatunk hamrabb ér be Hatvanra, hogy átszállunk...
Ahhh... azt az embert úúúúgy megkeresném, aki arra a vmire ráírta, hogy kerékpár szállító...
Amikor a epsti vonat megérkezett, és kinyílt az ajtaja egy halom mosolygó fej "hullott" ki, meg egy halomba rakott ló... nagy nehezen felpakoltuk a MONSTERt is, majd beléptünk a nyugodtan Kerékpáros-szerelvénynek nevezhetõ ülõhelyekhez...
Jöhetett az ismerkedés...ami kicsit túlterhelte igaz a videókártyám és processzorom, de estére úgy ahogy képben voltam… ;)
A pályaudvaron hamar balibáékkal is megtörtént az elsõ személyes kontaktus... A parkolóban kicsit elhagytuk robékat, majd csak sikerült mindenkit összeszedni... A lovasok így aztán szépen elindultak... Szééépen? NA igen... a két testvér és Kislust Úr nagyon nem bírt magával egy-egy nagyobb padka, vagy járda láttán... ;D
Diósgyõrnél már nagyok voltak a bajok... a Monstert hajtó rob, egyre lassabb volt, így olaf önfeláldozóan lovat cserélt... rob ennek ellenére vmi iszonyatosan szenvedett az emelkedõn, így Lillafüredre érve felajánltam, hogy mivel Nekem úgy is be kell köszönnöm a campingbe, jöjjenek Velem, és pihennek addig... Na itt történt meg a Bermuda-hároomszög effekt a többieknek... ;D
A campingbe érve pici pihi után elõrugaszkodtam...: Ki akar feljönni Fehérkõre? ;D
Addig-addig feszegettem a kérdést, míg mindenki beadta a derekát, így neki indultnk a hegynek... MÉG A MONSTER is! ;D tamaskaa hõsiesen tolta felfele... ;D kábé 40perc kellett míg minenki kinn állhatott a sziklapárkányon és a kilátásban gyönyörködött...aztááááán... jöhetett a lefele... ;D így Létrásnak már szééépen sárosan indulhattunk.. ;D
A szerpentinen az egyre éhesebb banda hamar 3részre szakadt...Ralph, Ras, olaf téptek felfele rendesen, míg sereghajtóként ;D a monsterrel tamaskaa és rob maradt...
Már majd nem a tetõn találkoztunk Rave_Ace és Major kollegával, akik a monsterért indultak...
A házhoz érve pedig már a csapat túlnyomó része várt minket... 8)

Vége az elsõ résznek... ;)

legszebbcsavo

legszebbcsavo

bentlakó

• fórumtag
  • 5.125 hozzászólás
Szervasztok!

Jorus hihetetlen überszuperen összefoglalta a lényeget, agya egy diktafont is meghazudtolóan részletgazdagon jegyezte meg az apróságokat, úgyhogy ahhoz már nem is lehet hozzáfûzni semmit.

Talán csak annyit, hogy télleg mindenki elsõosztályú arc és Szilvivel mi is köszönünk mindent: a fõzést, a szervezést és azt is, hogy elviseltetek minket a frírájdõrületünkkel (Sónnal), és a haszontalanságunkkal együtt.

Úgyhogy puszi mindenkinek, remélem lesz folytatás...

lcs

Shaun_Palmer

Shaun_Palmer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.323 hozzászólás
Szevasztok!
Én is hazaértem, mostmár ébren is vagyok :).

Ez a BULI nem volt kispályás az biztos!!
Most az én szemszögembõl olvashatjátok a történteket:
-Ébrdés 6:00 kor Felkelés:6:15 kor. Mosakodás, stb, majd 6:50 körül találkozás Sezlonyrugó+né, L.Cs. és Szilvivel, nekik köszönöm, hogy elválalták a szállításomat. 7:10 körül megérkeztünk a Keleti Pu-ba, ahol találkoztunk Jorus hugával, Jorussal, Majorral, Begbieval, Kislusttal, Rave Ace-val, YOcival, valaki biztosan volt még ott, de akkor még aludtam, bocs, hogy nem emlékszem.
Elvettük Major tatyóját amibõl a polókat az Ecserin sem bírtuk eladni:). Indulás a miskolci pályaudvarra, ahova meg simán oda találtunk, itt találkoztunk a többiekkel akik szamarán, Reginán és vonaton érkeztek. Elsõ megdöbbenésemre egy Sánta Grúz jött szembe Robbal a hátán, aminek a rugústagjánál csak a súlya volt nagyobb. A P.u nál elköszöntünk egymástól irány Létrástetõ, már az elsõ keresztezõdésnél rosz irányba mentünk ;D. Út közben 2x sikerült a bringásokat megelõzni (voltunk közbe boltban, biztos azért), aztán a Buszozókkal találkoztunk, akik eligazítottak minket, mert tovább mentünk a kelleténél. Majd nyomulás felfelé egy szerpentínen, kiértünk egy fennsíkra ahol lekanyarodtunk az elsõ földútra amin sikeresen elakadtunk. Sezlonynak nehezen, de sikerült kitolatnia a sártengerbõl, közben a másik 2 autó sikeresen elért a célegységhez, majd eligazítottak minket, hopgy egyel feljebb kellett volna lefordulni. Mi is megérkeztünk a bázisra ahol mindenki meglepetésére YOci (valószínüleg) télapóként mászott be a kéményen és helyezte el a cuccokat a szobában, majd az Erdõ szelleme elrabolta õt, mert csak egy Mítikus alak fér meg egy hegyen. Eredménytelen térerõ keresés után Rave Ace és Major elindult a bringások/YOci keresésére. 10-20 perc elteltével motorzúgás hallatszott a földútról, egy fehér Fiat Colin McRea-t megszégyenítõ módon vette a terep akadályokat (buckák, kanyarok, sár). A kocsiból YOci (enyhén sápadtan) integetett, egy éles kanyarvétel után pókok haltak meg egy fán, de a fát 0,1- 1mm-rel sikerült elkerülni, kiszáltak a gépjármûbõl YOci és 2 félrészeg búvár akik lehet, hogy kertészek, bányászok de semmiképpen sem barlangászok voltak. YOci barátunk kinyitotta a házat és mindenki bepakolhatott az épült szabad területeire. A barlangászok mentek vissza bányászni, vagy kocsmázni. A sofõr kiakart hajolni az ablakon, de megdöbbenésére valaki feltekerte azt és jól beb@szta a fejét. Órákkal késöbb a bringás társaság is megérkezett. Mindenki lecuccolt, majd Sonka Zsuzsi (mindenki anyukája) és a csapat egyik fele hozzálátott a paprikáskrumpli elkészítésének elõkészületeihez. Közben megérkezett a kedvenc magazinunk munkatársainak kis csapata, ATOM, Kempelen, Balázs, zOrg. A Csomagtartón egy GT Ruckus-sal amit Para kolléga már szedett is volna le, ha elõnem került volna a márciusi BikeMag és nem azt nézte volna mindenki. Aztán bringa tesztelésre került a sor, próbálgattuk a GT-t és a szuper szörnyet ami legalább 22Kg volt.
L.Cs. vel rögtön kerestünk meghódításra váró letörést, ugratót, találtunk is egy kb méteres szintkülömbséget amit izibe beis válaltunk, csak az volt a probléma, hogy a rugóstagban a csillapítás nem volt beállítva, a tekerõje meg valahol elveszhetett, ezért a második ugrásnál sikerült katapult masinának használni a bringát. Aztán építettünk egy ugratót is amin YOci megmutatta, hogyan kell leszálni a bringáról, ha a kormány keresztbe fordul. Ezt az ugratót megszerettem mert nekem simán sikerült megugranom még a Santa Cruz másolattal is.  

Most megyek alukálni, Folyt. Köv.

Palmer

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11.799 hozzászólás
Úgy is mondhatnám, hogy remek, kellemes hangulatú összejövetel zajlott a hétvégén. De inkább így: dzsííííí bázzze! Esetleg: "biza, lálilula nyenyere"  ;D

A tali szuper volt (persze ez nem a megfelelõ szó, de azt hiszem olyat, úgysem találnék), külön köszönet a BikkMakk szerkesztõinek a részvételükért (Atom, Balázs, Kempelen, zOrg), hogy elhozták nekünk a márciusi számot, hogy lenyúzhattunk pár bõrt a vánpojintzérórós Ruckusról (aminek legjobban Para örült, akit többen próbáltak leráncigálni a géprõl), hogy egyenrangú félként kezelnek minket (és persze, hogy kint aludtak a kocsiban, hogy mi, a finom, meleg házikóban kényelmesebben ellférjünk  ;D) Köszönet még Ras-nak, Zsuzsinak és kedvesének az ebédért és a vacsiért; Rave Ace-nak és Kempelennek a fuvarért; Balibának a beszerzésért; Zöldnek, hogy bokros teendõi között is meglátogatott minket; Ralphnak a gõzölgõs vetkõzõ show-ért; GerMannak, hogy ilyen gépet is láthattunk (mert nem akármi az a Trek); Robnak, hogy elhozta a szörnyet, Tamaskaanak, hogy karbantartotta (és, hogy éjszaka nem feküdt rám  ;D); Olafnak a marathon szervezéséért, és, hogy láthattam ILYEN külsõket egy montin  ;D; Kislustnak a kitartásáért, hogy sikerült meginni az összes Borsodit  ;D; YOcinak a kislábujj-mozgatásért; Begbienek, hogy senkit nem hagyott aludni  ;D; Shaunnak, hogy egyre koordinálatlanabul is igyekezett megülni a szörnyet, és, hogy éjszaka útbaigazított az ágyam fele  ;D; LCs-nek, hogy mindvégig komoly és beszámítható maradt; Szilvinek a Gombóc Artút-féle hasonlatért  ;D; Sezlonyrugó párjának, hogy elviselt és elfogadott minket; Sezlonyrugónak, hogy...hehe  ;D ;D ;D, hogy egy állat (bocs, de azt sose felejtem el, amikor LCs kigombolt sliccét és enyhén nem cseppmentes gatyóját látván megjegyezte, hogy nem leh....ta, hanem lesz....ta, aztán leh.....ta róla a sz....t.... ;D ;D ;D; Baliba kedvesének és hugának, hogy elviseltek minket és emelték a hangulatot, meg persze szorgos kis kezeiknek, amit a krumpli-pucolás mezsgyéjén kamatoztattak; Majornak, hogy nem csapott le senkit magyarázás közben, és, hogy bevállalta a földön-alvást (igaz, a betûtévsztéseit is magával hozta  ;D); Brucenak, hogy megismerhettük (és, hogy õ is nagyon ott van, ami a beszólásokat illeti, ami a Fórumon annyira nem jön át; Parafereenek, hogy magára vállalta a szervezés nem éppen csöppnyi terhét; a szomszédban lakó kertészeknek (búvároknak, bányászoknak, barlangászoknak) az aggregátorért (amibõl az elsõ tank 3 óra alatt kifogyott, a második meg még mindig pöfögtetné, ha nem kapcsoltuk volna le), a favágásért, és, hogy elrabolták, majd visszaadták nekünk YOcikánkat; és persze végül, de egyáltalán nem utolsó sorban Hevesi úrnak.  ;D (Aki nem ismerné, annak elárulom, hogy õ gyártja a híres Hevi Savi-t, ami nem hõkezelt, káposztával töltött csípõs nem csípõs nem kívánt rész törlendõ paprikát hivatott jelölni)  ;D ;D ;D.

SZERETLEK TITEKET!  :-* :-* :-* :-* :-*

;D

Rave_Ace

Rave_Ace

Dömdödöm

• globális moderátor
  • 3.201 hozzászólás
"Egy igen szûk valószínûtlen helyen meg is fordult és nyomultunk felfele!!! "
Lsd:Sir Austin Powers !Töle tanultam!:)Persze nem árt a szervókormány!

Major

Major

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.320 hozzászólás
Folytasd YOci!!!!  ;D

Hát az én szemszögembõl picit más volt a téma!!!
Szóval indulás után nekünk egy kis vonatozás követezett. Nem volt semmi gáz vele csaj azt nem fogom soha megérteni hogy miért rakják egy kocsiba a dohányzó és a bicaj szálító részleget. Szóval nagynehezen lezötyögtünk. Menetközben felszállt ROB, Tamaska, Ralp meg German is bicajal. Nomeg hozták magukkal a MEGA ÛBER KILLER BIG FET ANIHILATOR MONSTARt is. Nem semmi gép az tuti!!! Naszóval az állomásról mi villamossal+busszal nyomtunk fel a hegyre aminek legjobb része az volt mikor elhútunk a bringások mellett és derékug kihajolva bíztattuk csapattársainkat. Ezután leszálltunk valahol Lilafüred után és elintunk fel a hegyre gyalog. Egyszercsak szembe dönget Rave_Ace, aki Yocit kitéve minket kívánt feltranszponálnia házhoz. Egy igen szûk valószínûtlen helyen meg is fordult és nyomultunk felfele!!! Ekkorra beértek minket az LADÁval (made in USSR) döngetõ kollégák is. szóval kicsiny konvojunk elindult felfele. Jómagam a csomagtartóbal tarpézoltam és próbáltam nem kirepülni az ablakon. Felfele megtaláltuk LegCsáv kollégáékat egy mocsár közepén ahova tévedésbõl hajtottak be. Miután kicsiny MI AUTÓNAKat kiszedték a dzsuvából már három autóval nyomtunk a ház felé! Oda is értünk. Ekkor indult a DAVID COPPERFILD SHOW! Azaz a cuccok benn a házban de az ajtó zárva! YOci meg sehol!!!!! Volt aki a arra tippelt hogy mikulásként surrant be de igazából enki nem tudta mi is tötént......
Ezután úgy döntöttünk Rave_Acel hogy lemegyünk a biciklisekér segíteni nekik vagy felhzni ûket a hegyre. Ekkor jött a SHOW második felvonása hisz a bicajosok nem voltak sehol! SÕT! Telefonjainkról eltünt a térerõ, így elvágva minden kommunikációs lehetõséget Para biciklis badája és a többiek között!!! FOLYT. KÖV........ (Izgi mi ? ? ?  ;D )

YOci

YOci

törzsvendég

• fórumtag
  • 545 hozzászólás
Na jó napot!!!

Jelentem sikeresen lezjalott a létrástetõi találkozó.
Akkor én elmondom nektek hogy,hogy történt az egész az én szemszögembõl.
Kezdés: Szombat reggel 7:00-kor már szépen összegyült kis csaptunk és még azért vártunk egy jó darabig nehogy valaki arra hivatkozzon,hogy mi nem vártuk meg.
Kb olyan fél 8 tájékán egy rohamszerü jegyvásárlás történt amelyet Major kolléga szinte nem is érzékelt és igy szomoruan konstatálta,hogy még nincs jegye.
Na ezek után akkor jöhet az indulás: szerény jómagam és Rave_Ace bajtársam,majd Legszebbcsávó+anyatigrise,Shaun és Sezlonyrugó+oldalbordája autóval vágtunk neki a távnak(persze miután ránksóztak ezer+1 csomagot ;D)
Miskolc Tiszai pu(kb 10:30).:Itt már majdnem az egész csapat: Paraferee,Jorus+hugicája,Rob,Tamaskaa,Begbie,Sonka Zsuzsi és lovagja,German,Olaf,Ralph Fiennes,Kislust,Ras,Bruce és Baliba+barátnõje és hugicája.
Akkor rövid tanácskozás után elindultunk.(HURRÁ)
Voltak akik bringával vágtak neki az utnak,mig a többiek a tömegközlekedést választották.
És megbeszéltük,hogy akik buszoztak várakoznak amig a sofõrök vissza mennek értük.
Megékeztünk a szállás helyünkre Renátával(majd késõbb lessz róla is szó)és Rave_Ace-el,miután négyszer jól eltévedtünk.(nemhiába én navigáltam)
Sehol senki ezért gyorsan kipakoltunk majd a sofõr hátra arcot csinált és irány a többiek felkutatása.
Én egyedül nekiláttam táplálkozni amikor motor hangot hallottam,jönnek a többek de jó de NEM.
Ezek nem õk miután megláttam a Dirt Jumpokat végrehajtó autót.Kissé pánik szerû állapotba kerültem.Sebaj.
Az autóból két furcsa ember? szállt ki és átnyujtották a kulcsokat.Segitettek minden pakkot berámolni,majd megérdezték nem-e megyek el velük vásárolni,de mondtam hisz csak vásárolni megyünk mi baj lehet kérdeztem magamtól és beszáltam a kocsiba.(itt hibáztam)
Majd a srácok ahogy jöttek úgy el is viharzottak velem eggyütt.Cél:Jávorkút, itt már jártunk az eltévedésünk során.A bolt jó volt büfének is ahol bevásároltunk három feles fejenként.Közben eltelt kb egy óra így nekiláttam sürgetni a srácokat,hogy menjünk máááá.Miután a vezetõ be bírt szállni a kocsijába kicsit illuminált állapotba került és elindultunk.Három padkázás után sikerült az útra
is koncentrálnia ahol nem hazudok vagy 80-100Km/h sebességel száguldoztunk.(megtanítottak félni az bizti.)
Na addigra ott volt a fele csapatunk,megint csak a fele mert a bicikleseket elrabolták gondoltuk,közben Paraferee vitte el a bringás részleget tekeregni.
FOLYT KÖV.(ha van rá igény) ;)

Rave_Ace

Rave_Ace

Dömdödöm

• globális moderátor
  • 3.201 hozzászólás
Na én értem haza legelöször?
Így ,hogy tudom meg mi történt az este? ;D
Remélem mindenki egybe hazaért!A bulira nem lehetett panasz!Sirály volt!A többiek majd elmesélik milyen volt mert sikerült rövidzárlatott csinálnom magamnak! ;D ;D ;D

Luki

Luki

törzsvendég

• fórumtag
  • 515 hozzászólás
Most biztos mindenki jól érzi magát Létrástetõn. Legalábbis remélem. Én nem itthon döglök  :'( :'( :'(
Pedig reggel még el akartam indulni, de anyám meg a barátnõm lebeszélt. Most már azt mondom, jól tették. Tiszta láz vagyok  :(